Paula Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Hihihi :lol: A jak one sie dogaduja przy pileczce? Bo moje nie bardzo, tzn Maksiu sie dzieli zabawkami, Axa sznurkiem sie podzieli, ale jak ma pileczke lub patyczek to nie odda bez walki ;) Slodka kluseczka :loveu: Quote
olcha Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='madziasto4']Cześć Olcha :hand: jaki ryjek :loveu: :loveu: Cześć :lol: Ryjek? Ten z muminków? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='paula_z'] Hihihi :lol: A jak one sie dogaduja przy pileczce? Bo moje nie bardzo, tzn Maksiu sie dzieli zabawkami, Axa sznurkiem sie podzieli, ale jak ma pileczke lub patyczek to nie odda bez walki ;) Slodka kluseczka :loveu: Piłeczka generalnie jest przedmiotem sporów specjalnie wywoływanych :eviltong: Czyli Era bierze piłkę i majestatycznie z nią chodzi, a Tequila biega wtedy dookoła niej aż ją wkurzy. Era wtedy puszcza piłkę i zaczyna gonić Tekilę. Po czym Tequila sprytnie łapie piłkę i ucieka...po chwili Era ją dogania zabiera piłkę i tak w kółko :loveu: to lepsze niż kino :lol: Quote
Paula Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 olcha napisał(a):Piłeczka generalnie jest przedmiotem sporów specjalnie wywoływanych :eviltong: Czyli Era bierze piłkę i majestatycznie z nią chodzi, a Tequila biega wtedy dookoła niej aż ją wkurzy. Era wtedy puszcza piłkę i zaczyna gonić Tekilę. Po czym Tequila sprytnie łapie piłkę i ucieka...po chwili Era ją dogania zabiera piłkę i tak w kółko :loveu: to lepsze niż kino :lol: Hehehehe......podobnie u nas. Axa lezy i pilnuje pileczki lub patyczka (jest fotostory na ten temat u nas) a Maksiu krąży wokól niej i szczeka. Czesto probuje ja przechytrzyc, udaje ze bierze inna zabawke lub podchodzi do nas, zeby byla zazdrosna, wtedy ona podbiega, a Maksiu chyc za zabawke i w dlugą.....:evil_lol: Quote
olcha Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 paula_z napisał(a):Hehehehe......podobnie u nas. Axa lezy i pilnuje pileczki lub patyczka (jest fotostory na ten temat u nas) a Maksiu krąży wokól niej i szczeka. Czesto probuje ja przechytrzyc, udaje ze bierze inna zabawke lub podchodzi do nas, zeby byla zazdrosna, wtedy ona podbiega, a Maksiu chyc za zabawke i w dlugą.....:evil_lol: :roflt: no dokładnie! Tequila robi identycznie! Oszukuje jak może :roflt: jakbym czytała o moich psach :roflt: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='olcha']:loveu: Dzisiaj też ją widziałam. Stała się spokojniejsza. Już nie warczy na ludzi :loveu: podchodzi ufnie :multi: Tylko 2 dni, a jak można zmienić psa i pozwolić mu zaufać... Super!:multi: Quote
panienkabubu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ja tez tu jestem i ciagle musze nadrabiac bo tyle tego produkujecie :diabloti: Jeski, olcha, myslalam, ze masz nowa psinke, no,ale ona rozkoszna jest :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja to czasem bym chciala miec malego pieska (tak do Bena, ale zeby onw domku mieszkal), ale teraz mam przez jakis czas bf mojej siostry i chyba mi sie odechciewa..... ;) jak to dobrze, ze mam wakacje i moge sie wyspac po tym jak Major obudzi mnie swoim lodowatym nosem i jezykiem o 6 rano, bo chce mu sie siku....... w gruncie rzeczy to dobrze, ze budzi, a nie leje na lozko :cool1: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 olcha napisał(a):Cześć :lol: Ryjek? Ten z muminków? :loveu: :loveu: :loveu: Ooo o o, właśnie tak :loveu: Quote
cuciola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 fajny ten piesek kolezanki..troche mu jack russela przypomina tylko za duzy :D ja tez chce filmik na poczte z twoimi pieskami..a moze nawet kilka.. deman@interia.pl a moze masz jeszcze jak tequila szczeka? chcialabym wiedziec jak szczekaja Chi :) Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 cześć Ola :p może jakieś nowe foteczki? a może nowe filmy z UFO? Quote
