Shikka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='olcha'] Nie żartuj :crazyeye: 2 razy dziennie?? Raaaaaaanyyyy może byś do mnie wpadła? :evil_lol: Mówię całkiem serio...a podłogę myję chyba z 10 razy dziennie...na szczęście tylko w kuchni, resztę myję po bożemu, raz w tygodniu ;) Wpadła???? A co ??? Masz cos dobrego dla mnie???? :evil_lol: [quote name='olcha'] ]No to zdjęcia z 22 marca już wrzucone :evil_lol: czeka was jeszcze duuuuużo folderów :evil_lol: Tzw. Hollyłódzki usmiech nr. 5 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Strasznie mało zdjęć w tej Twojej galerii :evil_lol: Nie starasz się :evil_lol::evil_lol: Quote
Elizusiek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 aż strach się bać :lol: pies obronny :loveu: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Shikka napisał(a):Mówię całkiem serio...a podłogę myję chyba z 10 razy dziennie...na szczęście tylko w kuchni, resztę myję po bożemu, raz w tygodniu ;) Wpadła???? A co ??? Masz cos dobrego dla mnie???? :evil_lol: Tzw. Hollyłódzki usmiech nr. 5 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Strasznie mało zdjęć w tej Twojej galerii :evil_lol: Nie starasz się :evil_lol::evil_lol: :crazyeye: Raaaaany dwa razy dziennie wyciagać odkuracz i chować...to nie dla mnie :shake: :lol: Mam! Mleko prosto od krowy Spoks zaraz wrzucam następne :eviltong: Elizusiek napisał(a):aż strach się bać :lol: pies obronny :loveu: Uwielbiam jak jej się wary podwijają :loveu: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Dawno mojej Majkowskiej nie było :eviltong: Miny karuzelowe :eviltong: O błeee Wszystkie dzieci siedziały grzecznie, a ta się chichrała na caaaały plac zabaw. Nie dała się ściągnąć mimo tego, że już zielona się zaczynała robić :evil_lol: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='olcha'] Tutaj jakby zaraz miała pawia puścić :oops2: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Loona napisał(a):Tutaj jakby zaraz miała pawia puścić :oops2: ahahahah nooo dokładnie! Ale wyciągnąć się nie dała :lol: silna bestia. Obiadek został w środku :evil_lol: p.s. pisałam w tym samym czasie u Ciebie :eviltong: i zapomniałam dodać, że super masz nowy bannerek :cool3: Quote
Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Olcha, przyszłam do Ciebie, bo gdzieniegdzie mnie obrażają :cool1: Mam nadzieję, że nie zarażę sie u Ciebie bielmem :cool1: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Behemot napisał(a):Olcha, przyszłam do Ciebie, bo gdzieniegdzie mnie obrażają :cool1: Mam nadzieję, że nie zarażę sie u Ciebie bielmem :cool1: Za późno ale zawsze jesteś mile widziana w moich zabielmowanych progach :diabloti: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Poweidziałam nie rusz i nie zamordowała go :D Quote
panienkabubu Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 widzialam swinke :cool3: cudowna:loveu: hehehe ale no cala Era, cala Era :cool3: Quote
Juszes Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jak z obrazka :loveu::loveu: Tekilka i motylek =* Słodko :roll::roll: A swinka zeczywiscie do erki podobna ;-) Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='olcha'] buzi buzi, Tekilko? :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='panienkabubu']widzialam swinke :cool3: cudowna:loveu: hehehe ale no cala Era, cala Era :cool3: :obrazic: :eviltong: [quote name='Juszes'] Jak z obrazka :loveu::loveu: Tekilka i motylek =* Słodko :roll::roll: A swinka zeczywiscie do erki podobna ;-) I Ty Brutusie przeciwko mnie? :shake: [quote name='Teklunia']buzi buzi, Tekilko? :loveu::loveu::loveu: Buzi buzi :lol: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Eeejjj jak podeszłam do tej wody to coś dużego (a la wydra/bóbr) dało susa w tą wode (jeszcze na zdjęciu widać kółka na wodzie :shocked!:) Quote
