Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

olcha widze ze masz w domu prawdziwego bodygarda:eviltong:

Szkoda tylko, że nie jest Kevinem Costnerem :placz: :placz: :placz: ;)

Posted

Chciałabym teraz obalić mit jakoby cziłałki były torebkowymi pieskami nie ruszającymi się z miejsca :razz:

Najpierw należy psa rozruszać :evil_lol:

Potem trzeba poczekać aż pies rozpędzi się do takiej prędkości kiedy nie da się go już złapać :lol:

Następnie trzeba czekać za drzewem z nastawionym aparatem aż pies wypadnie zza niego (najlepiej wcisnąć spust trochę wcześniej bo możemy nie zdąrzyć :lol: )

I tak oto powstały te zdjęcia :evil_lol: (rozmazane z wiadomych względów - spróbujcie sfotografować coś ponaddźwiękowego)

Czasem pies zrobi niespodziewany zwrot :lol:

Szkoda, że nie nakręciłam filmu :placz: ale nie zdążyłam przełączyć :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj weźmie weźmie :evil_lol: i pokaże co to prawdziwa miłość aż po grób :evil_lol:

Ja też to zauważyłam :obrazic:

Właśnie! Prawdziwe piękno tkwi w kundelkach :loveu:

Oczywiście SPECJALNA FOTKA DLA MOON LIGHT, KTÓRA TAK DZIELNIE PODZIWIA MOJEGO PIĘKNEGO PSA!

Tak sobie wczoraj spał mój grubasek :loveu: :loveu: :loveu:
Jaki brzunio:loveu::loveu: zdecydowanie mniej owłosiony od Cezarowego:cool3:
Tylko calowac, i robic przy tym takie "pfff" (wiecie o co chodzi :lol:??)

Posted

[quote name='moon_light']Jaki brzunio:loveu::loveu: zdecydowanie mniej owłosiony od Cezarowego:cool3:
Tylko calowac, i robic przy tym takie "pfff" (wiecie o co chodzi :lol:??)

pierdzioszki? :oops: robię :p

Posted

Ulubiona miejscówka Ery jak leżę i czytam :eviltong: bardzo często tak sobie leży i mi plecki grzeje :eviltong:

p.s. chciałam jeszcze dodać, że to ja jestem autorką tego zdjęcia :oops:

Posted

olcha napisał(a):
Ulubiona miejscówka Ery jak leżę i czytam :eviltong: bardzo często tak sobie leży i mi plecki grzeje :eviltong:

p.s. chciałam jeszcze dodać, że to ja jestem autorką tego zdjęcia :oops:

Toz to objawa dominacji:evil_lol:;)

ps. a Tequilla z zazdroscia patrzy na pilke:razz:

Posted

moon_light napisał(a):
o wlasnie ! balam sie urzyc tego slowa, bo nie sądzilam ze ktos mnie zrozumie:evil_lol:

:lol: :oops: :eviltong: a jednak :evil_lol:

moon_light napisał(a):

Toz to objawa dominacji:evil_lol:;-)

ps. a Tequilla z zazdroscia patrzy na pilke:razz:

Ja nie zaprzeczam...jestem zdominowana totalnie :oops:

hahaha Tekila próbowała na mnie wymóc żebym zabrała ją Erze. Najpierw "podszczekiwała" (wiecie o co mi chodzi?), potem popiskiwała, a na końcu dorwała moją szlufkę od spodni i zaczęła ją ciągnąć! :crazyeye: Wystarczyło raz ostrzegawczo warknąć i od razu byla grzeczna :razz:

Posted

[quote name='Cola']hihi ponaddźwiękowy pies :evil_lol: zgadzam się, że ciężko jest ufocić małego pieska pędzącego jak rakieta :roll:

Ciężko jest ufocić mi :eviltong: Ty robisz zabójcze zdjęcia w ruchu! Strasznie chciałabym mieć jej zdjęcie jak tak skacze i biega i rozsadza ją energia :loveu:

Posted

olcha napisał(a):
:lol: :oops: :eviltong: a jednak :evil_lol:

Ja nie zaprzeczam...jestem zdominowana totalnie :oops:

hahaha Tekila próbowała na mnie wymóc żebym zabrała ją Erze. Najpierw "podszczekiwała" (wiecie o co mi chodzi?), potem popiskiwała, a na końcu dorwała moją szlufkę od spodni i zaczęła ją ciągnąć! :crazyeye: Wystarczyło raz ostrzegawczo warknąć i od razu byla grzeczna :razz:

u mnie jak sie warknie na cezara...to z bydlaka wydobywa z siebie taki warkot, jak conajmniej z dobermana(DOBREmana;]):lol:

Tq jest taaka smieszna:loveu::evil_lol: i ludzka w swoich dzialaniach:lol:

Posted

moon_light napisał(a):
u mnie jak sie warknie na cezara...to z bydlaka wydobywa z siebie taki warkot, jak conajmniej z dobermana(DOBREmana;]):lol:

Tq jest taaka smieszna:loveu::evil_lol: i ludzka w swoich dzialaniach:lol:

Ja się nie dałam. Pinczery (i pseudopinczery :eviltong: ) mają tendencje do dominacji. Gdy tylko próbowała na mniewarczeć czy gryźć od razu leżała na plecach :p i wiedziała kto tu rządzi. Chyba ze 2 razy mi tak próbowała zrobić w swoim życiu :p

Posted

olcha napisał(a):
Ja się nie dałam. Pinczery (i pseudopinczery :eviltong: ) mają tendencje do dominacji. Gdy tylko próbowała na mniewarczeć czy gryźć od razu leżała na plecach :p i wiedziała kto tu rządzi. Chyba ze 2 razy mi tak próbowała zrobić w swoim życiu :p

Jak Cezaro byl maly, to nie mialam bladego pojecia o psach, myslalam ze jest maly,slodki i zostanie taki na zawsze:diabloti:

duuuzo duzo...duzo za duzo bledow wychowawczych popelnilam...
ciesze sie teraz ze cezar jest maly i latwo mozna go opanowac...gdyby byl duzym psem...moglo by byc przykro:lol:
Mimo usilnych prob ciezko go wychowac na porzadnego psiego obywatela, bo ma pelno zlych nawykow:p

Posted

moon_light napisał(a):
Jak Cezaro byl maly, to nie mialam bladego pojecia o psach, myslalam ze jest maly,slodki i zostanie taki na zawsze:diabloti:

duuuzo duzo...duzo za duzo bledow wychowawczych popelnilam...
ciesze sie teraz ze cezar jest maly i latwo mozna go opanowac...gdyby byl duzym psem...moglo by byc przykro:lol:
Mimo usilnych prob ciezko go wychowac na porzadnego psiego obywatela, bo ma pelno zlych nawykow:p

Sukcesem jest to, że zdajesz sobie z tego sprawe nie?
Zresztą ja tak samo popełniam milion błędów...do tej pory :oops:
Chciałabym mieć taki kontakt z psem jak Marysia ma z Uną :placz:

Posted

Pamiętacie jak pisałam, że ulubionym zajęciem Ery jest spanie? Co prawda, nadal się nic nie zmieniło :eviltong: ale chciałam dodać parę szczegółów...
Era uwielbia spać w ciasnych, dusznych, ciemnych miejscach, najlepiej jakby jeszcze coś ją przygniatało wtedy będzie w niebowzięta.

Posted

My też popełniliśmy mnóstwo błędów, ale przynajmniej będziemy wiedziec na przyszłośc czego nie robic a co robic. Następne psy może nie będą już diabłami wcielonymi :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']Era uwielbia spać w ciasnych, dusznych, ciemnych miejscach, najlepiej jakby jeszcze coś ją przygniatało wtedy będzie w niebowzięta.

[quote name='moon_light']

Jednak rodzeństwo :evil_lol: