ilonka_hh_ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Normalnie jakbym widziała moją Lole - takie same miny robi na duże psy które chcą podejść :lol: A najlepsze jest to że te duże psy się boją albo nie wiedzą co mają robić bo to takie małe ;) Quote
olcha Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 :shake: Ale zazdroszcze właścicielowi tej cziłki :shake: Tequili już by tam nie było. Zwiewa gdzie pieprz rośnie plus szczeka :placz: :placz: :placz: Ale zdjęcie przecudne :loveu: Oddaje charaktery piesków tych ras :eviltong: Berni stoi z podejrzliwym wzrokiem, a cziłka ciekawsko wciska nosa :eviltong: Quote
ilonka_hh_ Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 olcha napisał(a)::shake: Ale zazdroszcze właścicielowi tej cziłki :shake: Tequili już by tam nie było. Zwiewa gdzie pieprz rośnie plus szczeka :placz: :placz: :placz: Lola też zwiewa, tak reaguje tylko jak jest na swoim terenie albo jak nie ma gdzie uciec. Quote
ilonka_hh_ Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 olcha napisał(a): Ale zdjęcie przecudne :loveu: Oddaje charaktery piesków tych ras :eviltong: Berni stoi z podejrzliwym wzrokiem, a cziłka ciekawsko wciska nosa :eviltong: Mi to wygląda jakby ta cziłka warczała i mówiła "nawet nie próbuj się zbliżyć" :eviltong: Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='olcha'] O! Ile tulipków:loveu: Uwielbiam je Quote
an3czka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='olcha']Tekila ma takie: Świetnie wygląda!:lol: Quote
olcha Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 ilonka_hh_ napisał(a):Lola też zwiewa, tak reaguje tylko jak jest na swoim terenie albo jak nie ma gdzie uciec. Jak jest na swoim terenie to potrafi czasem ... się rzucić :placz: :placz: :placz: Ja nie wiem jak mam to w niej zmienić. Era tak nie robi :placz: ilonka_hh_ napisał(a): Mi to wygląda jakby ta cziłka warczała i mówiła "nawet nie próbuj się zbliżyć" :eviltong: Hihihihhihi :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='an3czka']O! Ile tulipków:loveu: Uwielbiam je Ja też! Zawsze kwitną na moje urodziny. Poza tym uwielbiam konwalie i narcyzy :loveu: Quote
olcha Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='an3czka']Świetnie wygląda!:lol: Tylko nie chce nosić :shake: Quote
olcha Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Tequila ma manie czekania aż Era ugrzeje miejscówkę, a potem ją z niej wywala i się sama kładzie :evil_lol: oto kawałek jej działań :evil_lol: Quote
Kenduś Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Nie no, nie mogę :lol: Posikałam się na tym filmiku :p :oops: (rachunek za pranie wyślę pocztą :eviltong:) ...ach te cziłały :diabloti: ciekawe jak moje będą się zachowywały :grab: :grab: Quote
Loona Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='Kenduś']ciekawe jak moje będą się zachowywały planujesz powiekszenie stada? :evil_lol: Quote
olcha Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Łohoho Kenduś się wkopała... No więc co to za "moje" Kenduś? :cool3: Quote
Kenduś Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ja nie wiem, o co Wam chodzi :roll: :diabloti: Widocznie jakiś lapsus klawiaturowy :lol: Quote
olcha Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Coś czuję jakąś tajemnicę i podstęp. Kobieca intuicja mi podpowiada :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
Loona Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ja myślę, że Kendek wybłagał kogoś do zabawy :evil_lol: Albo Anecie zachciało się wystaw :evil_lol: Quote
Kenduś Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Oj wszystko byście chciały wiedzieć tak hop siup :evil_lol: :diabloti: Nie ma tak :lol: :eviltong: Kendek chce zabaw - chce :multi: Ja chcę wystaw - chce :eviltong: reszta później, jak się ugotuje :lol: :cool3: Quote
Kenduś Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 olcha sie opierdziela :mad: , bo modelki z pewnością nie :cool3: Quote
ilonka_hh_ Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 no właśnie, DOMAGAMY SIĘ NOWYCH ZDJĘĆ!!! :x A tak wogóle to może wiecie czemu nie dostaje powiadomień na maila o nowych postach ??? :niewiem: Quote
panienkabubu Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 No, gdzie zdjecia, gdzie zdjecia :razz: najlepiej ze spotkania z bernardynami :razz: :razz: :razz: Quote
olcha Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Oj dziewczyny :oops: :oops: :oops: Wiecie jak to jest...jakoś czasu brak...:oops: :oops: :oops: ilonka mi też czasem nie dochodzą powiadomienia i nie mam zielonego pojęcia dlaczego :niewiem: Z nowości: Zapakowałam Erę w koszyczek porządnie przymocowałam i pojechałyśmy na wycieczkę :cool3: Była w niebo wzięta :cool3: na bagażnik spakowałam jeszcze frisbee więc już wogóle. Następnie mam zamiar zrobić to samo z Tekilą tylko narazie komary nie dają mi żyć :shake: ...i meszki się pojawiły :placz: Dziś byłam na "polowaniu" i przyniosłam im jedzonko :cool3: Oto owoce mojego polowania :eviltong: Dziś psów nie będzie :shake: :shake: :shake: Muszę narobić im nowych zdjęć. Nie mam niestety zdjęć ze spotkań z bernardynami :eviltong: Mam jedno zdjęcie z dużym psem :eviltong: Tekila nie była tym zachwycona :eviltong: zaraz znajde. Quote
Recommended Posts