olcha Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 panienkabubu napisał(a):Ja robie identycznie :evil_lol: z Benem i z Halszka no identycznie :evil_lol: tylko z tym unieruchomieniem miewam problemy ale jakos daje rade :evil_lol: na szczescie moje psy znaja komende SIAD i SIEDŹ W MIEJSCU PRZEZ CHWILE :evil_lol: to jakos dajemy rade :evil_lol: Ja z Erą też nie mam problemów, wpycham jej tabletke i już :watpliwy: panienkabubu napisał(a):jakie dożysko????? :loveu: anea napisał(a):no wlansie jakie????? a ja juz myslalam ze wsyztskie dogi na forum znam :) No dożysko w galerii Szpilki "Szpilka co szybsza jest niż piłka" są tam zdjęcie arlekinka :lol: boskie zdjęcia :lol: Quote
Loona Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Shikka'] Prawdziwe polskie święta :evil_lol: Jest flaszka, jest zagrycha :evil_lol: Nie wiedziałam tylko, że Basta też pije :crazyeye: Quote
Shikka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Też...jak to też...?? :crazyeye: My abstynenci jesteśmy...a ona chla na umór :evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 O jesuuuuuuu :crazyeye: ale miałam dzisiaj sen!! :crazyeye: jechalam sobie samochodem do domu, a jadac do mnie do domu, trzeba przejechac przez rondo.. i w ogole to dziwne, ale zawsze mam w snach tak, ze jestem np w samochodzie a potem juz nagle ide piechota.. No, ale do rzeczy.. Przejechalam pol ronda (bo musialam skrecic do mnie w lewo) i nagle patrze, biegnie Tequilla (tak tak, ta Twoja Tequila!) :crazyeye: dorwałam ją szybko na rece (juz nie siedzialam w tedy w samochodzie), bo z drugiej strony n adciagal TENek!! :crazyeye: wiec spanikowalam, zlapalam ja, ale ona taka malutka, ze mi sie wyslizgnela z reki i TEN ja zaczal gryzc, rzucac sie na nia :crazyeye: wiec probowalam go odciagnac (czulam na dloniach jego zeby!! :crazyeye: ) i po prostu nagle znalazlam sie na takich schodach u mojej kolezanki przed domem.. No i probowalam go jakos odciagnac, a dziewczyny, ktore siedzialy doslownie obok mnie, w ogole nie chcialy mi pomoc :crazyeye: a ja sie silowalam biedna, w koncu nakrylam TENa jakims kocem, ktory nie wiadomo w ogole skad sie wzial :crazyeye: i ucieklam co sil do siebie do domu. Nastepna scena byla taka, ze juz bylam u mnie w pokoju z Tekilą na rekach i glaskalam ją zeby sie uspokoila i nagle do mnie wbiega TEN :crazyeye: no to ja juz mini zawal, ale nagle sytuacja przeksztalca sie w taka, jakby tej poprzedniej na dworze w ogole nie bylo i TEN podchodzi do Tequilli i zaczyna ją lizac i bawią sie w najlepsze :stupid: :stupid: ale bylam w takim stresie, jak nigdy :roll: Quote
olcha Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 panienkabubu napisał(a):O jesuuuuuuu :crazyeye: ale miałam dzisiaj sen!! :crazyeye: jechalam sobie samochodem do domu, a jadac do mnie do domu, trzeba przejechac przez rondo.. i w ogole to dziwne, ale zawsze mam w snach tak, ze jestem np w samochodzie a potem juz nagle ide piechota.. No, ale do rzeczy.. Przejechalam pol ronda (bo musialam skrecic do mnie w lewo) i nagle patrze, biegnie Tequilla (tak tak, ta Twoja Tequila!) :crazyeye: dorwałam ją szybko na rece (juz nie siedzialam w tedy w samochodzie), bo z drugiej strony n adciagal TENek!! :crazyeye: wiec spanikowalam, zlapalam ja, ale ona taka malutka, ze mi sie wyslizgnela z reki i TEN ja zaczal gryzc, rzucac sie na nia :crazyeye: wiec probowalam go odciagnac (czulam na dloniach jego zeby!! :crazyeye: ) i po prostu nagle znalazlam sie na takich schodach u mojej kolezanki przed domem.. No i probowalam go jakos odciagnac, a dziewczyny, ktore siedzialy doslownie obok mnie, w ogole nie chcialy mi pomoc :crazyeye: a ja sie silowalam biedna, w koncu nakrylam TENa jakims kocem, ktory nie wiadomo w ogole skad sie wzial :crazyeye: i ucieklam co sil do siebie do domu. Nastepna scena byla taka, ze juz bylam u mnie w pokoju z Tekilą na rekach i glaskalam ją zeby sie uspokoila i nagle do mnie wbiega TEN :crazyeye: no to ja juz mini zawal, ale nagle sytuacja przeksztalca sie w taka, jakby tej poprzedniej na dworze w ogole nie bylo i TEN podchodzi do Tequilli i zaczyna ją lizac i bawią sie w najlepsze :stupid: :stupid: ale bylam w takim stresie, jak nigdy :roll: Ahahahahaha nie mogę :lol: :lol: :lol: Musisz chyba odstawić dogo :roflt: Cieszę się, że w Twoim śnie to nie Tekila była ta zła dla psów :evil_lol: p.s. dziękuję za poświęcenie :roflt: :buzi: Quote
Behemot Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 No taaaak... wszystko jasne :roll: To jednak jest oko Tequilli :roll: Olcha, jak możesz? Przecież Twoje psy już ze swojej natury są krwiożerczymi bestiami, a Ty jeszcze rozbudzasz w nich agresję :roll: Kkkkkurde :diabloti: Quote
