olcha Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Era: Niech no tylko spróbuje tu podejść :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: E: :hmmmm: Pewnie znów chce mnie wykiwać....ej no co jest? Co ona tam ma? E: Nie! Nie rusze się tym razem z miejsca! Będę silna! ...Ale ona coś knuje! Czuje to przez skóre....Pewnie chce mnie zajść od tyłu...:evil_lol: nie dam się :evil_lol: ...wiedziałam! wiedziałam! :evil_lol: idzie na mnie od tyłu :evil_lol: zaraz będę się mogła jej odgryźć :evil_lol: ... ...ej? co jest? Tekila? Gdzie idziesz? Poczekaj na mnie!!! :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 O, widzę następną sesję z talerzem ;) A pająka proszę nawet nie pokazywać! Nie lubię tego paskudztwa :mad: Quote
olcha Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):O, widzę następną sesję z talerzem ;) A pająka proszę nawet nie pokazywać! Nie lubię tego paskudztwa :mad: Ona ma zdjęcia tylko z talerzem :p jakby mogła to by z nim spała i jadła :stupid: Ostrzegam, że pająk będzie jeszcze jeden :cool3: zrobiłam dziś zdjęcia dokładnie 5 pająkom. Ale tylko dwa nadają się do jakiejkolwiek publikacji :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 To chyba wejdę tu dopiero jutro :lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='olcha']Ona ma zdjęcia tylko z talerzem :p jakby mogła to by z nim spała i jadła :stupid: Ostrzegam, że pająk będzie jeszcze jeden :cool3: zrobiłam dziś zdjęcia dokładnie 5 pająkom. Ale tylko dwa nadają się do jakiejkolwiek publikacji :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może dawaj jej jeść też na tym talerku ;) Quote
madziasto4 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Czeeeść :hand: Rany, jakie one są śmieszne :loveu: Quote
olcha Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To chyba wejdę tu dopiero jutro :lol: :placz: Kiedy ja go wstawie dopiero jutro :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to może dawaj jej jeść też na tym talerku ;-) To byłoby idealne rozwiązanie gdyby nie fakt, że frisbee jest stanowczo za mało pojemne jak na rozmiar brzucha Eruni :lol: :lol: :lol: musiałaby dostawać pare dokładek :lol: ;) [quote name='madziasto4']Czeeeść :hand: Rany, jakie one są śmieszne :loveu: Cześć :p Są śmieszne :eviltong: najśmieszniejsze :loveu: Quote
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ta kropelka sliczna.. ale pajak..beeeeeeeeeeeeeeeee Quote
madziasto4 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='olcha']ROBALKI Weszłam i....natychmiast uciekam :scared: Quote
olcha Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 No dobra już dobra :evil_lol: wstawie troche sierściuchów :cool3: Nowa piłeczka nadal na topie :p Czy nie uważacie, że jej mina wyraża "długo jeszcze?" Czemu ona ma takie porąbane te miny? :placz: Quote
olcha Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 rzuć mi rzuć mi rzuć mi rzuć mi rzuć mi rzuć mi rzuć mi!!! Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Dzieńdobry! Jeszcze śpicie? Ja dopiero wstałam :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Z radością stwierdzam, że fotki robali się skończyły i mogę pokomentować zdjęcia psiaków :lol: Strasznie duża ta zielona piłeczka :D A psiaki cudowne miny robią, taki ich urok - one się są głupie, one są rozbrajające ;) Quote
Cola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Witajcie :) Robali są fajne, ale pająk to jest naj.... :p ładniejszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: minki psiaków są debeściarskie :evil_lol: hihi moje kociamberki mają podobne piłeczki do zabawy, a wielkość to chyba ta sama :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 o Boziu teraz widze jakie to malenstwo :):):) jakie to słit :):):) Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Z radością stwierdzam, że fotki robali się skończyły i mogę pokomentować zdjęcia psiaków :lol: Strasznie duża ta zielona piłeczka :D A psiaki cudowne miny robią, taki ich urok - one się są głupie, one są rozbrajające ;) Muszę Cię zasmucić za chwilę wstawię zdjęcie pięknego pajączka :cool3: :cool3: :cool3: Hahahah ta zielona piłeczke rzeczywiście jest ogromna :eviltong: wybrałam tą najmniejszą z tych mniejszych :cool3: [quote name='Cola'] Witajcie :smile: Robali są fajne, ale pająk to jest naj.... :p ładniejszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: minki psiaków są debeściarskie :evil_lol: hihi moje kociamberki mają podobne piłeczki do zabawy, a wielkość to chyba ta sama :evil_lol: No pewnie, że robalki fajne :p :lol: Bo to chyba była piłka dla kotów :roll: :roll: :roll: [quote name='basiulka22tychy'] o Boziu teraz widze jakie to malenstwo :smile::smile::smile: jakie to słit :smile::smile::smile: No w końcu najmniejszy pies świata nie? :lol: :loveu: :lol: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Zdjęcia z serii "Gdzie jest i co robi Era?" żyrafa :lol: ODP. "Czyżby to co zwykle?" Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Jest dobrze, narazie nie ma fotki pająka :lol: A sesja suńki przecudna, ona ma ekstra białe rzęsy :loveu: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jest dobrze, narazie nie ma fotki pająka :lol: A sesja suńki przecudna, ona ma ekstra białe rzęsy :loveu: Ostrzegę Cię spacjalnie jak już wstawię :lol: :lol: :lol: Białe rzęsy mi się z jednorożcem kojarzą :loveu: :oops: Quote
olcha Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 http://www.smog.pl/wideo/879/starsza_pani_i_jej_pies/ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='olcha']http://www.smog.pl/wideo/879/starsza_pani_i_jej_pies/ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: boshe, niezła reklama :evil_lol: a fotki super :loveu: Quote
Paula Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Jeziuuu, jakie to jest malenstwo malutkie. Przecudne minki robi :loveu: Quote
dbsst Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 MISTRZOSTWO no nie moge jaka zaciekła bestyja hahahhahahahahha suuuuuuuuuuuuuuuuuuper Quote
Recommended Posts