Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 cześć Ola - niesamowite jaka Tekilajest zywiołowa a Era ją olewa :lol: uśmiałam się z tej historyjki jak wariatka :evil_lol: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: historyjka jest ...:roflt: (wysłowię się czy nadal będę się śmiać?) ...jak zemsta?? Dokonała się czy mam uciekać? ;) :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No nie mogę :roflt: No normalnie śmiechu warte :lol: Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 olcha napisał(a):Dobra to bierzesz Erkę i zgadnij co dostaniesz gratis :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja biorę Szpilosławę. nie nieeeeeeeeeee nie ja nie kce gratisa tylko Ereczke wezme :roll: :cool1: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 hahahahaha ale się uśmiaął z tej historyjki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niesamowite minki robią Twoje psiury :evil_lol: :evil_lol: Quote
Koma Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='olcha']Pamiętacie Tośkę? :cool3: Urosło jej się i zmieniła się nie do poznania :loveu: :multi: Odpchlona, odrobaczona, zaszczepiona i nareszcie kochana :D A cóż to za pięknotka? :loveu: :loveu: :loveu: bo ja niedoinformowana jestem :oops: Quote
olcha Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Ola - niesamowite jaka Tekila jest zywiołowa a Era ją olewa :lol: uśmiałam się z tej historyjki jak wariatka :evil_lol: :lol: :lol: :lol: cieszę się Gosiu, że Ci się podobało :p Gabryjella napisał(a):Witam moje ulubione pchełki- perełki :buzi: i ich panią oczywiście tyż:lol: Witam również :p Gabryjella napisał(a): :klacz: :klacz: :klacz: :happy1: :happy1: :happy1: :roflt: :roflt: :roflt: jaka kombinatorka Niezła jest w te klocki ;) Quote
olcha Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Cola napisał(a): :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: historyjka jest ...:roflt: (wysłowię się czy nadal będę się śmiać?) ...jak zemsta?? Dokonała się czy mam uciekać? ;-) :evil_lol: :lol: :lol: :lol: nadal czekam na wykonanie :shocked!: madziasto4 napisał(a): No nie mogę :roflt: No normalnie śmiechu warte :lol: :lol: :lol: :lol: *luthien* napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :eviltong: :eviltong: :eviltong: dbsst napisał(a): nie nieeeeeeeeeee nie ja nie kce gratisa tylko Ereczke wezme :roll: :cool1: Gratisa nie chcesz? A ja już miałam Ci dawać nowe audi :shake: nie to nie :shake: Quote
olcha Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Vectra']hahahahaha ale się uśmiaął z tej historyjki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niesamowite minki robią Twoje psiury :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Koma'] A cóż to za pięknotka? :loveu: :loveu: :loveu: bo ja niedoinformowana jestem :oops: Tą pięknotkę znalazła moja koleżanka przy drodze :loveu: I najprawdopodobniej zamieszka z nami od niedzieli do środy :cool3: Trochę boję się reakcji Tequili :roll: [quote name='PIKA']jaki potwór :evil_lol: kochany :loveu: Quote
olcha Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Koma masz super banner :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Cola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 olcha napisał(a):nadal czekam na wykonanie :shocked!: ...a to wredna maupa, chce przypuścić atak jak już się rozluźnisz :evil_lol: Quote
olcha Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Cola napisał(a):...a to wredna maupa, chce przypuścić atak jak już się rozluźnisz :evil_lol: Tego się właśnie obawiam :sg168: :look3: :sg168: Quote
justynia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='olcha'] Bardzo nam miło, że nas odwiedziłaś :multi: Dobrze, że już wróciłaś :multi: Bo ja już się za Tamcią stęskniłam. My za Wami też :iloveyou: [quote name='olcha'] A to zielone (ale niech będzie, że niebieskie :eviltong: ) to tatuaż, który zaczyna jej się powoli rozmywać :shake: E, eee, niebieskie :evil_lol: A już myślałam, że Teqilla zmienia kolor brzuszka :lol: A jak się rozmyje, to będziesz musiała nowy zrobić? [quote name='olcha'] Te zdjączka są bombiaste! Wszystkie są super, ale te dwa są naprawdę, naprawdę przesuper!!! Ta minka :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ahoj! :multi: Czy to na pewno Tequilka?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kto by pomyślał... :razz: Quote
dbsst Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 olcha napisał(a):Śpię :evil_lol: a właśnie że nie śpisz :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 ejjjjjjjjj no posun sie :D:D:D:D a tak wogule gratuluje konkursu :):):):):) Quote
Behemot Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rany, jaki gremlins :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 WŁAŚNIE ODPISAŁAM I MI WSZYSTKO ZŻARŁO :angryy: :angryy: :angryy: MIMO TEGO, ŻE SOBIE ZAPISAŁAM!!!!!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: BĘDĘ TERAZ ODPISYWAĆ NA KAZDY POST Z OSOBNA :angryy: :angryy: :angryy: justynia napisał(a):My za Wami też :iloveyou: E, eee, niebieskie :evil_lol: A już myślałam, że Teqilla zmienia kolor brzuszka :lol: A jak się rozmyje, to będziesz musiała nowy zrobić? Te zdjączka są bombiaste! Wszystkie są super, ale te dwa są naprawdę, naprawdę przesuper!!! Ta minka :loveu: :p :p :p Mam nadzieję, że nigdy nie zmieni koloru brzuszka :loveu: Myślę, że nawet jak się rozmyje to nie będę robić nowego bo nie chcę jej męczyć, a poza tym nie mam zamiaru jej nigdzie gubić :eviltong: Quote
olcha Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Ahoj! :multi: Czy to na pewno Tequilka?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kto by pomyślał... :razz: :hmmmm: hmmm chyba na pewno...;) Quote
olcha Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 dbsst napisał(a):a właśnie że nie śpisz :evil_lol: Ooo to ja coś pisałam? Musiałam znów lunatykować :evil_lol: Quote
Recommended Posts