Cola Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :lol: :lol: chyba, że tak :lol: ...a te rudości jest :loveu: :loveu: :loveu: co takiego mają w sobie plecaki, że koty tak je kochają?? :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Oj takie koty kocham najbardziej - 100% rudzielce i te zielony oczy... miodzio ;) Quote
olcha Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Cola']:lol: :lol: chyba, że tak :lol: ...a te rudości jest :loveu: :loveu: :loveu: co takiego mają w sobie plecaki, że koty tak je kochają?? :razz: On to akurat został tam...wepchnięty :eviltong: Ale Zdrapka (kotka mojej siostry) uwielbia wszelkiego rodzaju pudła, kartony, plecaki, torebki foliowe dostawała świra :lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Oj takie koty kocham najbardziej - 100% rudzielce i te zielony oczy... miodzio ;-) Ja też! I te grubaśne ogony :loveu: :loveu: :loveu: Chociaż generalnie za kotami nie przepadam ale ten to mój ulubieniec :] Quote
anetta Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Surykatka jest niezla :roflt: Olcha, pliz, przesli mi ten filmik na maila :jumpie: Quote
olcha Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 anetta napisał(a):Surykatka jest niezla :roflt: Olcha, pliz, przesli mi ten filmik na maila :jumpie: :lol: :lol: :lol: Już do Ciebie idzie :p Quote
Loona Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 anetta napisał(a):Olcha, pliz, przesli mi ten filmik na maila :jumpie: A ja też mogę prosic, bo mi draństwo nie chce się otworzyc a wszyscy się nim zachwycają, ja też chce :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 co tam slychac u malusich dziefczynek :):):):) Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 malusie dziewczynki pewnie straszą niegrzeczne dzieci udajac ufo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ola - filmik świetny :multi::p Quote
olcha Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Loona']A ja też mogę prosic, bo mi draństwo nie chce się otworzyc a wszyscy się nim zachwycają, ja też chce :evil_lol: Do Ciebie również idzie :p [quote name='basiulka22tychy'] co tam slychac u malusich dziefczynek :smile::smile::smile::smile: A dziękuję, wszystko dobrze. Dostały nową piłeczkę i się nią teraz zajęły (zdjęcia później nie mam na nic ochoty bo mi smutno :-( ) Do tego zapomniałam, że im kupiłam kostki i dopiero mi się przypomniało :oops: więc też się tym zajmują. A żeby tego jeszcze było mało to przyjechała do nas moja siostrzenica :loveu: (9 mies) więc psy starają się ją omijać szerokim łukiem (no chyba, że akurat je chrupka lub jej kocyk na podłodze rozkładają :mad: ) a Maja wręcz przeciwnie próbuje złapać pieśki :shake: [quote name='Gosiek']malusie dziewczynki pewnie straszą niegrzeczne dzieci udajac ufo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ola - filmik świetny :multi::p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A żebyś wiedziała, za dziećmi generalnie nie przepadają. Dziękuję :p Quote
olcha Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 madziasto4 napisał(a):Przyszłam do Was :p :p :p :p miło, że choć jedna osoba o nas pamięta :-( Quote
olcha Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Chciałam przedstawić wam Tośkę Zośkę :evil_lol: (dla wtajemniczonych) Mała znajda ma ok. 3-3,5 m-cy (była zapchlona jak na znajdę przystało :p )...no dobra nie taka mała :eviltong: i nie da sobie w kasze dmuchać o nie! Potrafi wyrazić już swoje zdanie i to dobitnie. Ma w sobie coś z teriera. Należy do mojej koleżanki :p która uratowała jej życie. tu już w nowych szeleczkach (przy okazji pójścia do zoologicznego kupiłam nową=kolejną piłeczkę moim suczom :eviltong: no przecież nie mogłam im nic nie wziąć :eviltong: ) A to jest Pan Czarny również znajda. Bardzo mądry, kochany pies. Tosia na niego nawarczała. Czarny chciał ją doprowadzić do porządku i jej odwarknął więc ta poszła na niego z zębami :crazyeye: mimo, że był od niej duuużo większy. Pan Czarny się wycofał...a Tośka za nim podgryzać go po nogach :crazyeye: Będzie z niej niezłe ziółko. Ale moja koleżanka już się stara ją temperować :p Quote
olcha Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 A to ta nowa piłeczka :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A takie fioletowe szyszki pojawiły się u mnie na choinkach :hmmmm: T: Oddawaj piłeczkę! To było dla mnie! :placz: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 widze ze w swiecie chihuahua slonecznie i wesolo jak zawsze :D heheh jakby Ci psy urosly Olcha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 dbsst napisał(a):widze ze w swiecie chihuahua slonecznie i wesolo jak zawsze :D heheh jakby Ci psy urosly Olcha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No nie mogę debeściara w moich skromnych progach :lol: Może i trochę urosły :hmmmm: ? Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 olcha napisał(a):No nie mogę debeściara w moich skromnych progach :lol: Może i trochę urosły :hmmmm: ? hahah coraz blizej im dogow ;) hahahhahaha ;) a co wpadlam se tu porozrabiac :diabloti: Quote
olcha Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='dbsst']hahah coraz blizej im dogow ;) hahahhahaha ;) a co wpadlam se tu porozrabiac :diabloti: Nową rasę zgłoszę do FCI - mini dogi :lol: Wiedziałam, że w końcu wrócisz i zaczniesz odwet :placz: Ale jestem gotowa Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='olcha']Nową rasę zgłoszę do FCI - mini dogi :lol: Wiedziałam, że w końcu wrócisz i zaczniesz odwet :placz: Ale jestem gotowa hahahahha na moj odwet nikt nie moze byc gotowy ;) nawet ja nie jestem na niego gotowa ;) hahahha kurcze ale mam braki wszystko tak sie zmienilo przez ten miesiac a ceny na allegro ciagle takie same WYSOKIE ;) Quote
olcha Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='dbsst']hahahahha na moj odwet nikt nie moze byc gotowy ;) nawet ja nie jestem na niego gotowa ;) hahahha kurcze ale mam braki wszystko tak sie zmienilo przez ten miesiac a ceny na allegro ciagle takie same WYSOKIE ;) Mówisz? No to narazie Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='olcha']Mówisz? No to narazie hahah lece spac ;) Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='olcha'] A to ta nowa piłeczka :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ..ale się uhihrałam z fotek :lol: :lol: ....Widać, że piłeczka się spodobała :p ...ale czemu tylko jedna? taka niesprawiedliwość :shake: Młoda znajdka jest rozkoszna i jaka łobuzica :razz: Quote
olcha Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Cola napisał(a):..ale się uhihrałam z fotek :lol: :lol: ....Widać, że piłeczka się spodobała :p ...ale czemu tylko jedna? taka niesprawiedliwość :shake: Młoda znajdka jest rozkoszna i jaka łobuzica :razz: :lol: :lol: :lol: Cola z tego samego powodu dla którego spytałam Cię czemu masz jedno frisbee :lol: :lol: :lol: Dookoła nich leży 20 innych zabawek :shake: :eviltong: ale oczywiście muszą się bić o jedną :eviltong: A podobnych piłeczek mam jeszcze 2 sztuki - jedną niebieską, a drugą całą zieloną :eviltong: Quote
olcha Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='an3czka']Jaka słodka:p :loveu: Dzisiaj też ją widziałam. Stała się spokojniejsza. Już nie warczy na ludzi :loveu: podchodzi ufnie :multi: Tylko 2 dni, a jak można zmienić psa i pozwolić mu zaufać... Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Cześć Olcha :hand: jaki ryjek :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts