olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Behemot napisał(a):Hmmm... Wyraźnie widzę tu udko i pachwinę. Resztę Era zeżarła? :evil_lol: Albo zabzykała na amen? :evil_lol: BUAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHA :roflt: No i mam teraz pomarańczę na ekranie :lol: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Nikt juuż nie zgaduje mojej mega trudnej :evil_lol: zagadki? :eviltong: Quote
madziaaa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ten taki trójkącik to zgięte kolano? :confused: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 madziaaa napisał(a):Ten taki trójkącik to zgięte kolano? :confused: Nie :cool3: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Udo to jest, jak nic ihihihihhi :cool3: nie. Czy ona nie wygląda tu jakby nie miała przedniej łapy? :lol: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 HA! od razu wiedziałam że to łokietek :lol: aahaahhahaah Fstrętne mrówki :diabloti: kilim kilim :diabloti: Quote
madziaaa Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Napisał madziaaa Ten taki trójkącik to zgięte kolano? :confused: Nie :cool3: :placz: Mówiłam, że zgięty łokieć :lol: ;) Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 malawaszka napisał(a):HA! od razu wiedziałam że to łokietek :lol: madziaaa napisał(a)::placz: Mówiłam, że zgięty łokieć :lol: ;) BUahahahaha ja też tak zawsze po losowaniu lotto mówię :evil_lol: malawaszka napisał(a): aahaahhahaah Fstrętne mrówki :diabloti: kilim kilim :diabloti: Mrówki kilimnięte na amen, jesli ja ich nie dobiłam to mróz za mnie dokończył :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 a my mamy nowych znajomych :p takie prawie cziłały :p pinczery miniaturowe :p zaraz zdjęcia w galerii :p ja tez mowilam ze to lokiec :p heheh (myslalam? :hmmmm:) Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 panienkabubu napisał(a):a my mamy nowych znajomych :p takie prawie cziłały :p pinczery miniaturowe :p zaraz zdjęcia w galerii :p ja tez mowilam ze to lokiec :p heheh (myslalam? :hmmmm:) Oo to lecę zaraz :cool3: Tak tak to zimny łokieć :sg168: Quote
Behemot Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Tu wygląda jak Mistrz Yoda z "Gwiezdnych wojen" :lol: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Behemot'] Tu wygląda jak Mistrz Yoda z "Gwiezdnych wojen" :lol: :placz: Kurcze nie oglądałam gwiezdnych wojen i zawsze jak ktoś mi sypie cytatami z tego filmu to nigdy nie wiem o co biega :placz: i tak samo z "Ojcem chrzestnym" :eviltong: Tak tak jestem chyba jedyną ziemianką, która tego nie oglądała :lol: Ale zaraz sobie wklepie w google i sprawdze :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='olcha'] AAAAaahahahha ach te uszy :lol: Teraz to widze podobienstwo. :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='olcha'] AAAAaahahahha ach te uszy :lol: Podobieństwo uderzające :lol: Olcha, obejrzyj "Gwiezdne wojny", zobaczysz, jak Mistrz Yoda fajnie mówił :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 czesc jak tam Twoje brytany kogo ostatnio pogoniły :cool1: :cool3: Quote
panienkabubu Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 olcha napisał(a)::placz: Kurcze nie oglądałam gwiezdnych wojen i zawsze jak ktoś mi sypie cytatami z tego filmu to nigdy nie wiem o co biega :placz: i tak samo z "Ojcem chrzestnym" :eviltong: Tak tak jestem chyba jedyną ziemianką, która tego nie oglądała :lol: Ale zaraz sobie wklepie w google i sprawdze :oops: hahahaha nie przejmuj sie olcha ja tez nie ogladalam gwiezdnych wojen i ojca chrzestnego hahah :cool3: Quote
olcha Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Teraz to widze podobienstwo. :evil_lol: :lol: Behemot napisał(a):Podobieństwo uderzające :lol: Olcha, obejrzyj "Gwiezdne wojny", zobaczysz, jak Mistrz Yoda fajnie mówił :evil_lol: Muszę! :eviltong: dbsst napisał(a):czesc jak tam Twoje brytany kogo ostatnio pogoniły :cool1: :cool3: Era dzisiaj rano kota, ale zdąrzyłam ją zahamować tuż przed nim moim wrzaskiem :cool3: Kot sobie nic z tego nawet nie zrobił i powolutku odszedł :cool1: A Tequila ostatnio wszystko i wszystkich kocha bo ma cieczkę :lol: panienkabubu napisał(a):hahahaha nie przejmuj sie olcha ja tez nie ogladalam gwiezdnych wojen i ojca chrzestnego hahah :cool3: :multi: :multi: :multi: Nie jestem sama :multi: Quote
anea Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ej czemu embrion pokazał nam jezyk na ostatnim zdjeicu :( Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 olcha napisał(a): Tak tak jestem chyba jedyną ziemianką, która tego nie oglądała :lol: To ja jestem kolejną ....:lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='anea']ej czemu embrion pokazał nam jezyk na ostatnim zdjeicu :( Kto się czubi ten się lubi :evil_lol:. Quote
Recommended Posts