olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Się rozpisałam, wkleiłam zdjęcia....i mi się DGM zawiesiła :angryy: :angryy: :angryy: A co gorsze zawsze przed wysłaniem posta zapisuje, a teraz sobie pomyślałam, od tak dawna się nic nie zawieszało to czemu miałoby teraz....:roll: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 olcha ja sobie zawsze ctrl+C po zaznaczeniu tekstu i nawet jak mi sie zwiesi to potem wklejam i nic nie musze od nowa pisac :cool3: Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='olcha'] W nagrodę, że musieliście oglądać kropelki :Rose: Wie ktoś może co to za kwiatki? Nikt ich u mnie nie sadził, a rosną bardzo regularnie :niewiem: Olcha a czy to ważne? Są bardzo ładne:multi: Co do kropelek...to wiem co czujesz:razz: Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć!! :multi: Imprezka chyba była skoro Tequilka tak śpiewa... I źle widzi, łapki się jej rozjechały... No boskie, no!!!!:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='olcha'] W nagrodę dostaniesz pierwsze polskie truskawki...na zdjęciu oczywiście:evil_lol: były pyszne i pachniały booosko :loveu: Kurde smaka robisz:cool1: Quote
olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):olcha ja sobie zawsze ctrl+C po zaznaczeniu tekstu i nawet jak mi sie zwiesi to potem wklejam i nic nie musze od nowa pisac :cool3: no ja też zawsze :placz: ale tym razem nie :placz: Quote
olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='an3czka']Olcha a czy to ważne? Są bardzo ładne:multi: Co do kropelek...to wiem co czujesz:razz: Mi też się podobają. No jedna szczera :multi: :multi: :multi: [quote name='an3czka'] No boskie, no!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='an3czka']Kurde smaka robisz:cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki właśnie był mój zamiar :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='olcha']Mi też się podobają. No jedna szczera :multi: :multi: :multi: Wiem co czujesz, bo mi też nie wychodziły takie, jak Gosi:p Quote
an3czka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='olcha'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taki właśnie był mój zamiar :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z tego tytułu wcinam rzodkiewki:lol: Quote
olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='an3czka']Wiem co czujesz, bo mi też nie wychodziły takie, jak Gosi:p :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='an3czka'] Z tego tytułu wcinam rzodkiewki:lol: :evil_lol: Wiesz jakie dobre te truskawki były? Soczyste, pachnące z daleka, słodziutkie czyli takie jakie powinny być :loveu: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 aaa !!!!!! uwielbiam truskafki :( dajcie mi tu jedna :):):):) Quote
olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Tequila mundialowa :p Tequila podmurkowa Tequila defiladowa :lol: Tequila pirania GOOOOOOOOOOOOOOOOOL :laola: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Dziewczyny, obrałyście złą taktykę- im bardziej będziecie się domagać truskawek, olcha tym bardziej będzie je zachwalać :evil_lol: :cool3: hihi tequila defiladowa jest super :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 i Tequila wielofunkcyjna :):):) ja poprosze Tequile rozesmiana hihihi i prosze o wiecej fotek Ery bidulka w kompleksy wpadnie albo jakas deprezeje hihih Quote
olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='madziasto4']Dziewczyny, obrałyście złą taktykę- im bardziej będziecie się domagać truskawek, olcha tym bardziej będzie je zachwalać :evil_lol: :cool3: hihi tequila defiladowa jest super :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już taka ze mnie sadystka :cool3: :cool3: :cool3: :grins: :grins: :grins: [quote name='basiulka22tychy']aaa !!!!!! uwielbiam truskafki :-( dajcie mi tu jedna :smile::smile::smile::smile: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='olcha']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już taka ze mnie sadystka :cool3: :cool3: :cool3: :grins: :grins: :grins: :evil_lol: hihi rozgryzłam Cię :cool3: olcha, nie rób z takiego bliska, bo i ja pęknę i będę błagać o choć jedna truskawkę :eviltong: Quote
olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='basiulka22tychy']i Tequila wielofunkcyjna :):):) ja poprosze Tequile rozesmiana hihihi i prosze o wiecej fotek Ery bidulka w kompleksy wpadnie albo jakas deprezeje hihih Hhehehe wielofunkcyjna :lol: :lol: :lol: Już się robi wstawiam moją wariatkę oczywiście z nieodłącznym rekwizytem :lol: (mam dziś mało jej zdjęć bo jak zwykle biegała z frisbee i robienie jej 10000000000 takiego samego zdjęcia nie miałoby sensu :oops: ) Quote
olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 madziasto4 napisał(a):hihi rozgryzłam Cię :cool3: olcha, nie rób z takiego bliska, bo i ja pęknę i będę błagać o choć jedna truskawkę :eviltong: Przykro mi więcej nie ma :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 olcha napisał(a):Przykro mi więcej nie ma :niewiem: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poczekam na swoje :obrazic: :diabloti: Quote
Gosiek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 cóż za gracja w ruchach :razz: hihi maciupka musi byc ta piłeczka :evil_lol: a truskawek czekam juz z utesknieniem... mniami koktajle truskawkowe :loveu: Quote
olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 [quote name='Gosiek'] cóż za gracja w ruchach :razz: hihi maciupka musi byc ta piłeczka :evil_lol: a truskawek czekam juz z utesknieniem... mniami koktajle truskawkowe :loveu: Gosiu! Podrasowałaś mi fote :crazyeye: Jak ładnie! (albo mi się wydaje :oops: ) [SIZE=2]Nie no aż tak mała nie jest. Wielkości dłoni :eviltong: [SIZE=2]Ja tez już się nie moge doczekać truskawek i koktajli, musów, sosów, zup, kompotów itd z truskawek :loveu: ---------------------------------------------------------------------------------------------- Tequila natomiast z utęsknieniem czekała na świerzą trawkę: Quote
olcha Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 tulipanowiec bez :loveu: czujecie ten zapach? Quote
Recommended Posts