Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Hihihi :lol:
A jak one sie dogaduja przy pileczce? Bo moje nie bardzo, tzn Maksiu sie dzieli zabawkami, Axa sznurkiem sie podzieli, ale jak ma pileczke lub patyczek to nie odda bez walki ;)

Slodka kluseczka :loveu:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']
Hihihi :lol:
A jak one sie dogaduja przy pileczce? Bo moje nie bardzo, tzn Maksiu sie dzieli zabawkami, Axa sznurkiem sie podzieli, ale jak ma pileczke lub patyczek to nie odda bez walki ;)

Slodka kluseczka :loveu:

Piłeczka generalnie jest przedmiotem sporów specjalnie wywoływanych :eviltong:

Czyli Era bierze piłkę i majestatycznie z nią chodzi, a Tequila biega wtedy dookoła niej aż ją wkurzy. Era wtedy puszcza piłkę i zaczyna gonić Tekilę. Po czym Tequila sprytnie łapie piłkę i ucieka...po chwili Era ją dogania zabiera piłkę i tak w kółko :loveu: to lepsze niż kino :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Piłeczka generalnie jest przedmiotem sporów specjalnie wywoływanych :eviltong:

Czyli Era bierze piłkę i majestatycznie z nią chodzi, a Tequila biega wtedy dookoła niej aż ją wkurzy. Era wtedy puszcza piłkę i zaczyna gonić Tekilę. Po czym Tequila sprytnie łapie piłkę i ucieka...po chwili Era ją dogania zabiera piłkę i tak w kółko :loveu: to lepsze niż kino :lol:

Hehehehe......podobnie u nas. Axa lezy i pilnuje pileczki lub patyczka (jest fotostory na ten temat u nas) a Maksiu krąży wokól niej i szczeka. Czesto probuje ja przechytrzyc, udaje ze bierze inna zabawke lub podchodzi do nas, zeby byla zazdrosna, wtedy ona podbiega, a Maksiu chyc za zabawke i w dlugą.....:evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Hehehehe......podobnie u nas. Axa lezy i pilnuje pileczki lub patyczka (jest fotostory na ten temat u nas) a Maksiu krąży wokól niej i szczeka. Czesto probuje ja przechytrzyc, udaje ze bierze inna zabawke lub podchodzi do nas, zeby byla zazdrosna, wtedy ona podbiega, a Maksiu chyc za zabawke i w dlugą.....:evil_lol:

:roflt: no dokładnie! Tequila robi identycznie! Oszukuje jak może :roflt: jakbym czytała o moich psach :roflt:

Posted

[quote name='olcha']:loveu: Dzisiaj też ją widziałam. Stała się spokojniejsza. Już nie warczy na ludzi :loveu: podchodzi ufnie :multi: Tylko 2 dni, a jak można zmienić psa i pozwolić mu zaufać...
Super!:multi:

Posted

Ja tez tu jestem i ciagle musze nadrabiac bo tyle tego produkujecie :diabloti:
Jeski, olcha, myslalam, ze masz nowa psinke, no,ale ona rozkoszna jest :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ja to czasem bym chciala miec malego pieska (tak do Bena, ale zeby onw domku mieszkal), ale teraz mam przez jakis czas bf mojej siostry i chyba mi sie odechciewa..... ;) jak to dobrze, ze mam wakacje i moge sie wyspac po tym jak Major obudzi mnie swoim lodowatym nosem i jezykiem o 6 rano, bo chce mu sie siku.......
w gruncie rzeczy to dobrze, ze budzi, a nie leje na lozko :cool1:

Posted

fajny ten piesek kolezanki..troche mu jack russela przypomina tylko za duzy :D
ja tez chce filmik na poczte z twoimi pieskami..a moze nawet kilka..
deman@interia.pl
a moze masz jeszcze jak tequila szczeka? chcialabym wiedziec jak szczekaja Chi :)

Posted

Agamtb napisał(a):
Ufffff ale się naoglądałam Twoich skarbów.....piękne!!!!! Uwielbiam tyci pieski:loveu:

ależ one nie sa tyci to prawdziwe brytany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ależ one nie sa tyci to prawdziwe brytany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.....no dobra, ale w grupie brytanów są wyjątkowo tyci - brytanami hihi:eviltong:

Posted

Agamtb napisał(a):
.....no dobra, ale w grupie brytanów są wyjątkowo tyci - brytanami hihi:eviltong:

hahahha ale w grupie smoków kroluja ;) :evil_lol: :lol: :cool3:

Posted

Przepraszam, że nie pisałam ale miałam trochę spraw do załatwienia :shake:

[quote name='an3czka']Super!:multi:

No na prawdę :multi: widziałam ją ostatnio w czwartek i jest ogromna różnica niebo a ziemia.

panienkabubu Tosia jest bardzo rozkoszna! Stała się przytulaśna :loveu: i uwielbia spać na kolanach :eviltong:

jeszcze 4 lata temu też miałam dużego (no może nie aż tak dużego jak Ben :eviltong: ) psa i też było super. Więc każdy pies jest najkochańszy pod słońcem :eviltong:

madziasto4 :lol: :lol: :lol:

cuciola wysłałam filmik :cool3: mam gdzieś jak Tequila szczeka. Poszukam i Ci wyślę...jak nie zapomnę :roll: Co do JRT to uwielbiam te psiaki. Może rzeczywiście Tośka ma coś z nich? Wszyscy mówią, że ma coś z teriera.

Gosiek dziś porobiłam trochę fotek :cool3: . Filmów z UFO brak nie przelatywały nad moim domem :eviltong: Jak obrobię to coś wstawię.

Robiłam kropelki i robalki :eviltong: ale nic nie widać :oops: :shake:

cuciola po raz drugi :eviltong: byłam w galerii widziałam te słodziaki. Ale nic nie napisałam :oops:

paula_z :multi: :multi: dzięki! Jakie ładne :p bardzo mi miło :p

dbsst a co ?:mad: nie pasi?

basiulka22tychy teraz ...śpią jak zwykle :eviltong:

Agamtb i dbsst :roflt: :roflt: :roflt: popłakałam się ze śmiechu z waszych rozmów

Agamtb podziwiam przedarcia się przez całą galerię :p :p

Posted

[quote name='olcha']
Gosiek dziś porobiłam trochę fotek :cool3: . Filmów z UFO brak nie przelatywały nad moim domem :eviltong: Jak obrobię to coś wstawię.

Robiłam kropelki i robalki :eviltong: ale nic nie widać :oops: :shake:
pokaż :multi: