Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Loona napisał(a):
Zrekompensujesz się na następnej wystawie ;):evil_lol: Może nawet trafisz na moją filkę :p

A kiedy kiedy? :multi:

A co do brania Tekili na wystawy to się mocno zastanowię po tym co napisała Kenduś w topiku o cziłkach :-(

Posted

Mnie się jeszcze nie zdarzył żaden przykry incydent więc nie ma się raczej co bac, poza tym najpierw trzeba zdobyc BOBa ;) Albo jeździc z piesami tylko popatrzec.

A kiedy się wybierasz?

Posted

olcha napisał(a):

Mam jedno zdjęcie z dużym psem :eviltong:
Tekila nie była tym zachwycona :eviltong: zaraz znajde.

No właśnie pisałam, że nie jest zachwycona :lol:

Po pierwsze to nie moja ręka tylko koleżanki, po drugie dookoła biegały dogi, azjaty, file itp duże psy, których ona nie cierpi, po trzecie, a kto lubi wisieć w powietrzu i mieć głupie zdjęcia? :lol: :lol: :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
no slicznie, slicznie :loveu: :loveu: :loveu:

a z duzymi psami mozesz nadrobic na wystawach :razz:

Na pewno nadrobie tylko nie wiem czy będą z Tekilą. Przecież ona tam na zawał by padła jakbym ją zmuszała do zdjęć :evil_lol: .

Poza tym już jej nie wystawiam :-(

Ale może kiedyś...przygarnę jakąś drugą (a właściwie trzecią) kruszynkę :cool3:

Posted

[quote name='madziasto4']
i kto to wszystko zje?? :lol: będziesz musiała im chyab pomóc:evil_lol: , żeby żarło się nie przeterminowało :evil_lol:

Heheheheh w ulotce piszą, że dobre, zdrowe i zycie przedłuża :cool3: :cool3: :cool3: kto wie kto wie....

Posted

olcha napisał(a):
Heheheheh w ulotce piszą, że dobre, zdrowe i zycie przedłuża :cool3: :cool3: :cool3: kto wie kto wie....

Ja tam zawsze probuje Loli chrupek ;) Sa całkiem nie złe :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):

Poza tym już jej nie wystawiam :-(

Ale może kiedyś...przygarnę jakąś drugą (a właściwie trzecią) kruszynkę :cool3:

Też mam takie plany, jak wygram w totka to pierwsze co kupie to będzie super piękna wystatowa suczka :lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Cześć Olcha, wrocilam!! :multi:
A gdzie zdjęcia moich Pchełek? :cool3:

Witam goniu :multi:

Pchełek niestety brak :shake: ale obiecuję, że zrobvię nowe zdjęcia :oops:

Posted

Loona napisał(a):
Mnie się jeszcze nie zdarzył żaden przykry incydent więc nie ma się raczej co bac, poza tym najpierw trzeba zdobyc BOBa ;) Albo jeździc z piesami tylko popatrzec.

A kiedy się wybierasz?

Mnie naszczęście też. Ale jak usłyszałam o tym to mi dreszcz przeszedł. Przecież Tequilę też to mogło spotkać. Chociaż nie była utytuowana jeszcze ale kto wie :shake: :shake: :shake:

Narazie jeżdżę na bliskie wystawy (okolice Warszawy)
A w wakacje pewnie okolice Gdańska.

Z Tequilą jednak raczej nie będę jeździć.

Posted

ilonka_hh_ napisał(a):
Ja tam zawsze probuje Loli chrupek ;) Sa całkiem nie złe :eviltong:

:mdleje: :mdleje: :mdleje: :lol: :lol: :lol: i jak smakują? To w razie co jak będzie bliski termin ważności to ci prześlę trochę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ilonka_hh_ napisał(a):

Też mam takie plany, jak wygram w totka to pierwsze co kupie to będzie super piękna wystatowa suczka :lol:

:cool2: :cool2: :cool2: To ja już tak na przyszłość. W wyborze hodowli zastanów się 300 razy. Lepiej poczekać dłużej i zapłacić 300 zł więcej a mieć zdrowego pięknego przyjaciela.

Posted

olcha napisał(a):
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :lol: :lol: :lol: i jak smakują? To w razie co jak będzie bliski termin ważności to ci prześlę trochę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:cool2: :cool2: :cool2: To ja już tak na przyszłość. W wyborze hodowli zastanów się 300 razy. Lepiej poczekać dłużej i zapłacić 300 zł więcej a mieć zdrowego pięknego przyjaciela.

Ok to czekam na chrupki :sabber:

Co do hodowli to teraz napewno bym się nad tym poważnie zastanawiała,i wolalabym zapłacić nawet dużo wiecej ale miec pewność, że piesek bedzie zdrowy i śliczny. Rozważałabym tez przywiezienie pieska z zagranicy.
Tylko obawiam się, że w totka nie prędko wygram :placz: więc nawet nie planuje za wiele.

Posted

[quote name='olcha']Witam goniu :multi:
Pchełek niestety brak :shake: ale obiecuję, że zrobvię nowe zdjęcia :oops:
Hej! :multi:
Wstawiam obiecane zdjęcie. Troche zła jakość, bo mi łatka uciekała, ale szelki widać. Ten typ szeleczek jest świetny ;)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Hej! :multi:
Wstawiam obiecane zdjęcie. Troche zła jakość, bo mi łatka uciekała, ale szelki widać. Ten typ szeleczek jest świetny ;)

No proszę :grins: wystarczy trochę kijkiem powymachiwać :mad: tam gdzie trzeba i od razu mam zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie wiedziałam, że rogz ma jeszcze inny typ szelek. Ten model jest super! Jedyny mankament to czasem obcieranie pod pachami. Jak Era jeszcze nosiła szelki :evil_lol: to czasem sobie je zamoczyła, czasem jej piasek wpadł i trochę ją wtedy obcierało (minimalnie i rzadko) ale tak to są super!

Posted

panienkabubu napisał(a):
yhyhhyyhhyhy
no ja niestety dla mojego Bena szelek nie mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: A to nie ma takich dużych?

Ja mam problem z kagańcem :grins: :lol:

Posted

A ja widziałam wczoraj w sklepie kaganiec w sam raz dla chihuahua..................................:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Cały by tam sie zmieścił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Lepiej niz w tym koszyku na rowerze;)

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to dobre! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

------------------------------------------------------------------

WKLEJAM OBIECANY FILMIK :loveu:

Posted

[quote name='olcha']

WKLEJAM OBIECANY FILMIK :loveu:

Cudna! :multi: :multi: :multi: :multi: Mądra z niej Pchełka. :evil_lol:
Idź Ty! Ty tylko byś wymachiwała na mnie pałką wiesz! :mad: :evil_lol: :evil_lol: