Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hah:) sliczna pierdoła:) Jako, że jestem bardziej biernym użytkownikiem dogo, to postów nie pisuje, ale galerie tych dwóch brytanów przeglądam regularnie:loveu: I pomyślałam, że zainteresuje Cię to: http://www.allegro.pl/item194193747__chihuahua_z_ratlerkiem_piesek_.html Bo z tego co mi się wydaje, to w aukcji zostało umieszczone zdjęcie malutkiej Eruni w kieliszku z 1 strony tego tematu.. :roll:

Posted

Morrisonka napisał(a):
Skarbów szukają :p ?

Elizusiek napisał(a):
pewnie kupki zakopują :evil_lol: ;)

Morrisonka napisał(a):
Albo chcą się dostać do Chin :eviltong: .

Pewnie wody szukają :evil_lol:

Cześć :p

Rzeczywiście zdjęcie Ery normalnie w tym linku :crazyeye:

Posted

MATKO TO MOJA ERA!!! DZIĘKI ZA POMOC!! DZIEWCZYNY ŁĄCZCIE SIĘ I ZAWALCIE GO MAILAMI :mad: :mad: :mad: JA JUŻ ZGŁOSIŁAM NARUSZENIE ZASAD I NAPISAŁAM BEZPOŚREDNIO DO TEGO DOOPKA :mad: :mad: :mad:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Napisałam do tych licytujących ludzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dostałam już jedną odpowiedź :evil_lol:

Witam Serdecznie .Jestem bardzo zaskoczony nie ucziwoscia tego oto sprzedajacego ..Na pewno zakoncze licytacje na tym etapie .Na przyszlosc bede wiedzial ze nie warto robic interesow z tym uzytkownikiem .

Posted

anea napisał(a):
ni epomyslalm zeby pisac do kupujacych :) dobry pomysl :P proponuje jeszcze napisac co sadzisz o takich miesznakach ;)

O kurka niepomyślałam :cool1:

Posted

[quote name='panienkabubu']A widzicie w tej aukcji, że jest zamieszczona w kategorii "Koty"? :evil_lol::evil_lol: hahahahah :evil_lol: :)

Buahahhahaha nie zauważyłam :lol:

DZIEWCZYNY KONIEC ALARMU. DOSTAŁAM MAILA O TREŚCI:

rozumiem Pani zdenerwowanie,pozostaje mi Panią przeprosić,pozwoliłam skorzystać z mojego konta osobie,która nadużyła mego zaufania. Ja sama nie mam piesków,tylko kotki.Nie była to więc moja aukcja,natomiast zapewne moją winą jest,że pozwoliłam (nie celowo!,bez wiedzy!) aby taka sytuacja zainstniała,do głowy by mi nie przyszło,że ktoś może tak zrobić.Młodszy brat,wystawił psa koleżanki,a co sie okazało Pani psa! Ja NIGDY nie posługuję się czyimiś zdięciami! Jest to do sprawdzenia w poprzednich aukcjach. Jak tylko odczytałam Pani mail,aukcje usunęłam. JESZCZE RAZ PANIĄ PRZEPRASZAM! -jm27

:cool3: :cool3: :cool3:

Bida nie wiedziała na kogo trafiła :evil_lol: ale już jej wybaczyłam :eviltong:

Posted

alive napisał(a):
no ciekawe, ciekawe..... :razz: zawsze łatwiej napisać, że to kolega, kolegi, szwagra męża.... :lol:

Chyba już wolę taką "prawdę" niż przeczytać, że jestem nienormalna, że zdjęcie nie podpisane itd bla bla bla

Posted

[quote name='olcha']Buahahhahaha nie zauważyłam :lol:

DZIEWCZYNY KONIEC ALARMU. DOSTAŁAM MAILA O TREŚCI:

rozumiem Pani zdenerwowanie,pozostaje mi Panią przeprosić,pozwoliłam skorzystać z mojego konta osobie,która nadużyła mego zaufania. Ja sama nie mam piesków,tylko kotki.Nie była to więc moja aukcja,natomiast zapewne moją winą jest,że pozwoliłam (nie celowo!,bez wiedzy!) aby taka sytuacja zainstniała,do głowy by mi nie przyszło,że ktoś może tak zrobić.Młodszy brat,wystawił psa koleżanki,a co sie okazało Pani psa! Ja NIGDY nie posługuję się czyimiś zdięciami! Jest to do sprawdzenia w poprzednich aukcjach. Jak tylko odczytałam Pani mail,aukcje usunęłam. JESZCZE RAZ PANIĄ PRZEPRASZAM! -jm27

:cool3: :cool3: :cool3:

Bida nie wiedziała na kogo trafiła :evil_lol: ale już jej wybaczyłam :eviltong:

:klacz::klacz::klacz:

Posted

Dostałam kolejnego maila :cool3:

Pani Olu jest mi wstyd!Zdaję sobie sprawę z mojej winy.Czuję się głupio bo staram się być uczciwym sprzedawcą i nie chciałabym nigdy ludzkiego zaufania stracić. Sama mam kochane zwierzaki i wiem jak bym się strasznie rozzłościła gdyby ktoś...
Brat czasem wystawia coś z mojego konta i zawsze zerknę,czy błędów nie robi,albo głupot nie wypisuje;) zdjęcie spodobało mi się,bo owszem widziałam je,ale nie miałam pojęcia,że jest skradzione! Do głowy by mi to nie przyszło!
Wyciągnęłam konsekwencję,brat ma zakaz korzystania z konta,jest niepełnoletni,musi czekać na założenie swojego rok,więc kara jest chyba odpowiednia.
Prosze już się nie gniewać :) i jeszcze raz przyjąć przeprosiny.
Wszystkiego dobrego- Joanna
...a psiunia jest śliczna!

:evil_lol: jeszcze ją chyba trochę ponękam :evil_lol:

Posted

najwazniejsze ze sprawa wyjasniona czy to prawda czy nie... wedlug mnie nie wazne :P

tequilka super (wyglada jakby kupke robila :P)

Posted

[quote name='olcha']Dostałam kolejnego maila :cool3:

Pani Olu jest mi wstyd!Zdaję sobie sprawę z mojej winy.Czuję się głupio bo staram się być uczciwym sprzedawcą i nie chciałabym nigdy ludzkiego zaufania stracić. Sama mam kochane zwierzaki i wiem jak bym się strasznie rozzłościła gdyby ktoś...
Brat czasem wystawia coś z mojego konta i zawsze zerknę,czy błędów nie robi,albo głupot nie wypisuje;) zdjęcie spodobało mi się,bo owszem widziałam je,ale nie miałam pojęcia,że jest skradzione! Do głowy by mi to nie przyszło!
Wyciągnęłam konsekwencję,brat ma zakaz korzystania z konta,jest niepełnoletni,musi czekać na założenie swojego rok,więc kara jest chyba odpowiednia.
Prosze już się nie gniewać :) i jeszcze raz przyjąć przeprosiny.
Wszystkiego dobrego- Joanna
...a psiunia jest śliczna!

:evil_lol: jeszcze ją chyba trochę ponękam :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']

Przez morza przez lasy
wykonuje cztery susy
czarownica na mietle
przy dziennym świetle

:B-fly:

Olcha - to jest CUDOWNE!!!! Uważem, że spokojnie można Cię postawić na równi z Szymborską i Miłoszem! Cóż za talent!! :modla: