olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='basiulka22tychy']no to sie maluchy wyszalaly hihihih Jeśli Era nie zareagowała na nowe frisbee to musiała naprawdę być padnięta. Tekili natomiast nic nie zdarło (może dlatego, że co jakiś czas ją dogrzewałam nosząc w torbie) i wracając do domku chciała się jeszcze bawić. --------------------------------------------------------------------- Podpis mi usunęli :-( Ja nie chciałam, ja nie wiedziałam, ja przepraszam :-( I teraz nie wiem jak go spowrotem ustawić, poprzednio się dłuuugo męczyłam :-( Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Zdobyczne :p ślady E: :evil_lol: Ciekawe kiedy zauważy, że jej zwiałam :evil_lol: T: Co to ja miałam...:hmmmm: Quote
Loona Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 superaśne zdjęcia :loveu: komentrze też :evil_lol: czekam na resztę :diabloti: Quote
cuciola Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 te ostatne zdjecie fajne! jakie to drzewo wielkie! albo psiatko takie male! :) Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Loona napisał(a):superaśne zdjęcia :loveu: komentrze też :evil_lol: czekam na resztę :diabloti: :oops: :oops: :oops: Dziękuję :oops: :oops: :oops: Cieszę się, że czekasz bo coś czuję, że tą ilością zdjęć widzów sobie nie przysparzam :shake: :-( A ostrzegałam na początku, że będziecie mnie mieli dość :eviltong: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 cuciola napisał(a):te ostatne zdjecie fajne! jakie to drzewo wielkie! albo psiatko takie male! :) oczywiście, że drzewo wielkie :eviltong: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Odkryto nową planetę Czarną Kropę, dookoła niej krąży niewielkie słońce, ewenement w skali światowej! T: Jak się dobrze namierzę...to zdążę ugryźć ją w tyłek i jeszcze zabrać jej patyk :cool3: T: No cóż nie do końca mi się udało wyrobiłam połowę planu :cool3: następnym razem będzie lepiej. E: zakopię się pod ziemię przez tą Tekilę, już mam tak podziurawiony tyłek i to przy ludziach :placz: T: czekaj, pomogę Ci! :evil_lol: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Nie potrafię znów tego podpisu zrobić :placz: Jak się robiło odsyłanie do galerii? Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 wiecej [quote name='olcha'] to jest nas dwie ;) :-o :-o ale kosa Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst'] wiecej to jest nas dwie ;) :-o :-o ale kosa :oops: :oops: :oops: Raju dzięki :oops: Tak sobie pstrykałam... a ta jaszczura to nawet na ręce się dała wziąć (ze środka drogi ją trzeba było usunąć) Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :-o :-o mowisz a masz jej jakies foty cudniasta jest :loveu: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a)::-o :-o mowisz a masz jej jakies foty cudniasta jest :loveu: Mam więcej...ale już takich na ręku..i takie nie za ładne...:roll: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):Mam więcej...ale już takich na ręku..i takie nie za ładne...:roll: no daj no daj plizkam :cool1: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):no daj no daj plizkam :cool1: to później jak się uporam z tymi.... Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):to później jak się uporam z tymi.... wrrrrrrrrrrrrrrr zawarczalam mam nadzieje ze sie bojkasz i ze juz jest pozniej ;) Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']wrrrrrrrrrrrrrrr zawarczalam mam nadzieje ze sie bojkasz i ze juz jest pozniej ;) :errrr:...yyyy....ani trochę się nie przestraszyłam....:oops: ...i tak miałam wstawić...:roll: Tu z tekili nogą a to moja ręka :oops: w zbliżeniu :oops: proszę się nie przyglądać za długo :oops: to już nie moja ręka...zeby nie było :eviltong: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 ładna ta Twoja reka a jaszczura zarabista jak to sie mnie nie bojkasz :evil_lol: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):ładna ta Twoja reka a jaszczura zarabista jak to sie mnie nie bojkasz :evil_lol: :oops: dziękuję w imieniu ręki Toć piszę, że się nie boję...:oops: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Na dobranoc zdjęcie dogrzewającej się Tekili Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='olcha']Na dobranoc zdjęcie dogrzewającej się Tekili hahahahhhaahahhahahhahaahahahaahhaaa jaki kurczaczek :cool1: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):hahahahhhaahahhahahhahaahahahaahhaaa jaki kurczaczek :cool1: mój kurcacek buracek Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):mój kurcacek buracek chyba kurcacek grzewacek cieplacek Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):chyba kurcacek grzewacek cieplacek :hmmmm: seplenis? dobze ze ja nie mam tego ploblemu :roll: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 olcha napisał(a)::hmmmm: seplenis? dobze ze ja nie mam tego ploblemu :roll: a lubie sobie poseplenic tak z nocki ;) Quote
Recommended Posts