Jupi Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 olcha napisał(a):No coś Ty odmawiacie sobie niezaprzeczalnej przyjemności miejsckiej komunikacji! Tęskni mi się do pksów w godzinach szczytu :loveu: Nigdy nie zapomnę tych życzliwych ludzi :loveu: Nie zapomnę tych pleców wystających nawet z okien, które paredziesiąt razy uniemożliwiły mi dotarcie do szkoły :loveu: Tęsknie do glonojadowania na szybach :loveu: Ach jak było miło spać na stojąco trzymana przez innych :loveu: Jak było przyjemnie wysiadać na każdym przystanku z falą ludzi i z tą samą falą wsiadać do srodka :loveu: Jak było miło bratać sie z kierowcą przy każdej zmianie biegu proszącego mnie o przesunięcie :loveu: Jak było miło trzymać się kasy fiskalnej pksowej aż w końcu ją wyrwać :loveu: Jak było miło gdy drzwi trzasnęły tuż przed Twoją twarzą :loveu: A nigdy nie zapomnę jak dzwoniłam dzwonkiem, żeby mi pan kierowca drzwi otworzył 3 minuty na przystanku, w końcu wkurzona zaczęłam wygrywać dzwonkiem melodyjkę Ce wu ce wu kaa :evil_lol: aż miły pan kierowca z przodu huknął, że nie przyjdzie mi otworzyć drzwi i żebym sobie sama klamkę nacisnęła no skąd ja biedna szara myszka miałam o tym wiedzieć :loveu: Aż się musiałam rozpisać o mojej miłości jedynej i największej :loveu: Olcha, nie mogę, czkawki dostałam i się popłakałam:roflt: bosko to opisałaś:cool2:, aż sama się wzruszyłam i zatęskniłam za MPK w Poznaniu:evil_lol: uwielbiam twój dowcip!!!!:loveu: :calus: Quote
olcha Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Jupi napisał(a):Olcha, nie mogę, czkawki dostałam i się popłakałam:roflt: bosko to opisałaś:cool2:, aż sama się wzruszyłam i zatęskniłam za MPK w Poznaniu:evil_lol: uwielbiam twój dowcip!!!!:loveu: :calus: :oops: :oops: :oops: nooo coooś Ty. To ja siedzę u Ciebie i czekam na niespodziankę, a Ty mi tutaj takie komplementa :lol: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 olcha napisał(a): Od takich hawir...piękna nie? :roll: :evil_lol: po takie :evil_lol: olcha Ty jestes walnieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: zmienilas aparat? :cool3: Quote
olcha Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 panienkabubu napisał(a):olcha Ty jestes walnieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: zmienilas aparat? :cool3: :eviltong: Nie zmieniłam. Dopiero planuje. A po czym wnosisz? :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 olcha napisał(a): No kompatybilne psy normalnie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 olcha napisał(a)::eviltong: Nie zmieniłam. Dopiero planuje. A po czym wnosisz? :cool3: haha, po jakości zdjęć i ujęciu rzekłabym portretowym :) zamazane tło i wyróżnienie przedmiotów oraz pierwszego i drugiego planu ;) no czaisz bazę ;) zaniedbujesz nas ze zdjęciami ostatnio :cool3: Quote
olcha Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):No kompatybilne psy normalnie :evil_lol: :eviltong: Tekila przykleiła się do Ery już na stałe :eviltong: Behemot napisał(a): O, widzę, że też masz frisbolota :multi: Widziałaś pierwszą stronę mojego "foto bloga"??? Tam w zainteresowaniach Ery jest chyba ze 3 razy wymienione frisbee :eviltong: Jak nie miałam akurat pod ręką frisbee to sobie przysposobiła pokrywkę od wiadra :lol: panienkabubu napisał(a):haha, po jakości zdjęć i ujęciu rzekłabym portretowym :) zamazane tło i wyróżnienie przedmiotów oraz pierwszego i drugiego planu ;) no czaisz bazę ;) zaniedbujesz nas ze zdjęciami ostatnio :cool3: A włączyłam jakąś funkcję w aparacie :eviltong: To chyba dlatego :eviltong: Quote
olcha Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Behemot osukałam Cię :eviltong: Wlazłam na pierwszą stronę i tam ze 3 razy jest wypisane spanie :eviltong: A frisbee widnieje dokładnie raz :eviltong: W kazdym razie frizbi to ukochana zabawka Ery. To taka zabawka jak czasem w filmach pokazują psa, który zahipnotyzowany leci za piłeczką. Patyka, piłeczek, pluszaków rzuconych czasem nie przynosi....frisbee zaaaaawsze, z największych krzaków...trzeba ratować przyjaciela :eviltong: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 olcha napisał(a):Behemot osukałam Cię :eviltong: Wlazłam na pierwszą stronę i tam ze 3 razy jest wypisane spanie :eviltong: A frisbee widnieje dokładnie raz :eviltong: W kazdym razie frizbi to ukochana zabawka Ery. To taka zabawka jak czasem w filmach pokazują psa, który zahipnotyzowany leci za piłeczką. Patyka, piłeczek, pluszaków rzuconych czasem nie przynosi....frisbee zaaaaawsze, z największych krzaków...trzeba ratować przyjaciela :eviltong: Ojej, to Erunia jest duchową siostrą Soni! :multi: Quote
