olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Loona napisał(a):boshe, niezła reklama :evil_lol: a fotki super :loveu: Jak Tekila była mała to szukałam dla niej takiej smyczy ...:roll: ...która mocno nie wciąga :evil_lol: :lol: bo, np. Ery smycz nie dawała jej ruszyć z miejsca :roll: :evil_lol: paula z napisał(a): Jeziuuu, jakie to jest malenstwo malutkie. Przecudne minki robi :loveu: :p :p :p dbsst napisał(a): MISTRZOSTWO no nie moge jaka zaciekła bestyja hahahhahahahahha suuuuuuuuuuuuuuuuuuper no uparte i zaciekłe to to :p Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 ale całe szczęście że ni pomyliła ta ta bestyja piłki z paznokciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 nie trudno zgadnąć na co się gapi :stupid: moja kochana wariatka :loveu: Czy ona wygląda i zachowuje się na 8,5 roku? Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='dbsst']ale całe szczęście że ni pomyliła ta ta bestyja piłki z paznokciem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy ty mi tu sugerujesz, że mój paznokieć jest podobny do zielonej piłki? :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: p.s. czasem myli :roll: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Ulga na pysiu bo w końcu jej się udało złapać :lol: Ostrzegam [SIZE=5]pinczerko i Gizmo, że teraz wstawię zdjęcia morderczego pająka, polującego na moje psy :shocked!: Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 teraz to się srogo wystraszyłam toz to nietoperek wściekły :evil_lol: :lol: [quote name='olcha']Czy ty mi tu sugerujesz, że mój paznokieć jest podobny do zielonej piłki? :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: p.s. czasem myli :roll: hahaha raczej sugeruje że jest wielkości piłki hahhahahah Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='dbsst'] teraz to się srogo wystraszyłam toz to nietoperek wściekły :evil_lol: :lol: hahaha raczej sugeruje że jest wielkości piłki hahhahahah :lol: :lol: :lol: nietoperek - często ją tak nazywam :lol: Dobrze, że wielkości, a nie koloru :obrazic: :eviltong: Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='olcha']:lol: :lol: :lol: nietoperek - często ją tak nazywam :lol: Dobrze, że wielkości, a nie koloru :obrazic: :eviltong: hahhaha czyki musi byc jakies nietoperkowe podobienstwo ;) hahaha koloru to pewnie jest niebieskawego jak zostaje co jakis czas podgryziony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: OLCHA co ma NIEBISKAWEGO PAZOLCHA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='"olcha"']Ostrzegam [SIZE=5]pinczerko i Gizmo, że teraz wstawię zdjęcia morderczego pająka, polującego na moje psy :shocked!: Starałam się nie patrzeć :diabloti: Ale i tak się kiedyś z Tobą za to rozprawię :mad: :evil_lol: [quote name='"olcha"'] Ja Ci mówię, on ma coś z rottka :diabloti: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='dbsst']hahhaha czyki musi byc jakies nietoperkowe podobienstwo ;) hahaha koloru to pewnie jest niebieskawego jak zostaje co jakis czas podgryziony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: OLCHA co ma NIEBISKAWEGO PAZOLCHA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja nie wiem skąd się bierze to porównanie do nietoperka :shake: :lol: Hono tu ! [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Starałam się nie patrzeć :diabloti: Ale i tak się kiedyś z Tobą za to rozprawię :mad: :evil_lol: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja Ci mówię, on ma coś z rottka :diabloti: Z rootka, amstaffa, nietoperka :lol: wielozwierzowa jest. Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='olcha']Ja nie wiem skąd się bierze to porównanie do nietoperka :shake: :lol: Hono tu ! może porównanie bierze sie ze sposobu echolokacji :cool1: :scared: ide ale tam ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 No cóż, świetna aktorka byłaby z niej ;) Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 dbsst napisał(a):może porównanie bierze sie ze sposobu echolokacji :cool1: :scared: ide ale tam ;) Hahahaha myślisz, że to to? :lol: :lol: :lol: Nigdy bym nie zgadła :lol: :lol: :lol: O i se poszła :niewiem: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No cóż, świetna aktorka byłaby z niej ;-) Ona jest świetną aktorką. Potrafi się trząść na zawołanie jak coś jem :evil_lol: Jest mistrzem udawania i błagających min. Myślicie, że znalazła by się dla niej rola z tymi motywami? Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 :smokin: jestem tylko sie boje dostac :olympic: za te moje cud rymowanki :ices_bla: i tak sobie cichorkiem siedze :siara: i udaje że mnie nie ma :smilecol: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='dbsst']:smokin: jestem tylko sie boje dostac :olympic: za te moje cud rymowanki :ices_bla: :roflt: jaka skromność :eviltong: [quote name='dbsst'] i tak sobie cichorkiem siedze :siara: i udaje że mnie nie ma :smilecol: Widać Cię bo się świecisz :evil_lol: :smilecol: Quote
malawaszka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 hahaha ale masz oszołomki talerzykowo piłeczkowe :loveu: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha ale masz oszołomki talerzykowo piłeczkowe :loveu: :roflt: dokładnie! Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Mój zezik :evil_lol: (tzn nie mój tylko jej :roll: ) Cziłka z genem dalmatyńczyka :eviltong: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Ona się tak łatwo nie da :shake: To typ dominantki, brzusio daje tylko tak jak widać na fotce pół boczkiem :p No chyba, że ma super humor lub jest pół śpiąca. Za to Era uwielbia leżeć do góry brzuchem (i dosłownie i w przenośni :evil_lol: ) tylko ona już nie ma takiego golaska :placz: Quote
Paula Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='olcha']no uparte i zaciekłe to to :p Jak pitbull :shiny: Hihihi, swietna minka i poza :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
ilonka_hh_ Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='olcha'] Cziłka z genem dalmatyńczyka :eviltong: Ale bzusio :loveu: Też taki mam do całowania :lol: Ten mój (tzn. Loli) bzusio to by mógł cały dzień być całowany i "pierdzioszkowany". Wręcz się tego domaga. Lola została chojniej obdażona przez nature niż Tequila pod względem wielkości cycochów :eviltong: Quote
Recommended Posts