olekg89 Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Raczej dadze chodziło o to ,ze jej znajoma kupiła sobie cziłałke ,a nie ,ze jej siostra ma hodowle :P fajnie te cziłki ;d Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 :eviltong: :oops: Ups blondynka :eviltong: Faktycznie! W każdym razie i tak chcę wiedzieć wszystko! :cool3: Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Przyłapały mnie dziś na jedzeniu :eviltong: Zeberkowe żebraczki proszę zwrócić szczególną uwagę na Erę (czarna) i jej wyćwiczony wzrok :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='olcha'] Zeberkowe żebraczki proszę zwrócić szczególną uwagę na Erę (czarna) i jej wyćwiczony wzrok :angryy: Prawie jak bliźniaczki. ;-) Cude!! :iloveyou: Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Hehehe można nimi w szachy grać :lol: :evil_lol: czarno-białe :eviltong: Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 p.s. chciałam się pochwalić, że zamówiłam Eruni frisbee :cool3: Wszystko dzięki Marysi :multi: A wygląda tak: (skopiowane ze strony http://www.frisbee.net.pl/ ) Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='olcha'] o jakie sliczne :) a wiesz, ze to sa pluskwiaki! :lol: Quote
agabass Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 czy te oczy mogą kłamać jak im nie dasz serce możesz złamać - super mordeczki Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Już wiem :question: :eek: :shock: :mdleje: :eek2: A one coś robią? Bo u mnie jest ich pełno... Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 agabass napisał(a):czy te oczy mogą kłamać jak im nie dasz serce możesz złamać - super mordeczki Ależ nie mogą! One zawsze szczerze chcą jeść :lol: Quote
agabass Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 olcha napisał(a):Ależ nie mogą! One zawsze szczerze chcą jeść :lol: wiem, ze nie mogą ale teroryści spojrzeniami zawsze starają się nas zahipnotyzować :lol: :lol: Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 oj tak te oczy rzeczywiście są hipnotyzujące. I jakoś tak czasem ręka się sama wyciągnie :oops: a potem jestem zła sama na siebie wrrr ale to rzadko coś im skapnie najczęściej to się bawią w odkurzacze i zbierają z podłogi co do okruszka. Mogłabym je wypożyczać :eviltong: np. Tekluni, której TEN zostawia pokajzerkowe okruszki :eviltong: :cool3: Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='Gabryjella']Oj tak tak, jak ja dobrze znam ten wzrok:loveu: wyłupki na wierzchu radarki nastawione:roll: wyłupki :roflt: A ktoś coś mówił o radarach? Najprawdopodobniej coś łaziło pod ziemią :roll: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='olcha']Już wiem :question: :eek: :shock: :mdleje: :eek2: A one coś robią? Bo u mnie jest ich pełno...nic zlego :) chodza sobie, jedza, rozmnazaja sie... ale to nie te wredne pluskwy, co nas gryza :mad: [quote name='olcha']oj tak te oczy rzeczywiście są hipnotyzujące. I jakoś tak czasem ręka się sama wyciągnie :oops: a potem jestem zła sama na siebie wrrr ale to rzadko coś im skapnie najczęściej to się bawią w odkurzacze i zbierają z podłogi co do okruszka. Mogłabym je wypożyczać :eviltong: np. Tekluni, której TEN zostawia pokajzerkowe okruszki :eviltong: :cool3:moj jamnik byl tez takim odkurzaczem... jak cos komus spadlo na podloge, nie trzeb asie bylo tym przejmowac, bo ona zjadala :lol: Ten takimi odpadkami nie jest zainteresowany... ;) [quote name='olcha'] ale sliczne zdjecie :loveu::loveu::loveu: nie mowiac o modelce :loveu: Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Ufff to co mnie straszysz i tak długo nie wracasz :shake: A to rozmnażanie chyba muszę im ukrócić bo ich się sporo zaczyna robić... Ten takich okruszków nie zauważa :eviltong: nie opłaca mu się ich zbierać :eviltong: Dziękuję :p :oops: Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 My już powoli mówimy dobranoc Widok z okna (to małe i świecące to miał być duży księżyc ale coś nie wyszło...:niewiem:) Quote
KaRa_ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ale różnica wielkości:lol: niby oba malutkie ale roznica spora jest:crazyeye: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='olcha'](to małe i świecące to miał być duży księżyc ale coś nie wyszło...:niewiem:) To ja może pomogę :evil_lol: (to cały kadr) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Marysiu...tylko mi nie mów, że to zdjęcie jest Twojego autorstwa...:crazyeye: KaRa_TC różnica jest spora bo całe 3 kg czyli Era jest prawie dwa razy większa...ale Tequili to nie przeszkadza nadal gryzie Ere po piętach i ucieka czym doprowadza ją do wściekłości :angryy: hihihihihi. Quote
moon_light Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Aaah dlaczego dopiero teraz tu trafilam ??! Moje sliczne dziewczyny:loveu: ps.teraz juz sie Olcha nie wymigasz:P od wklejania fotek:cool3: Quote
olcha Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Hihihi wiedziałam, że w końcu tu dotrzecie :eviltong: :lol: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='olcha']Marysiu...tylko mi nie mów, że to zdjęcie jest Twojego autorstwa...:crazyeye: Przeca podpisałam :razz: Jasne, że moje, cudzych nie wklejam :p Pozdrawiam Marysia i Una Quote
ilonka_hh_ Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 super galeria :multi: wreszcie się doczekaliśmy. Ja trafiłam już wczoraj :lol: Buziaczki dla pięknych modelek, dla Zdrapki też ;) Quote
Kenduś Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 o jejku, jejku :eviltong: jakie tlitne panienki :loveu: tylko skąd ja je znam? :-? :question: :splat::PROXY5::diabloti: Quote
Loona Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ładnie ładnie, ja komputer mam zepsuty, a tu galerka się tworzy :placz: Teraz to już się od zdjęć nie wymigasz :evil_lol: Quote
Recommended Posts