Paula Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='olcha'] Slodkosci :loveu: One sa takie maluskie, wciaz nie moge sie nadziwic. Ogladam Wasza galerie od jakiegos czasu, w koncu wypada sie odezwac ;) Fotki z zoo super - ladne rybki i papuzki kolorowe, lama jest dobra :D robaki wstretne, krab i paw sliczne. Dobranoc. Quote
AlKil Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Ho ho ho! Nie wiedziałam, że z rana przespaceruję się po zoo...:evil_lol: Super wycieczka!!! Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='olcha']No uwagi w dobrym tego słowa znaczeniu. To samo to znaczy co? Może ja już bezwiednie? cześć Oleńko :p wiesz co? a to ze najlepsze/najładniejsze/upodobane zdjęcia wstawiasz na deser - ja robię dokładnie to samo... zdjecia które mi sie najbardziej podobają lub są najciekawsze zostawiam zawsze na sam koniec :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='madziasto4']ale o wnoszeniu nic nie piszą :razz: :cool1: :lol: :lol: :evil_lol: Musimy kiedyś spróbować :evil_lol: [quote name='paula_z'] Slodkosci :loveu: One sa takie maluskie, wciaz nie moge sie nadziwic. Ogladam Wasza galerie od jakiegos czasu, w koncu wypada sie odezwac ;-) Fotki z zoo super - ladne rybki i papuzki kolorowe, lama jest dobra :-D robaki wstretne, krab i paw sliczne. Dobranoc. Witam w mojej galerii :multi: (chociaż galeria to troszkę słowo na wyrost :eviltong: ) Cieszę się bardzo, że się odezwałaś. Muszę się przyznać, że też jakiś czas oglądałam cichaczem Twoje psiaki :oops: . Bardzo się cieszę, że się zdjęcia podobają :multi: Dzieńdobry :eviltong: Ale macie zdrowie tak siedzieć po nocy przy komputerze :eviltong: [quote name='AlKil']Ho ho ho! Nie wiedziałam, że z rana przespaceruję się po zoo...:evil_lol: Super wycieczka!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: To jeszcze nie koniec :cool3: [quote name='Gosiek']cześć Oleńko :p wiesz co? a to ze najlepsze/najładniejsze/upodobane zdjęcia wstawiasz na deser - ja robię dokładnie to samo... zdjecia które mi sie najbardziej podobają lub są najciekawsze zostawiam zawsze na sam koniec :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Gosiu! Kiedy moje najulubieńsze to rybki...reszta taka sobie :oops: :eviltong: ale cieszę się, że zmyliłam :cool3: :cool3: :cool3: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] i mysli sobie jeszcze tu jestes :D:D:D :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tekila to mnie olewa i idzie spać. Era zawsze (no może prawie zawsze) na mnie czeka i mnie łapką pospiesza :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Moje ukochane zeberki. I nie wyszły mi zdjęcia :placz: Przy osiołkach aż się kurz unosił...od nadmairu dzieci karmiących je marchewką. A temu to nawet chciałam pomóc się podrapać...ale troszkę za długie rogi miał :roll: Ale maleństwo :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 olcha napisał(a)::lol: :lol: :evil_lol: Musimy kiedyś spróbować :evil_lol: hihi my tym sposobem przemyciliśmy Mastera na Wawel :cool3: Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 madziasto4 napisał(a):hihi my tym sposobem przemyciliśmy Mastera na Wawel :cool3: ha... a ja na Wawelu nie byłam :angryy: dzieki super sympatycznemu panu który nas nie wpuscił nawet jak mówiliśmy że pies bedzie non stop na ręku :angryy: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 A ja z Erą...byłam nawet w kinie :cool3: Ale ja to za nerwowa jestem. I zawsze się wydam, że coś przemycam. Się denerwuje nawet jak Tekile na wystawe przemycam. I denerwuje się jak prowadze samochód przepisowo i widze policje :oops: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Już ostatnie zdjęcia z ZOO i daję wam spokój :oops: :oops: :oops: :terazpol: cudny on był zresztą oba były cudne ( na żywo oczywiście :eviltong: ) Quote
olcha Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Wypisz wymaluj Erunia :loveu: Się zapuściły dziewczyny :evil_lol: i biedny niedźwiedź na koniec :-( Quote
Loona Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 [quote name='olcha'] Wypisz wymaluj Erunia :loveu: Nio wiesz, Era ma inny kolor :evil_lol: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Loona napisał(a):Nio wiesz, Era ma inny kolor :evil_lol: Ale reszta jakby skóre ściągnął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Jakby się dobrze przyjżec, to by jeszcze kilka róznic się znalazło :eviltong: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Loona napisał(a):Jakby się dobrze przyjżec, to by jeszcze kilka róznic się znalazło :eviltong: :evil_lol: No ale to już by trzeba robić badania genetyczne :eviltong: lub chociaż mieć mikroskop elektronowy :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 uwazaj zeby ci reki nie odryzła :lol: Quote
AlKil Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 W naszym zoo też był kiedyś niedźwiedź, ale miał okropnie mały wybieg :angryy: i zawsze było mi go żal...:shake: Teraz go nie ma, ale za to od kilku lat nowy dyrektor staje na rzęsach i rozbudowuje zoo. Zwierzaki mają coraz to lepsze warunki...:multi: Quote
panienkabubu Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Gabryjella napisał(a)::placz: :placz: :placz: cemu ja tu weszłam :placz: :placz: :placz: i to jeszcze o tej porze :placz: :placz: :placz: :placz: teraz to już napewno nie zasne :placz: :placz: :placz: 3:04 ??? :mdleje::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o podziwiam wytrwałość :mdleje: Quote
Evelina Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Evelina']Ooooo Mamo :crazyeye: :eek: :scared: O nie :shocked!: co ja zrobiłam? Ja nie chciałam :shocked!: co mam za duże? za małe? Mów bo nie wytrzymam :shocked!:Robale oczywiscie. Zbyt wyrazne, zbyt duze i zbyt ..... ble....... :scared: [SIZE="1"]Regulamin na ten temat milczy ;) Quote
dorbin Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Robale oczywiscie. Zbyt wyrazne, zbyt duze i zbyt ..... ble....... :scared: Regulamin na ten temat milczy ;-)Dzisiaj 09:55Przecież "te robale" to także zwierzeta Takie same jak psy i koty Psy i koty też moga być wstrętne dla niektórych A gdzie tolerancja dla róznych upodobań ?:angryy: Quote
sylwiaskalska Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='olcha']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to dobre! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ------------------------------------------------------------------ WKLEJAM OBIECANY FILMIK :loveu: A żeby mój gówniarz tak umiał :shake: ale w wekend nie popuszcze :diabloti: i bedzie małe szkolonko :) Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='olcha'] Wiem :eviltong: :eviltong: :eviltong: Kurcze no. Może by tak trochę skromności?;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
an3czka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='olcha'] Ale maleństwo :loveu: O jakie to słodkie!:loveu: Quote
Recommended Posts