olcha Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Zdjęcia na dobranoc :sleep2: Zdjęcia sprzed kilku chwil :loveu: A pomyśleć, że kiedyś się nie lubiły :loveu: Quote
AlKil Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 a co tam jest na ścianach, to czarno -białe????? A kocisko dostojne... Quote
olcha Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='AlKil'] a co tam jest na ścianach, to czarno -białe????? A kocisko dostojne... Kości :roll: biodrowe, miednica :roll: i takie tam...:roll: Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 fajny kociak..a ja zapraszam do galerii maluchow..sa nowe fotki z wczoraj! Quote
olcha Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 cuciola napisał(a):fajny kociak..a ja zapraszam do galerii maluchow..sa nowe fotki z wczoraj! :multi: :multi: :multi: lecę :multi: :multi: :multi: Quote
marlena924 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 :loveu: Piekny kotek :loveu: A Twoje stworki też urocze jak zawsze :multi: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 :sleep2: odcinek 2 T: :hmmmm: a cuż to tak pachnie? E: moje stópki :grins: T: świnia :watpliwy: E: weź te łapy! :mad: T: wepchne Ci je jeszcze bardziej! :evil_lol: E: właściwie aż tak bardzo mi nie przeszkadzają :obrazic: :mdleje: :sleep2: T: zobaczymy ile wytrzymasz :evil_lol: E: Wiesz co? Tam z tyłu będzie Ci wygodniej :evil_lol: T: :zly7: E: no dobra już dobra. Choć sie przytul :p T: :sleep: :sleeping: Śpią aniołki :loveu: :loveu: :loveu: :bye: Quote
Teklunia Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='olcha'] imię: BARYŁA :evil_lol: super kocio :loveu: a imie genialne :lol: Quote
cuciola Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 a gdzie ten cociak byl noszony ze do plecaka wlazl? Quote
olcha Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Do szkoły :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Paula Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='olcha']:sleep2: O jeziu, jakie slodkosci malenkie Quote
Basia&Safi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 no nie jakie 2 spiochy ::):):):) jaki pieszczoch :):):):) Quote
Gosiek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 cześć Ola - jak humorek w megawstretny dzień? zdjecia świetne... dwa spioszki przerozkoszne a kotecek .. oj pasuje mu imię :evil_lol: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='paula_z']O jeziu, jakie slodkosci malenkie :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='basiulka22tychy'] no nie jakie 2 spiochy ::smile::smile::smile::smile: jaki pieszczoch :smile::smile::smile::smile: Hihhiihhi one uwielbiają spać małe lenie. A Era to już wogóle. Pieszczechem rzeczywiście był. Gdy wszedł do sali chwilę się bał, a potem z każdym po kolei się przywitał. :loveu: [quote name='Gosiek'] cześć Ola - jak humorek w megawstretny dzień? zdjecia świetne... dwa spioszki przerozkoszne a kotecek .. oj pasuje mu imię :evil_lol: Gosiu tak jak piszesz megawstrętny dzień! Chciałam wybrać się dziś na dłuższy spacer z psicami. Więc co słoneczko wyszło to się szykowałam, a tu nagle deszcz :angryy: i tak w kółko. Dodatkowo miałam dziś jechać na pilates ale samochód jest w naprawie :placz: Jakiegoś pecha mam dzisiaj. I do tego ten straszny wiatr. Psy mi zwiewa :eviltong: Zrobiłam krówki według przepisu Tekluni...i nie chcą mi zastygnąć :placz: A moi rodzice zrobili sałatkę (już wstawiłam do Galerii smaków) i ona akurat jest pyszna. Zapraszam do odgadnięcia z czego się składa :cool3: Quote
olcha Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Tequila właśnie chyba zamęczyła pająka :-( :-( :-( Jak go podniosłam to z jednego odnóża wystawała mu kropelka płynu. I nie uciekał tylko siedział "sflaczały" :-( Chciałam go dobić ale tak mi się wydawało, że może go strasznie przeraziła? I jeszcze przeżyje? Era tak nie robi :placz: :placz: :placz: Quote
ilonka_hh_ Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 olcha napisał(a):Tequila właśnie chyba zamęczyła pająka :-( :-( :-( Jak go podniosłam to z jednego odnóża wystawała mu kropelka płynu. I nie uciekał tylko siedział "sflaczały" :-( Chciałam go dobić ale tak mi się wydawało, że może go strasznie przeraziła? I jeszcze przeżyje? Era tak nie robi :placz: :placz: :placz: I jak odżył przez noc? Brutal z tej Tequili. Ale to jeszcze nic, ostatnio znajmoma Amstaffka pożarła wielką mysz - w całości!! :crazyeye: Utkneła jej w garle i zaczeła się dusić, jej właścicielka musiała wyciągać mysz z pyska za ogon !!!! fuj :eek: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 ilonka_hh_ napisał(a):I jak odżył przez noc? Brutal z tej Tequili. Ale to jeszcze nic, ostatnio znajmoma Amstaffka pożarła wielką mysz - w całości!! :crazyeye: Utkneła jej w garle i zaczeła się dusić, jej właścicielka musiała wyciągać mysz z pyska za ogon !!!! fuj :eek: :oops: :oops: :oops: a skąd mam wiedzieć? Wywaliłam go na dwór :placz: Twoja opowieść przypomniała mi, że Era jednak tak robi :shake: Jak była mała (jeszcze roku nie miała) złapała mysz i zabiła ją na miejscu (była na 5 m smyczy) nawet nie zdąrzyłam mrugnąć okiem :crazyeye: (tłumaczyłam sobie, że w końcu to ratlerek=rat killer. Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Cześć! :multi: Śliczne łapeczki :loveu: Śliczna Baryłka :evil_lol: :multi: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Bazyliszek :eviltong: Przygotowania do spaceru=obrażone (zawsze noszą obróżki) A tu już w miejscu spacerkowym Widzicie tą latającą trawę? :lol: Trzeba siuśki zakopać. A właśnie? Po co psy tak robią? Zostawiają w ten sposób swój zapach? Quote
cuciola Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 fajny bazyliszek! dla mnie tez wstrestny dzien..musze sie uczyc bo sesja sie zbliza...a ty na jakim stadium zaawansowania szkolnego jestes? tak z ciekawosci.. :) Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='olcha'] Widzicie tą latającą trawę? :lol: Trzeba siuśki zakopać. A właśnie? Po co psy tak robią? Zostawiają w ten sposób swój zapach? Moja łaciata, nie wiedzieć czemu, też tak robi... :evil_lol: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 cuciola współczuję sesji :glaszcze: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: marlena obie szelki są Ery :eviltong: stare jak świat. Te co ma Tequila mają już 8 lat :lol: :roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts