olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Teklunia']matko, pies-potwór :scared: :kociak: Quote
Gosiek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='olcha']:lol: :lol: :lol: mi też się koment podoba :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty mi tu Gosia oczu nie mydl! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale i tak mi miło :oops: :oops: :oops: I słowo "śliczne" zarezerwowane jest dla Twojej galerii :eviltong: :eviltong: :eviltong: Te kwiatki to chyba jednak jakieś chwasty :shake: bo ja je pierwszy raz widzę :niewiem:jasne - śliczne kropelki i koniec dyskusji :mad: a kwiatki.. chwasty czy nie ale ładne - moja Babcia też w ogródku zostawiła ostrózki (te polne) bo mi sie podobały :lol: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Gosiek']jasne - śliczne kropelki i koniec dyskusji :mad: a kwiatki.. chwasty czy nie ale ładne - moja Babcia też w ogródku zostawiła ostrózki (te polne) bo mi sie podobały :lol: :oops: :oops: :oops: jejku ale mi miło....ale i tak wiem, że to nie prawda :lol: No właśnie mi też się podobają :cool3: ...a ja nie wiem co to ostróżki? :niewiem: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Znalezione u an3czki a jednak to chwast ale bardzo ładny :p Quote
anetta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Aaaaahahhahahahahaha bomba!!! http://images1.fotosik.pl/68/4f61225d37ff96a7.jpg :roflt: Co za wscieky KOT :roflt: :roflt: zgadłaś jestem w szoku, że tak szybko :crazyeye: :eviltong: :roflt: ach, jestem genialna :lol: :B-fly::B-fly: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='anetta']Aaaaahahhahahahahaha bomba!!! http://images1.fotosik.pl/68/4f61225d37ff96a7.jpg :roflt: Co za wscieky KOT :roflt: :roflt: ach, jestem genialna :lol: :B-fly::B-fly: Tequila kazała przekazać, że się obraziła za tego "KOTA" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale cziłki mają coś z kotów (przynajmniej moja) Jesteś :eviltong: W nagrodę dostaniesz pierwsze polskie truskawki...na zdjęciu oczywiście:evil_lol: były pyszne i pachniały booosko :loveu: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 :-( nikomu się nie spodobały truskaweczki :-( Więc wklejam dalej moje śmierdzielki hę? :hmmmm: co jest? :niewiem: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='olcha'] co jest? :niewiem: A co ma byc?:evil_lol: Ale mina....... A to zdjecie jest boskie!! Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Erunia zawsze strzela takie miny na gupka :eviltong: kocham ją za to :calus: Dziękuję mi też się podoba :evil_lol: :lol: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Ale mam kite :cool3: załamka :mdleje: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 T::eek: :eek2: :smhair2: O boooooooożeeeeeeeeeeeee to ja cały czas się myszą bawiłaaaaaaaaaaam weź to ode mnieeeee :scared: Czemu mi nic nie powiedziałaś? :placz: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Gabryjella napisał(a):A ta do kogo lub czego się tak modli?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Błaga tą kość żeby się rozmnożyła :eviltong: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Gabryjella napisał(a):Chyba wiem jaki był efekt :shake: Biedna Tekila :glaszcze: ;) Jutro nową dostanie...tylko csiii :evil_lol: bo mi nie uśnie :eviltong: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 wisienka ..troszkę rozmazana...:roll: agrest :cool3: i znów agrest :cool3: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Gabryjella napisał(a):A jednak cuda się zdarzają:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko czemu nie mi? :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Cześć!! :multi: Imprezka chyba była skoro Tequilka tak śpiewa... I źle widzi, łapki się jej rozjechały... A ta to chyba radziej trzeźwa. :cool3: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć!! :multi: Imprezka chyba była skoro Tequilka tak śpiewa... I źle widzi, łapki się jej rozjechały... A ta to chyba radziej trzeźwa. :cool3: :lol: :lol: :lol: Tequila to jak zwykle pijana chodzi :evil_lol: czasem się od drzewka odbije. Ona dąży do śmierci nienaturalnej :shake: ;) A Era może i trochę bardziej trzeźwa... bo grubsza :evil_lol: i już nie ma ochoty tak szybko zmieniać miejsca aktualnego pobytu :eviltong: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 olcha napisał(a)::lol: :lol: :lol: Tequila to jak zwykle pijana chodzi :evil_lol: czasem się od drzewka odbije. Ona dąży do śmierci nienaturalnej :shake: ;) A Era może i trochę bardziej trzeźwa... bo grubsza :evil_lol: i już nie ma ochoty tak szybko zmieniać miejsca aktualnego pobytu :eviltong: :evil_lol: Nieźle, nieźle. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 nie no Tequila wali takie miny, ze az :mdleje: hahahahahahahahahaha boooooooooombowe Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='panienkabubu'] nie no Tequila wali takie miny, ze az :mdleje: hahahahahahahahahaha boooooooooombowe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 olcha własnie przejzałam caaaałą galerie, tyle czaderskich fot ze nie mogłam, musze wkleic tu jedno, bo mnie straaasznie ujęłoo :loveu: cudneeee:loveu: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']olcha własnie przejzałam caaaałą galerie, tyle czaderskich fot ze nie mogłam, musze wkleic tu jedno, bo mnie straaasznie ujęłoo :loveu: cudneeee:loveu: Zmusiłam ją do tego zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie no dobra żartuje ona mnie tak toooffa :loveu: p.s. podziwiam przejrzenia całej galerii :D Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 olcha to nie było nic trudnego ;) a teraz dawaj zdjecia księzniczki :cool3: :eviltong: Quote
Recommended Posts