Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Normalnie jakbym widziała moją Lole - takie same miny robi na duże psy które chcą podejść :lol: A najlepsze jest to że te duże psy się boją albo nie wiedzą co mają robić bo to takie małe ;)

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:shake: Ale zazdroszcze właścicielowi tej cziłki :shake: Tequili już by tam nie było. Zwiewa gdzie pieprz rośnie plus szczeka :placz: :placz: :placz:

Ale zdjęcie przecudne :loveu: Oddaje charaktery piesków tych ras :eviltong: Berni stoi z podejrzliwym wzrokiem, a cziłka ciekawsko wciska nosa :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
:shake: Ale zazdroszcze właścicielowi tej cziłki :shake: Tequili już by tam nie było. Zwiewa gdzie pieprz rośnie plus szczeka :placz: :placz: :placz:

Lola też zwiewa, tak reaguje tylko jak jest na swoim terenie albo jak nie ma gdzie uciec.

Posted

olcha napisał(a):
Ale zdjęcie przecudne :loveu: Oddaje charaktery piesków tych ras :eviltong: Berni stoi z podejrzliwym wzrokiem, a cziłka ciekawsko wciska nosa :eviltong:

Mi to wygląda jakby ta cziłka warczała i mówiła "nawet nie próbuj się zbliżyć" :eviltong:

Posted

ilonka_hh_ napisał(a):
Lola też zwiewa, tak reaguje tylko jak jest na swoim terenie albo jak nie ma gdzie uciec.

Jak jest na swoim terenie to potrafi czasem ... się rzucić :placz: :placz: :placz:
Ja nie wiem jak mam to w niej zmienić. Era tak nie robi :placz:

ilonka_hh_ napisał(a):

Mi to wygląda jakby ta cziłka warczała i mówiła "nawet nie próbuj się zbliżyć" :eviltong:

Hihihihhihi :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']O! Ile tulipków:loveu:
Uwielbiam je

Ja też! Zawsze kwitną na moje urodziny. Poza tym uwielbiam konwalie i narcyzy :loveu:

Posted

Tequila ma manie czekania aż Era ugrzeje miejscówkę, a potem ją z niej wywala i się sama kładzie :evil_lol: oto kawałek jej działań :evil_lol:

Posted

Nie no, nie mogę :lol: Posikałam się na tym filmiku :p :oops: (rachunek za pranie wyślę pocztą :eviltong:)
...ach te cziłały :diabloti: ciekawe jak moje będą się zachowywały :grab: :grab:

Posted

Oj wszystko byście chciały wiedzieć tak hop siup :evil_lol: :diabloti:
Nie ma tak :lol: :eviltong:
Kendek chce zabaw - chce :multi:
Ja chcę wystaw - chce :eviltong:
reszta później, jak się ugotuje :lol: :cool3:

Posted

Oj dziewczyny :oops: :oops: :oops:

Wiecie jak to jest...jakoś czasu brak...:oops: :oops: :oops:

ilonka mi też czasem nie dochodzą powiadomienia i nie mam zielonego pojęcia dlaczego :niewiem:

Z nowości:
Zapakowałam Erę w koszyczek porządnie przymocowałam i pojechałyśmy na wycieczkę :cool3: Była w niebo wzięta :cool3: na bagażnik spakowałam jeszcze frisbee więc już wogóle.

Następnie mam zamiar zrobić to samo z Tekilą tylko narazie komary nie dają mi żyć :shake: ...i meszki się pojawiły :placz:

Dziś byłam na "polowaniu" i przyniosłam im jedzonko :cool3:
Oto owoce mojego polowania :eviltong:

Dziś psów nie będzie :shake: :shake: :shake: Muszę narobić im nowych zdjęć.
Nie mam niestety zdjęć ze spotkań z bernardynami :eviltong:

Mam jedno zdjęcie z dużym psem :eviltong:
Tekila nie była tym zachwycona :eviltong: zaraz znajde.