olcha Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Behemot'] Poznaję.... To schaby Ery... :shake: :klacz: :klacz: :klacz: [quote name='sylwiaskalska']Pies morderca :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 A teraz na poważnie :placz: Ja już nie wiem co mam robić :placz: Siedzę w domu, a psy teraz jak ciepło większość czasu spędzają na podwórku....Era się wyleguje...a Tekila stoi pod bramą/furtką/płotem i drze jape na cały zycher nieprzerwanie :placz: Jak ją wołam z daleka to mnie olewa :angryy: A jak podchodze to z miną niewiniątka mnie wita "oooo paaańcia jak miło, że wpadłaś" :angryy: Co ja mam zrobić żeby ona nie szczekała :placz: Zwariować można :placz: Quote
sylwiaskalska Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 olcha napisał(a):A teraz na poważnie :placz: Ja już nie wiem co mam robić :placz: Siedzę w domu, a psy teraz jak ciepło większość czasu spędzają na podwórku....Era się wyleguje...a Tekila stoi pod bramą/furtką/płotem i drze jape na cały zycher nieprzerwanie :placz: Jak ją wołam z daleka to mnie olewa :angryy: A jak podchodze to z miną niewiniątka mnie wita "oooo paaańcia jak miło, że wpadłaś" :angryy: Co ja mam zrobić żeby ona nie szczekała :placz: Zwariować można :placz: Na szczęście nie mam tego kłopotu ale Lalek namiętnie szczeka jak dzwoni domofon wtedy mozna oszaleć bo Teki też zaczyna swoje :roll: Nie wiem może jak zaczyna szczekać mów fee i zabaw ją jakąś zabawką. Quote
Behemot Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 olcha napisał(a):A teraz na poważnie :placz: Ja już nie wiem co mam robić :placz: Siedzę w domu, a psy teraz jak ciepło większość czasu spędzają na podwórku....Era się wyleguje...a Tekila stoi pod bramą/furtką/płotem i drze jape na cały zycher nieprzerwanie :placz: Jak ją wołam z daleka to mnie olewa :angryy: A jak podchodze to z miną niewiniątka mnie wita "oooo paaańcia jak miło, że wpadłaś" :angryy: Co ja mam zrobić żeby ona nie szczekała :placz: Zwariować można :placz: Mam ten sam problem z Sonią na działce :shake: Cholery można dostać :mad: Też nie wiem, co z tym zrobić, i czekam na mądre rady :cool1: Quote
sylwiaskalska Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Behemot napisał(a):Mam ten sam problem z Sonią na działce :shake: Cholery można dostać :mad: Też nie wiem, co z tym zrobić, i czekam na mądre rady :cool1: Ja jak mam swoje na działce to daje im po kostce takiej pedigree na ząbki mają wtedy zajęcie Quote
olcha Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Na szczęście nie mam tego kłopotu ale Lalek namiętnie szczeka jak dzwoni domofon wtedy mozna oszaleć bo Teki też zaczyna swoje :roll: Nie wiem może jak zaczyna szczekać mów fee i zabaw ją jakąś zabawką. U mnie domofon dzwoni średnio z 2 razy na godzinę :cool1: Jeśli psy są w domu to torpeda do drzwi i z zabójczym szczekiem wylatuja na dwór :shake: A jak ostatnio przyszoł pan domofoniarz i dzwonił milion razy na minutę bo musiał coś tam sprawdzić to normalnie zaczęłam żałować, że podcinanie fałdów głosowych jest już zabronione :angryy: W święta też było ciekawie jak się zjechali ludzie nie przyzwyczajeni :evil_lol: Tzn jak jej powiem już tak żeby usłyszała to się zamyka i nawet piłeczką się pobawi ale jak jest w amoku to koniec nic jej nie powstrzyma :shake: Teraz jak to pisze słyszę przez okno jak drze jape :angryy: Behemot napisał(a):Mam ten sam problem z Sonią na działce :shake: Cholery można dostać :mad: Też nie wiem, co z tym zrobić, i czekam na mądre rady :cool1: No halo ja tu czekam na rady :lol: sylwiaskalska napisał(a):Ja jak mam swoje na działce to daje im po kostce takiej pedigree na ząbki mają wtedy zajęcie Tekila zajmuje się zwierzyną lotną (czytaj motyle) :mad: Ide ją na łańcuch przywiązać zaraz wracam :angryy: Quote
Recommended Posts