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 dzieki za filmik..super! zapraszam znowu do mojej galerii..jedna nowa fotka z otwartymi oczkami! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 No dokladnie, strasznie tu pusto ostatnimi czasy... ;) Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 moze jakas fotke a nie tylko pogaduszki i pogaduszki :shake: :diabloti: Quote
Agamtb Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ufffff ale się naoglądałam Twoich skarbów.....piękne!!!!! Uwielbiam tyci pieski:loveu: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Agamtb napisał(a):Ufffff ale się naoglądałam Twoich skarbów.....piękne!!!!! Uwielbiam tyci pieski:loveu: ależ one nie sa tyci to prawdziwe brytany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agamtb Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 dbsst napisał(a):ależ one nie sa tyci to prawdziwe brytany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....no dobra, ale w grupie brytanów są wyjątkowo tyci - brytanami hihi:eviltong: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Agamtb napisał(a):.....no dobra, ale w grupie brytanów są wyjątkowo tyci - brytanami hihi:eviltong: hahahha ale w grupie smoków kroluja ;) :evil_lol: :lol: :cool3: Quote
olcha Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Przepraszam, że nie pisałam ale miałam trochę spraw do załatwienia :shake: [quote name='an3czka']Super!:multi: No na prawdę :multi: widziałam ją ostatnio w czwartek i jest ogromna różnica niebo a ziemia. panienkabubu Tosia jest bardzo rozkoszna! Stała się przytulaśna :loveu: i uwielbia spać na kolanach :eviltong: jeszcze 4 lata temu też miałam dużego (no może nie aż tak dużego jak Ben :eviltong: ) psa i też było super. Więc każdy pies jest najkochańszy pod słońcem :eviltong: madziasto4 :lol: :lol: :lol: cuciola wysłałam filmik :cool3: mam gdzieś jak Tequila szczeka. Poszukam i Ci wyślę...jak nie zapomnę :roll: Co do JRT to uwielbiam te psiaki. Może rzeczywiście Tośka ma coś z nich? Wszyscy mówią, że ma coś z teriera. Gosiek dziś porobiłam trochę fotek :cool3: . Filmów z UFO brak nie przelatywały nad moim domem :eviltong: Jak obrobię to coś wstawię. Robiłam kropelki i robalki :eviltong: ale nic nie widać :oops: :shake: cuciola po raz drugi :eviltong: byłam w galerii widziałam te słodziaki. Ale nic nie napisałam :oops: paula_z :multi: :multi: dzięki! Jakie ładne :p bardzo mi miło :p dbsst a co ?:mad: nie pasi? basiulka22tychy teraz ...śpią jak zwykle :eviltong: Agamtb i dbsst :roflt: :roflt: :roflt: popłakałam się ze śmiechu z waszych rozmów Agamtb podziwiam przedarcia się przez całą galerię :p :p Quote
cuciola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 olcia dzieki za filmik...i prosze cos pisac na przyszlosc w mojej galerii! :D Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='olcha'] Gosiek dziś porobiłam trochę fotek :cool3: . Filmów z UFO brak nie przelatywały nad moim domem :eviltong: Jak obrobię to coś wstawię. Robiłam kropelki i robalki :eviltong: ale nic nie widać :oops: :shake: pokaż :multi: Quote
Loona Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 nio właśnie, czemu ich jeszcze tutaj nie ma? :mad: Quote
olcha Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 :oops: :oops: :oops: Jeszcze nie obrobiłam :oops: Dopiero do domu weszłam :oops: Ale już się biorę do roboty :eviltong: Quote
olcha Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 clematis ten sam clematis kłapouchy :loveu: aż wstyd odkąd Gosia tu zagląda :oops: Quote
Recommended Posts