madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Shikka napisał(a):Ma tylko King konga - Tekilkę :diabloti: :megagrin: Quote
olcha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Olcha, macie może konga? :hmmmm: To jest poważne pytanie ;) Nie mam ale właśnie się tak nawet przymierzałam, żeby może im kupić bo obie lubia różne wydłubywanki. Elizusiek napisał(a)::oops: no to mi głupio bo nie załapałam :oops: ale już wiem o co Ci chodzi :multi: Nie no ja nie w tym sensie :oops: Ojjj nie ważne :lol: Shikka napisał(a):Ma tylko King konga - Tekilkę :diabloti: madziasto4 napisał(a)::megagrin: :lol: :lol: :lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 olcha napisał(a):Nie mam ale właśnie się tak nawet przymierzałam, żeby może im kupić bo obie lubia różne wydłubywanki. No ja właśnie też się przymierzam... Ale czaisz się na oryginalnego czy jakąś podróbkę? Quote
olcha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):No ja właśnie też się przymierzam... Ale czaisz się na oryginalnego czy jakąś podróbkę? A wiesz, że nie mam pojęcia? Ja tak narazie przejrzałam oryginalne kongi żeby zorientować się w rozmiarze i cenie. I z tego co kojarzę to troche duże one są. Narazie nie kupię im wcale. Poczekam jak Tobie się sprawdzi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 olcha napisał(a):A wiesz, że nie mam pojęcia? Ja tak narazie przejrzałam oryginalne kongi żeby zorientować się w rozmiarze i cenie. I z tego co kojarzę to troche duże one są. Narazie nie kupię im wcale. Poczekam jak Tobie się sprawdzi :evil_lol: Cwaniara :eviltong: Dla naszych jest dobry 7cm. Taki oryginalny tej wielkości kosztuje ok 30zł, a podróbka (ale już 8,5cm:roll: ) ok 10 zł chyba... Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witam po krótkiej przerwie :evil_lol: Wpadłam sprawdzić czy z Tekilą wszystko ok, bo Kasi od Bena śniło się, że Ten ją pożarł ;) Quote
olcha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Cwaniara :eviltong: Dla naszych jest dobry 7cm. Taki oryginalny tej wielkości kosztuje ok 30zł, a podróbka (ale już 8,5cm:roll: ) ok 10 zł chyba... O to mi się kojarzy że 6 cm widziałam :hmmmm: Najchętniej to bym w jakimś zoologicznym chciała to poogladać, czy w ogóle jest sens kupować. Tak samo działają pyyyszne kostki ze szpikiem w środku :cool3: Teklunia napisał(a):Witam po krótkiej przerwie :evil_lol: Wpadłam sprawdzić czy z Tekilą wszystko ok, bo Kasi od Bena śniło się, że Ten ją pożarł ;) Witam po jakże krótkiej przerwie :eviltong: Tekila się nie dała :lol: A Ten nie miał niestrawości? :lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 olcha napisał(a):O to mi się kojarzy że 6 cm widziałam :hmmmm: Najchętniej to bym w jakimś zoologicznym chciała to poogladać, czy w ogóle jest sens kupować. Tak samo działają pyyyszne kostki ze szpikiem w środku :cool3: Oooo 6cm? To muszę przekopać necik jeszcze raz, porządniej.... Ja wolę kości nie dawać, bo Toro jest potwornie łakomy i nie gryzie :cool3: Ja też dziś specjalnie byłam w dużym zoologicznym, ale cholera nie mieli akurat :shake: Quote
olcha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Oooo 6cm? To muszę przekopać necik jeszcze raz, porządniej.... Ja wolę kości nie dawać, bo Toro jest potwornie łakomy i nie gryzie :cool3: Ja też dziś specjalnie byłam w dużym zoologicznym, ale cholera nie mieli akurat :shake: Tzn wydaje mi się, że to było 6 cm ale mnie nie należy słuchać :eviltong: Ale nawet takich wołowych? One duże są i raczej ugryźć je ciężko (tzn nie próbowałam :eviltong: ale podejrzewam, że tak jst) za to jęzorem się fajniście szpik wyciąga (tego też nie próbowałam ale wnoszę po ich błogich minach :eviltong: ) Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 olcha napisał(a):Tzn wydaje mi się, że to było 6 cm ale mnie nie należy słuchać :eviltong: Ale nawet takich wołowych? One duże są i raczej ugryźć je ciężko (tzn nie próbowałam :eviltong: ale podejrzewam, że tak jst) za to jęzorem się fajniście szpik wyciąga (tego też nie próbowałam ale wnoszę po ich błogich minach :eviltong: ) Z koścmi mogę pomyśleć, ale do konga tak czy siak się przymierzam, choćby ze względu na wakacje- będzie większe prawdopodobieństwo, że Toro nie zeżre pokoju hotelowego pod naszą nieobecność :evil_lol: A samego go z kością nie zostawię :roll: Quote
