Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

:lol: :lol: chyba, że tak :lol:

...a te rudości jest :loveu: :loveu: :loveu: co takiego mają w sobie plecaki, że koty tak je kochają?? :razz:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cola']:lol: :lol: chyba, że tak :lol:

...a te rudości jest :loveu: :loveu: :loveu: co takiego mają w sobie plecaki, że koty tak je kochają?? :razz:

On to akurat został tam...wepchnięty :eviltong:

Ale Zdrapka (kotka mojej siostry) uwielbia wszelkiego rodzaju pudła, kartony, plecaki, torebki foliowe dostawała świra :lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Oj takie koty kocham najbardziej - 100% rudzielce i te zielony oczy... miodzio ;-)

Ja też! I te grubaśne ogony :loveu: :loveu: :loveu: Chociaż generalnie za kotami nie przepadam ale ten to mój ulubieniec :]

Posted

anetta napisał(a):
Surykatka jest niezla :roflt:
Olcha, pliz, przesli mi ten filmik na maila :jumpie:

:lol: :lol: :lol:

Już do Ciebie idzie :p

Posted

anetta napisał(a):
Olcha, pliz, przesli mi ten filmik na maila :jumpie:

A ja też mogę prosic, bo mi draństwo nie chce się otworzyc a wszyscy się nim zachwycają, ja też chce :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']A ja też mogę prosic, bo mi draństwo nie chce się otworzyc a wszyscy się nim zachwycają, ja też chce :evil_lol:

Do Ciebie również idzie :p

[quote name='basiulka22tychy']
co tam slychac u malusich dziefczynek :smile::smile::smile::smile:

A dziękuję, wszystko dobrze. Dostały nową piłeczkę i się nią teraz zajęły (zdjęcia później nie mam na nic ochoty bo mi smutno :-( ) Do tego zapomniałam, że im kupiłam kostki i dopiero mi się przypomniało :oops: więc też się tym zajmują.

A żeby tego jeszcze było mało to przyjechała do nas moja siostrzenica :loveu: (9 mies) więc psy starają się ją omijać szerokim łukiem (no chyba, że akurat je chrupka lub jej kocyk na podłodze rozkładają :mad: ) a Maja wręcz przeciwnie próbuje złapać pieśki :shake:

[quote name='Gosiek']malusie dziewczynki pewnie straszą niegrzeczne dzieci udajac ufo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ola - filmik świetny :multi::p

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A żebyś wiedziała, za dziećmi generalnie nie przepadają.

Dziękuję :p

Posted

Chciałam przedstawić wam Tośkę Zośkę :evil_lol: (dla wtajemniczonych)

Mała znajda ma ok. 3-3,5 m-cy (była zapchlona jak na znajdę przystało :p )...no dobra nie taka mała :eviltong: i nie da sobie w kasze dmuchać o nie! Potrafi wyrazić już swoje zdanie i to dobitnie. Ma w sobie coś z teriera. Należy do mojej koleżanki :p która uratowała jej życie.

tu już w nowych szeleczkach (przy okazji pójścia do zoologicznego kupiłam nową=kolejną piłeczkę moim suczom :eviltong: no przecież nie mogłam im nic nie wziąć :eviltong: )

A to jest Pan Czarny również znajda. Bardzo mądry, kochany pies.
Tosia na niego nawarczała. Czarny chciał ją doprowadzić do porządku i jej odwarknął więc ta poszła na niego z zębami :crazyeye: mimo, że był od niej duuużo większy. Pan Czarny się wycofał...a Tośka za nim podgryzać go po nogach :crazyeye:

Będzie z niej niezłe ziółko. Ale moja koleżanka już się stara ją temperować :p

Posted

A to ta nowa piłeczka :eviltong:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A takie fioletowe szyszki pojawiły się u mnie na choinkach :hmmmm:

T: Oddawaj piłeczkę! To było dla mnie! :placz:

Posted

dbsst napisał(a):
widze ze w swiecie chihuahua slonecznie i wesolo jak zawsze :D

heheh jakby Ci psy urosly Olcha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No nie mogę debeściara w moich skromnych progach :lol:

Może i trochę urosły :hmmmm: ?

Posted

olcha napisał(a):
No nie mogę debeściara w moich skromnych progach :lol:

Może i trochę urosły :hmmmm: ?

hahah coraz blizej im dogow ;) hahahhahaha ;)

a co wpadlam se tu porozrabiac :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']hahah coraz blizej im dogow ;) hahahhahaha ;)

a co wpadlam se tu porozrabiac :diabloti:

Nową rasę zgłoszę do FCI - mini dogi :lol:

Wiedziałam, że w końcu wrócisz i zaczniesz odwet :placz:

Ale jestem gotowa

Posted

[quote name='olcha']Nową rasę zgłoszę do FCI - mini dogi :lol:

Wiedziałam, że w końcu wrócisz i zaczniesz odwet :placz:

Ale jestem gotowa

hahahahha na moj odwet nikt nie moze byc gotowy ;) nawet ja nie jestem na niego gotowa ;)

hahahha

kurcze ale mam braki wszystko tak sie zmienilo przez ten miesiac

a ceny na allegro ciagle takie same WYSOKIE ;)

Posted

[quote name='dbsst']hahahahha na moj odwet nikt nie moze byc gotowy ;) nawet ja nie jestem na niego gotowa ;)

hahahha

kurcze ale mam braki wszystko tak sie zmienilo przez ten miesiac

a ceny na allegro ciagle takie same WYSOKIE ;)

Mówisz? No to narazie

Posted

[quote name='olcha']
A to ta nowa piłeczka :eviltong:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

..ale się uhihrałam z fotek :lol: :lol: ....Widać, że piłeczka się spodobała :p ...ale czemu tylko jedna? taka niesprawiedliwość :shake:

Młoda znajdka jest rozkoszna i jaka łobuzica :razz:

Posted

Cola napisał(a):
..ale się uhihrałam z fotek :lol: :lol: ....Widać, że piłeczka się spodobała :p ...ale czemu tylko jedna? taka niesprawiedliwość :shake:

Młoda znajdka jest rozkoszna i jaka łobuzica :razz:

:lol: :lol: :lol: Cola z tego samego powodu dla którego spytałam Cię czemu masz jedno frisbee :lol: :lol: :lol: Dookoła nich leży 20 innych zabawek :shake: :eviltong: ale oczywiście muszą się bić o jedną :eviltong:

A podobnych piłeczek mam jeszcze 2 sztuki - jedną niebieską, a drugą całą zieloną :eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']Jaka słodka:p

:loveu: Dzisiaj też ją widziałam. Stała się spokojniejsza. Już nie warczy na ludzi :loveu: podchodzi ufnie :multi: Tylko 2 dni, a jak można zmienić psa i pozwolić mu zaufać...