Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Teklunia napisał(a):hmmm:shake: nie wiem czy powinnam sie w takim razie przyznawac co ja robilam ze szczurami... zawodowo... moze tylko powiem ze niejedno takie cudo mam na sumieniu :-(:-(:-(oj Kasiu - ale tamte szczurki miały takie przeznaczenie.. a te domowe to co innego - choć i tak jakos krótko zyją :-( olcha napisał(a)::crazyeye: To jak moja Tequila ;) Ale super szczurzyce :loveu: Szczurek mojej koleżanki reagował na imię :cool3:moje szczurzyce też reagowały.. obie zwały sie Psotka :) Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Teklunia napisał(a):hmmm:shake: nie wiem czy powinnam sie w takim razie przyznawac co ja robilam ze szczurami... zawodowo... moze tylko powiem ze niejedno takie cudo mam na sumieniu :-(:-(:-( Mnie pewnie w przyszłości też to czeka... Ale niestety dla dobra nauki...:shake: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):moje szczurzyce też reagowały.. obie zwały sie Psotka :) :lol: :lol: :lol: Szkoda, więc, że zamiast chomików nie miałam szczurka (chociaż chomiki też lubiłam...podobno czasem aż za bardzo :eviltong: ) A na spacery wychodziłaś? Na smyczce :eviltong: ? Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Mnie pewnie w przyszłości też to czeka... Ale niestety dla dobra nauki...:shake:najgorsze jest to, ze jak przy pierwszym szczurze miekna Ci nogi z przerazenia i niemocy, tak przy 10 nic juz nie czujesz... robi sie rutyna :-( Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Teklunia napisał(a):najgorsze jest to, ze jak przy pierwszym szczurze miekna Ci nogi z przerazenia i niemocy, tak przy 10 nic juz nie czujesz... robi sie rutyna :-( Wiem o czym mówisz...tak samo przy sekcjach... Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a)::lol: :lol: :lol: Szkoda, więc, że zamiast chomików nie miałam szczurka (chociaż chomiki też lubiłam...podobno czasem aż za bardzo :eviltong: ) A na spacery wychodziłaś? Na smyczce :eviltong: ?nie.. ze szczurkiem na ramieniu budząc grozę :diabloti: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):nie.. ze szczurkiem na ramieniu budząc grozę :diabloti: :roflt: Pewnie miałaś mnóstwo śmiesznych sytuacji w związku z tym? Masz może jakieś zdjęcia Psotek? Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a)::roflt: Pewnie miałaś mnóstwo śmiesznych sytuacji w związku z tym? Masz może jakieś zdjęcia Psotek?mam ale niestety do zeskanowania bo to nie byly czasy cyfraków a sytuacje były przezabawne - jak kobiety z obrzydzeniem odskakiwały po zauważeniu slicznego białego szczureczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):mam ale niestety do zeskanowania bo to nie byly czasy cyfraków a sytuacje były przezabawne - jak kobiety z obrzydzeniem odskakiwały po zauważeniu slicznego białego szczureczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szkoda :( Hiihih już sobie to wyobrażam :evil_lol: Quote
olcha Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='jacekpj'] śliczny pieseczek taki malutki pozdrawiam i więcejfotek prosimy:) Dziękuję :multi: i zapraszam częściej :p Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Dzien dobry! Kiedy będa zdjęcia na zielonej trawce? :cool3: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry! Kiedy będa zdjęcia na zielonej trawce? :cool3: Specjalnie dla Ciebie Goniu filmik Quote
olcha Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Zapowiedź zdjęć, które za chwile wstawie :cool3: FORUMAWICZÓW o SŁABSZYCH NERWACH PROSIMY O ODEJŚCIE OD MONITORÓW :evil_lol: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='olcha']Specjalnie dla Ciebie Goniu filmik Ojejka, dziekuje! :multi: :multi: :multi: :multi: Film cudny, Tequilka biega jak pchełka. :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='olcha']Specjalnie dla Ciebie Goniu filmik ale ona grozna :-o i jakie ma przyspieszenie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='olcha'] Zapowiedź zdjęć, które za chwile wstawie :cool3: FORUMAWICZÓW o SŁABSZYCH NERWACH PROSIMY O ODEJŚCIE OD MONITORÓW :evil_lol: ;) No Pańcia, gdzie te zdjęcia? :cool3: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jakie to to wyglodniałe... :evil_lol: Jaką zwieżynę upolowały? :o Quote
olcha Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 A teraz coś na poprawienie...smaku w ustach :evil_lol: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Jakie to to wyglodniałe... :evil_lol: Jaką zwieżynę upolowały? :o :eviltong: No niestety czasy ciężkie trzeba samemu sobie cos upolować. Tutaj akurat nóżki...cielaczka :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 olcha napisał(a)::eviltong: No niestety czasy ciężkie trzeba samemu sobie cos upolować. Tutaj akurat nóżki...cielaczka :shake: Nie powiesz mi, ze te małe Szkraby cielaka upolowały! :-o Musiał być jeszcze jakiś wspolnik!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Kenduś'] Maj fejwryt pikczer :lol: Maj tu :eviltong: :loveu: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Nie powiesz mi, ze te małe Szkraby cielaka upolowały! :-o Musiał być jeszcze jakiś wspolnik!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :shake: same! :evil_lol: Quote
Recommended Posts