Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Loona napisał(a):
To jest chore, jakb pies mógł więcej szkód narobic niż człowiek :shake: Może tylko naszczekac...

Myślę, że dzieci robia więcej hałasu niż pies (a dzieci było tam zatrzęsienie :crazyeye: ).

No i różne zwierzaki puszczone luzem (koniki, osiołki, kozy, pawie) czuły by się zagrożone.

Hmmm tak szukam na tej stronie i nie mogę znaleźć czy można z psami czy nie? Nie widze :niewiem: a może można?

Posted

Piekna blond torpedka http://images2.fotosik.pl/69/da728c255d4cac83.jpg :loveu:

A co bylo nie tak z konikiem...?
Ten paw jest przepiekny, znalazlam takiego w sieci http://onephoto.net/uploads/andzieja/1078952747_gal_bialy_paw.jpg :loveu:

Co do psiakow, to czytalam kiedys na ich stronce ze nie mozna. Teraz tego nie widze, ale na pewno nie mozna wchodzic z psami. Z reszta, nawet jak dobrze pamietam na bramie ZOO jest tabliczka z przekreslonych psiakiem...

Posted

:razz:o rany jak ja dawno w ZOO nie byłam , chyba się przejadę ...tylko mnie tez w Zoo dzieciaki dobijaja / miałam zawsze ochotę powrzucać dzieciarnię z rodzicami do białych niedźwiedzi:angryy:/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o rany jak ja dawno w ZOO nie byłam , chyba się przejadę ...tylko mnie tez w Zoo dzieciaki dobijaja / miałam zawsze ochotę powrzucać dzieciarnię z rodzicami do białych niedźwiedzi:angryy:/

hehehe, cosik znajome :diabloti: Nie tylko w zoo z resztą :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Piekna blond torpedka http://images2.fotosik.pl/69/da728c255d4cac83.jpg :loveu:

A co bylo nie tak z konikiem...?
Ten paw jest przepiekny, znalazlam takiego w sieci http://onephoto.net/uploads/andzieja/1078952747_gal_bialy_paw.jpg :loveu:

Co do psiakow, to czytalam kiedys na ich stronce ze nie mozna. Teraz tego nie widze, ale na pewno nie mozna wchodzic z psami. Z reszta, nawet jak dobrze pamietam na bramie ZOO jest tabliczka z przekreslonych psiakiem...

Piękna :loveu: :loveu: :loveu:

Nie wiem co nie tak. Ale był smętny, zapadnięty, wisiała mu wara i miał zarośnietę przewody słuchowe :-o Podejrzewam, że to poprostu starość. Ale wyglądał biednie :-(

Mi też się wydaje na chłopski rozum, że nie wolno.

[quote name='Alicjarydzewska']
:razz:o rany jak ja dawno w ZOO nie byłam , chyba się przejadę ...tylko mnie tez w Zoo dzieciaki dobijaja / miałam zawsze ochotę powrzucać dzieciarnię z rodzicami do białych niedźwiedzi:angryy:/

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Mam filmik z niedźwiedziem :-( :-( :-( strasznie mi było go szkoda. Wyglądał jak tkający koń :-( :-( :-( Albo ma za ciasno (to napewno) albo tęskni za drugim misiem (bo zawsze były dwa) :-( :-( :-(

Ale do ZOO koniecznie trzeba się wybrać! Zrobili nową halę dla bezkręgowców (dla ludzi o mocnych nerwach :eviltong: ) zdjęcia wstawię później.

Posted

I teraz już bezkręgowce :evil_lol:

To było okropne przebierało swoim milionem nóżek i było ogromne a wyglądało jak wielka psia...k....

Posted

[quote name='Gosiek']Ola - śliczne zdjecia... ach jak ja dawno w ZOO nie byłam :-(

a masz zdjecia tych maciupenieńkich małpeczek?

Dziękuję ( a śliczne to one nie są)

Moich ulubionych! (oprócz zeber :cool3: ) wyszły strasznie rozmazane (stoją w ciemnym miejscu za szybką, a lampka tak świeci, że się wszystko odbija) One są cudne! Takie jak palec :loveu:

O i takie cos jeszcze było ale mi na zdjęciu nie wyszło :shocked!:

I znalazłam zdjęcie tego biało-żółtego pawia (tego samego egzemplarza) na stronie ZOO

Posted

[quote name='Gosiek']Aaaaaaa już wiem gdzie na pewno nie wejdę jak kiedyś pojadę do Zoo :shake:

Gosiu musisz tam wejść!

Chociażby dlatego :loveu:

Super te krabiki były. I miały zrobiony mini brzeg morza. I fale co jakis czas :lol:

Ale jak stamtąd wyszłam to miałam przedziwne uczucie, że coś musiało im uciec. I cały czas czułam jak coś po mnie łazi :shocked!:.

Nie ma to jak iść ze znajomymi, którzy wpędzają człowieka w taki stan. Bo zazwyczaj nie boje się robalków.

Posted

[quote name='olcha']Gosiu musisz tam wejść!

Chociażby dlatego :loveu:

Super te krabiki były. I miały zrobiony mini brzeg morza. I fale co jakis czas :lol::placz::placz::placz: krabik cudny ale... musiałabymjakoś przejsć obok tych wszystkich odrażajacych stworów :placz::placz::placz:
ja sie na to nie nadaję :-(:shake:

Ola... wiesz... teraz trochę późno na to ale.. pamiętasz moje zdjecia z Arkadii? chodzi mi o te z roślinkami z oranżerii?
Ja je przez szybe właśnie fociłam :p
a patent jest taki ze.. trzeba po prostu obiektywem do szyby dotknąć :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:placz::placz::placz: krabik cudny ale... musiałabymjakoś przejsć obok tych wszystkich odrażajacych stworów :placz::placz::placz:
ja sie na to nie nadaję :-(:shake:

Ola... wiesz... teraz trochę późno na to ale.. pamiętasz moje zdjecia z Arkadii? chodzi mi o te z roślinkami z oranżerii?
Ja je przez szybe właśnie fociłam :p
a patent jest taki ze.. trzeba po prostu obiektywem do szyby dotknąć :lol:

:crazyeye: No coś ty? Serio? Przez szybę? Gosia jesteś moim mistrzem :modla:

Ja robiłam tak, że opierałam ręce o szybę, a obiektyw był milimetr od. Nie wpadłam na to żeby dotykać. Szkoda, że wcześniej mi nie powiedziałaś :placz:

marlena924 napisał(a):

Jakie piękne foteczki na tej Waszej galeryjce :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Mówię o tych wcześniejszych fotach, bo takich robali na przykład nie lubię :shake:

Dziękuję :cool3: :oops:
Ja też za robalami nie przepadam. Ale pewnie jakby Gosia im makro zrobiła to by się piękne okazały :eviltong: (chociaż co do tej miliononogiej glizdy nie jestem pewna brrrr)

Posted

olcha napisał(a):
:crazyeye: No coś ty? Serio? Przez szybę? Gosia jesteś moim mistrzem :modla:

Ja robiłam tak, że opierałam ręce o szybę, a obiektyw był milimetr od. Nie wpadłam na to żeby dotykać. Szkoda, że wcześniej mi nie powiedziałaś :placz:

Dziękuję :cool3: :oops:
Ja też za robalami nie przepadam. Ale pewnie jakby Gosia im makro zrobiła to by się piękne okazały :eviltong: (chociaż co do tej miliononogiej glizdy nie jestem pewna brrrr)
hahaha bo nie mówiłaś że jedziesz do ZOO :p

oj nie - ja fotografuję maleńkie robaczki a nie wstretne olbrzymie tysiacnogi i inne wstręciuchy :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha bo nie mówiłaś że jedziesz do ZOO :p

oj nie - ja fotografuję maleńkie robaczki a nie wstretne olbrzymie tysiacnogi i inne wstręciuchy :diabloti::diabloti:

Bo to taki troszke spontan był z tym ZOO.

Ale one też są malutkie...w porównaniu do naszych psów :eviltong:

To moje ulubione zdjęcia (zastrzegam, że żadne zwierzę nie ucierpiało :eviltong: )

p.s. Gosia jakbyś miała jeszcze jakieś uwagi to pisz koniecznie. Ja tu będę robić za Twojego skromnego ucznia choć niegodnam :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):

p.s. Gosia jakbyś miała jeszcze jakieś uwagi to pisz koniecznie. Ja tu będę robić za Twojego skromnego ucznia choć niegodnam :eviltong:
hihi jakie znów uwagi... ale widzę ze robisz to co ja ;)

Posted

[quote name='Gosiek']hihi jakie znów uwagi... ale widzę ze robisz to co ja ;)

No uwagi w dobrym tego słowa znaczeniu. To samo to znaczy co? Może ja już bezwiednie?

Posted

Evelina napisał(a):
Ooooo Mamo :crazyeye: :eek: :scared:

O nie :shocked!: co ja zrobiłam? Ja nie chciałam :shocked!: co mam za duże? za małe? Mów bo nie wytrzymam :shocked!:

Posted

[quote name='panienkabubu']

no a jeszcze niedawno szukali Nema, a przeciez on tutaj jest no :evil_lol: :evil_lol:

Znalazłam :lol: ale nagrody żadnej przy nim nie było :niewiem: