Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

[quote name='olcha']Gosiu! Podrasowałaś mi fote :crazyeye: Jak ładnie! (albo mi się wydaje :oops: )

[SIZE=2]Nie no aż tak mała nie jest. Wielkości dłoni :eviltong:

[SIZE=2]Ja tez już się nie moge doczekać truskawek i koktajli, musów, sosów, zup, kompotów itd z truskawek :loveu:

no wiesz? marnujesz truskawy na kompot? Hihi ja tylko z mrozonych kompociki robię :evil_lol:

Nie wydaje Ci się - troszeńkę poprawiłam :oops:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']no jasne ;)

u mnei w tym roku tylko 3 kwiatki sa na bzie :placz:

A mój bez jakieś 3-4 lata temu umarł nie wiadomo dlaczego :niewiem: a rósł parenaście lat :-(

Ten to bez sąsiada :evil_lol:

[quote name='Gosiek'][SIZE=1]Nie wydaje Ci się - troszeńkę poprawiłam :oops:

Troszeczkę, nie troszeczkę ale różnica kolosalna jest :loveu:

Posted

[quote name='olcha']A mój bez jakieś 3-4 lata temu umarł nie wiadomo dlaczego :niewiem: a rósł parenaście lat :-(

Ten to bez sąsiada :evil_lol:

Troszeczkę, nie troszeczkę ale różnica kolosalna jest :loveu: ja mam bez przywieziony jako szczepkę od Babci - Babcia już tamtego domku nie ma więc jest to jedyny bzik z babcinego ogrodu i bardzo sie z niego cieszy widząć ze sobie rośnie w moim ogródku...

Posted

[quote name='olcha']
A to sałata sąsiada z drugiej strony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z mszycami?

ostatnio juz nie kupuję sałaty bo sie mszyce pojawiły :oops:

Posted

Gosiek napisał(a):
z mszycami?

ostatnio juz nie kupuję sałaty bo sie mszyce pojawiły :oops:

No coś ty! Mój sąsiad rolnik z krwi i kości ma ogromne szklarnie z pyszną sałatą, pomidorkami, ogórkami, marchewą, rzodkiewką i to wszystko jest zdrowe, nie pryskane...i na obroniku (ładnie mi pachnie jak nawożą).

Mam ochote przez płot przeleźć i sobie podjeść trochę :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
ja mam bez przywieziony jako szczepkę od Babci - Babcia już tamtego domku nie ma więc jest to jedyny bzik z babcinego ogrodu i bardzo sie z niego cieszy widząć ze sobie rośnie w moim ogródku...

Ja sobie muszę urwać szczepkę od sąsiada :cool3: :cool3: :cool3:

Gosiek napisał(a):
no wiesz? marnujesz truskawy na kompot? Hihi ja tylko z mrozonych kompociki robię :evil_lol:

No marnuję! Teraz jeszcze w zamrażarce mam truskawy z lata zamrożone :cool3: i agrest i porzeczki i wiśnie :cool3: porobione torebeczki akurat na jeden kompot :cool3:

Ale odkryliśmy :cool3: że jak się w lato zrobi mus truskawkowy (czyli poprostu zmiksuje się truskawy z cukrem) i ten mus się zamrozi to jak się w zimę wyciagnie to jest idelalnie pyszne i świerze :loveu: super do makaronu :cool3: POLECAM palce lizać

Posted

olcha napisał(a):

Ale odkryliśmy :cool3: że jak się w lato zrobi mus truskawkowy (czyli poprostu zmiksuje się truskawy z cukrem) i ten mus się zamrozi to jak się w zimę wyciagnie to jest idelalnie pyszne i świerze :loveu: super do makaronu :cool3: POLECAM palce lizać
ja robie podobnie - tyle ze ugniatam truskawki jak to sie robi w lato do makaronu właśnie ;)
No i smaczek jest faktycznie niesamowity i prawie ze nie traci smaczku wzgledem swieżych truskaw :multi::multi::multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
ja robie podobnie - tyle ze ugniatam truskawki jak to sie robi w lato do makaronu właśnie ;)
No i smaczek jest faktycznie niesamowity i prawie ze nie traci smaczku wzgledem swieżych truskaw :multi::multi::multi:

:sabber: :sabber: :sabber: Już się nie mogę doczekać :cool3:

O to nie wiedziałam, że tak też można :cool3: (to cukru nie dodajesz?) spróbuje w tym roku :cool3:

Posted

[quote name='madziasto4']poczekam na swoje :obrazic: :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No już już nie gniewaj się :calus:

[quote name='Loona'] bosh, dziewczyny, nie mówicie o truskawkach już, bo się doczekac nie mogę :cool3:

Ja teeeeż...tych drugich w tym roku :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
:sabber: :sabber: :sabber: Już się nie mogę doczekać :cool3:

O to nie wiedziałam, że tak też można :cool3: (to cukru nie dodajesz?) spróbuje w tym roku :cool3:
Dodaję ale dosłownie odrobinę... wolę później dosłodzić ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
My w domku też mamy beez :) Tyle, że nie jako krzak tylko jako zerwane galazki w wodzie ;-)
a jak pieknie pachnie uhmmmmm ;-)

A to w wazonie też mam :cool3: . Koło mnie rośnie mnóstwo bzu (jak krzaki) nie są takie duże i mięsiste jak na zdjęciu ale pachną równie mocno. Wstawiłabym zdjęcie bukitu...GDYBY MI CH****** FOTOSIK DZIAŁAŁ!!!

Posted

U mnie tez rośnie bez ale słabiutko bo kiepska gleba :placz:
U mnie truskawki już kwitną :) Wiem ze trzeba sie napielic i narobic przy nich a w sklepie tanie ale....Nie ma wiekszej przyjemnosci nad tą gdy sie zrywa i prosto do buzi :loveu: Mniam !!

Posted

cześć Ola - nie wiem co Ty chcesz od Fotosika - mi działa bez zarzutu... no i szatę zmienili - wolałam chyba tą wcześniejsza bo bardziej czytelna była.. teraz trzeba kombinować z paneleu użytkownika itp :roll:
Bzik w wazonie miałam ale juz mi padł - szkoda ze tak krótko w wazonie zyje :shake:

Posted

Pysia napisał(a):
U mnie tez rośnie bez ale słabiutko bo kiepska gleba :placz:
U mnie truskawki już kwitną :) Wiem ze trzeba sie napielic i narobic przy nich a w sklepie tanie ale....Nie ma wiekszej przyjemnosci nad tą gdy sie zrywa i prosto do buzi :loveu: Mniam !!

Ehhh też bym chciała truskawki prosto z krzaczka :loveu: lub poziomki :loveu:
Ale Ci dobrze :shake:

Gosiek napisał(a):

cześć Ola - nie wiem co Ty chcesz od Fotosika - mi działa bez zarzutu... no i szatę zmienili - wolałam chyba tą wcześniejsza bo bardziej czytelna była.. teraz trzeba kombinować z paneleu użytkownika itp :roll:
Bzik w wazonie miałam ale juz mi padł - szkoda ze tak krótko w wazonie zyje :shake:

Cześć Gosiu :p . Mi też się bardziej podobała poprzednia wersja Fotosika. Pod wieczór już mi wszystko działało, ale przez kilka godzin wyskiwał mi panel do wpisywania użytkownika i hasła (nawet strony nie można było bez tego otworzyć...dodatkowo wpierało mi, że nie pamiętam hasła :angryy: )

No mój też padł muszę nowego nazrywać :cool3: (ale pachnie wtedy w całym domu :loveu: )

Posted

Loona napisał(a):
a ja mam bez na krzaczku :eviltong: ale młody jeszcze więc do wazonu nie bierzem i pachnie w całym ogródku :loveu:

A mi pachnie od sąsiadów :evil_lol: