olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):a lubie sobie poseplenic tak z nocki ;) juz wiem, to po tym piwkowinku? :cool3: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):juz wiem, to po tym piwkowinku? :cool3: i winowiniku :evil_lol: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):i winowiniku :evil_lol: A ja wszystkich najbliższych znajomych obdzwoniłam i nikt nie mógł no :placz: a samej to tak jakoś głupio, chyba też muszę się zacząć wyprowadzać :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):A ja wszystkich najbliższych znajomych obdzwoniłam i nikt nie mógł no :placz: a samej to tak jakoś głupio, chyba też muszę się zacząć wyprowadzać :evil_lol: ja pije ( z kolega) bo przecie nie bedziemy dzwigac tego nio nie hahaaha Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):dobra lecę :hand: DOBRANOC! :buzi: branoc Quote
panienkabubu Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='dbsst']chyba kurcacek grzewacek cieplacek gZewacek jak jus :p [quote name='dbsst']ja pije ( z kolega) bo przecie nie bedziemy dzwigac tego nio nie hahaaha z kolegą? :diabloti: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 dbsst napisał(a):ja pije ( z kolega) bo przecie nie bedziemy dzwigac tego nio nie hahaaha :turn-l: :turn-l: :turn-l: Pozdrawiamy kolegę :cool3: Quote
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 A nie boisz sie ze sie przyblizy i zapali ?:crazyeye: Ja bym kupiła coś bardziej bezpiecznego... Przecież ona jest sporo mniejsza od mojego kota :crazyeye: Jestem w szoku ... Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 olcha napisał(a):Nie potrafię znów tego podpisu zrobić :placz: Jak się robiło odsyłanie do galerii? Wysłać Ci na PW jak? :cool3: Nie martw się, mi też podpis usunęłi, okrutni :-( Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Kupiłam Erze nowe frisbee (nie psie lecz ludzkie niestety) oto dowody: Pierwsze spotkanie :p (nie miała siły nawet głowy podnieść :lol: ale oko czujnie otworzyła :lol: ) Chwilę przed wyjazdem trzeba było psice zmęczyć żeby po drodze nie marudziły. Widać ludzi :cool3: Z nowym kolegą (no dobra może nie kolegą...tylko się powąchała a potem zaczęła bronić swojej nowej zabawki :icon_roc: ) E: Spadaj mówiłam...bo jak nie... W tym samym czasie...gdzieś dookoła...biegała sobie Tequilka...drąc swą małą jadaczkę na całą plażę...:angryy: E: Spoko wodza, dam radę! (Era sobie czasem tak śmiesznie zarzuca to kółeczko na szyję i tak biega ku uciesze przechodniów ale nie udało mi się zrobić jej takiego zdjęcia) Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Heh... Kolejna panna, która woli wszystko od siebie większe. :evil_lol: Ercia, psiak obronny :D Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Pysia'] A nie boisz sie ze sie przyblizy i zapali ?:crazyeye: Ja bym kupiła coś bardziej bezpiecznego... Przecież ona jest sporo mniejsza od mojego kota :crazyeye: Jestem w szoku ... Kochana to jest sprytniejsze niż większe! Poza tym jak widać stoi nad nią mój rodziciel. (wcześniej pokazywałam jej, że to gorące i żeby nie podchodziła zapewniam, że zrozumiała :eviltong: ) Niestety było nam tak zimno, że trzeba było coś włączyć, a tylko to było pod ręką. Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 o qrde ufo :o :):):) superr widze ze sobie poradzil :):) Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Wysłać Ci na PW jak? :cool3: Nie martw się, mi też podpis usunęłi, okrutni :-( Wysłać wysłać dobra dogomaniaczko! Chodzi mi o to co mam pod podpisem, jak zrobić, żeby linka nie było widać tylko ładne zaproszenie :shake: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Heh... Kolejna panna, która woli wszystko od siebie większe. :evil_lol: Ercia, psiak obronny :D Ona się takimi małymi nie chce bawić :niewiem: Obronny i to jak! Widać nawet mikro irokeza na grzbieciku :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 olcha napisał(a):Ona się takimi małymi nie chce bawić :niewiem: Obronny i to jak! Widać nawet mikro irokeza na grzbieciku :eviltong: A moja to wykałaczki lubi, co sie dzieje z tymi psami? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już wysyłam Droga Koleżanko. :diabloti: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy']o qrde ufo :o :):):) superr widze ze sobie poradzil :):) Hihiihih bliskie spotkania pierwszego stopnia :evil_lol: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A moja to wykałaczki lubi, co sie dzieje z tymi psami? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już wysyłam Droga Koleżanko. :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Może jej kup opakowanie wykałaczek niech się cieszy dziewczyna :eviltong: Czekam :p Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 olcha napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: Może jej kup opakowanie wykałaczek niech się cieszy dziewczyna :eviltong: Czekam :p Iii tam, paczka wykałaczek... Drogo! :evil_lol: A poza tym to one są ostre, a moje maleństwo woli takie wykałaczki z podworka. :evil_lol: :diabloti: Poszłoooooooo :evil_lol: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 kopać kopać kopać łoooooooooo będę leżeć...niech ten urlop się skończy bo się uzależnię :evil_lol: Pa pa morze, pa pa fale, pa pa mewy, pa pa piasku, ehhh do następnego razu :-( Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Iii tam, paczka wykałaczek... Drogo! :evil_lol: A poza tym to one są ostre, a moje maleństwo woli takie wykałaczki z podworka. :evil_lol: :diabloti: Poszłoooooooo :evil_lol: Daj spokój majątek na te psy wydaje, nowe frisbee całe 2 zł kosztowało! :shake: :eviltong: Dzięki :multi: Zaraz będę miec podpisik jak nowy...mam nadzieję, że tym razem nie usuną...:roll: Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='olcha']Daj spokój majątek na te psy wydaje, nowe frisbee całe 2 zł kosztowało! :shake: :eviltong: Phiii majątek!! :evil_lol: Nie dołuj mnie, bo wczoraj zrobiłam przelew na kwote ... (prosze sobie uzupełnić) na artykuły dla Azora. :shake: :evil_lol: A ja też chce Frisbee dla Azulki, gdzie to kupic takie DROGIE? :eviltong: I co? I co z podpisem? :cool3: Quote
olcha Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Taka lekka jak piórko... ;-) Nio :p (Powiem Ci w tajemnicy, że na tym zdjęciu to ona właśnie wraca do mnie skruszona po szczekaniu na tego psa z którym się Era "witała") Quote
Recommended Posts