g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Tequilka też siedzi na Dogomanii? :loveu: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Tequilka też siedzi na Dogomanii? :loveu: :grins: :-D :-D :-D Quote
cuciola Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 chyba na klawiaturze... :D a ten malutki szczeniol jak myszka! Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Z okazji dzisiejszego deszczu i okropnej pogody zmuszającej do siedzenia w domu - senne zdjęcia... Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Jaka u was pogoda że tak narzekasz :crazyeye:, bo u nas LATO:p najprawdziwsiejsze :razz: Quote
cuciola Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 tez bym sobie tak pospala.. :p a tu nauka czeka :shake: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Jaka u was pogoda że tak narzekasz :crazyeye:, bo u nas LATO:p najprawdziwsiejsze :razz: U nas wczoraj było lato, na krótki rękawek chodziłam...a dziś..wstaję, a tu deszcz, zimnica, chmury :-( Zapomniałam o jeszcze jednym zdjęciu: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 cuciola napisał(a):tez bym sobie tak pospala.. :p a tu nauka czeka :shake: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Quote
Basia&Safi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 nooo u nas tez cieplutko zaraz wybieram sie na grila :):):) życze duzooooooo słoneczka :):):) Quote
moon_light Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Z okazji dzisiejszego deszczu i okropnej pogody zmuszającej do siedzenia w domu - senne zdjęcia... Hahhaaha boooszz, co ona robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:?? Pazury jakie dlugie:eviltong:-do obciecia! ps.dlaczego moj cezary ma juz taki siwy pysio,...a era nie:shake:?? zle mu u mnie:-(? Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 basiulka22tychy napisał(a):nooo u nas tez cieplutko zaraz wybieram sie na grila :):):) życze duzooooooo słoneczka :):):) Grila :placz: ja też chceeee! Dzięki za życzenia oby się sprawdziły! Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 moon_light napisał(a):Hahhaaha boooszz, co ona robi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:?? Pazury jakie dlugie:eviltong:-do obciecia! ps.dlaczego moj cezary ma juz taki siwy pysio,...a era nie:shake:?? zle mu u mnie:-(? Złapałam końcówkę ziewania :eviltong: Ehh dogomaniak wszystko zauważy, muszę jej obciąć ale ona tego nienawidzi :shake: zresztą Tekili też by się przydało. Erunia też ma siwego pysia, może na zdjęciach tak bardzo nie widać. I łapki też siwiutkie się zaczynają robić. I co jakiś czas bielutki włosek jej wyskakuje na grzbiecie :loveu: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 No i dorwałam obie i hurtem im obcięłam paznokietki...smaczki dostały a i tak mnie teraz omijają szerokim łukiem z miną "jak mogłaś :puppydog: " :placz: :placz: :placz: Ja nie mogę jak one tak do mnie tyłem siedzą :placz: :placz: :placz: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Gosiek oto moje młodziutkie wrzosy ślicznosciowe.. u mnie też kwitną ale staruszki ;) widzę ze podobają ci sie taie same kolorki jak i mi... marzy mi sie jeszcze taki żółtawy wrzosik ale nie widziałam nigdzie ostatnio takich... upoluję kiedyś i tak :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):No i dorwałam obie i hurtem im obcięłam paznokietki...smaczki dostały a i tak mnie teraz omijają szerokim łukiem z miną "jak mogłaś :puppydog: " :placz: :placz: :placz: Ja nie mogę jak one tak do mnie tyłem siedzą :placz: :placz: :placz:oj tam - zaraz im przejdzie.. najgorsze po tym obcinaniu są ostre te pazurki co? a zdjecia super - fajnie się ogląda minki i mineczki takich kruszynek :cool1: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):A tak pewnie wyglądała malutka Tekilka chociaż nie mam jej zdjęć ale to jej przyrodnie rodzeństwo. hihihih a ja kiedyś miałam białego szczurka.. tylko miał dłuższy ogon :eviltong: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):ślicznosciowe.. u mnie też kwitną ale staruszki ;) widzę ze podobają ci sie taie same kolorki jak i mi... marzy mi sie jeszcze taki żółtawy wrzosik ale nie widziałam nigdzie ostatnio takich... upoluję kiedyś i tak :evil_lol: No fajne są takie brzoskwiniowo żółte nie? Ale mi by się kolorystycznie nie zgrały. Gosiek napisał(a): oj tam - zaraz im przejdzie.. najgorsze po tym obcinaniu są ostre te pazurki co? a zdjecia super - fajnie się ogląda minki i mineczki takich kruszynek :cool1: Strasznie ostre :shake: skaczą i drapią :shake: Ja kocham te ich minki :loveu: cuciola napisał(a):nawroca sie do panci :smile: A jak nie? :placz: Gosiek napisał(a):hihihih a ja kiedyś miałam białego szczurka.. tylko miał dłuższy ogon :eviltong: :eviltong: :lol: :eviltong: :lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):No fajne są takie brzoskwiniowo żółte nie? Ale mi by się kolorystycznie nie zgrały. hahaha ja naprawdę miałam szczurka :cool1: a wrzosy.. wiesz te "żółte" posadzę gdzieś gdzie nie bedzie widać tych różowych :evil_lol: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha ja naprawdę miałam szczurka :cool1: a wrzosy.. wiesz te "żółte" posadzę gdzieś gdzie nie bedzie widać tych różowych :evil_lol: Ja zawsze chciałam mieć szczurka. Ale mi jakoś szkoda zwierzątek w klatkach. Już chomiki mi wystarczyły :shake: śmierdzioszki małe :evil_lol: . Hiihihih ah te kobiety i kolory :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Ja zawsze chciałam mieć szczurka. Ale mi jakoś szkoda zwierzątek w klatkach. Już chomiki mi wystarczyły :shake: śmierdzioszki małe :evil_lol: . Hiihihih ah te kobiety i kolory :eviltong::cool1: mój szczurek a dokładnie szczurzyca (i jedna i druga) nie miały klatek :cool3: miały akwarium ale tylko chwilami w dzień tam siedziały - jak musiałam wyjść.. no i chyba ze chciały tam siedzieć to właziły po drabince..... a tak ogólnie to laziły sobie po moim pokoju a w nocy spały na poduszce :razz: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a)::cool1: mój szczurek a dokładnie szczurzyca (i jedna i druga) nie miały klatek :cool3: miały akwarium ale tylko chwilami w dzień tam siedziały - jak musiałam wyjść.. no i chyba ze chciały tam siedzieć to właziły po drabince..... a tak ogólnie to laziły sobie po moim pokoju a w nocy spały na poduszce :razz: :crazyeye: To jak moja Tequila ;) Ale super szczurzyce :loveu: Szczurek mojej koleżanki reagował na imię :cool3: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Przestały się gniewać :grins: Leżą sobie i chrapią (dokładniej rzecz biorąc Tequila chrapie) Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Gosiek napisał(a):hihihih a ja kiedyś miałam białego szczurka.. tylko miał dłuższy ogon :eviltong:Ja zawsze chciałam mieć szczurka. Ale mi jakoś szkoda zwierzątek w klatkach. Już chomiki mi wystarczyły :shake: śmierdzioszki małe :evil_lol: . Hiihihih ah te kobiety i kolory :eviltong: hmmm:shake: nie wiem czy powinnam sie w takim razie przyznawac co ja robilam ze szczurami... zawodowo... moze tylko powiem ze niejedno takie cudo mam na sumieniu :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts