olcha Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Loona napisał(a):Albo ewentulnie z Filą lub Doziem :loveu: Nie mam :placz: :placz: :placz: Quote
Loona Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Zrekompensujesz się na następnej wystawie ;):evil_lol: Może nawet trafisz na moją filkę :p Quote
olcha Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Loona napisał(a):Zrekompensujesz się na następnej wystawie ;):evil_lol: Może nawet trafisz na moją filkę :p A kiedy kiedy? :multi: A co do brania Tekili na wystawy to się mocno zastanowię po tym co napisała Kenduś w topiku o cziłkach :-( Quote
Loona Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Mnie się jeszcze nie zdarzył żaden przykry incydent więc nie ma się raczej co bac, poza tym najpierw trzeba zdobyc BOBa ;) Albo jeździc z piesami tylko popatrzec. A kiedy się wybierasz? Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Cześć Olcha, wrocilam!! :multi: A gdzie zdjęcia moich Pchełek? :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 no slicznie, slicznie :loveu: :loveu: :loveu: a z duzymi psami mozesz nadrobic na wystawach :razz: Quote
an3czka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='olcha']Znalazłam zdjęcie z wystawy 10.09.2005 Tekila jakoś tak... Nie wygląda na zachwyconą:roll: :lol: Quote
olcha Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 olcha napisał(a): Mam jedno zdjęcie z dużym psem :eviltong: Tekila nie była tym zachwycona :eviltong: zaraz znajde. No właśnie pisałam, że nie jest zachwycona :lol: Po pierwsze to nie moja ręka tylko koleżanki, po drugie dookoła biegały dogi, azjaty, file itp duże psy, których ona nie cierpi, po trzecie, a kto lubi wisieć w powietrzu i mieć głupie zdjęcia? :lol: :lol: :lol: Quote
madziasto4 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 i kto to wszystko zje?? :lol: będziesz musiała im chyab pomóc:evil_lol: , żeby żarło się nie przeterminowało :evil_lol: Quote
olcha Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 panienkabubu napisał(a):no slicznie, slicznie :loveu: :loveu: :loveu: a z duzymi psami mozesz nadrobic na wystawach :razz: Na pewno nadrobie tylko nie wiem czy będą z Tekilą. Przecież ona tam na zawał by padła jakbym ją zmuszała do zdjęć :evil_lol: . Poza tym już jej nie wystawiam :-( Ale może kiedyś...przygarnę jakąś drugą (a właściwie trzecią) kruszynkę :cool3: Quote
olcha Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='madziasto4'] i kto to wszystko zje?? :lol: będziesz musiała im chyab pomóc:evil_lol: , żeby żarło się nie przeterminowało :evil_lol: Heheheheh w ulotce piszą, że dobre, zdrowe i zycie przedłuża :cool3: :cool3: :cool3: kto wie kto wie.... Quote
ilonka_hh_ Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 olcha napisał(a):Heheheheh w ulotce piszą, że dobre, zdrowe i zycie przedłuża :cool3: :cool3: :cool3: kto wie kto wie.... Ja tam zawsze probuje Loli chrupek ;) Sa całkiem nie złe :eviltong: Quote
ilonka_hh_ Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 olcha napisał(a): Poza tym już jej nie wystawiam :-( Ale może kiedyś...przygarnę jakąś drugą (a właściwie trzecią) kruszynkę :cool3: Też mam takie plany, jak wygram w totka to pierwsze co kupie to będzie super piękna wystatowa suczka :lol: Quote
olcha Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Cześć Olcha, wrocilam!! :multi: A gdzie zdjęcia moich Pchełek? :cool3: Witam goniu :multi: Pchełek niestety brak :shake: ale obiecuję, że zrobvię nowe zdjęcia :oops: Quote
olcha Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Loona napisał(a):Mnie się jeszcze nie zdarzył żaden przykry incydent więc nie ma się raczej co bac, poza tym najpierw trzeba zdobyc BOBa ;) Albo jeździc z piesami tylko popatrzec. A kiedy się wybierasz? Mnie naszczęście też. Ale jak usłyszałam o tym to mi dreszcz przeszedł. Przecież Tequilę też to mogło spotkać. Chociaż nie była utytuowana jeszcze ale kto wie :shake: :shake: :shake: Narazie jeżdżę na bliskie wystawy (okolice Warszawy) A w wakacje pewnie okolice Gdańska. Z Tequilą jednak raczej nie będę jeździć. Quote
olcha Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 ilonka_hh_ napisał(a):Ja tam zawsze probuje Loli chrupek ;) Sa całkiem nie złe :eviltong: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :lol: :lol: :lol: i jak smakują? To w razie co jak będzie bliski termin ważności to ci prześlę trochę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ilonka_hh_ napisał(a): Też mam takie plany, jak wygram w totka to pierwsze co kupie to będzie super piękna wystatowa suczka :lol: :cool2: :cool2: :cool2: To ja już tak na przyszłość. W wyborze hodowli zastanów się 300 razy. Lepiej poczekać dłużej i zapłacić 300 zł więcej a mieć zdrowego pięknego przyjaciela. Quote
ilonka_hh_ Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 olcha napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: :lol: :lol: :lol: i jak smakują? To w razie co jak będzie bliski termin ważności to ci prześlę trochę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool2: :cool2: :cool2: To ja już tak na przyszłość. W wyborze hodowli zastanów się 300 razy. Lepiej poczekać dłużej i zapłacić 300 zł więcej a mieć zdrowego pięknego przyjaciela. Ok to czekam na chrupki :sabber: Co do hodowli to teraz napewno bym się nad tym poważnie zastanawiała,i wolalabym zapłacić nawet dużo wiecej ale miec pewność, że piesek bedzie zdrowy i śliczny. Rozważałabym tez przywiezienie pieska z zagranicy. Tylko obawiam się, że w totka nie prędko wygram :placz: więc nawet nie planuje za wiele. Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='olcha']Witam goniu :multi: Pchełek niestety brak :shake: ale obiecuję, że zrobvię nowe zdjęcia :oops: Hej! :multi: Wstawiam obiecane zdjęcie. Troche zła jakość, bo mi łatka uciekała, ale szelki widać. Ten typ szeleczek jest świetny ;) Quote
panienkabubu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 yhyhhyyhhyhy no ja niestety dla mojego Bena szelek nie mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej! :multi: Wstawiam obiecane zdjęcie. Troche zła jakość, bo mi łatka uciekała, ale szelki widać. Ten typ szeleczek jest świetny ;) No proszę :grins: wystarczy trochę kijkiem powymachiwać :mad: tam gdzie trzeba i od razu mam zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wiedziałam, że rogz ma jeszcze inny typ szelek. Ten model jest super! Jedyny mankament to czasem obcieranie pod pachami. Jak Era jeszcze nosiła szelki :evil_lol: to czasem sobie je zamoczyła, czasem jej piasek wpadł i trochę ją wtedy obcierało (minimalnie i rzadko) ale tak to są super! Quote
olcha Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 panienkabubu napisał(a):yhyhhyyhhyhy no ja niestety dla mojego Bena szelek nie mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: A to nie ma takich dużych? Ja mam problem z kagańcem :grins: :lol: Quote
dorbin Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A ja widziałam wczoraj w sklepie kaganiec w sam raz dla chihuahua..................................:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Cały by tam sie zmieścił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lepiej niz w tym koszyku na rowerze;) Quote
olcha Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to dobre! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ------------------------------------------------------------------ WKLEJAM OBIECANY FILMIK :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='olcha'] WKLEJAM OBIECANY FILMIK :loveu: Cudna! :multi: :multi: :multi: :multi: Mądra z niej Pchełka. :evil_lol: Idź Ty! Ty tylko byś wymachiwała na mnie pałką wiesz! :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts