olcha Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Cudna! :multi: :multi: :multi: :multi: Mądra z niej Pchełka. :evil_lol: Idź Ty! Ty tylko byś wymachiwała na mnie pałką wiesz! :mad: :evil_lol: :evil_lol: :grins: Dumna z niej jestem :grins: Gonia no przecież wiesz, że ja tak pieszczotliwie :mad: :lol: Quote
olcha Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 A co masz? A dasz? Ja tu byłam pierwsza! Nooo daaaaaj ale się znęcasz :placz: T: Ja grzecznie leżę! E: A ja nie :evil_lol: próbuję odebrać smaczka siłą T: Goopia, ja robię to samo tylko, że siłą perswazji Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='olcha']:grins: Dumna z niej jestem :grins: Gonia no przecież wiesz, że ja tak pieszczotliwie :mad: :lol: O tjaaaaaaa, pieszczotliwie! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: O jaka cudna pchełka o różowym nosku! :loveu: Bliźniaczki :multi: Quote
olcha Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 E: Gadu, gadu. Zjadłoby się coś... E: No dobra siedzę...i co? Dasz? T: A może jej chodzi o "waruj"? Quote
olcha Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Play time!!!:multi: Proszę zwrócić uwagę na białe nóżki :evil_lol: Ja nie wiem co one tu robią :roll: Quote
olcha Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: p.s. widzicie tą czarną siatkę z tyłu na płocie? Zgadnijcie po co jest... Quote
Kenduś Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 No dobra... Zostałam przemocą psychiczną :grab: zmuszona do komentarza :placz: :diabloti: Maj fejwryt pikczer is... Szejk mi bejbi - szejk łyf dys tink :lol: Quote
olcha Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Kenduś']No dobra... Zostałam przemocą psychiczną :grab: zmuszona do komentarza :placz: :diabloti: Maj fejwryt pikczer is... Szejk mi bejbi - szejk łyf dys tink :lol: Ja przemocą? :obrazic: :obrazic: :obrazic: Też lubię to zdjęcie :loveu: mój brzunio kochany :loveu: Nie długo będą kolejne zdjęcia :cool3: popstrykałam ich trochę dziś :eviltong: tak na zapas żebyście nie krzyczeli :oops: Quote
moon_light Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 olcha napisał(a):Też lubię to zdjęcie :loveu: Cezar też lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!... <nie bij:lol:> Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='moon_light']Cezar też lubi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!... <nie bij:lol:> :angryy: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 A ja leeece, leeece chwytam w uszy wiatr... Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Udało mi się uchwycić obrażoną minę Ery :obrazic: Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='olcha'] E: Gadu, gadu. Zjadłoby się coś... E: No dobra siedzę...i co? Dasz? T: A może jej chodzi o "waruj"? Jakie mordeczki :-D Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='olcha'] O proszę Tekilka w końcu ma coś, co jest mniejsze od niej:evil_lol: Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='an3czka']Jakie mordeczki :-D Moje najkochańsze, często miętolone :evil_lol: [quote name='an3czka'] O proszę Tekilka w końcu ma coś, co jest mniejsze od niej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pobawiła się chwilę, a potem....dorwała.... T: Każdy porządny pies powinien gryźć patyki więc ja też spróbuję... T: uh...muszę to wytrzymać :nonono2: T: Dobra mina do złej gry...:roll: T: Yaaaaaaaaaaah! T: Dobra! Ostatnia próba! Muszę być silna T: yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!:puppydog: C.D.N. Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 C.D. T: Brrrrrrrr aż mną trząchnęło :-? T: Fuuuu to się przykleja do języka :scream7: T: Nie! Koniec! Zabierajcie to ode mnie to jakieś zepsute jest i sfermentowne.... ------------------------------------------------------------- po chwili ------------------------------------------------------------- T: popiewam se :drink1: "leeeeeżeeee, leeeeżeeee uwaliłem się jak zwieeerzeeeeeeeee...czystą....patykiem" T: Łooooł "ale w koło jest wesooołooo Ooooo" Quote
Basia&Safi Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 no nie moge :D:D:D:D:D:D: rewelacyjne fotki :D:D:D:D ta mnie powalila hihihih cudna :) Quote
olcha Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='basiulka22tychy']no nie moge :D:D:D:D:D:D: rewelacyjne fotki :D:D:D:D ta mnie powalila hihihih cudna :) Mam to zdjęcie na tapecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Aahhahahaahahahaa :roflt: boskie komentarze :roflt: super modelka :roflt: A to jest masaz jezykiem po brzuchu :roflt: http://images2.fotosik.pl/66/lavuape2u4pz6kz4.jpg p.s. widzicie tą czarną siatkę z tyłu na płocie? Zgadnijcie po co jest... Ja wiem :lol: Jest po to, zeby Tequila sie nie przeslizgnela przez oczko w siatce :roflt: Zgadlam?:lol: Quote
Recommended Posts