olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cyklon E:razz: Myślisz, że aż tak bardzo :crazyeye: Ide szukać Tequili :crazyeye: czy nadal żyje... p.s. a to nie był cyklon b? Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 uśmiech :p błogość proszę mnie nie podglądać w takich momentach Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Hej! Gratuluje 100 stronki w galerii - wybacz, ze spoznione. ;-) BUM! :loveu: Jaka łajzunia! Ozorek pokazuje :evil_lol: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej! Gratuluje 100 stronki w galerii - wybacz, ze spoznione. ;-) BUM! :loveu: Jaka łajzunia! Ozorek pokazuje :evil_lol: Ja mam 28 stronę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Moja najkochańsza oddana sunia. Łajzunia - tylko dla innych :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='olcha'] Moja najkochańsza oddana sunia. O tak... I widać jak pilnuje swojej Pańci... :p Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']O tak... I widać jak pilnuje swojej Pańci... :p Zawsze i wszędzie :loveu: (czasem aż za bardzo :angryy: ale to przemilczmy :p ) Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Era czuje się urażona gdyż Tequila miała większą oglądalność :shake: Mówiłam, że będą zdjęcia Ery! Trzeba było wyjazdy i odpoczynki od komputera w ten weekend sobie odpuścić :evil_lol: jednonożna rozmarzona doprowadzona do ostateczności rozluźniona Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='olcha']Myślisz, że aż tak bardzo :crazyeye: Ide szukać Tequili :crazyeye: czy nadal żyje... p.s. a to nie był cyklon b?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cyklon E jak ERA ;) Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cyklon E jak ERA ;) Pamiętaj, że masz doczynienia z blondynką :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Wcale bym sie nie zdziwila, gdyby Ercia coś pod pyszczkiem sobie śpiewała. :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 o jakie boskie zdjecie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: "pokaze Ci jezyk :P" suuuuuuuper :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='panienkabubu'] o jakie boskie zdjecie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: "pokaze Ci jezyk :P" suuuuuuuper :loveu: :loveu: :loveu: Wygląda jakby lizała monitor od tamtej strony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 O maj gaad :crazyeye: jaka ona ma klate:evil_lol:-jak dobreman wyglada:cool3: hyhyhy- tu to jakbym mojego Cezarego widziala:lol: ps. czy ona ma wciąż goły brzuszeczek:loveu:, czy tylko tak na zdjeciu wyszlo? Prześlij Tequile do mnie, to ją Cezariusz w jeden dzien tak "przeszkoli", ze juz nawet nie bedzie myslala o dręczeniu Erki:evil_lol: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Wcale bym sie nie zdziwila, gdyby Ercia coś pod pyszczkiem sobie śpiewała. :loveu: Czasem coś tam śpiewa, ale fałszuje to każę jej się ściszyć :diabloti: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='moon_light'] O maj gaad :crazyeye: jaka ona ma klate:evil_lol:-jak dobreman wyglada:cool3: dobreman powiadasz? :evil_lol: [quote name='moon_light']] hyhyhy- tu to jakbym mojego Cezarego widziala:lol: ps. czy ona ma wciąż goły brzuszeczek:loveu:, czy tylko tak na zdjeciu wyszlo? Nie ma już :placz: tak zdjęcie wyszło. Ma owłosiony :placz: a taki miała kochany jak była mała :placz: chyba jej ogole :diabloti: :diabloti: :diabloti: Za to teraz ma kochany tłuszczyk cycuszkowy :oops: :oops: :oops: [quote name='moon_light'] Prześlij Tequile do mnie, to ją Cezariusz w jeden dzien tak "przeszkoli", ze juz nawet nie bedzie myslala o dręczeniu Erki:evil_lol: Ona już jest doskonale przeszkolona. Nauczyła się podchodzić do Erki .... tyłem! Wystawia tyłek na atak :roflt: a głową i szyją oscyluje jak tu dosięgnąć piłeczki :roflt: muszę to kiedyś nagrać :roflt:A Era to dręczenie chyba lubi... sama się czasem naraża :D Quote
