panienkabubu Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 nie dosc ze Ci psow zazdroszcze, to teraz jeszcze aparatu ;( Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Loona napisał(a):Bo małe dziewczynki nie mają nic do gadania :evil_lol: Era buszująca w "zbożu" :evil_lol: Era leżąca w krzakach, nie podnośmy znaczenia jej obijania się :eviltong: madziasto4 napisał(a):No nie, motylki se łapią...:roll: I że niby ciężko studiują :eviltong: O Chryste, a jakby się tak złożył...? :evil_lol: Moje sprężyniaste leżako-krzesła zamykają się do środka... :lol: boskie :evil_lol: :evil_lol: A Eruni się ptałaś o jej ulubiony kolor, hę? :diabloti: Buahahhahahaha madziasto rozwaliłaś mnie swoimi komentarzami :roflt: Eruni kupiłam dwa frisbjaki co by sobie kolor sama wybrała :eviltong: ;) panienkabubu napisał(a):nie dosc ze Ci psow zazdroszcze, to teraz jeszcze aparatu ;( Wszystko przed Tobą :cool3: Ja też myślałam, że to nierealne :cool3: Tekila też wydawała mi się nierealna :loveu: a jednak udaje mi się powolutku spełniać moje małe marzenia :loveu: Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Zdjęcia z Leona :loveu: oczywiście narazie będą kiepskie aleee mooże kiedyś.... Quote
madziasto4 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ten wzrok, ta mina...politowanie połączone z nutką ironii...? Dobrze kombinuję? :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 halo , obijasz się , gdzie milion nowych fot :mad: aparat za grubą kase kupiła i co teraz się leni :mad: dawaj foty .... jak jak kupiłam Romana to trzaskałam po 500 fot dziennie :evil_lol: Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Vectra napisał(a):halo , obijasz się , gdzie milion nowych fot :mad: aparat za grubą kase kupiła i co teraz się leni :mad: dawaj foty .... jak jak kupiłam Romana to trzaskałam po 500 fot dziennie :evil_lol: Siem robi. Strasznie tracą te zdjęcia na zmniejszaniu :cool1: Quote
Vectra Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 bo musisz po zmniejszeniu wyostrzyć :) lepiej ? (po wyostrzeniu) Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Ten wzrok, ta mina...politowanie połączone z nutką ironii...? Dobrze kombinuję? :evil_lol: Idealnie :lol: Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Vectra napisał(a):bo musisz po zmniejszeniu wyostrzyć :) lepiej ? (po wyostrzeniu) Lepiej :cool3: A w czym wyostrzasz? W Gimpie? Ja mam XnView muszę poszukac tej opcji. Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Po tym zdjęciu zaczęłam kochać Leona miłością szczerą :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Zeżarło mi mojego ostatniego posta sprzed kilku godzin :angryy: Ale cudo :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Olcha... ja Cie pokroje..... :p za te zdjecia :p ale moj tez umie robic bowskie zdjecia :p jak mi Madzia pozwoli pokazac jakie to sama zobaczysz ze nie trzeba lustrzanki do takich zdjec :p a ja i tak wole wydac na psy i na wystawy i na szczeniaki niz na aparat :p sesese :evil_lol: Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Zeżarło mi mojego ostatniego posta sprzed kilku godzin :angryy: Ale cudo :loveu: :loveu: Zeżarło a potem wypluło spowrotem :lol: Już Ci odpisałam :eviltong: panienkabubu napisał(a):Olcha... ja Cie pokroje..... :p za te zdjecia :p ale moj tez umie robic bowskie zdjecia :p jak mi Madzia pozwoli pokazac jakie to sama zobaczysz ze nie trzeba lustrzanki do takich zdjec :p a ja i tak wole wydac na psy i na wystawy i na szczeniaki niz na aparat :p sesese :evil_lol: Tiaaaa zazdrość to niedobre uczucie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Psa sobie jeszcze na pewno kupię :cool3: A nad aparatem baaaaaaaaaardzo długo myślałam i jednak padło na lustrzankę :loveu: nie żałuję chociaż kasy żal :placz: ;) :lol: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 olcha napisał(a): Czy ja dobrze rozumuję, że podeszłaś TAK BLISKO PSZCZÓŁ? :mdleje::oops: Kopytka Ery w przybliżeniu cudowne:loveu: No w sumie bez przybliżenia też :lol: Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 To mła. Kulki na siedzeniach to ostatni krzyk mody :evil_lol: podobnie jak mój ęlęgancki strój :cool3: Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Czy ja dobrze rozumuję, że podeszłaś TAK BLISKO PSZCZÓŁ? :mdleje::oops: Kopytka Ery w przybliżeniu cudowne:loveu: No w sumie bez przybliżenia też :lol: Dla dogomani systko :eviltong: oj tam co by mi się mogło stać? Wiem, że uczulona nie jestem..tzn przynajmniej ostatnio nie byłam :roll: a pozatym miałam na sobie tonę ubrań :eviltong: Uwielbiam łapeczki Erutki :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 To Wasze żarło czy jakaś przynęta? :eviltong: Quote
olcha Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 madziasto4 napisał(a):To Wasze żarło czy jakaś przynęta? :eviltong: Hiihih to próchno, podpala się je żeby odymić pszczoły. Jak się je odymia (odymuje, odmia buahaha jakies dziwne słowo) to one wtedy myślą, że się je z ula wypędza i siedzą i zjadają szybko miód i się tak nażerają, że nie mają siły polecieć i się rzucać na człowieka :eviltong: Ale generalnie są miłe ule i złośliwe ule :roll: Proszę omijać co drugie "i" w moim słowotoku bo mi się już zmieniac nie chce :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 przyjdz do mojej galerii, dostalam zdjecia od Madzi, pozwoliła mi pokazać w sieci :evil_lol: powalą Cię na kolana moja droga :evil_lol: tylko się uporam z fotosikiem to Ci pokazę ;) A CO:D Quote
olcha Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 panienkabubu napisał(a):przyjdz do mojej galerii, dostalam zdjecia od Madzi, pozwoliła mi pokazać w sieci :evil_lol: powalą Cię na kolana moja droga :evil_lol: tylko się uporam z fotosikiem to Ci pokazę ;) A CO:D Tak wiesz dobij mnie :placz: wsadź mi nóż w plecy :placz: Ale kiedyś dojdę do ustawień ręcznych i zobaczysz! :roll: tylko kiedy to będzie :roll: Moje pierwsze kropelki, nie udane ale co tam :loveu: monotematycznie :eviltong: Quote
olcha Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Jak ktoś cos pisał to i tak nie widzę. Giną posty. Quote
malawaszka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Olcha GRATULUJĘ Leona!!!! :laola: superrr!!!! :loveu::loveu::loveu: a te pszczoły brrrrrrrrrrrrrrrr :shock: ja jestem uczulona :angryy: raz kiedyś użądliła mnie franca - w plecy a spuchła mi broda :angryy::diabloti: Quote
anea Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 heloooo Zdjec nie bede komentowac bo jestem wstretna baba i zazdraszczam aparatu :( ale to ostatnie cudne :D Quote
Recommended Posts