Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
i winowiniku :evil_lol:

A ja wszystkich najbliższych znajomych obdzwoniłam i nikt nie mógł no :placz: a samej to tak jakoś głupio, chyba też muszę się zacząć wyprowadzać :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
A ja wszystkich najbliższych znajomych obdzwoniłam i nikt nie mógł no :placz: a samej to tak jakoś głupio, chyba też muszę się zacząć wyprowadzać :evil_lol:

ja pije ( z kolega) bo przecie nie bedziemy dzwigac tego nio nie hahaaha

Posted

dbsst napisał(a):
ja pije ( z kolega) bo przecie nie bedziemy dzwigac tego nio nie hahaaha

:turn-l: :turn-l: :turn-l:
Pozdrawiamy kolegę :cool3:

Posted

A nie boisz sie ze sie przyblizy i zapali ?:crazyeye: Ja bym kupiła coś bardziej bezpiecznego...
Przecież ona jest sporo mniejsza od mojego kota :crazyeye: Jestem w szoku ...

Posted

olcha napisał(a):
Nie potrafię znów tego podpisu zrobić :placz:
Jak się robiło odsyłanie do galerii?

Wysłać Ci na PW jak? :cool3:
Nie martw się, mi też podpis usunęłi, okrutni :-(

Posted

Kupiłam Erze nowe frisbee (nie psie lecz ludzkie niestety) oto dowody:

Pierwsze spotkanie :p (nie miała siły nawet głowy podnieść :lol: ale oko czujnie otworzyła :lol: )

Chwilę przed wyjazdem trzeba było psice zmęczyć żeby po drodze nie marudziły.

Widać ludzi :cool3:

Z nowym kolegą (no dobra może nie kolegą...tylko się powąchała a potem zaczęła bronić swojej nowej zabawki :icon_roc: )

E: Spadaj mówiłam...bo jak nie...

W tym samym czasie...gdzieś dookoła...biegała sobie Tequilka...drąc swą małą jadaczkę na całą plażę...:angryy:

E: Spoko wodza, dam radę!
(Era sobie czasem tak śmiesznie zarzuca to kółeczko na szyję i tak biega ku uciesze przechodniów ale nie udało mi się zrobić jej takiego zdjęcia)

Posted

[quote name='Pysia']
A nie boisz sie ze sie przyblizy i zapali ?:crazyeye: Ja bym kupiła coś bardziej bezpiecznego...
Przecież ona jest sporo mniejsza od mojego kota :crazyeye: Jestem w szoku ...

Kochana to jest sprytniejsze niż większe! Poza tym jak widać stoi nad nią mój rodziciel.

(wcześniej pokazywałam jej, że to gorące i żeby nie podchodziła zapewniam, że zrozumiała :eviltong: )

Niestety było nam tak zimno, że trzeba było coś włączyć, a tylko to było pod ręką.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Wysłać Ci na PW jak? :cool3:
Nie martw się, mi też podpis usunęłi, okrutni :-(

Wysłać wysłać dobra dogomaniaczko! Chodzi mi o to co mam pod podpisem, jak zrobić, żeby linka nie było widać tylko ładne zaproszenie :shake:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Heh... Kolejna panna, która woli wszystko od siebie większe. :evil_lol:

Ercia, psiak obronny :D

Ona się takimi małymi nie chce bawić :niewiem:

Obronny i to jak! Widać nawet mikro irokeza na grzbieciku :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Ona się takimi małymi nie chce bawić :niewiem:

Obronny i to jak! Widać nawet mikro irokeza na grzbieciku :eviltong:

A moja to wykałaczki lubi, co sie dzieje z tymi psami? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Już wysyłam Droga Koleżanko. :diabloti:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']o qrde ufo :o :):):) superr widze ze sobie poradzil :):)

Hihiihih bliskie spotkania pierwszego stopnia :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A moja to wykałaczki lubi, co sie dzieje z tymi psami? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Już wysyłam Droga Koleżanko. :diabloti:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: Może jej kup opakowanie wykałaczek niech się cieszy dziewczyna :eviltong:

Czekam :p

Posted

olcha napisał(a):
:eviltong: :eviltong: :eviltong: Może jej kup opakowanie wykałaczek niech się cieszy dziewczyna :eviltong:

Czekam :p

Iii tam, paczka wykałaczek... Drogo! :evil_lol: A poza tym to one są ostre, a moje maleństwo woli takie wykałaczki z podworka. :evil_lol: :diabloti:
Poszłoooooooo :evil_lol:

Posted

kopać kopać kopać

łoooooooooo będę leżeć...niech ten urlop się skończy bo się uzależnię :evil_lol:

Pa pa morze, pa pa fale, pa pa mewy, pa pa piasku, ehhh do następnego razu :-(

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Iii tam, paczka wykałaczek... Drogo! :evil_lol: A poza tym to one są ostre, a moje maleństwo woli takie wykałaczki z podworka. :evil_lol: :diabloti:
Poszłoooooooo :evil_lol:

Daj spokój majątek na te psy wydaje, nowe frisbee całe 2 zł kosztowało! :shake: :eviltong:

Dzięki :multi: Zaraz będę miec podpisik jak nowy...mam nadzieję, że tym razem nie usuną...:roll:

Posted

[quote name='olcha']Daj spokój majątek na te psy wydaje, nowe frisbee całe 2 zł kosztowało! :shake: :eviltong:

Phiii majątek!! :evil_lol: Nie dołuj mnie, bo wczoraj zrobiłam przelew na kwote ... (prosze sobie uzupełnić) na artykuły dla Azora. :shake: :evil_lol:
A ja też chce Frisbee dla Azulki, gdzie to kupic takie DROGIE? :eviltong:

I co? I co z podpisem? :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Taka lekka jak piórko... ;-)

Nio :p

(Powiem Ci w tajemnicy, że na tym zdjęciu to ona właśnie wraca do mnie skruszona po szczekaniu na tego psa z którym się Era "witała")