olcha Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Ojej, to Erunia jest duchową siostrą Soni! :multi: Na to wygląda :lol: Quote
panienkabubu Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 no widzisz olcha jak chcesz to potrafisz :evil_lol: Quote
Shikka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Siema Kluchi Maluchi :) Widzę że masz bardzo porządne piechy... Ty rzucasz jakieś śmieci, zanieczyszczajaca piekne środowisko naturalne, a one muszą to sprzatac :evil_lol::evil_lol: Znów wykorzystujesz biedne psy ;) Kurna, w kwietniu i na nas przyjdzie spacerkowy czas... :) marzę o tym :) Quote
Loona Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 olcha napisał(a):No coś Ty odmawiacie sobie niezaprzeczalnej przyjemności miejsckiej komunikacji! Tęskni mi się do pksów w godzinach szczytu :loveu: Nigdy nie zapomnę tych życzliwych ludzi :loveu: Nie zapomnę tych pleców wystających nawet z okien, które paredziesiąt razy uniemożliwiły mi dotarcie do szkoły :loveu: Tęsknie do glonojadowania na szybach :loveu: Ach jak było miło spać na stojąco trzymana przez innych :loveu: Jak było przyjemnie wysiadać na każdym przystanku z falą ludzi i z tą samą falą wsiadać do srodka :loveu: Jak było miło bratać sie z kierowcą przy każdej zmianie biegu proszącego mnie o przesunięcie :loveu: Jak było miło trzymać się kasy fiskalnej pksowej aż w końcu ją wyrwać :loveu: Jak było miło gdy drzwi trzasnęły tuż przed Twoją twarzą :loveu: A nigdy nie zapomnę jak dzwoniłam dzwonkiem, żeby mi pan kierowca drzwi otworzył 3 minuty na przystanku, w końcu wkurzona zaczęłam wygrywać dzwonkiem melodyjkę Ce wu ce wu kaa :evil_lol: aż miły pan kierowca z przodu huknął, że nie przyjdzie mi otworzyć drzwi i żebym sobie sama klamkę nacisnęła no skąd ja biedna szara myszka miałam o tym wiedzieć :loveu: Aż się musiałam rozpisać o mojej miłości jedynej i największej :loveu: Mam to na codzień odkąd na studia poszedłam ;) Może nie tak ekstremalnie, bo wsiadam i wysiadam na krańcówce, ale zawsze wiem kto odpadł z Tańca z Gwiazdami i co się działo w popularniejszych serialach :evil_lol: Erunia wierna swojemu frizbi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 olcha napisał(a):Gdzie jest Era? :eviltong: Zdjęcia jak z samolotu :lol: Quote
olcha Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Loona napisał(a):Mam to na codzień odkąd na studia poszedłam ;) Może nie tak ekstremalnie, bo wsiadam i wysiadam na krańcówce, ale zawsze wiem kto odpadł z Tańca z Gwiazdami i co się działo w popularniejszych serialach :evil_lol: Erunia wierna swojemu frizbi :evil_lol: Ooo tak, Ja dokładnie też byłam na bierząco :eviltong: madziasto4 napisał(a):Zdjęcia jak z samolotu :lol: Wiedziałam, że się wam spodobają. Ale miałam dziś straszny dzień :-( Brrr Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 olcha napisał(a): Ale miałam dziś straszny dzień :-( Brrr Uuuu..a czemuż to... Quote
panienkabubu Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 olcha napisał(a):Ooo tak, Ja dokładnie też byłam na bierząco :eviltong: Wiedziałam, że się wam spodobają. Ale miałam dziś straszny dzień :-( Brrr a co sie staneło? Quote
Juszes Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Czesc, ja jak juz zapewne zauwazylas wracam na dogo :D sorka, ze dopiero teraz wchodze tak na galerie..., ale no jaos tak wyszlo :P Tera zjuz bede czesciej zaglądac :D Quote
panienkabubu Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Olcha, mój Marcin pyta, czy Era jest w ciąży bo taka gruba :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 olcha napisał(a): Ale miałam dziś straszny dzień :-( Brrr O matko, co się stało? :-( Quote
Recommended Posts