Teklunia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='olcha'] Szyszka popadła w zapomnienie THE ENDja bede o Tobie pamietac Szyszko-Meczenniczko ;) Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Teklunia napisał(a):ja bede o Tobie pamietac Szyszko-Meczenniczko ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 hahahaha niezła historyjka destrukcji szyszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ola - widze że i Ty msz zdolności do opowiadań i rozbawiania ludzi :loveu: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha niezła historyjka destrukcji szyszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ola - widze że i Ty msz zdolności do opowiadań i rozbawiania ludzi :loveu: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Loona napisał(a):Ola, niezła wyobraźnia :evil_lol: Od przedszkola mi to mówią :eviltong: Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='olcha']Od przedszkola mi to mówią :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:od przedszkola do Opola :razz: Historia szyszki powalająca :lol: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:od przedszkola do Opola :razz: Historia szyszki powalająca :lol: Myślisz, że teraz czeka mnie kariera wokalna :cool3: ? Ja byłam chyba z tych "Piotrusiów" co u Ciebie w galerii (Piotrusiów sprzed 18 lat czyli względnie grzeczna byłam) :oops: bo mnie Pani po 10 latach nie widzenia poznała :oops: Quote
Loona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='olcha'] Rozwala mnie ta siatka czarna w tle :cool3: Quote
Cola Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 W końcu dotarłam do Twojej galerii :p i z miłą chęcią cofałam się do tyłu i przeglądałam foty...i nie ukrywam, że czasami rżałam jak koń z min Ery i Tequily :evil_lol: oraz historyjek:lol: ....a to nie wygląda na szyszkę :evil_lol: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Loona napisał(a):Rozwala mnie ta siatka czarna w tle :cool3: No co :eviltong: ? Jej jest kilkanaście metrów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Cola']W końcu dotarłam do Twojej galerii :p i z miłą chęcią cofałam się do tyłu i przeglądałam foty...i nie ukrywam, że czasami rżałam jak koń z min Ery i Tequily :evil_lol: oraz historyjek:lol: :multi: :multi: :multi: Witam! Cieszę się, że się podobało :eviltong: [quote name='Cola']....a to nie wygląda na szyszkę :evil_lol: Nawet sobie tak nie żartuj :nerwy: Chociaż Tekila ma różne pomysły...więc wszystko jest możliwe :smhair2: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Ok wzięłam aparat i zaczęłam śledzić Erę...patrzę, że je kostkę więc będzie coś ciekawego...ale co ja mam zrobić jeśli przed obiektyw mi się Tekila wpycha? Oto efekty... Jeszcze nigdy Era jej nic sama z siebie nie oddała, a Tekila nadal w to wierzy :shake: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Era do wody... ..Tekila też musi sprawdzić i z bliska...bardzo bliska :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 hahaha wychodzi na to że Tekila chce być jedyną fotomodelką i nie dopuszcza Ery przed obiektyw :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Loona napisał(a):Rozwala mnie ta siatka czarna w tle :cool3::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to zabezpieczenie, zeby psiaki nie uciekly? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 panienkabubu napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to zabezpieczenie, zeby psiaki nie uciekly? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: :oops: :oops: Historia siatki: Moja sąsiadka nie chce się zrzucić na nowy płot :angryy: , który nie długo się przewróci z przerdzewienia :angryy: jeszcze za czasów Maxi kury sąsiadki przełaziły do nas...no i kończyły tragicznie :roll: następnie podginał sobie zardzewiałą siatkę pseudojamnik, no i w końcu Tequila próbowała przełazić. Więc kupiliśmy siatkę "tymczasową" która już "tymczasowo" jest prawie 2 lata. Co za baba! Ten płot naprawdę wymaga zmiany :angryy: ale się obudzi dopiero jak się przewróci na szklarnie jej syna i je zniszczy :angryy: wstrętna baba. Quote
an3czka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='olcha'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: Chybaś źle zacytowała:razz: Quote
an3czka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='olcha'] Ale gdy dostrzegła, że jest wyraźnie nie smaczna... ...zaczęła się bronić - kuć... ...odstraszać, walczyła do końca ... Szyszka popadła w zapomnienie THE END Hahaha! Ale ona robi miny:lol: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='an3czka']Chybaś źle zacytowała:razz: Ups :oops: :oops: :oops: już poprawiłam :oops: [quote name='an3czka'] Hahaha! Ale ona robi miny:lol: Uwielbiam je fotografować :evil_lol: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 marlena924 napisał(a):A my lubimy oglądac :p Bardzo mi miło :oops: :p :multi: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Nie dziwne, że tak szybko zasnęła :evil_lol: Quote
olcha Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Erunia należy do psów "jednego właściciela". Dla mnie jest strasznie przytulaśna, przychodzi się wtulić najkochańszy pies pod słońcem :loveu: Daje brzuszka do drapania, plecki, boczek i szyjkę :loveu: (hmmm a może ona mnie poprostu wykorzystuje?) Nie oddam! Chwile się pobawiła i powrót na kocyk :lol: widzicie tą błogą minkę? :loveu: Quote
Recommended Posts