olcha Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='paula_z']Jak pitbull :shiny: Nio :lol: [quote name='paula_z'] Hihihi, swietna minka i poza :evil_lol: Dobranoc :bye: Hahhaha ona zawsze takie miny strzela :loveu: [quote name='ilonka_hh_'] Ale bzusio :loveu: Też taki mam do całowania :lol: Ten mój (tzn. Loli) bzusio to by mógł cały dzień być całowany i "pierdzioszkowany". Wręcz się tego domaga. Lola została chojniej obdażona przez nature niż Tequila pod względem wielkości cycochów :eviltong: Chojniej to chyba dlatego, że miała małe, a Tequila nie :roll: . Ery brzuszek też sam domaga się głaskania :loveu: , a jak nie chce sam to się mówi "daj brzuszek" i już się ma brzuszek :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 jeee koktajl z psa :multi: :multi: :multi: super maleństwo :loveu: :loveu: fajne psiaki - mini malutkie :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Vectra'] jeee koktajl z psa :multi: :multi: :multi: super maleństwo :loveu: :loveu: fajne psiaki - mini malutkie :loveu: :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: Hahahhahahaha Może kiedyś spróbuję :evil_lol: Quote
Loona Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Już tutaj widac jakie ma zadatki na nietoperza :razz: ;) Quote
anetta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 http://images1.fotosik.pl/78/a0c683c14474436c.jpg Co za ATAK! :scared: Przyznaj sie, chodzilas z nia na IPO :megagrin: Rozowiutki brzysio mi sie z malutka swinka skojarzyl :loveu: Cmok, cmok :loveu: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 w morde misia toż to kropki do CMOKANIA :buzi: hahahha bo ja migajaca dziewczyna jeZdem ;) Quote
Loona Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Figaro też ma fajny brzuszek, ale niestety jak to pies, przez cały ten nieowlosiony jest siusiak :evil_lol: nie ma co cmokac i miziac, muszę zadowalac się owłosiona klatą :-( Quote
olcha Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Loona']Już tutaj widac jakie ma zadatki na nietoperza :razz: ;) :lol: :lol: :lol: Jeszcze nie latającego ale zawsze :eviltong: [quote name='anetta']http://images1.fotosik.pl/78/a0c683c14474436c.jpg Co za ATAK! :scared: Przyznaj sie, chodzilas z nia na IPO :megagrin: Rozowiutki brzysio mi sie z malutka swinka skojarzyl :loveu: Cmok, cmok :loveu: No dobra przynaję się :oops: jesteśmy mistrzyniami świata w IPO mamy już 3 stopień :B-fly: :roll: :roll: :roll: eeeehhh pomarzyć zawsze miło Ona jest cała jak świnka, nawet nosek ma różowy :eviltong: tylko raczej morska z racji wzrostu :eviltong: [quote name='dbsst']w morde misia toż to kropki do CMOKANIA :buzi: hahahha bo ja migajaca dziewczyna jeZdem ;-) Specjalnie jej domalowywałam :ices_bla: a gdzie się migasz? :oops: [quote name='Loona']Figaro też ma fajny brzuszek, ale niestety jak to pies, przez cały ten nieowlosiony jest siusiak :evil_lol: nie ma co cmokac i miziac, muszę zadowalac się owłosiona klatą :-( I dlatego właśnie mam suńkę :evil_lol: i nawet klata owłosiona się znajdzie :evil_lol: :lol: :eviltong: Quote
Kenduś Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 To nie jest brzuszek Tekci :stop: , tylko świnki morskiej po depilacji :megagrin: Quote
an3czka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='olcha'] Cziłka z genem dalmatyńczyka :eviltong: :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Kenduś'] To nie jest brzuszek Tekci :stop: , tylko świnki morskiej po depilacji :megagrin: :obrazic: KENDUŚ GRATULUJĘ NOWEJ PSINKI :loveu: I NOWEGO AVATARKA :loveu: :cool3: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Kenduś Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='olcha']:obrazic: KENDUŚ GRATULUJĘ NOWEJ PSINKI :loveu: I NOWEGO AVATARKA :loveu: :cool3: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: cholercia....aż tak widać :cool3: :lol: :diabloti: Quote
