Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):
No coś Ty odmawiacie sobie niezaprzeczalnej przyjemności miejsckiej komunikacji!

Tęskni mi się do pksów w godzinach szczytu :loveu: Nigdy nie zapomnę tych życzliwych ludzi :loveu: Nie zapomnę tych pleców wystających nawet z okien, które paredziesiąt razy uniemożliwiły mi dotarcie do szkoły :loveu: Tęsknie do glonojadowania na szybach :loveu: Ach jak było miło spać na stojąco trzymana przez innych :loveu: Jak było przyjemnie wysiadać na każdym przystanku z falą ludzi i z tą samą falą wsiadać do srodka :loveu: Jak było miło bratać sie z kierowcą przy każdej zmianie biegu proszącego mnie o przesunięcie :loveu: Jak było miło trzymać się kasy fiskalnej pksowej aż w końcu ją wyrwać :loveu: Jak było miło gdy drzwi trzasnęły tuż przed Twoją twarzą :loveu: A nigdy nie zapomnę jak dzwoniłam dzwonkiem, żeby mi pan kierowca drzwi otworzył 3 minuty na przystanku, w końcu wkurzona zaczęłam wygrywać dzwonkiem melodyjkę Ce wu ce wu kaa :evil_lol: aż miły pan kierowca z przodu huknął, że nie przyjdzie mi otworzyć drzwi i żebym sobie sama klamkę nacisnęła no skąd ja biedna szara myszka miałam o tym wiedzieć :loveu: Aż się musiałam rozpisać o mojej miłości jedynej i największej :loveu:

Olcha, nie mogę, czkawki dostałam i się popłakałam:roflt:
bosko to opisałaś:cool2:, aż sama się wzruszyłam i zatęskniłam za MPK w Poznaniu:evil_lol:

uwielbiam twój dowcip!!!!:loveu: :calus:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jupi napisał(a):
Olcha, nie mogę, czkawki dostałam i się popłakałam:roflt:
bosko to opisałaś:cool2:, aż sama się wzruszyłam i zatęskniłam za MPK w Poznaniu:evil_lol:

uwielbiam twój dowcip!!!!:loveu: :calus:

:oops: :oops: :oops: nooo coooś Ty. To ja siedzę u Ciebie i czekam na niespodziankę, a Ty mi tutaj takie komplementa :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
olcha Ty jestes walnieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:

zmienilas aparat? :cool3:

:eviltong:

Nie zmieniłam. Dopiero planuje. A po czym wnosisz? :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
:eviltong:

Nie zmieniłam. Dopiero planuje. A po czym wnosisz? :cool3:

haha,
po jakości zdjęć i ujęciu rzekłabym portretowym :) zamazane tło i wyróżnienie przedmiotów oraz pierwszego i drugiego planu ;) no czaisz bazę ;)

zaniedbujesz nas ze zdjęciami ostatnio :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):
No kompatybilne psy normalnie :evil_lol:

:eviltong: Tekila przykleiła się do Ery już na stałe :eviltong:

Behemot napisał(a):

O, widzę, że też masz frisbolota :multi:

Widziałaś pierwszą stronę mojego "foto bloga"??? Tam w zainteresowaniach Ery jest chyba ze 3 razy wymienione frisbee :eviltong: Jak nie miałam akurat pod ręką frisbee to sobie przysposobiła pokrywkę od wiadra :lol:

panienkabubu napisał(a):
haha,
po jakości zdjęć i ujęciu rzekłabym portretowym :) zamazane tło i wyróżnienie przedmiotów oraz pierwszego i drugiego planu ;) no czaisz bazę ;)

zaniedbujesz nas ze zdjęciami ostatnio :cool3:

A włączyłam jakąś funkcję w aparacie :eviltong: To chyba dlatego :eviltong:

Posted

Behemot osukałam Cię :eviltong: Wlazłam na pierwszą stronę i tam ze 3 razy jest wypisane spanie :eviltong: A frisbee widnieje dokładnie raz :eviltong:

W kazdym razie frizbi to ukochana zabawka Ery. To taka zabawka jak czasem w filmach pokazują psa, który zahipnotyzowany leci za piłeczką. Patyka, piłeczek, pluszaków rzuconych czasem nie przynosi....frisbee zaaaaawsze, z największych krzaków...trzeba ratować przyjaciela :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Behemot osukałam Cię :eviltong: Wlazłam na pierwszą stronę i tam ze 3 razy jest wypisane spanie :eviltong: A frisbee widnieje dokładnie raz :eviltong:

W kazdym razie frizbi to ukochana zabawka Ery. To taka zabawka jak czasem w filmach pokazują psa, który zahipnotyzowany leci za piłeczką. Patyka, piłeczek, pluszaków rzuconych czasem nie przynosi....frisbee zaaaaawsze, z największych krzaków...trzeba ratować przyjaciela :eviltong:

Ojej, to Erunia jest duchową siostrą Soni! :multi:

Posted

Siema Kluchi Maluchi :)
Widzę że masz bardzo porządne piechy...
Ty rzucasz jakieś śmieci, zanieczyszczajaca piekne środowisko naturalne, a one muszą to sprzatac :evil_lol::evil_lol:
Znów wykorzystujesz biedne psy ;)
Kurna, w kwietniu i na nas przyjdzie spacerkowy czas...
:)
marzę o tym :)

Posted

olcha napisał(a):
No coś Ty odmawiacie sobie niezaprzeczalnej przyjemności miejsckiej komunikacji!

Tęskni mi się do pksów w godzinach szczytu :loveu: Nigdy nie zapomnę tych życzliwych ludzi :loveu: Nie zapomnę tych pleców wystających nawet z okien, które paredziesiąt razy uniemożliwiły mi dotarcie do szkoły :loveu: Tęsknie do glonojadowania na szybach :loveu: Ach jak było miło spać na stojąco trzymana przez innych :loveu: Jak było przyjemnie wysiadać na każdym przystanku z falą ludzi i z tą samą falą wsiadać do srodka :loveu: Jak było miło bratać sie z kierowcą przy każdej zmianie biegu proszącego mnie o przesunięcie :loveu: Jak było miło trzymać się kasy fiskalnej pksowej aż w końcu ją wyrwać :loveu: Jak było miło gdy drzwi trzasnęły tuż przed Twoją twarzą :loveu: A nigdy nie zapomnę jak dzwoniłam dzwonkiem, żeby mi pan kierowca drzwi otworzył 3 minuty na przystanku, w końcu wkurzona zaczęłam wygrywać dzwonkiem melodyjkę Ce wu ce wu kaa :evil_lol: aż miły pan kierowca z przodu huknął, że nie przyjdzie mi otworzyć drzwi i żebym sobie sama klamkę nacisnęła no skąd ja biedna szara myszka miałam o tym wiedzieć :loveu: Aż się musiałam rozpisać o mojej miłości jedynej i największej :loveu:

Mam to na codzień odkąd na studia poszedłam ;) Może nie tak ekstremalnie, bo wsiadam i wysiadam na krańcówce, ale zawsze wiem kto odpadł z Tańca z Gwiazdami i co się działo w popularniejszych serialach :evil_lol:

Erunia wierna swojemu frizbi :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Mam to na codzień odkąd na studia poszedłam ;) Może nie tak ekstremalnie, bo wsiadam i wysiadam na krańcówce, ale zawsze wiem kto odpadł z Tańca z Gwiazdami i co się działo w popularniejszych serialach :evil_lol:

Erunia wierna swojemu frizbi :evil_lol:

Ooo tak, Ja dokładnie też byłam na bierząco :eviltong:

madziasto4 napisał(a):
Zdjęcia jak z samolotu :lol:

Wiedziałam, że się wam spodobają.

Ale miałam dziś straszny dzień :-( Brrr

Posted

Czesc, ja jak juz zapewne zauwazylas wracam na dogo :D sorka, ze dopiero teraz wchodze tak na galerie..., ale no jaos tak wyszlo :P Tera zjuz bede czesciej zaglądac :D