olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 ilonka_hh, Teklunia, Gosiek, kinga.l, anetta, dbsst, basiulka22tychy, Loona, g_o_n_i_a, cuciola Bardzo wam dziewczyny dziękuję za pamięć...nie trzeba było :oops: :oops: :oops: [SIZE=2]Szczególnie tych tortów nie trzeba było :shake: [SIZE=2]Właśnie wróciłam (trochę wcześniej niż planowałam) bo strasznie lało i było zzzzzzimno i zamiast takiej scenerii ...miałam taką No dobra przed wami i tak nie ukryje prawdy...poporstu się stęskniłam za DGM i Dogomaniakami :placz: :oops: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 sto lat , sto lat....................:p w galerii z wystawy Opole są 4 fotki cziułałków:p Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']sto lat , sto lat....................:p w galerii z wystawy Opole są 4 fotki cziułałków:p Dziękuję :lol: :oops: Lecę zobaczyć :cool3: Ale gdzie??? Nie widze?? ;( ;( Wchodzę tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18754&goto=newpost i nie ma ;-( Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 OPOLE 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] cziułki ;) Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 a ja dzis bylam na Sarówce i tez widzialam cziłałke :p sliczniutka byla i taaaaka maciupenka :) Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Teklunia']a ja dzis bylam na Sarówce i tez widzialam cziłałke :p sliczniutka byla i taaaaka maciupenka :) A jakom? Jakom? :eviltong: Szczegóły proszem! Quote
Teklunia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 olcha napisał(a):A jakom? Jakom? :eviltong: Szczegóły proszem!długowłosą, beżowo-białą. nic wiecej nie powiem , bo sie nie znam :oops: Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Teklunia napisał(a):długowłosą, beżowo-białą. nic wiecej nie powiem , bo sie nie znam :oops: Starczy :loveu: Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Pogoda jak już wspominałam była pod psem :eviltong: Więc zdjęcia nie są zbyt słoneczne :shake: Zaczynam je obrabiać, a jest ich duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo To mi się spodobało :eviltong: I tak wyglądał każdy spacer :eviltong: "Tequila stój na czatach" Ani jednego ludzia + mgła :loveu: N i k o g o ! Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany gdzie tak cudnie i bez ludziów :multi: Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany gdzie tak cudnie i bez ludziów :multi: no właśnie - pal licho brak słonka :cool1: Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Ej...ale czekajcie...jak wam powiem to już nie będzie bez ludziów! :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 olcha napisał(a):Ej...ale czekajcie...jak wam powiem to już nie będzie bez ludziów! :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:gadaj po dobroci:razz: Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Zatrzymałam się tylko na chwilunię więc rób szybko! Już? Jes, jes, jes udało mi się przegonić Erę :evil_lol: Zgadnijcie czyje? :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 swietne hihih ja mam cos dla was ale to dopiero jutro :D:D:D:D Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Same, na pustyni, ach ten upał, daleko jeszcze? widać jakieś oazy? Za mną! Coś wypatrzyłam! Fałszywy alarm :shake: Czekaj, a to? Jak myślisz? Co to? Siakieś takieś trzypalczaste. Bo ja wiem? Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']swietne hihih ja mam cos dla was ale to dopiero jutro :D:D:D:D :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 jeszcze na dobranoc Safi&Tequila chihuahua (olcha) Quote
olcha Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jeszcze na dobranoc Safi&Tequila chihuahua (olcha) :roflt: Już odpisałam w Twoim topiku :roflt: Quote
panienkabubu Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='olcha'] Taka była malutka: o kurcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: toż to przekąska dla mojego potwora :evil_lol: ale jaka slyyyyyyyyyyyycna!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 panienkabubu napisał(a):o kurcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: toż to przekąska dla mojego potwora :evil_lol: ale jaka slyyyyyyyyyyyycna!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Slycna slycna jakżeby inaczej. Powstrzymywałam się żeby jej sama nie zjeść :eviltong: Przekąską to ona raczej nie lubi być. Więc uważaj żeby oprawcy szybko tyłem nie wyszła :evil_lol: pozostawiając po sobie wygryzioną dziurkę :evil_lol: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Za dużo tlenu i jakoś tak mnie zarzuca łoooj będę leżeć Rusz się szybciej kobieto! Nie czekam na Ciebie! Idź po śladach! Matko jaka drażliwa, nie dobrze mi, a ta mi jeszcze każe wąchać swoje "ślady" :shake: Dobra, tutaj chyba była... :hmmmm: stanowczo za dużo tlenu Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Eeeeeeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaa! Cholibka chyba się zgubiłam :placz: Iść w stronę światła, iść w stronę światła... Quote
olcha Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Chciałam przeprosić wszystkich oglądających i przechodniów za monotematyczność mojej galerii :Rose: ale musicie jeszcze trochę poznosić moje zdjęcia :lol: Quote
Recommended Posts