Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):
No nie Behemot dorwała się do literek :shake: :diabloti: Debestce wysłałaś pierwszej :obrazic:

Ale jej nie napisałam, że ją kocham :eviltong:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anea napisał(a):
u mnie rano tez padal snieg wiec ubralam sie jak na syberie a teraz czuje sie jak w saunie :(

ja wiem na ktorym zdjeciu nie ma Ery ale nie powiem :)

ps dzis n atorwarze jest wstep wolny na konikowe zawody ;) wiec jak chcesz sie zobaczyc ze mna i Agatka a przy okzaji troche sie doksztalcic w sportach jeżdzieckich to zapraszam :) (my bedziemy tak od 17)

Nie mogę dziś :placz: :placz: :placz: Pozdrów ode mnie Agatę! Wyściskaj i takie tam ;) Zrób milion zdjęć :cool3: Teraz się w miare ciepło zrobiło, ale i tak bez kurtki nie ma mowy :shake:

Behemot napisał(a):
Ale jej nie napisałam, że ją kocham :eviltong:

Nooo......dobra wybaczam :calus: :diabloti:

Posted

[quote name='olcha'] żarcisz sobie?

ano padało, ale dzisiaj juz pełnia wiosny:loveu:

[quote name='olcha']

Psie szczęście

U Majora tez tak zawsze wyglada szczescie :evil_lol:

[quote name='malawaszka']o rany Ty też???? fajne baje są na mini mini nie??? trochę naszych staroci z dzieciństwa a od wczoraj mam kilka mp3 z fasolkami i tym podobnymi piosnkami

a ja do dzisiaj slucham fasolek :oops:

[quote name='olcha']

Tylko na jednym zdjęciu nie ma Ery, wskaż na którym wysyłając smsa pod numer...

olcha, miało już nie być makro! :mad: :diabloti:

[quote name='olcha']Ponieważ dziś pada u mnie...śnieg :angryy: To wstawiam słoneczne zdjęcia

a jednak pada :cool3:

ale dama :loveu:

[quote name='anea']
ps dzis n atorwarze jest wstep wolny na konikowe zawody wiec jak chcesz sie zobaczyc ze mna i Agatka a przy okzaji troche sie doksztalcic w sportach jeżdzieckich to zapraszam (my bedziemy tak od 17)

:placz: ja chce na torwar...... to moje marzenie no :placz:

[quote name='olcha']Podczas gdy Tekila się obijała i wystawiała nosa do słońca.....

......

ja z nia nie moge ;D jaka dama :evil_lol: :loveu:

czesc olcha :loveu:

musiałam pousuwać dużo zdjęć i emotek, bo mi pisało, że nie mogę wysłać :watpliwy:

Posted

[quote name='panienkabubu']1. ano padało, ale dzisiaj juz pełnia wiosny:loveu:
2. U Majora tez tak zawsze wyglada szczescie :evil_lol:

3. a ja do dzisiaj slucham fasolek :oops:

4. olcha, miało już nie być makro! :mad: :diabloti:

5. a jednak pada :cool3:

6. ale dama :loveu:

7. :placz: ja chce na torwar...... to moje marzenie no :placz:

1. Wykrakałaś :angryy:
2. :evil_lol: Major ma większy uśmiech :eviltong:
3. A ja dzisiaj znów darłam się w samochodzie :oops: Ale jak ktoś mnie z naprzeciwka mijał to się zamykałam :evil_lol: Ja nie mogę jeździć sama :shake:
4. O się na makro nie zna, makro Gosia robi :evil_lol: to sa piekne zdjęcia plenerowe :evil_lol:
5. PADA :angryy: tzn padaŁO
6. Dama co kupy zjada
7. Zapraszamy do stolycy!

Posted

tyle razy już byłam w stolicy i nigdy nie było mi dane obejrzeć koników :placz:
a i chciałabym je obfocić, ale najpierw musiałabym pójsć do alive na szybki kurs obsługi mojego sprzętu......
ale mi się marzy koń..... :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='panienkabubu']tyle razy już byłam w stolicy i nigdy nie było mi dane obejrzeć koników :placz:
a i chciałabym je obfocić, ale najpierw musiałabym pójsć do alive na szybki kurs obsługi mojego sprzętu......
ale mi się marzy koń..... :placz: :placz: :placz:

A wczoraj miałaś wolne :cool3: O to jak już go będziesz miała to ja Ci go mogę czesać, ubierać i rozstępowywać :loveu:

Posted

olcha napisał(a):
A wczoraj miałaś wolne :cool3: O to jak już go będziesz miała to ja Ci go mogę czesać, ubierać i rozstępowywać :loveu:

ja juz o tym marze......... :( tak zaluje, ze jakis czas temu musialam pozegnac sie z moimi konikami ... :( az mnie na wspomnienia wzielo, jak wroce z uczelni, to dodam do swojej galerii moje konieeeee............ :( buuuuu......

pogoda mnie dobija i chyba mam doła :(

Posted

panienkabubu napisał(a):
ja juz o tym marze......... :( tak zaluje, ze jakis czas temu musialam pozegnac sie z moimi konikami ... :( az mnie na wspomnienia wzielo, jak wroce z uczelni, to dodam do swojej galerii moje konieeeee............ :( buuuuu......

pogoda mnie dobija i chyba mam doła :(

Ojejj miałaś konie? :-( Oddałaś je w dobre ręce? :-( Współczuję :shake:

Posted

panienkabubu napisał(a):
miaaaaaałam :placz: :placz: :placz: nawet 7 :placz: :placz: musialam oddać :placz: :placz: :placz: ale poszły w dobre ręcę i chociaz tyyyyle dobrze :placz: :placz: :placz:

Buuuuu współczuję :-( :-( :-( Dobrze, że im chociaż dobrze tam gdzie są. :calus:

Posted

[quote name='Juszes']

A Tequilka bawi sie jak kociak xD Hihihi slodkieee :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Behemot']Miałam identyczne spostrzeżenie! :loveu::loveu::loveu:

:eviltong: Bo to koto pies jest :eviltong:

Zapraszam na FILM z kotopsem w roli głównej

Posted

Witam,sliczne masz pieski:loveu: też zawsze chciałam mieć chihuahue ale wyszło inaczej,nie w tą strone z rozmiarami ;) ale od niedawna też mam coś z małych :cool3:
przytul od nas krzuszynki :loveu:

Posted

[quote name='Behemot']A tego Soflite'a gdzie kupiłaś? Też się na niego zasadzam ;)

Kupiłam Erze w końcu małego frisbiaka ma 17 cm średnicy. Nie wiem czy dla Soni by się taki nadawał?

Najpierw szukałam tutaj - www.frisbee.net.pl ale potem wlazłam na allegro i patrzę, że babka od tej strony też tutaj sprzedaje :cool3: Więc kupiłam oba przez allegro od niej. Bardzo miła na każdego upierdliwego maila mi odpisała :grins:

Tutaj strona http://www.allegro.pl/item176988674_frisbee_dysk_dla_szczeniat_i_psow_wrazliwych.html

[quote name='Elizusiek']Witam,sliczne masz pieski:loveu: też zawsze chciałam mieć chihuahue ale wyszło inaczej,nie w tą strone z rozmiarami ;) ale od niedawna też mam coś z małych :cool3:
przytul od nas krzuszynki :loveu:

Przytulę, ale już mnie chyba znienawidzą od tego przytulania :eviltong: Oczy już im wychodzą :eviltong:

--------------

Nikt nie podziwia slalomu do tyłu :placz:

Posted

[quote name='olcha']Kupiłam Erze w końcu małego frisbiaka ma 17 cm średnicy. Nie wiem czy dla Soni by się taki nadawał?

Najpierw szukałam tutaj - www.frisbee.net.pl

O, widzę, że w tym sklepie już uzupełnili towar. Trza będzie zamówić! :lol:
Olcha, a tej gustownej kamizeli sobie nie kupujesz? ;)

Posted

[quote name='olcha'] Zapraszam na FILM z kotopsem w roli głównej

Super! :klacz: Jaka ona zwinna i szybka! :loveu:
Ja też chciałam nauczyć Sonię slalomu między nogami, ale ona chyba jest za duża :shake: Musiałabym stawiać milowe kroki :evil_lol:

Posted

Ceść Brzydale :)
Cieszę się że podoba Ci sie mój Gacoperz podoba ;)
Jest uroczy :angryy:
Zwłaszcza gdy nie poznaje domu po powrocie do domu :loveu:
może jak oduczy się zjadania ( z wielkiej miłosności ) wszystkiego co jej do kostek sięga to spotkamy się na jakim`s spacerku... ;)