Kenduś Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ale Ci fajnie :placz: byłaś nad morzem :cool3: I uciekłaś!!! :mad: :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Żywioł :evil_lol: Maleńka Kruszynka :loveu: Piękny widok :angel: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Kenduś napisał(a):Ale Ci fajnie :placz: byłaś nad morzem :cool3: I uciekłaś!!! :mad: :diabloti: Kenduś! :calus: :calus: :calus: Nie uciekłam tylko mnie pogoda wyrzuciła :shake: Masz zdjęcia z Opola? :cool3: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Żywioł :evil_lol: Maleńka Kruszynka :loveu: Piękny widok :angel: Czasem szły na żywioł szczególnie Tequila rzucając się na duże psy. Wyszczekała się za wszystkie czasy. Nie mogłam jej uspokoić. Erunia grzecznie się z każdym psem witała, a ta mała wariatka...szkoda gadać :shake: mam nadzieję, że się jeszcze nauczy (tzn. chcialam napisać, że ja ją nauczę). co do "maleńka kruszynka" już miałam dosyć zaczepiania przez ludzi. Ojej jaka ładna, ojej mogę pogłaskać, czy to ciułała? itd. Na początku było miłe ale ja przejść nie mogłam żeby się za mną (tzn za tekilą :eviltong: ) ktoś nie obejrzał :shake: Ale na forum uwielbiam pochwały :loveu: :p :eviltong: Widoki były cuuuuuudne. Już się nie mogę doczekać wakacji :placz: Quote
panienkabubu Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 jak dla mnie widoki bomba.... pozazdroscic.... i jeszcze raz pozazdroscic....... Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 panienkabubu napisał(a):jak dla mnie widoki bomba.... pozazdroscic.... i jeszcze raz pozazdroscic....... :roll: Widoki cudne, gorzej z pogodą. Później wstawie zdjęcie jak Tekila dogrzewa się leżąc bezpośrednio przed słoneczkiem (farelką). Siedząc w domku leciała mi para z ust! Okropnie zimno. Ale powietrze mmm cudne. Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 T: Ja wracam do domu E: Ja zostaje. T: :nonono2: to ja też. Ale fajnie, że zostałam :multi: jupi! kopać kopać kopać E: A ja mam patyczek! T: :evil_lol: A ja snuje plan jak CI go odebrać :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='olcha'] No niech mnie ktos podsadzi no bo ja nie dosiegam :placz: :D Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 T: Co masz? Pomóc Ci? E: Spoko dam rade. Łaaaa znosi mnie na lewo! Zobacz pańciu co znalazłam :p Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 panienkabubu napisał(a):No niech mnie ktos podsadzi no bo ja nie dosiegam :placz: :D :lol: :lol: :lol: Świetny komentarz :lol: Quote
panienkabubu Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='olcha'] jaka ona jest maleeeeeńka !!!!! :) chodzisz z nią w torebce?:) Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='panienkabubu']jaka ona jest maleeeeeńka !!!!! :) chodzisz z nią w torebce?:) Czasem chodzę. Teraz brałam jej kocyk do swojej torby i jak już jej było bardzo zimno (aż czerwone łapki miała) to ją na siłę wpakowywałam i czekałam aż się trochę rozgrzeje i tak w kółko. Rzadko noszę w torbie. [quote name='an3czka'] O jakie to ładne:loveu: O dziękuję :lol: :eviltong: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Teraz rozmazane ale oddają ich charaktery. Zaczynam zbierać na lepszy aparat :shake: Czasem mi się w kadrze nie mieściła :roll: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='olcha'] ... jeja jakie cudowne foty ja KOCHAM nasze morze Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A patyczek to chyba nieco dłuższy od niej... :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Teraz rozmazane ale oddają ich charaktery. Zaczynam zbierać na lepszy aparat ja tez zbieram na lepszy aparat, ale doszłam do wniosku, że każdym aparatem da się zrobić piekne zdjecia, tylko trzeba troszke wysiłku :evil_lol: :evil_lol: moze wystarczy zmienic opcje hm?:) Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']jeja jakie cudowne foty ja KOCHAM nasze morze Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): A patyczek to chyba nieco dłuższy od niej... :evil_lol: Ona zawsze większe wybierała...chyba dla lepszego samopoczucia :evil_lol: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 panienkabubu napisał(a):ja tez zbieram na lepszy aparat, ale doszłam do wniosku, że każdym aparatem da się zrobić piekne zdjecia, tylko trzeba troszke wysiłku :evil_lol: :evil_lol: moze wystarczy zmienic opcje hm?:) Ale to już trzeba mieć talent. A ja go nie mam :eviltong: Opcje zmieniałam z 1000 razy (co ja gadam kilka razy bo mam tylko kilka opcji) :shake: nic nie chciało ładnie wyjść. Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):Ona zawsze większe wybierała...chyba dla lepszego samopoczucia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moja preferuje malutkie patyczki :diabloti: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moja preferuje malutkie patyczki :diabloti: A tak, pamiętam tą wykałaczkę :roflt: Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='olcha'] Cudneeeeeeeeeeeee:question: Wyludniona plaza jest niesamowita :question: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 anetta napisał(a):Cudneeeeeeeeeeeee:question: Wyludniona plaza jest niesamowita :question: Nooooo cuuudneeee. Było pięknie, mgliście (a może to bryza była :eviltong: ), pachnąco, odludnie ehhh Jeszcze mi zostało z 30-40 zdjęć :eviltong: i kończę moją monotematyczność :eviltong: Quote
Recommended Posts