Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

[quote name='olcha']
Nie żartuj :crazyeye: 2 razy dziennie?? Raaaaaaanyyyy może byś do mnie wpadła? :evil_lol:
Mówię całkiem serio...a podłogę myję chyba z 10 razy dziennie...na szczęście tylko w kuchni, resztę myję po bożemu, raz w tygodniu ;)
Wpadła???? A co ??? Masz cos dobrego dla mnie???? :evil_lol:

[quote name='olcha']
]No to zdjęcia z 22 marca już wrzucone :evil_lol: czeka was jeszcze duuuuużo folderów :evil_lol:

Tzw. Hollyłódzki usmiech nr. 5 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Strasznie mało zdjęć w tej Twojej galerii :evil_lol: Nie starasz się :evil_lol::evil_lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Shikka napisał(a):
Mówię całkiem serio...a podłogę myję chyba z 10 razy dziennie...na szczęście tylko w kuchni, resztę myję po bożemu, raz w tygodniu ;)
Wpadła???? A co ??? Masz cos dobrego dla mnie???? :evil_lol:

Tzw. Hollyłódzki usmiech nr. 5 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Strasznie mało zdjęć w tej Twojej galerii :evil_lol: Nie starasz się :evil_lol::evil_lol:

:crazyeye: Raaaaany dwa razy dziennie wyciagać odkuracz i chować...to nie dla mnie :shake: :lol:

Mam! Mleko prosto od krowy

Spoks zaraz wrzucam następne :eviltong:

Elizusiek napisał(a):
aż strach się bać :lol: pies obronny :loveu:

Uwielbiam jak jej się wary podwijają :loveu:

Posted

Dawno mojej Majkowskiej nie było :eviltong:

Miny karuzelowe :eviltong:

O błeee

Wszystkie dzieci siedziały grzecznie, a ta się chichrała na caaaały plac zabaw. Nie dała się ściągnąć mimo tego, że już zielona się zaczynała robić :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Tutaj jakby zaraz miała pawia puścić :oops2:

ahahahah nooo dokładnie! Ale wyciągnąć się nie dała :lol: silna bestia. Obiadek został w środku :evil_lol:

p.s. pisałam w tym samym czasie u Ciebie :eviltong: i zapomniałam dodać, że super masz nowy bannerek :cool3:

Posted

Behemot napisał(a):
Olcha, przyszłam do Ciebie, bo gdzieniegdzie mnie obrażają :cool1:
Mam nadzieję, że nie zarażę sie u Ciebie bielmem :cool1:

Za późno ale zawsze jesteś mile widziana w moich zabielmowanych progach :diabloti:

Posted

[quote name='panienkabubu']widzialam swinke :cool3:
cudowna:loveu:
hehehe ale no cala Era, cala Era :cool3:

:obrazic: :eviltong:

[quote name='Juszes']

Jak z obrazka :loveu::loveu: Tekilka i motylek =* Słodko :roll::roll: A swinka zeczywiscie do erki podobna ;-)

I Ty Brutusie przeciwko mnie? :shake:

[quote name='Teklunia']buzi buzi, Tekilko? :loveu::loveu::loveu:

Buzi buzi :lol:

Posted

Eeejjj jak podeszłam do tej wody to coś dużego (a la wydra/bóbr) dało susa w tą wode (jeszcze na zdjęciu widać kółka na wodzie :shocked!:)

Posted

[quote name='Behemot']

Poznaję.... To schaby Ery... :shake:
:klacz: :klacz: :klacz:

[quote name='sylwiaskalska']Pies morderca :evil_lol:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

A teraz na poważnie :placz:

Ja już nie wiem co mam robić :placz: Siedzę w domu, a psy teraz jak ciepło większość czasu spędzają na podwórku....Era się wyleguje...a Tekila stoi pod bramą/furtką/płotem i drze jape na cały zycher nieprzerwanie :placz: Jak ją wołam z daleka to mnie olewa :angryy: A jak podchodze to z miną niewiniątka mnie wita "oooo paaańcia jak miło, że wpadłaś" :angryy: Co ja mam zrobić żeby ona nie szczekała :placz: Zwariować można :placz:

Posted

olcha napisał(a):

Ja już nie wiem co mam robić :placz: Siedzę w domu, a psy teraz jak ciepło większość czasu spędzają na podwórku....Era się wyleguje...a Tekila stoi pod bramą/furtką/płotem i drze jape na cały zycher nieprzerwanie :placz: Jak ją wołam z daleka to mnie olewa :angryy: A jak podchodze to z miną niewiniątka mnie wita "oooo paaańcia jak miło, że wpadłaś" :angryy: Co ja mam zrobić żeby ona nie szczekała :placz: Zwariować można :placz:

Na szczęście nie mam tego kłopotu ale Lalek namiętnie szczeka jak dzwoni domofon wtedy mozna oszaleć bo Teki też zaczyna swoje :roll:

Nie wiem może jak zaczyna szczekać mów fee i zabaw ją jakąś zabawką.

Posted

olcha napisał(a):

Mam ten sam problem z Sonią na działce :shake: Cholery można dostać :mad: Też nie wiem, co z tym zrobić, i czekam na mądre rady :cool1:

Posted

Behemot napisał(a):
Mam ten sam problem z Sonią na działce :shake: Cholery można dostać :mad: Też nie wiem, co z tym zrobić, i czekam na mądre rady :cool1:

Ja jak mam swoje na działce to daje im po kostce takiej pedigree na ząbki mają wtedy zajęcie

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Na szczęście nie mam tego kłopotu ale Lalek namiętnie szczeka jak dzwoni domofon wtedy mozna oszaleć bo Teki też zaczyna swoje :roll:

Nie wiem może jak zaczyna szczekać mów fee i zabaw ją jakąś zabawką.

U mnie domofon dzwoni średnio z 2 razy na godzinę :cool1: Jeśli psy są w domu to torpeda do drzwi i z zabójczym szczekiem wylatuja na dwór :shake: A jak ostatnio przyszoł pan domofoniarz i dzwonił milion razy na minutę bo musiał coś tam sprawdzić to normalnie zaczęłam żałować, że podcinanie fałdów głosowych jest już zabronione :angryy:

W święta też było ciekawie jak się zjechali ludzie nie przyzwyczajeni :evil_lol:

Tzn jak jej powiem już tak żeby usłyszała to się zamyka i nawet piłeczką się pobawi ale jak jest w amoku to koniec nic jej nie powstrzyma :shake:

Teraz jak to pisze słyszę przez okno jak drze jape :angryy:

Behemot napisał(a):

No halo ja tu czekam na rady :lol:

sylwiaskalska napisał(a):
Ja jak mam swoje na działce to daje im po kostce takiej pedigree na ząbki mają wtedy zajęcie

Tekila zajmuje się zwierzyną lotną (czytaj motyle) :mad:

Ide ją na łańcuch przywiązać zaraz wracam :angryy: