olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='basiulka22tychy']noooooooo prosze jak Ślicznie hihihih :):):) :p :p :p (10 znaków) Quote
anetta Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Hahaha a co ona tak aobrazalska? ciegle jezyk pokazuje :roll: :grin: "Mow mi bosu" http://images4.fotosik.pl/32/28dad0f43f652470.jpg :cool1: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='anetta']Hahaha a co ona tak aobrazalska? ciegle jezyk pokazuje :roll: :grin: "Mow mi bosu" http://images4.fotosik.pl/32/28dad0f43f652470.jpg :cool1: :eviltong: :eviltong: :eviltong: to pańcia taka nie dobra i jej zdjęcia w takich momentach robi :oops: :evil_lol: "mów mi bosu" Idealnie pasuje do tej fotki :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 gonia taki cieplutki i śmierdzioszkający :loveu: Przerwa w zabawie :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 olcha widze ze masz w domu prawdziwego bodygarda:eviltong: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] olcha widze ze masz w domu prawdziwego bodygarda:eviltong: Szkoda tylko, że nie jest Kevinem Costnerem :placz: :placz: :placz: ;) Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Chciałabym teraz obalić mit jakoby cziłałki były torebkowymi pieskami nie ruszającymi się z miejsca :razz: Najpierw należy psa rozruszać :evil_lol: Potem trzeba poczekać aż pies rozpędzi się do takiej prędkości kiedy nie da się go już złapać :lol: Następnie trzeba czekać za drzewem z nastawionym aparatem aż pies wypadnie zza niego (najlepiej wcisnąć spust trochę wcześniej bo możemy nie zdąrzyć :lol: ) I tak oto powstały te zdjęcia :evil_lol: (rozmazane z wiadomych względów - spróbujcie sfotografować coś ponaddźwiękowego) Czasem pies zrobi niespodziewany zwrot :lol: Szkoda, że nie nakręciłam filmu :placz: ale nie zdążyłam przełączyć :evil_lol: Quote
moon_light Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='olcha']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj weźmie weźmie :evil_lol: i pokaże co to prawdziwa miłość aż po grób :evil_lol: Ja też to zauważyłam :obrazic: Właśnie! Prawdziwe piękno tkwi w kundelkach :loveu: Oczywiście SPECJALNA FOTKA DLA MOON LIGHT, KTÓRA TAK DZIELNIE PODZIWIA MOJEGO PIĘKNEGO PSA! Tak sobie wczoraj spał mój grubasek :loveu: :loveu: :loveu: Jaki brzunio:loveu::loveu: zdecydowanie mniej owłosiony od Cezarowego:cool3: Tylko calowac, i robic przy tym takie "pfff" (wiecie o co chodzi :lol:??) Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='moon_light']Jaki brzunio:loveu::loveu: zdecydowanie mniej owłosiony od Cezarowego:cool3: Tylko calowac, i robic przy tym takie "pfff" (wiecie o co chodzi :lol:??) pierdzioszki? :oops: robię :p Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Ulubiona miejscówka Ery jak leżę i czytam :eviltong: bardzo często tak sobie leży i mi plecki grzeje :eviltong: p.s. chciałam jeszcze dodać, że to ja jestem autorką tego zdjęcia :oops: Quote
cuciola Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 fajne kolejne fotki! ja tez zapraszam do galerii maluchow! jutro dam kolejne fotki! Quote
moon_light Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='olcha']pierdzioszki? :oops: robię :p o wlasnie ! balam sie urzyc tego slowa, bo nie sądzilam ze ktos mnie zrozumie:evil_lol: Quote
moon_light Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 olcha napisał(a):Ulubiona miejscówka Ery jak leżę i czytam :eviltong: bardzo często tak sobie leży i mi plecki grzeje :eviltong: p.s. chciałam jeszcze dodać, że to ja jestem autorką tego zdjęcia :oops: Toz to objawa dominacji:evil_lol:;) ps. a Tequilla z zazdroscia patrzy na pilke:razz: Quote