olcha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 madziasto4 napisał(a):Z koścmi mogę pomyśleć, ale do konga tak czy siak się przymierzam, choćby ze względu na wakacje- będzie większe prawdopodobieństwo, że Toro nie zeżre pokoju hotelowego pod naszą nieobecność :evil_lol: A samego go z kością nie zostawię :roll: Oo to taki mały a taki żarty? Niedojada psina to musi sobie pokojami hotelowymi odrabiać :evil_lol: Nie mam konga więc Ci nie doradzę. Czytałam gdzieś, że na takie małe potfforki dobre jest rozrzucanie po całym pokoju tego co lubi żeby miał zajęcie jak was nie będzie w wyszukiwanie. Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 olcha napisał(a):Witam po jakże krótkiej przerwie :eviltong: Tekila się nie dała :lol: A Ten nie miał niestrawości? :lol: coś Ty - nawet nie poczuł smaku porządnie ;) Quote
olcha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Tutaj jest jakiś 6 cm ale niemiecki :cool1: http://www.amazon.de/Paulchen-Kong-Stuff-ball-15510/dp/B0002DHO1S A tu 6,5 piłeczka http://www.amazon.de/Paulchen-Kong-Ball-15490-5-rot/dp/B0002DHNZU Quote
olcha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Teklunia napisał(a):coś Ty - nawet nie poczuł smaku porządnie ;) :lol: :lol: :lol: A tyle czasu ją tuczyłam :placz: Quote
Loona Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 olcha napisał(a)::lol: :lol: :lol: A tyle czasu ją tuczyłam :placz: Chyba Ci się pomyliło z Erą :evil_lol: Quote
olcha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Loona napisał(a):Chyba Ci się pomyliło z Erą :evil_lol: O przepraszam na cziłałowym forum mi insynuowali że już jest gruba :eviltong: i jak tak na nią patrze to rzeczywiście zaczyna się zaokrąglać :oops: Ale teraz jestem z siebie dumna bo moi rodzice (dokarmiacze pełnoetatowi) wyjechali na tydzień i zaczęłam je przestawiać na roayala (tak żeby jadły tylko jego, a nie żeby to była zagryzka) i od 2 dni jedzą tylko royala :multi: :multi: :multi: Ale rodzice wrócili :p ciekawe ile to potrwa :p Quote
panienkabubu Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='olcha']Tutaj jest jakiś 6 cm ale niemiecki :cool1: http://www.amazon.de/Paulchen-Kong-Stuff-ball-15510/dp/B0002DHO1S A tu 6,5 piłeczka http://www.amazon.de/Paulchen-Kong-Ball-15490-5-rot/dp/B0002DHNZU :crazy: matko coz to jest?? Quote
Shikka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :hmmmm: Konga to mi sie z ten teges, muzyką... Ale cos mi się widzi że to takie coś gdzie się do środka wkłada smaczki a pies musi kombinować jak je wyciągnąć...jestem w błędzie...?? :oops: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 panienkabubu napisał(a)::crazy: matko coz to jest?? Matko już się przestraszyłam, że wstawiłam jakieś linki nie ten teges :oops: :evil_lol: :diabloti: To jest takie coś co opisała ponieżej Shikka. Shikka napisał(a)::hmmmm: Konga to mi sie z ten teges, muzyką... Ale cos mi się widzi że to takie coś gdzie się do środka wkłada smaczki a pies musi kombinować jak je wyciągnąć...jestem w błędzie...?? :oops: Nie jesteś w błędzie :lol: Tam do środka wkłada się takie grubsze smaczki, a wyloty zalepia się czymś lepkim (np masło lub jakas pasta) i pies się musi do samego środka dogrzebać. Quote
Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Łomatko, a co ta gęś po prawej ma taki wielki kuper? :crazyeye: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Behemot'] Łomatko, a co ta gęś po prawej ma taki wielki kuper? :crazyeye: To taka specjalna rasa od razu z nadzieniem :evil_lol: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Nagle z mrocznej otchłani wyłoniło się TO :diabloti: Quote
Recommended Posts