Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Jaka u was pogoda że tak narzekasz :crazyeye:, bo u nas LATO:p najprawdziwsiejsze :razz:

U nas wczoraj było lato, na krótki rękawek chodziłam...a dziś..wstaję, a tu deszcz, zimnica, chmury :-(

Zapomniałam o jeszcze jednym zdjęciu:

Posted

olcha napisał(a):
Z okazji dzisiejszego deszczu i okropnej pogody zmuszającej do siedzenia w domu - senne zdjęcia...

Hahhaaha boooszz, co ona robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:??
Pazury jakie dlugie:eviltong:-do obciecia!

ps.dlaczego moj cezary ma juz taki siwy pysio,...a era nie:shake:?? zle mu u mnie:-(?

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
nooo u nas tez cieplutko zaraz wybieram sie na grila :):):)
życze duzooooooo słoneczka :):):)

Grila :placz: ja też chceeee!

Dzięki za życzenia oby się sprawdziły!

Posted

moon_light napisał(a):
Hahhaaha boooszz, co ona robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:??
Pazury jakie dlugie:eviltong:-do obciecia!

ps.dlaczego moj cezary ma juz taki siwy pysio,...a era nie:shake:?? zle mu u mnie:-(?

Złapałam końcówkę ziewania :eviltong:

Ehh dogomaniak wszystko zauważy, muszę jej obciąć ale ona tego nienawidzi :shake: zresztą Tekili też by się przydało.

Erunia też ma siwego pysia, może na zdjęciach tak bardzo nie widać. I łapki też siwiutkie się zaczynają robić. I co jakiś czas bielutki włosek jej wyskakuje na grzbiecie :loveu:

Posted

No i dorwałam obie i hurtem im obcięłam paznokietki...smaczki dostały a i tak mnie teraz omijają szerokim łukiem z miną "jak mogłaś :puppydog: "

:placz: :placz: :placz: Ja nie mogę jak one tak do mnie tyłem siedzą :placz: :placz: :placz:

Posted

olcha napisał(a):
Gosiek oto moje młodziutkie wrzosy

ślicznosciowe.. u mnie też kwitną ale staruszki ;)

widzę ze podobają ci sie taie same kolorki jak i mi... marzy mi sie jeszcze taki żółtawy wrzosik ale nie widziałam nigdzie ostatnio takich... upoluję kiedyś i tak :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
No i dorwałam obie i hurtem im obcięłam paznokietki...smaczki dostały a i tak mnie teraz omijają szerokim łukiem z miną "jak mogłaś :puppydog: "

:placz: :placz: :placz: Ja nie mogę jak one tak do mnie tyłem siedzą :placz: :placz: :placz:
oj tam - zaraz im przejdzie.. najgorsze po tym obcinaniu są ostre te pazurki co?

a zdjecia super - fajnie się ogląda minki i mineczki takich kruszynek :cool1:

Posted

olcha napisał(a):
A tak pewnie wyglądała malutka Tekilka chociaż nie mam jej zdjęć ale to jej przyrodnie rodzeństwo.

hihihih a ja kiedyś miałam białego szczurka.. tylko miał dłuższy ogon :eviltong:

Posted

Gosiek napisał(a):
ślicznosciowe.. u mnie też kwitną ale staruszki ;)

widzę ze podobają ci sie taie same kolorki jak i mi... marzy mi sie jeszcze taki żółtawy wrzosik ale nie widziałam nigdzie ostatnio takich... upoluję kiedyś i tak :evil_lol:

No fajne są takie brzoskwiniowo żółte nie? Ale mi by się kolorystycznie nie zgrały.

Gosiek napisał(a):

oj tam - zaraz im przejdzie.. najgorsze po tym obcinaniu są ostre te pazurki co?

a zdjecia super - fajnie się ogląda minki i mineczki takich kruszynek :cool1:

Strasznie ostre :shake: skaczą i drapią :shake:

Ja kocham te ich minki :loveu:

cuciola napisał(a):
nawroca sie do panci :smile:

A jak nie? :placz:

Gosiek napisał(a):
hihihih a ja kiedyś miałam białego szczurka.. tylko miał dłuższy ogon :eviltong:

:eviltong: :lol: :eviltong: :lol:

Posted

olcha napisał(a):
No fajne są takie brzoskwiniowo żółte nie? Ale mi by się kolorystycznie nie zgrały.
hahaha ja naprawdę miałam szczurka :cool1:

a wrzosy.. wiesz te "żółte" posadzę gdzieś gdzie nie bedzie widać tych różowych :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha ja naprawdę miałam szczurka :cool1:

a wrzosy.. wiesz te "żółte" posadzę gdzieś gdzie nie bedzie widać tych różowych :evil_lol:

Ja zawsze chciałam mieć szczurka. Ale mi jakoś szkoda zwierzątek w klatkach. Już chomiki mi wystarczyły :shake: śmierdzioszki małe :evil_lol: .

Hiihihih ah te kobiety i kolory :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Ja zawsze chciałam mieć szczurka. Ale mi jakoś szkoda zwierzątek w klatkach. Już chomiki mi wystarczyły :shake: śmierdzioszki małe :evil_lol: .

:cool1:

mój szczurek a dokładnie szczurzyca (i jedna i druga) nie miały klatek :cool3:
miały akwarium ale tylko chwilami w dzień tam siedziały - jak musiałam wyjść.. no i chyba ze chciały tam siedzieć to właziły po drabince..... a tak ogólnie to laziły sobie po moim pokoju a w nocy spały na poduszce :razz:

Posted

Gosiek napisał(a):
:cool1:

mój szczurek a dokładnie szczurzyca (i jedna i druga) nie miały klatek :cool3:
miały akwarium ale tylko chwilami w dzień tam siedziały - jak musiałam wyjść.. no i chyba ze chciały tam siedzieć to właziły po drabince..... a tak ogólnie to laziły sobie po moim pokoju a w nocy spały na poduszce :razz:

:crazyeye: To jak moja Tequila ;)

Ale super szczurzyce :loveu: Szczurek mojej koleżanki reagował na imię :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Gosiek napisał(a):

hmmm:shake: nie wiem czy powinnam sie w takim razie przyznawac co ja robilam ze szczurami... zawodowo...
moze tylko powiem ze niejedno takie cudo mam na sumieniu :-(:-(:-(