Cola Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 hihi ponaddźwiękowy pies :evil_lol: zgadzam się, że ciężko jest ufocić małego pieska pędzącego jak rakieta :roll: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 moon_light napisał(a):o wlasnie ! balam sie urzyc tego slowa, bo nie sądzilam ze ktos mnie zrozumie:evil_lol: :lol: :oops: :eviltong: a jednak :evil_lol: moon_light napisał(a): Toz to objawa dominacji:evil_lol:;-) ps. a Tequilla z zazdroscia patrzy na pilke:razz: Ja nie zaprzeczam...jestem zdominowana totalnie :oops: hahaha Tekila próbowała na mnie wymóc żebym zabrała ją Erze. Najpierw "podszczekiwała" (wiecie o co mi chodzi?), potem popiskiwała, a na końcu dorwała moją szlufkę od spodni i zaczęła ją ciągnąć! :crazyeye: Wystarczyło raz ostrzegawczo warknąć i od razu byla grzeczna :razz: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Cola']hihi ponaddźwiękowy pies :evil_lol: zgadzam się, że ciężko jest ufocić małego pieska pędzącego jak rakieta :roll: Ciężko jest ufocić mi :eviltong: Ty robisz zabójcze zdjęcia w ruchu! Strasznie chciałabym mieć jej zdjęcie jak tak skacze i biega i rozsadza ją energia :loveu: Quote
moon_light Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 olcha napisał(a)::lol: :oops: :eviltong: a jednak :evil_lol: Ja nie zaprzeczam...jestem zdominowana totalnie :oops: hahaha Tekila próbowała na mnie wymóc żebym zabrała ją Erze. Najpierw "podszczekiwała" (wiecie o co mi chodzi?), potem popiskiwała, a na końcu dorwała moją szlufkę od spodni i zaczęła ją ciągnąć! :crazyeye: Wystarczyło raz ostrzegawczo warknąć i od razu byla grzeczna :razz: u mnie jak sie warknie na cezara...to z bydlaka wydobywa z siebie taki warkot, jak conajmniej z dobermana(DOBREmana;]):lol: Tq jest taaka smieszna:loveu::evil_lol: i ludzka w swoich dzialaniach:lol: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 moon_light napisał(a):u mnie jak sie warknie na cezara...to z bydlaka wydobywa z siebie taki warkot, jak conajmniej z dobermana(DOBREmana;]):lol: Tq jest taaka smieszna:loveu::evil_lol: i ludzka w swoich dzialaniach:lol: Ja się nie dałam. Pinczery (i pseudopinczery :eviltong: ) mają tendencje do dominacji. Gdy tylko próbowała na mniewarczeć czy gryźć od razu leżała na plecach :p i wiedziała kto tu rządzi. Chyba ze 2 razy mi tak próbowała zrobić w swoim życiu :p Quote
moon_light Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 olcha napisał(a):Ja się nie dałam. Pinczery (i pseudopinczery :eviltong: ) mają tendencje do dominacji. Gdy tylko próbowała na mniewarczeć czy gryźć od razu leżała na plecach :p i wiedziała kto tu rządzi. Chyba ze 2 razy mi tak próbowała zrobić w swoim życiu :p Jak Cezaro byl maly, to nie mialam bladego pojecia o psach, myslalam ze jest maly,slodki i zostanie taki na zawsze:diabloti: duuuzo duzo...duzo za duzo bledow wychowawczych popelnilam... ciesze sie teraz ze cezar jest maly i latwo mozna go opanowac...gdyby byl duzym psem...moglo by byc przykro:lol: Mimo usilnych prob ciezko go wychowac na porzadnego psiego obywatela, bo ma pelno zlych nawykow:p Quote
olcha Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 moon_light napisał(a):Jak Cezaro byl maly, to nie mialam bladego pojecia o psach, myslalam ze jest maly,slodki i zostanie taki na zawsze:diabloti: duuuzo duzo...duzo za duzo bledow wychowawczych popelnilam... ciesze sie teraz ze cezar jest maly i latwo mozna go opanowac...gdyby byl duzym psem...moglo by byc przykro:lol: Mimo usilnych prob ciezko go wychowac na porzadnego psiego obywatela, bo ma pelno zlych nawykow:p Sukcesem jest to, że zdajesz sobie z tego sprawe nie? Zresztą ja tak samo popełniam milion błędów...do tej pory :oops: Chciałabym mieć taki kontakt z psem jak Marysia ma z Uną :placz: Quote
olcha Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Pamiętacie jak pisałam, że ulubionym zajęciem Ery jest spanie? Co prawda, nadal się nic nie zmieniło :eviltong: ale chciałam dodać parę szczegółów... Era uwielbia spać w ciasnych, dusznych, ciemnych miejscach, najlepiej jakby jeszcze coś ją przygniatało wtedy będzie w niebowzięta. Quote
Loona Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 My też popełniliśmy mnóstwo błędów, ale przynajmniej będziemy wiedziec na przyszłośc czego nie robic a co robic. Następne psy może nie będą już diabłami wcielonymi :evil_lol: Quote
Loona Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='olcha']Era uwielbia spać w ciasnych, dusznych, ciemnych miejscach, najlepiej jakby jeszcze coś ją przygniatało wtedy będzie w niebowzięta. [quote name='moon_light'] Jednak rodzeństwo :evil_lol: Quote
Recommended Posts