olcha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='anea'] bardzo fajne mega kolorowo wiosenne zdjecie :D :grins: też mi się podoba :eviltong: chociaż niewyraźne. [quote name='Shikka']Nie bądż taka cwana maleńka :diabloti: Na zdjęciu jest Tekilka :loveu::loveu::loveu::loveu: Więc będzie Tekilka z dostawą do domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pakuj jej manatki, jutro w samo połudne zjawi sie kurier :diabloti: Nic z tego Będziesz musiała siłą mi ją odebrać [quote name='Loona']Baterie jej zmień, zawsze działa :evil_lol: Ale gdzie ją się otwiera? :hmmmm: [quote name='panienkabubu']jak to gdzie? :) w Sosnowcu ;P :lol: Quote
Shikka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='olcha']Nic z tego Będziesz musiała siłą mi ją odebrać Kochana...mówisz i masz... Jeden cios karate i skóra na dywanik :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olcha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Shikka napisał(a):Kochana...mówisz i masz... Jeden cios karate i skóra na dywanik :diabloti::diabloti::diabloti: Ej nooo ale ja tylko w sumo się orientuję :placz: Quote
Shikka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To co???? Poddajesz się wstrętna istoto???? :diabloti: Quote
olcha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Shikka']To co???? Poddajesz się wstrętna istoto???? :diabloti: Nigdy!!! Quote
olcha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Wyszła na tych zdjęciach jakby krzywicę miała :roll: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='olcha'] Wyszła na tych zdjęciach jakby krzywicę miała :roll: Przez grzeczność nie zaprzeczę :evil_lol: Quote
Juszes Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Co to taki? (kasztaniaki?) Tekilce chyba coś się stało z tułowiem.. wygląda, jak pudzian :placz::placz: Quote
olcha Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Behemot']Przez grzeczność nie zaprzeczę :evil_lol: :mad: To bylo takie retoryczne...stwierdzenie! Miałaś napisać "NOOO COOOŚ TYYY WYDAJE CI SIĘ!" :eviltong: [quote name='Juszes'] Co to taki? (kasztaniaki?) Tekilce chyba coś się stało z tułowiem.. wygląda, jak pudzian :placz::placz: Co to są kasztaniaki? :oops: hahhaa no rzeczywiście Tekila ma sporo mięśni bo jak przystało na cziłałe ma owsiki w tyłku i jest w ciągłym ruchu :lol: Quote
Loona Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 olcha napisał(a):Co to są kasztaniaki? :oops: Ola, nawet się nie przyznawaj, że nie wiesz co to Kasztaniaki :mad: To taka bajka produkcji polskiej o dwóch kasztaniakach. Żyją sobie w drzewku i jest im tam dobrze :evil_lol: I mają różne przygody i poznają różne zwierzątka :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Behemot napisał(a):Przez grzeczność nie zaprzeczę :evil_lol: ja też :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 to nawet ja wiem co to są kasztaniaki :cool3: KASZTANIAKI Serial animowany Rok produkcji: 1990-1997 Dane techniczne: Barwny. odcinki x ok. 8 min:evil_lol: Quote
madziaaa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Loona']Ola, nawet się nie przyznawaj, że nie wiesz co to Kasztaniaki :mad: To taka bajka produkcji polskiej o dwóch kasztaniakach. Żyją sobie w drzewku i jest im tam dobrze :evil_lol: I mają różne przygody i poznają różne zwierzątka :evil_lol: amen. :eviltong: Kasztaniak. Quote
Behemot Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Olchuniu, założyłam wątecek o szczekających szczekaczkach :p Quote
olcha Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Loona']Ola, nawet się nie przyznawaj, że nie wiesz co to Kasztaniaki :mad: To taka bajka produkcji polskiej o dwóch kasztaniakach. Żyją sobie w drzewku i jest im tam dobrze :evil_lol: I mają różne przygody i poznają różne zwierzątka :evil_lol: :oops: :oops: :oops: [quote name='panienkabubu']ja też :evil_lol: :mad: :mad: :mad: [quote name='panienkabubu']to nawet ja wiem co to są kasztaniaki :cool3: KASZTANIAKI Serial animowany Rok produkcji: 1990-1997 Dane techniczne: Barwny. odcinki x ok. 8 min:evil_lol: :oops: :oops: :oops: [quote name='madziaaa']amen. :eviltong: Kasztaniak. :oops: :oops: :oops: [quote name='Behemot']Olchuniu, założyłam wątecek o szczekających szczekaczkach :p Już napisałam :cool1: Ciekawe czy ktoś jest w stanie nam pomóc? Quote
Shikka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ty mi tutaj oczu nie zamydlaj fotami..NIE WIEDZIAŁAŚ CO TO KASZTANIAKI???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wstyd...:evil_lol: Quote
olcha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Shikka']Ty mi tutaj oczu nie zamydlaj fotami..NIE WIEDZIAŁAŚ CO TO KASZTANIAKI???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wstyd...:evil_lol: Quote
Shikka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dobra, wyłaż... Wyraziłaś skruchę to wybaczam :evil_lol: Quote
olcha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Shikka']Dobra, wyłaż... Wyraziłaś skruchę to wybaczam :evil_lol: Quote
olcha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 anea napisał(a):ja tez nie znam tej bajki..... :multi: :multi: :multi: Powiedziałabym, że może my już za stare żeby tą bajkę znać, ale ona jest prawie w naszym wieku :hmmmm: coś mnie ominęło w dzieciństwie chyba :eviltong: Quote
Shikka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja ta bajkę widziałam jak mój 17 letni brat był mały... No ale widziałam :evil_lol: A WY nie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts