Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 hahaha :D Olcha, ale sie obsmialam z patykowej libacji Tekilki :lol: Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='olcha']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pobawiła się chwilę, a potem....dorwała.... T: Każdy porządny pies powinien gryźć patyki więc ja też spróbuję... T: uh...muszę to wytrzymać :nonono2: T: Dobra mina do złej gry...:roll: T: Yaaaaaaaaaaah! T: Dobra! Ostatnia próba! Muszę być silna T: yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!:puppydog: C.D.N. No nie. Jakie miny!!!!:lol: Quote
madziasto4 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 hahah boskie fotki patyczkowe i extra komentarze :loveu: :loveu: aż zęby szczerzyłam do monitora :lol: Quote
ilonka_hh_ Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Nie no fotostory z patyczkiem przebijaja poprostu wszystko :lol: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='anetta']Aahhahahaahahahaa :roflt: boskie komentarze :roflt: super modelka :roflt: A to jest masaz jezykiem po brzuchu :roflt: http://images2.fotosik.pl/66/lavuape2u4pz6kz4.jpg Ja wiem :lol: Jest po to, zeby Tequila sie nie przeslizgnela przez oczko w siatce :roflt: Zgadlam?:lol: Hahaha modelka dziękuje za pochwały :eviltong: :eviltong: :eviltong: A i owszem, małe zboczuszki :oops: :roflt: zgadłaś jestem w szoku, że tak szybko :crazyeye: :eviltong: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Teklunia napisał(a):hahaha :D Olcha, ale sie obsmialam z patykowej libacji Tekilki :lol: No właśnie słyszałam :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='an3czka']No nie. Jakie miny!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='madziasto4'] hahah boskie fotki patyczkowe i extra komentarze :loveu: :loveu: aż zęby szczerzyłam do monitora :lol: :grins: :grins: :grins: [quote name='ilonka_hh_'] Nie no fotostory z patyczkiem przebijaja poprostu wszystko :lol: Cieszę się, że się wam spodobało :lol: :p :lol: :p Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Widzicie przerażenie na "twarzy" tej mrówki? Pewnie zastanawiacie się skąd wiem? Oto odpowiedź :evil_lol: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='AlKil'] to zdjątko jest the best!!! Skoro się wam podoba to może spróbuję swoich sił w konkursie? :oops: :oops: :oops: Quote
Gosiek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='olcha']Skoro się wam podoba to może spróbuję swoich sił w konkursie? :oops: :oops: :oops: absolutnie koniecznie :multi::multi::multi: hihi tylko koment odpowiedni wstaw do tego ;) Ola - świetne zdjecia i fantastyczne komentarze... galeria tak szybko stronki łyka że nie nadążam już :oops: Zaczynam mieć niezłe zaległości w galeriach :placz: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='Gosiek']absolutnie koniecznie :multi::multi::multi: hihi tylko koment odpowiedni wstaw do tego ;) Ola - świetne zdjecia i fantastyczne komentarze... galeria tak szybko stronki łyka że nie nadążam już :oops: Zaczynam mieć niezłe zaległości w galeriach :placz: A może macie jakis pomysł na komentarz do tego zdjęcia? Bo ja już wstawiłam ale takie mało chwytliwe :eviltong: :oops: Dziękuję! Pochwała z Twoich ust to miód na moje serce :loveu: Gosiu doskonale Cię rozumiem, że nie nadąrzasz...bo ja też...juz przyjęłam taktykę czytania niektórych postów i oglądania zdjęć :oops: . Nie daję rady :eviltong: Quote
marlena924 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 A może "Blee, niesmakuje mi ten patyk" :lol: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 marlena924 napisał(a):A może "Blee, niesmakuje mi ten patyk" :lol: No właśnie coś w tym stylu dałam tytuł. A może jakiś zupełnie oderwany od rzeczywistości :cool3: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Gabryjella napisał(a):Tekila + patyk = :roflt: :roflt: :roflt: .......... i leże :oops: Hehehe :lol: :lol: :lol: Quote
Basia&Safi Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 konkurs koniecznie !!!!!!!!!!!!!!! a opis hmmm " fuj co i co w tym fajnego :cool3: " Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='basiulka22tychy']konkurs koniecznie !!!!!!!!!!!!!!! a opis hmmm " fuj co i co w tym fajnego :cool3: " :cool3: :cool3: :cool3: Już chyba zostawie ten mój mało chwytliwy tytuł. Pierwsza myśl najlepsza :eviltong: Za chwilę wstawiam zdjęcia :cool3: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 E: Popilnuję torebki ze smaczkami Ja: :evil_lol: tam nie ma już smaczków... Ale ładnie było przedwczoraj :loveu: (szkoda, że zdjęcie tego nie oddaje) Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Pozazdrościłam Gosiek :oops: ale mi nigdy takie kropelki nie wyjdą :placz: Dobra koniec kariery kropelkowej :eviltong: :oops: W nagrodę, że musieliście oglądać kropelki :Rose: Wie ktoś może co to za kwiatki? Nikt ich u mnie nie sadził, a rosną bardzo regularnie :niewiem: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Moja kluseczka...lata :crazyeye: Tekila - myśliwy :lol: Nie ma to jak poświęcać się czemuś bez reszty :eviltong: wygięta :lol: Quote
Kenduś Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: Abra kadabra!!! Zgiń przepadnij siło nieczysta!!! :lol: :diabloti: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Kenduś']:roflt: :roflt: :roflt: Abra kadabra!!! Zgiń przepadnij siło nieczysta!!! :lol: :diabloti: Ona to do Ciebie Kenduś mówi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Kenduś']:roflt: :roflt: :roflt: Abra kadabra!!! Zgiń przepadnij siło nieczysta!!! :lol: :diabloti: hahahaha doskonały koment do tego zdjecia :lol::lol::lol::lol: Ola - nie marudź bo kropelki wyszły Ci śliczne :multi: a nazwy kwiatków nie znam :roll: Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='olcha'] Tekila - myśliwy :lol: matko, pies-potwór :scared: Quote
olcha Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha doskonały koment do tego zdjecia :lol::lol::lol::lol: Ola - nie marudź bo kropelki wyszły Ci śliczne :multi: a nazwy kwiatków nie znam :roll: :lol: :lol: :lol: mi też się koment podoba :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ty mi tu Gosia oczu nie mydl! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale i tak mi miło :oops: :oops: :oops: I słowo "śliczne" zarezerwowane jest dla Twojej galerii :eviltong: :eviltong: :eviltong: Te kwiatki to chyba jednak jakieś chwasty :shake: bo ja je pierwszy raz widzę :niewiem: Quote
Recommended Posts