olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek'] hahaha z serii błagalnej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Loona']Przysiady :evil_lol: A jak :evil_lol: Trzeba psa pomęczyć :cool3: :cool3: :cool3: (czy wam też się przemieszczają w kółko podręczne emotikonki i inne emotikonki też? jak już zapamiętam gdzie bytują to mi miejsce zamieszkania zmieniają :shake: ) Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='olcha'] (czy wam też się przemieszczają w kółko podręczne emotikonki i inne emotikonki też? jak już zapamiętam gdzie bytują to mi miejsce zamieszkania zmieniają :shake: ) też i strasznie mnie to wpienia :angryy::angryy::angryy: ale te w dużym oknie też sie przemieszczają :angryy: i trzeba się nieźle naszukać odpowiednich :mad: Quote
Loona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='olcha'](czy wam też się przemieszczają w kółko podręczne emotikonki i inne emotikonki też? jak już zapamiętam gdzie bytują to mi miejsce zamieszkania zmieniają :shake: ) niom, strasznie mnie to wkurza :angryy: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Gosiek']też i strasznie mnie to wpienia :angryy::angryy::angryy: ale te w dużym oknie też sie przemieszczają :angryy: i trzeba się nieźle naszukać odpowiednich :mad: Noooo właaaaaaaaaaaśnie :angryy: :angryy: :angryy: nie da się czegoś z tym zrobić? Apel do moderatora :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='olcha'] ale ma wyłupiaste oczy :crazyeye: :crazyeye: [quote name='Gosiek']też i strasznie mnie to wpienia :angryy::angryy::angryy: ale te w dużym oknie też sie przemieszczają :angryy: i trzeba się nieźle naszukać odpowiednich :mad: haha, to trzeba sie ich po prostu nauczyc :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='panienkabubu']ale ma wyłupiaste oczy :crazyeye: :crazyeye: haha, to trzeba sie ich po prostu nauczyc :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Csiiiiiiiiiiiii choooo :look3: to ponoć wada dyskwalifikująca z wystaw :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 panienkabubu napisał(a): haha, to trzeba sie ich po prostu nauczyc :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Za każdym razem? :mdleje: Chyba, że Ci chodzi o nauczenie się nazw? Bo to już mam opanowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 olcha napisał(a):Csiiiiiiiiiiiii choooo :look3: to ponoć wada dyskwalifikująca z wystaw :eviltong: :eviltong: :eviltong: cofam to :razz: :razz: :evil_lol: olcha napisał(a):Za każdym razem? :mdleje: Chyba, że Ci chodzi o nauczenie się nazw? Bo to już mam opanowane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o nazwy mi chodzi, a co Ty myslalas, ze o polozenie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 panienkabubu napisał(a):cofam to :razz: :razz: :evil_lol: ja myślę :eviltong: :eviltong: panienkabubu napisał(a):o nazwy mi chodzi, a co Ty myslalas, ze o polozenie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :oops: :oops: :oops: tak....:eviltong: Quote
moon_light Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ojeeej:loveu: ps. Ja protestuje ! Tu jest stanowczo za malo zdjęc Eruni ! Dyskryminacja !:diabloti: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='olcha']Z serii nienazwanej :roll: :roll: O kurde!:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='olcha'] :loveu: :loveu: :loveu: O jakie słodziutkie:p Quote
panienkabubu Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='olcha'] :loveu: :loveu: :loveu: na pierwszy rzut oka myslalam, ze ona ssie ludzkiego sutka Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='moon_light']Ojeeej:loveu: ps. Ja protestuje ! Tu jest stanowczo za malo zdjęc Eruni ! Dyskryminacja !:diabloti: No ile można takich samych zdjęć wklejać :oops: No ale dobra jutro jej pocykam troche :cool3: dziś jestem padnięta. Właśnie umyłam okna, wytrzepałam dywan i skosiłam ogródek :placz: [quote name='an3czka'] O kurde!:lol: :lol: :lol: O i to jest dobre określenie tych zdjęć :eviltong: [quote name='an3czka'] O jakie słodziutkie:p :oops: Ale mam zmarszczek :shake: [quote name='panienkabubu']na pierwszy rzut oka myslalam, ze ona ssie ludzkiego sutka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 :shocked!: ale wichura i ulewa :shocked!: Narazie! wyłączam komputer :shocked!: Quote
Teklunia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 olcha napisał(a)::shocked!: ale wichura i ulewa :shocked!: Narazie! wyłączam komputer :shocked!:ze co? :-o u mnie piekne sloneczko :p chociaz pewnie przypelznie i tu ta ulewa :mad: Quote
anetta Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Z mojego okna widze ze z polnocnego zachodu idzie w moja strone wieeelka granatowa chmuuuraaaaa, wie wyobrazam sobie co tamsie musi dziac :diabloti: Quote
Teklunia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 anetta napisał(a):Z mojego okna widze ze z polnocnego zachodu idzie w moja strone wieeelka granatowa chmuuuraaaaa, wie wyobrazam sobie co tamsie musi dziac :diabloti:no i masz babo placek :roll: Olcha nam przyslala te burze :shake: jeszcze nie pada ale zrobilo sie czarno i groznie Quote
anetta Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Od ladnych parunastu minut juz pada, troszke grzmialo i byly piorunki :mad: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 fiuuu przeszło Ale lało, grzmiało i wiało :shake: :shake: :shake: Ale...to w końcu oznaka zbliżającego się lata :multi: Teraz poszło do was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 olcha napisał(a):fiuuu przeszło Ale lało, grzmiało i wiało :shake: :shake: :shake: Ale...to w końcu oznaka zbliżającego się lata :multi: Teraz poszło do was :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ha ha ha :mad: u mnie siedzi już jakiś czas :angryy: leje, błyska, grzmi... wrrrrr ale za to jak ślicznie pachnie powietrze :multi: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Gosiek napisał(a):ha ha ha :mad: u mnie siedzi już jakiś czas :angryy: leje, błyska, grzmi... wrrrrr ale za to jak ślicznie pachnie powietrze :multi: U mnie trwało stosunkowo krótko koło 30-40 minut. Cudnie pachnie powietrze po deszczu :loveu: A wszystko zaczęło się strasznie szybko. Zdążyłam skosić trawnik jak naszły ciemne chmurzyska i zaczęło strasznie wiać. Zdjęłam dywan z trzepaka i zgarnęłam sucze do domu (oczywiście niechętnie dały się na to namówić), a potem luneło :shocked!: Quote
olcha Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Historia tragicznej śmierci pewnej Szyszki (już potem obiecuje wkleje Ere) Myślała, że się dobrze zakamuflowała... ...nic z tego została znaleziona (tam tam taram tam taram taram taram) Została podzielona na dwoje bez mrugnięcia wyłupiastym okiem Była bezczeszczona, śliniona, wypluwana i powolnie nadgryzana :shake: Nawet nie próbowała uciekać...miała swój honor Ale gdy dostrzegła, że jest wyraźnie nie smaczna... ...zaczęła się bronić - kuć... ...odstraszać, walczyła do końca ... ...jednak nic jej to nie dało...ostatni cios okazał się śmiertelny Szyszka popadła w zapomnienie THE END Quote
Recommended Posts