olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Witam moje "wielkoludy" :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Uprzejmie proszę wymiziać je ode mnie :) Witam po długiej nieobecności :multi: Nie ma sprawy dziś dostana podwójna porcję miziania :lol: Quote
WinterGirl Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='olcha'] ...ale byłam malutka :loveu: Pozdrawiam bGirl & Cleo :bluepaw: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 bGirl napisał(a):...ale byłam malutka :loveu: Uwielbiam to zdjęcie :loveu: :eviltong: Quote
anea Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tak a propos nie pisania Bylam tu pare minut temu - bejrzalam -mialm cos napisac i zapomnialam co :) Ale juz sobie przypomniałam: Erze jakos pyszczek posiwial :cool3: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='anea']Tak a propos nie pisania Bylam tu pare minut temu - bejrzalam -mialm cos napisac i zapomnialam co :) Ale juz sobie przypomniałam: Erze jakos pyszczek posiwial :cool3: :crazyeye: serio? :shocked!: :-( O nie :placz: Quote
anea Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 oj z siwizna jej do ..pyska ;) Ale pociesze Cie ze to chyba głównie zasluga ostrego słońca :D Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 anea napisał(a):oj z siwizna jej do ..pyska ;) Ale pociesze Cie ze to chyba głównie zasluga ostrego słońca :D Ja tak na codzień nie widzę jak ona się zmienia. Czasem mnie przeraża ile ona ma już lat. Ale trzyma się świetnie :loveu: więc głupot gadać nie będę asszzztyy olcha :mad: Quote
anea Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jak tak mozna przy ludziach... w nosie dlubac jezykiem :( Olcha bo ty w tym dobra jestes - szukamy hodowli mopsow (dobrych i tanich ;) tzn szukamy tez np petow) Kasia nasza kochana kolezanka uspila jedna swoja psice ;( i zaczyna sie rozgladac za mopsem :) Quote
Behemot Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 anea napisał(a):jak tak mozna przy ludziach... w nosie dlubac jezykiem :( Olcha bo ty w tym dobra jestes W dłubaniu językiem w nosie? :-o No, no, no... nie wiedziałam, że olcha jest aż tak uzdolniona... :evil_lol: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Behemot'] Co ona ma taki krótki ten język? :evil_lol: Bo nie lata z pańcią po wsi i plot nie roznosi :evil_lol: [quote name='anea']jak tak mozna przy ludziach... w nosie dlubac jezykiem :( Olcha bo ty w tym dobra jestes - szukamy hodowli mopsow (dobrych i tanich ;) tzn szukamy tez np petow) Kasia nasza kochana kolezanka uspila jedna swoja psice ;( i zaczyna sie rozgladac za mopsem :) Ojej :-( Bida :-( I kto jej teraz wygryzie dziure do pokoju? Kto jej zeżre boazerię? :-( Totalnie nie znam żadnej hodowli mopsów, tzn znam jedną ale właśnie tą której bym nie poleciła ;) A co się stało? [quote name='Behemot'] W dłubaniu językiem w nosie? :-o No, no, no... nie wiedziałam, że olcha jest aż tak uzdolniona... :evil_lol: No jasne ja mogę wszystko, po pilatesie kobieta guma ze mnie :roll: [quote name='anea']hahahaha :) Olcha mnie zabije ;) Nie zabiję bo musisz mi jeszcze w krakvecie parę rzeczy załatwić, a potem pomyślę. Na razie masz odroczone :evil_lol: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nio Ola, niewiele tych zdjęć wstawiłaś od mojego ostatniego pobytu :mad: Ale lepsze to niż nic :evil_lol: Zdjęcie z językiem zawiniętym na nos wstaw na konkurs ;) Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Loona napisał(a):Nio Ola, niewiele tych zdjęć wstawiłaś od mojego ostatniego pobytu :mad: Ale lepsze to niż nic :evil_lol: Zdjęcie z językiem zawiniętym na nos wstaw na konkurs ;) Tak czy siak mi kijem wymachu jesz :placz: Nic już nie wstawię :placz: Czuję się osaczona :diabloti: Ja się na konkursy nie nadaję :eviltong: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 olcha napisał(a):Tak czy siak mi kijem wymachu jesz :placz: Nic już nie wstawię :placz: Czuję się osaczona :diabloti: Ja się na konkursy nie nadaję :eviltong: No dobra, już nie będę, ale zdjęć jeszcze możesz kilka wstawić ;) Quote
Behemot Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 olcha napisał(a): Ja się na konkursy nie nadaję :eviltong: Taaaa... a kto wygrał w dwóch edycjach w zeszłym roku? :razz: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Loona napisał(a):No dobra, już nie będę, ale zdjęć jeszcze możesz kilka wstawić ;) Siem zastanowiem. Bo trzeba twardym być a nie miętkim :lol: Behemot napisał(a):Taaaa... a kto wygrał w dwóch edycjach w zeszłym roku? :razz: :hmmmm: ja pamiętam tylko jedno drugie miejsce :eviltong: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Behemot, powinnaś być socjologiem, pole do popisu w statystykach niezłe ;) :evil_lol: Quote
Shikka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='olcha'] Oj wstaw na konkurs je :) nareszcie wyszło czego Ty tego biednego pieska uczysz...żadne tam agility tylko baby z nosa językiem wyciągać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Shikka napisał(a):Oj wstaw na konkurs je :) nareszcie wyszło czego Ty tego biednego pieska uczysz...żadne tam agility tylko baby z nosa językiem wyciągać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyszczenie znajomym gratis :evil_lol: Quote
Shikka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 olcha napisał(a):Czyszczenie znajomym gratis :evil_lol: Wspaniała postawa obuwatelska, dbasz o drożność nosów naszego społeczeństwa...zobaczysz, jeszcze kiedyś dostaniesz medal od Religi :evil_lol: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 olcha napisał(a):Czyszczenie znajomym gratis :evil_lol: Fuj :eviltong: :crazyeye: Quote
Shikka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='olcha'] 1/ "WTF is this meeeeeeeeeen...?? " 2/ "Are You talkin to me?? " Quote
Recommended Posts