panienkabubu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 olcha napisał(a):W ten łykend mnie nie ma, ewent w niedzielę :eviltong: No to dobrze, że bez psa :cool3: Bo ja może z psem :cool3: skoro Ty z psem to i ja :evil_lol: hahaha :evil_lol: nie no zobaczy się :cool3: w kazdym razie na 99% bede w ten weekend w Warszawie... Quote
olcha Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Juszes napisał(a):Ale ja lubię zdjięcia Tequilki jak się bawi tą pileczką =*** A ja lubię to na żywo oglądać, mam nadzieję specjalnie dla Ciebie uwieczniać to częściej :p panienkabubu napisał(a):skoro Ty z psem to i ja :evil_lol: hahaha :evil_lol: nie no zobaczy się :cool3: w kazdym razie na 99% bede w ten weekend w Warszawie... Mój pies nie lubi innych psów więc jak zobaczy Bena czy Hankę to będzie mieć minę srającego kota :eviltong: Ja będę na 88% bo kurcze ostatnio za dużo sobie planuję, a jak planuję to potem mi nie wypala, więc nic już nie mówię :p Quote
BlackSheWolf Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 olcha napisał(a): Pięęękne fotki :D 2 słodkie psiaki = podwójne szczęście w domku :D:loveu: Quote
olcha Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 butterfly15 napisał(a):Pięęękne fotki :D 2 słodkie psiaki = podwójne szczęście w domku :D:loveu: Dziękuję :p Wnoszę po bannerku, że masz podobne szczęście w domu :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 olcha napisał(a): :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boooooooooooskie....................... olcha, nie zrozum mnie źle, ale wizyta w ten weekend byłaby dla mnie bardzo przykrą wizytą (jeśli jesteś ciekawa, szczegóły na PW), więc modlę się, żeby w tym terminie nie była konieczna, jednak jeżeli będę już w Wawie to chciałabym się spotkać i wymiziać Twoje suczyska :cool3: procenty na szczęście maleją i już na chwilę obecną na 50% jadę do Warszawy w ten weekend.... :roll: Quote
olcha Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boooooooooooskie....................... olcha, nie zrozum mnie źle, ale wizyta w ten weekend byłaby dla mnie bardzo przykrą wizytą (jeśli jesteś ciekawa, szczegóły na PW), więc modlę się, żeby w tym terminie nie była konieczna, jednak jeżeli będę już w Wawie to chciałabym się spotkać i wymiziać Twoje suczyska :cool3: procenty na szczęście maleją i już na chwilę obecną na 50% jadę do Warszawy w ten weekend.... :roll: Chyba Cię rozumiem. Ja ostatnio też mam częstsze wizyty w Warszawie, a wolałabym ich nie mieć :-( Ja w ten weekend i tak jestem na uczelni więc odpada :shake: O mizianiu Ery możesz zapomnieć :grins: CHyba, że należysz do tej niewielkiej grupki ludzi, którą ostatecznie toleruje :eviltong: Mojej przyjaciółki z którą znam się od plemnika nie jest w stanie zaakceptować. A jest u mnie bardzooo często. Nie wiem od czego to zależy :niewiem: Mun lajt np. dała się pogłaskać i nawet złapac za obrożę na spacerze :crazyeye: Anety też nie gryzie chociaż ostatnio jak do mnie przyjechała to jej do nogawek poleciała :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 olcha napisał(a):Mun lajt np. dała się pogłaskać i nawet złapac za obrożę na spacerze :crazyeye: A spróbowała by teściowej podskoczyć :mad::evil_lol: ja tak przelotem w galerii- i powiem ze usmiech erutki mnie rozbroił :) Olcha gdzie robiłaś te fotki ? w klub\ie? Quote
Behemot Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Olcha, a skąd ty wzięłas takie piekne zdjecia miasta noca? :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Behemot napisał(a):Olcha, a skąd ty wzięłas takie piekne zdjecia miasta noca? :crazyeye::loveu::loveu::loveu: pewnie sciagnela z internetu i udaje, ze to jej :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='olcha'] A czo to? :stupid: [quote name='olcha']Mojej przyjaciółki z którą znam się od plemnika :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
olcha Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 moon_light napisał(a):A spróbowała by teściowej podskoczyć :mad::evil_lol: ja tak przelotem w galerii- i powiem ze usmiech erutki mnie rozbroił :) Olcha gdzie robiłaś te fotki ? w klub\ie? :lol: No tak zapomniałam. Teściowej lepiej nie podpadać :eviltong: Uśmiech Erutki jest najkochańszym uśmiechem na świecie :loveu: Fotki robiłam w Warszawie :diabloti: wisząc przez balkon Behemot napisał(a):Olcha, a skąd ty wzięłas takie piekne zdjecia miasta noca? :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Zrobiłam :eviltong: panienkabubu napisał(a):pewnie sciagnela z internetu i udaje, ze to jej :evil_lol: :lol: :lol: :lol: A już myślałam, że mi się uda :placz: madziasto4 napisał(a):A czo to? :stupid: :roflt::roflt::roflt::roflt: To była chyba błękitna laguna :eviltong: ;) Quote
olcha Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Nowa piłeczka = nowa rzecz o którą należy walczyć :p Quote
Behemot Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='olcha'] Bosheeeee, jakie tipsy! :eek2: :cool3: Quote
Gosiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 boooooomba :loveu: cześć Oleńko kiedy wystawa? Cholera nic juz nie wiem, zero bieżących info... wypadłam z obiegu :placz: Quote
olcha Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Behemot']Bosheeeee, jakie tipsy! :eek2: :cool3: :oops: Ona nie cierpi obcinania i zwlekam jak mogę :oops: [quote name='Gosiek'] boooooomba :loveu: cześć Oleńko kiedy wystawa? Cholera nic juz nie wiem, zero bieżących info... wypadłam z obiegu :placz: Wystawa jest teraz w ten weekend w Nowym Dworze! I oczywiście nie mogę na niej być :placz: Ale już sobie paparazziego załatwiłam :cool3: Quote
anea Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 to niech ten paparazzi obfoci tez dogi ;) Coś mi sie nie dobrego z Punka dzieje :( ale strasznie zaganiana jestem wiec relacje zdam w piatek Quote
panienkabubu Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 anea napisał(a):to niech ten paparazzi obfoci tez dogi ;) Coś mi sie nie dobrego z Punka dzieje :( ale strasznie zaganiana jestem wiec relacje zdam w piatek i PRZEDE WSZYSTKIM bernardyny :cool3: Quote
olcha Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 anea napisał(a): Coś mi sie nie dobrego z Punka dzieje :( ale strasznie zaganiana jestem wiec relacje zdam w piatek O masz! Co się dzieje? anea napisał(a):to niech ten paparazzi obfoci tez dogi ;) panienkabubu napisał(a):i PRZEDE WSZYSTKIM bernardyny :cool3: neee neee ne :evil_lol: Caaaaała skromna karta pójdzie na cziłałki i to co paparazzi uzna za blisko przechodzące ringu :evil_lol: i warte uwagi :eviltong: Ale oczywiście nic nie będzie na tych zdjęciach widać, więc narazie żyję nadzieją :eviltong: Quote
olcha Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Przyszoły nowe frisbjaki :cool3: :cool3: :cool3: Ale jeszcze nawet nie miałam czasu się z Erą pobawić :placz: Quote
madziaaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Przyszoły nowe frisbjaki :cool3: :cool3: :cool3: Ale jeszcze nawet nie miałam czasu się z Erą pobawić :placz: jakie rozziooowe :lol: Dziękujemy za fotki na maila! :p Quote
olcha Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 madziaaa napisał(a):jakie rozziooowe :lol: Dziękujemy za fotki na maila! :p Ooo doszły? :hmmmm: wczoraj mi pisało, że nie dochodzą hmmm...a filmik dostałaś? Quote
madziaaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ooo doszły? :hmmmm: wczoraj mi pisało, że nie dochodzą hmmm...a filmik dostałaś? właściwie jedna fotka doszła :lol: a filmik, niee.. :shake: Quote
Loona Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ola, a może jakieś nowe foty Twoich psic doszły na Twój komputer? :evil_lol: Może weszłyby też na galerkę? :evil_lol: Quote
Recommended Posts