Loona Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Pisałam jakiś czas temu, ale zjadło mój post :p Ostatnie zdjęcie to Ty w makijażu? Młodo wyglądasz :loveu: Quote
Juszes Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 O ja cie krece, jej zaraz wypadnie oko!! :crazyeye::crazyeye: Quote
Loona Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ola, mniemam że zakochałaś się w Leonie tak bardzo, że teraz całymi dniami cykasz fotki a na wrzucenie ich na dogo nie starcza Ci już sił :evil_lol: Zrób sobie przerwę, bo oczy sobie popsujesz, będziesz ciągle widziała jak przez wizjer :evil_lol: I wstaw zdjęcia oczywiście :mad: Quote
Gosiek Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 cześć Ola - gratuluje zakupu :multi::multi::multi: nie bedziesz go żałować :cool3: wiem coś o tym. Nie będę Ci już pisała na PV bo za późno ;) Kupiłaś aparat z kitowym obiektywem? Jakiś dodatkowy masz czy jeszcze na razie nie? zdjecia qrka wodna naprawdę niezłe jak na początek - mi wychodziły koszmarne :oops: masz jakieś nowe foty? :razz: Quote
olcha Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Cześć babska :p właśnie wróciłam z majówki mam milion zdjęć i się właśnie zastanawiam jak je zgrać do kompa? To był chyba jednak goopi pomysł, żeby kupować 4GB karte...zawali mi cały komputer chyba muszę od razu na płytę zrzucać? Ech i po co mi to było :eviltong: Leon wylądował pierwszego dnia w piasku, ale żyje i umierać nie chce tfu tfu siedziałam nad nim z 2 h i misternie ziarenko po ziarenku wydłubywałam :wallbash: Buahahha Loona tak to ja :lol: tak wygladam po przebudzeniu :lol: Gosiek tak w końcu kupiłam komplet od razu z kitem. Pogadałam z takim panem i mi mocno odradzał, ale że ja muszę postawić na swoim to mam kita i marzę o następnych. Z Leona jestem zadowolona w 200% z obiektywu w 99% jak na moje potrzeby i umiejętności to mi wystarczy. Narazie czuję się jakbym z malucha przesiadła się do porche, które czasem nie wie o co mi chodzi ale kochamy się bardzo :lol: ;) Quote
olcha Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Stare zdjęcia, nareszcie widać prawdziwy kolor Tekili :eviltong: Quote
Loona Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='olcha'] Tequila ma łaty :crazyeye: :evil_lol: Quote
olcha Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Loona napisał(a):Tequila ma łaty :crazyeye: :evil_lol: :eviltong: Ma od groma i Leon je w końcu wyciągnął na światło dogomani :lol: Mi się wydaje, że Figaro i Tek mają mniej więcej w tych samych miejscach plamki, tylko, że Figaro ma ciemniejszy odcień nie? Quote
Loona Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 olcha napisał(a)::eviltong: Ma od groma i Leon je w końcu wyciągnął na światło dogomani :lol: Mi się wydaje, że Figaro i Tek mają mniej więcej w tych samych miejscach plamki, tylko, że Figaro ma ciemniejszy odcień nie? Wiem, że ma, bo wcześniej nad morzem było widać ;) A Figaro ma brązowe uszy i pół główki, piegi na nosie, tyłeczek, jedną plamkę na lewym boku i trzy połączone na prawym ;) W porównaniu z Tequilą to ma bardzo ciemne, takie rude są :) :loveu: Quote
olcha Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 O kurcze ja nie pamiętam tak dokładnie :oops: A nie będę jej budzić bo padła jak neptek :loveu: Era w ogóle się ruszyć nie może :evil_lol: wybiegała się za wszystkie czasy i schudła z kilogram i już nie jest moją kochaną kluchą :placz: A z najnowszych wydarzeń Tekila ugryzła psa :crazyeye: mnie przy tym nie było, ale wierzę na słowo :crazyeye: Generalnie była mega upierdliwa, szczekała na wszystkie psy z małymi wyjątkami :roll: Trzeba jej więcej takich wyjazdów bo pod koniec było jakby lepiej :roll: Idę spać do jutra Quote
panienkabubu Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 olcha, tyle czasu mnie u Ciebie nie było i tylko jedna strona do nadrabiania? no wiesz Ty co :P faaaaaaajny pająk, ehhh ... te aparaty :p Quote
Gosiek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='olcha'] Gosiek tak w końcu kupiłam komplet od razu z kitem. Pogadałam z takim panem i mi mocno odradzał, ale że ja muszę postawić na swoim to mam kita i marzę o następnych. Z Leona jestem zadowolona w 200% z obiektywu w 99% jak na moje potrzeby i umiejętności to mi wystarczy. Narazie czuję się jakbym z malucha przesiadła się do porche, które czasem nie wie o co mi chodzi ale kochamy się bardzo :lol: ;):p ja też kupiłam z Kitem od razu. Nie wiem czemu Ci gostek to odradzał :crazyeye: kupiłam dodatkowo od razu obiektyw SIGMA DG 70-300mm ale przydał by mi się jeszcze jakiś pośredni no i marzy mi się jeszcze jakieś nasne szkiełko :loveu: ale to z czasem :lol: Faktycznie dobrze opisałaś "z malucha do porszaka" :evil_lol: też sie tak czułam i pierwsze foty robiłam tragiczne :diabloti: ale potem sie zaczęłam zaprzyjaźniać z różnymi trybami i ustawieniami i myslę że juz nei jest źle ;) miłego dzionka Oleńko Quote
olcha Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Zachorzałam nieco :placz: ale już jestem :eviltong: nie wiem co wrzucać najpierw :eviltong: Gosia, a wysyłałaś do nich ten formularz o zwrot kasy? Bo ja właśnie wypełniam. Ta sigma to taki teleobiektyw? Ja się nie znam :placz: Chcę zacząć właśnie od jakiejś lunety, a potem kupić lupę i mi wystarczy ... noo może wystarczy, ale kiedy kupię ech....za milion lat. Aneta już już :eviltong: Quote
olcha Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Dobra jednak chronologia wygrała. Zdjęcia z majówki później. ZANIM OBEJRZYCIE PONIŻESZE ZDJĘCIA PRZECZYTAJCIE TEN TEKST: To jej stała mina "na biednego" proszę nie zwracać uwagi :diabloti: No dobra mi też jej szkoda :evil_lol: Quote
Incunabula Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='olcha'] :crazyeye: Zakochałam się :oops: :loveu: ! Robaczek mały :loveu: Quote
Loona Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='olcha'] Matko, jakbym Figara widziała, chociaż on ma jednocześnie minę pt. "zabiję cię jeśli zrobisz mi to jeszcze raz" :evil_lol: Jak widać groźba nie sprawdza się :evil_lol: Quote
olcha Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Loona']Matko, jakbym Figara widziała, chociaż on ma jednocześnie minę pt. "zabiję cię jeśli zrobisz mi to jeszcze raz" :evil_lol: Jak widać groźba nie sprawdza się :evil_lol: Czy chodzi o tą minę? :evil_lol: Quote
Loona Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='olcha']Czy chodzi o tą minę? :evil_lol: Dokładnie :evil_lol: Quote
olcha Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 A tak wyglądałam po kąpieli guana :eviltong: ja nie wiem skąd ona bierze tyle włosów :shake: Quote
Loona Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='olcha'] Phi, ja tak cały czas wyglądam :evil_lol: Quote
olcha Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Loona napisał(a):Phi, ja tak cały czas wyglądam :evil_lol: No dobra przyznam się to moje włosy :evil_lol: o booosz odwala mi :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='olcha'] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :megagrin: :mdrmed: :grin: :lol!: :evillaug: :evillaug: :evillaug: nie no ja tu nie moge wchodzic :roflt: :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts