Juszes Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Na tym zdjięciu Erka wyszla mi jak taki maly warchlaczek chowający sie w trawie xD :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 olcha napisał(a):To stare zdjęcia :eviltong: U mnie teraz ciągle leje :eviltong: ale jak masz ochotę to wpadaj. a u mnie dzisiaj śnieg :) Quote
olcha Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 panienkabubu napisał(a):a u mnie dzisiaj śnieg :) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: żarcisz sobie? :crazyeye: Quote
olcha Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Juszes'] Na tym zdjięciu Erka wyszla mi jak taki maly warchlaczek chowający sie w trawie xD :loveu::loveu::loveu: :mad: :mad: :mad: A gdzie paski? a gdzie ryjek? :lol: Quote
Evelina Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='olcha'][quote name='panienkabubu']a u mnie dzisiaj śnieg :) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: żarcisz sobie? :crazyeye:U mnie tez dzis padal :mad: Olcha, nie wiem co we mnie wstapilo, ale sie za Toba normalnie stesknilam. :loveu: :oops: Ile razy widze nick olcha od razu mam przed oczami smaczkowy topik i wylupki :evil_lol: Strasznie mi sie podoba slowo wylupki :lol: Quote
Juszes Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 olcha napisał(a)::mad: :mad: :mad: A gdzie paski? a gdzie ryjek? :lol: JAkto gdzie??! To ty nie widzisz? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Evelina']U mnie tez dzis padal :mad: Olcha, nie wiem co we mnie wstapilo, ale sie za Toba normalnie stesknilam. :loveu: :oops: Ile razy widze nick olcha od razu mam przed oczami smaczkowy topik i wylupki :evil_lol: Strasznie mi sie podoba slowo wylupki :lol: :roll: :roll: :roll: Czuję jakiś podstęp :eviltong: Góra do mnie zajrzała i nie krzyczy? :hmmmm: :evil_lol: Wyłupki są the best :loveu: A smaczkowego topiku nie odwiedzam :obrazic: [quote name='Juszes']JAkto gdzie??! To ty nie widzisz? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Nie widzę :placz: Quote
olcha Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Pamiętacie tą bajkę? :cool3: Tekila: Głoooooodna jestem....jak im przerwać ten potok słów? Tekila: Mocno się skupię to może smaczki same do mnie wyjdą... Tekila: Okeej głupi pomysł.....PAAAAAAAAAAAŃCIUUU no spójrz, spójrz na te moje biedne małe głodne wyłupki i domyśl się....HAAAAAALOOOOO.....:icon_roc: Quote
anea Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ty mozesz wytrzymac taki wzrok :D Quote
Loona Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja pamiętam :) Fajnisty był dźwięk spadającej kuleczki na jego głowę jak wpadał na pomysł ;) Ola, znowu psy głodzisz :mad: Quote
olcha Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 anea napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ty mozesz wytrzymac taki wzrok :D Nie wytrzymuję :shake: Wygrywa zawsze jak włącza tryb błagania :lol: Loona napisał(a):Ja pamiętam :) Fajnisty był dźwięk spadającej kuleczki na jego głowę jak wpadał na pomysł ;) Ola, znowu psy głodzisz :mad: Nooooo teraz z siostrzenica siedzę na mini mini i oglądam Dobromira :lol: Głodzę :evil_lol: Quote
Juszes Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='olcha'] Tekila: Mocno się skupię to może smaczki same do mnie wyjdą... Bradzo dobry pomysl :cool1::cool1: Z taką głową ten pies wszedzie sobie poradzi!! Nie no, te twoje psy są takie śmieszne, ze w koncu mnei zbaiją xD :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::Dog_run: Quote
olcha Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Juszes napisał(a):Bradzo dobry pomysl :cool1::cool1: Z taką głową ten pies wszedzie sobie poradzi!! Nie no, te twoje psy są takie śmieszne, ze w koncu mnei zbaiją xD :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::Dog_run: Nie umieraj :placz: Quote
Juszes Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 olcha napisał(a):Nie umieraj :placz: No dobra, bo w koncu jakbym umarla to bym juz nie mogla twoich psow podziwiac :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
anea Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 szczescie??? ;) Era wygląda jak by miała płuca wypluć Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 olcha napisał(a): Nooooo teraz z siostrzenica siedzę na mini mini i oglądam Dobromira :lol: o rany Ty też???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne baje są na mini mini nie??? trochę naszych staroci z dzieciństwa :loveu: a od wczoraj mam kilka mp3 z fasolkami i tym podobnymi piosnkami :loveu::multi: Quote
olcha Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 anea napisał(a):szczescie??? ;) Era wygląda jak by miała płuca wypluć Hahahha no tak, i to właśnie to jej szczęście :stupid: malawaszka napisał(a):o rany Ty też???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne baje są na mini mini nie??? trochę naszych staroci z dzieciństwa :loveu: a od wczoraj mam kilka mp3 z fasolkami i tym podobnymi piosnkami :loveu::multi: Tylko na mini mini leci coś fajnego :eviltong: Nawet Majka się nauczyła gadać "minimini" :evil_lol: Ja mam taką fajną płytę ze starymi piosenkami :cool3: np. "My jesteśmy krasnoludki", "pieski małe dwa", "aaa kotki dwa" itp. Świetna płyta! Quote
olcha Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Tylko na jednym zdjęciu nie ma Ery, wskaż na którym wysyłając smsa pod numer... :evil_lol: Quote
olcha Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Behemot'] No nie Behemot dorwała się do literek :shake: :diabloti: Debestce wysłałaś pierwszej :obrazic: Quote
olcha Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Juszes'] Ja stawiam ze to tu nie ma Ery :D :roflt: Dooobra na dwóch zdjęciach nie było Ery :roflt: Quote
olcha Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ponieważ dziś pada u mnie...śnieg :angryy: To wstawiam słoneczne zdjęcia :loveu: Quote
anea Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 u mnie rano tez padal snieg wiec ubralam sie jak na syberie a teraz czuje sie jak w saunie :( ja wiem na ktorym zdjeciu nie ma Ery ale nie powiem :) ps dzis n atorwarze jest wstep wolny na konikowe zawody ;) wiec jak chcesz sie zobaczyc ze mna i Agatka a przy okzaji troche sie doksztalcic w sportach jeżdzieckich to zapraszam :) (my bedziemy tak od 17) Quote
Recommended Posts