olcha Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Behemot'] No taaaak... wszystko jasne :roll: To jednak jest oko Tequilli :roll: Olcha, jak możesz? Przecież Twoje psy już ze swojej natury są krwiożerczymi bestiami, a Ty jeszcze rozbudzasz w nich agresję :roll: Kkkkkurde :diabloti: Jesteś już druga osobą, która mi to wypomina :evil_lol: No cóż zdecydowałam się na agresywną rasę to niech chociaż będą bardziej agresywne niz inne KKKKKurde czyż nie mam racji? Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='olcha'] Wreszcie się pojawiłaś :crazyeye: Myślałam, żeś się przejadła i pękłaś :evil_lol: Na tym zdjęciu każda patrzy czy druga nie porzuci swojej zabawki żeby ją zabrać :evil_lol: Quote
olcha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Loona']Wreszcie się pojawiłaś :crazyeye: Myślałam, żeś się przejadła i pękłaś :evil_lol: Właśnie wróciłam ze zszywania :eviltong: Na tym zdjęciu każda patrzy czy druga nie porzuci swojej zabawki żeby ją zabrać :evil_lol: Dokładnie! :klacz: :lol: Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 olcha napisał(a):Dokładnie! :klacz: :lol: Widzisz jak ja znam Twoje psy :evil_lol: Szkoda tylko, że nie widziałam ich jeszcze na żywo :placz: Będziesz w Łodzi? :evil_lol: Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 bedziesz w lodzi???? ;) rozbraja mnie ta poduszka elektryczna Quote
olcha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Loona napisał(a):Widzisz jak ja znam Twoje psy :evil_lol: Szkoda tylko, że nie widziałam ich jeszcze na żywo :placz: Będziesz w Łodzi? :evil_lol: Kiedyś się na pewno spotkamy. Nawet jeślibyłabym w Łodzi to szczurów bym ze sobą nie ciągnęła :-( bu. Szkoda, że na wystawę nie można wchodzić z czym się chce :eviltong: anea napisał(a):bedziesz w lodzi???? ;) rozbraja mnie ta poduszka elektryczna A Ty? :cool3: Będziesz? :cool3: W suuuuumiieeee? A kiedy to? Hihih poduszka to super patent :lol: Quote
olcha Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Z pamiętnika Ery... Tutaj nam wpadła piłeczka... Pańcia sadystka nie chciała nam pomóc.... Wcale a wcale... Zatrudniłam więc to chude guano... Podczas gdy ona próbowała, ja postanowiłam ulec i wybłagać pomoc w tej jakże ważnej życiowej sprawie... W końcu się udało :multi: Tutaj już czekam na rzut :multi: Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 olcha napisał(a):Szkoda, że na wystawę nie można wchodzić z czym się chce :eviltong: W praktyce wystarczy szczepienie przeciw wściekliźnie ;) Ale nie dziwię się, że nie chcesz ich brać, zdjęcia przecież trzeba robić :evil_lol: olcha napisał(a):A Ty? :cool3: Będziesz? :cool3: W suuuuumiieeee? A kiedy to? Ja będę :multi: Zgłoszenie poszło :) 5-6 maja (chi są 6 ;)) Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Loona napisał(a):W praktyce wystarczy szczepienie przeciw wściekliźnie ;) Ale nie dziwię się, że nie chcesz ich brać, zdjęcia przecież trzeba robić :evil_lol: Ja będę :multi: Zgłoszenie poszło :) 5-6 maja (chi są 6 ;)) no wlasnie chcialam napisac ze napewno wtedy kiedy ja nie moge :( i kurde jak zwykle dogi sa innego dnia niz chi Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 anea napisał(a):i kurde jak zwykle dogi sa innego dnia niz chi Jak są innego jak grupa druga jest w niedzielę :crazyeye: Quote
anea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Loona napisał(a):Jak są innego jak grupa druga jest w niedzielę :crazyeye: to mozliwe... szczegolnie ze mi sie teraz strona nie otwiera wiec pewnie pomylilam wystawy ;) w kazdym razi ei tak nie moge ;) Moze na warszawska chociaż dotre... a pamietnik Ery :D skad ja to znam..... Quote
panienkabubu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cześć :cool3: olcha, Ty pewnie przyjmujesz zamówienia na chiłki opolskie co? :cool3: jak są w niedzielę, to Ci obfocę :loveu: taka będę dobra, a co! :cool3: (bezinteresownie tego nie robię :evil_lol:) Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='panienkabubu']cześć :cool3: olcha, Ty pewnie przyjmujesz zamówienia na chiłki opolskie co? :cool3: jak są w niedzielę, to Ci obfocę :loveu: taka będę dobra, a co! :cool3: (bezinteresownie tego nie robię :evil_lol:) Chciałabym przyjmować, ale mogę tylko składać :placz: Więc składam Tobie o piękna panienko :modla: ;) :lol: Quote
Shikka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='olcha'] łojezuuuuuuuuuuuuuuuuu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Co Ty temu biednemu pieskowi robilaś?? :hmmmm: CESC BABY!!!! Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Shikka napisał(a):łojezuuuuuuuuuuuuuuuuu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Co Ty temu biednemu pieskowi robilaś?? :hmmmm: CESC BABY!!!! Trafiła Pani na niepowtarzalne karmienie foki z ręki :lol: Quote
Recommended Posts