olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 A tu się konwalię szykują :loveu: Już się nie mogę doczekać wieczoru letniego i tego zapachu :loveu: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kalusia napisał(a):Letnich wieczorów?? Konwalie?? Jak to?? dlaczego?? U mnie konwalie na wiosne kwitną, znowu jakieś tajemnice twojego zaczarowanego ogródka?? Oj Kalusia czepiasz się słówek. Nie chodziło mi o zapach konwalii tylko zapach letniego wieczoru. Ale konwalie akurat u mnie w tym zacienionym ogródku kwitna raczej w lato niż na wiosne (dla mnie liczy sie lato od kiedy mogę chodzić w krótkim rękawku wieczorem :eviltong: ). A u Magdy z kolei na jej urodziny w maju. Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 dzień dobry ;) i jak tam te Twoje czarne i białe pchły sie miewają :cool3: bo mój brytan śpi :p Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kalusia napisał(a):No juz taka jestem czepialska ;) a tak w ogóle to cudowne zdjęcie pszczólki!!!! Lizus :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 madziasto4 napisał(a):dzień dobry ;) i jak tam te Twoje czarne i białe pchły sie miewają :cool3: bo mój brytan śpi :p Dzieńdobry :p Nic mnie nie swędzi więc chyba nie mam pcheł :niewiem: ;) Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 olcha napisał(a):Dzieńdobry :p Nic mnie nie swędzi więc chyba nie mam pcheł :niewiem: ;) i kto tu jest czepialski :mad: :eviltong: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 madziasto4 napisał(a):i kto tu jest czepialski :mad: :eviltong: Kalusia? :roll: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 olcha napisał(a):Kalusia? :roll: :eviltong: no nie pogadasz :shake: :diabloti: DOBRA- poddaję się- nie masz pcheł, masz 2 śliczne, małe jak pchły :evil_lol: sunie :cool3: tak może być?? :razz: :razz: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 madziasto4 napisał(a):no nie pogadasz :shake: :diabloti: DOBRA- poddaję się- nie masz pcheł, masz 2 śliczne, małe jak pchły :evil_lol: sunie :cool3: tak może być?? :razz: :razz: Mam pchły w domu? :smhair2: Idę po większa dawkę frontline :evil_lol: A tak serio to moje pchłowe sunieczki sobie właśnie koło mnie urządziły popołudniową drzemkę :loveu: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kalusia napisał(a):ej no zejdź ty ze mnie co :mad: ;) Pchły, pchły. madziasto4 dobrze mówi. a kto zawsze powtarza "uwarzaj nie nadepnij na psy"?? :angryy: i weź tu pokaż Kalusi jak się forum obsługuje :angryy: Ale rzeczywiście powtarzam....a i tak wszyscy depczą :shake: Quote
moon_light Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 olcha napisał(a):Ale rzeczywiście powtarzam....a i tak wszyscy depczą :shake: Skąd ja to znam:roll:...albo depczą, albo krzyczą "wez to ode mnie-boje sie chodzic" :evil_lol: Olcha , czyżby Kalusia, byla z Tobą na wystawie w NDW? Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 moon_light napisał(a):Skąd ja to znam:roll:...albo depczą, albo krzyczą "wez to ode mnie-boje sie chodzic" :evil_lol: Olcha , czyżby Kalusia, byla z Tobą na wystawie w NDW? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hihihii to tak jak u mnie :eviltong: Ano była zresztą razem spędziłyśmy 4 lata w L.O. w NDM :cool3: mogłam obserwować jej plecy :eviltong: bo siedziała przede mną :evil_lol: Quote
moon_light Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 olcha napisał(a):Ano była zresztą razem spędziłyśmy 4 lata w L.O. w NDM :cool3: mogłam obserwować jej plecy :eviltong: bo siedziała przede mną :evil_lol: I Ją poznalam , tak ? o tej osobie mówimy ??Nosiła Tq na rękach?:roll: Kalusia witam !! Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 moon_light napisał(a):I Ją poznalam , tak ? o tej osobie mówimy ??Nosiła Tq na rękach?:roll: Kalusia witam !! Tak Kalusia to zawodowa nosicielka Tekili :evil_lol: i ją poznałaś :eviltong: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kalusia napisał(a):tak to byłam ja...:oops: :p oj ale ja je (ere i tekile lubie bardzo) tylko ze Era czasami sie pcha a Tequila wszysto liże. Ja je bardzo lubie (sama juz psów niestety nie mam :-(), raz nawet nie chcac nadepnac na Erkę nadepnełam na... Olchę Bolało, nadal nie wybaczyłam :nonono2: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kalusia napisał(a):mogłaś równiez mazac moje plecy dlugopisem Co skrzętnie wykorzystywałam :evil_lol: i proszę mi tu Kalusia nie ględzić w psiej galerii! Marsz spać! Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kalusia napisał(a):nie odpowiem bo uznasz ze sie czepiam ;) a ja nie wybaczyłam mazania po plecach ;) Bo się czepiasz! Czepiaczu! A ja nie przepraszałam za mazanie po plecach :evil_lol: :roflt: Quote
cuciola Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 kurcze ja tu wchodze do galerii zeby focie poogladac a wy tu gadu gadu :D fotki dawac! pieskow a nie roslinnosci :P Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Mam tu jedną fotkę niezbyt ładną...:oops: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Mam tu jedną fotkę niezbyt ładną...:oops: O! Co za dupeńka:evil_lol: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Dziękuję w imieniu dupeńki Eruni :oops: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Dziękuję w imieniu dupeńki Eruni :oops: Proszę bardzo:lol: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 A tak pewnie wyglądała malutka Tekilka chociaż nie mam jej zdjęć ale to jej przyrodnie rodzeństwo. Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):A tak pewnie wyglądała malutka Tekilka chociaż nie mam jej zdjęć ale to jej przyrodnie rodzeństwo. Ale kruszynka:loveu: Quote
Recommended Posts