moon_light Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 olcha napisał(a):dobreman powiadasz? :evil_lol: Nie ma już :placz: tak zdjęcie wyszło. Ma owłosiony :placz: a taki miała kochany jak była mała :placz: chyba jej ogole :diabloti: :diabloti: :diabloti: Za to teraz ma kochany tłuszczyk cycuszkowy :oops: :oops: :oops: Ona już jest doskonale przeszkolona. Nauczyła się podchodzić do Erki .... tyłem! Wystawia tyłek na atak :roflt: a głową i szyją oscyluje jak tu dosięgnąć piłeczki :roflt: muszę to kiedyś nagrać :roflt:A Era to dręczenie chyba lubi... sama się czasem naraża :D ad1 łeee szkoda:shake:, To nie jest tłuszczyk:eviltong:, po prostu Era "ma czym oddychac";) ad2 hehehhe widzialam juz filmik jak ją meczy na łóżku:evil_lol:... mojemu by sie przydalo takie dręczenie, bo mysli ze jest nietykalnym pępkiem swiata:lol: Quote
moon_light Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 olcha napisał(a):dobreman powiadasz? :evil_lol: No patrzcie jaka złośliwa:eviltong:;) Juz wiem po kim ma to Tequilla:evil_lol: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 moon_light napisał(a):ad1 łeee szkoda:shake:, To nie jest tłuszczyk:eviltong:, po prostu Era "ma czym oddychac";) ad2 hehehhe widzialam juz filmik jak ją meczy na łóżku:evil_lol:... mojemu by sie przydalo takie dręczenie, bo mysli ze jest nietykalnym pępkiem swiata:lol: Hehhehe oj ma ma czym oddychać :evil_lol: Moja mimo dręczenia nadal uważa się za pepek świata :eviltong: moon_light napisał(a): No patrzcie jaka złośliwa:eviltong:;-) Juz wiem po kim ma to Tequilla:evil_lol: Ja? a skąd! :lol: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 A to dla tych co mnie nie podziwiają :obrazic: :lol: :lol: :lol: Quote
moon_light Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 olcha napisał(a):Hehhehe oj ma ma czym oddychać :evil_lol: Moja mimo dręczenia nadal uważa się za pepek świata :eviltong: Ja? a skąd! :lol: twardy charakter:roll:...coraz bardziej martwi mnie milosc Cezara...jeszcze Era go "pod pantofel" wezmie:evil_lol: Quote
moon_light Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 olcha napisał(a): A to dla tych co mnie nie podziwiają :obrazic: :lol: :lol: :lol: Zauwazylam ze na forum jest dyskryminacja tych nie rasowych- serio:obrazic: :eviltong: Nie znacie się na prawdziwym pięknie:loveu: Za podziwnianie Eruni poprosimy o specjalna fotke z dedykacja:evil_lol:;) Quote
Basia&Safi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 noooooooo prosze jak Ślicznie hihihih :):):) Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='moon_light']twardy charakter:roll:...coraz bardziej martwi mnie milosc Cezara...jeszcze Era go "pod pantofel" wezmie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj weźmie weźmie :evil_lol: i pokaże co to prawdziwa miłość aż po grób :evil_lol: [quote name='moon_light'] Zauwazylam ze na forum jest dyskryminacja tych nie rasowych- serio:obrazic: :eviltong: Nie znacie się na prawdziwym pięknie:loveu: Za podziwnianie Eruni poprosimy o specjalna fotke z dedykacja:evil_lol:;-) Ja też to zauważyłam :obrazic: Właśnie! Prawdziwe piękno tkwi w kundelkach :loveu: Oczywiście SPECJALNA FOTKA DLA MOON LIGHT, KTÓRA TAK DZIELNIE PODZIWIA MOJEGO PIĘKNEGO PSA! Tak sobie wczoraj spał mój grubasek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Gabryjella'] Oooooooo moja ulubienica :loveu: :loveu: :loveu: i moja też :eviltong: Quote
Recommended Posts