olcha Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Kenduś']cholercia....aż tak widać :cool3: :lol: :diabloti: WIDAAAAAAAAAAAĆ :cool2: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :BIG: :knajpa: :popcorn: :drinka: :chlup: :drink1: :cunao: Quote
ilonka_hh_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ja tez zauważyłam, ja też, ja też :multi: Napisałam już na forum cziłałowym, prosimy o wiecej zdjęć!!!!!!! GRATULACJE:laola: Quote
diabelkowa Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 fajna galeryjkaaa :]] slodziutkie psiaki od razu sie mozna w nich zakochac:loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Hej Olcha! Pamiętasz nas jeszcze? :cool3: Leeeeeci moja Piękna :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 ilonka_hh_ napisał(a):Ja tez zauważyłam, ja też, ja też :multi: Napisałam już na forum cziłałowym, prosimy o wiecej zdjęć!!!!!!! GRATULACJE:laola: :lol: :lol: :lol: remis :eviltong: :eviltong: :eviltong: diabelkowa napisał(a): fajna galeryjkaaa :]] slodziutkie psiaki od razu sie mozna w nich zakochac:loveu: :loveu: :oops: dziękujemy :p g o n i a napisał(a): Hej Olcha! Pamiętasz nas jeszcze? :cool3: Leeeeeci moja Piękna :loveu: :loveu: Gosiu no jakże mogłam Cię zapomnieć! Oczywiście, że pamiętam, obserwuje jak się kotki mają...tylko nie zawsze ślad zostawiam :oops: Quote
Basia&Safi Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 sliczny kolorowy lizaczek moj Dawidek ostatnio wymyslil ze bedzie zbierac lizaki :):):):) zasypala bym go Tymi slodkosciami ale u nas marny wybor w Tychach wrrr :):) Jak tam u was z pogoda dziefczynki pewnie sie nudza jak Safi :( Quote
Loona Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Kenduś powiedz nam coś o Twoim nowym nabytku :) nio i zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='olcha'] Gosiu no jakże mogłam Cię zapomnieć! Oczywiście, że pamiętam, obserwuje jak się kotki mają...tylko nie zawsze ślad zostawiam :oops: Super, ze mnie nie zapomniałaś :multi: :multi: I cieszę się, ze nadal do nas zaglądasz! :multi: Lizooooocek :haha: Quote
olcha Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='basiulka22tychy']sliczny kolorowy lizaczek moj Dawidek ostatnio wymyslil ze bedzie zbierac lizaki :):):):) zasypala bym go Tymi slodkosciami ale u nas marny wybor w Tychach wrrr :):) Jak tam u was z pogoda dziefczynki pewnie sie nudza jak Safi :( zbierać i kolekcjonować? Czy zbierać i zjadać? :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Loona'] Kenduś powiedz nam coś o Twoim nowym nabytku :smile: nio i zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Loona no wiesz :shake: tak mój ulubiony tekst wykorzystywać :evil_lol: ale ponieważ w dobrej wierze to przyłączam się do Twoich słów :evil_lol: ZDJĘCIA ZDJĘCIA ZDJĘCIA! :evil_lol: [quote name='g o n i a']Super, ze mnie nie zapomniałaś :multi: :multi: I cieszę się, ze nadal do nas zaglądasz! :multi: :p :p :p Zaglądam :p Quote
olcha Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Pamiętacie Tośkę? :cool3: Urosło jej się i zmieniła się nie do poznania :loveu: :multi: Odpchlona, odrobaczona, zaszczepiona i nareszcie kochana :D A to ZUZA sunia mojej koleżanki (mix pinczera miniaturki i średniego :roll: ) Uwielbiam pinczery :loveu: Quote
Gosiek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='olcha']Pamiętacie Tośkę? :cool3: Urosło jej się i zmieniła się nie do poznania :loveu: :multi: Odpchlona, odrobaczona, zaszczepiona i nareszcie kochana :D i jaka szczęśliwa - pysiaczek roześmiany :loveu: cześć Ola :p Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 jakie cudowne poduszeczki :loveu: i jakie ogromniaste :cool3: Lizaczek pierwsza klasa :p kolorki super :razz: i pewnie był smaczniasty... Quote
Recommended Posts