olcha Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='madziasto4']A czym go załatwiłaś? Jakimś preparatem czy domowymi sposobami :razz: Puściłam moje mordercze ciułały wolno :evil_lol: ale same by sobie nie poradziły więc użyłam tego niestety (nie lubiam niczego zabijać, ale to jednak niestety była taka mała inwazja więc było trzeba :shake: ) przed w trakcie :shake: i po :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jezu jakie bydle wielkie :crazyeye: Quote
olcha Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Nieeee, one były z tych maciupeńkich i nie gryzących więc tym bardziej mi ich szkoda.... Quote
Behemot Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 O, jakby takie mróweczki podprażyć na patelni, to by niezłe orzeszki były :evil_lol: BTW: Sonia na działce z pasją zabija ćmy, ale potem nie chce ich ruszyć. I to ja muszę zbierać te paskudztwa :razz: Quote
olcha Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Behemot'] O, jakby takie mróweczki podprażyć na patelni, to by niezłe orzeszki były :evil_lol: BTW: Sonia na działce z pasją zabija ćmy, ale potem nie chce ich ruszyć. I to ja muszę zbierać te paskudztwa :razz: To pewnie tych mróweczek musiało by być przynajmniej z 10 kilo, żeby się coś z tego wysmazyć dało :lol: Tak samo Era morduje muchy, a Tekila motyle :placz: i koniki polne :placz: Quote
alive Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='olcha'] przed w trakcie :shake: i po :cool1: biedne mróweczki :( przyjadę do Ciebie na interwencję ze Strażą dla Zwierząt :diabloti: Quote
Jupi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='olcha']Puściłam moje mordercze ciułały wolno :evil_lol: ale same by sobie nie poradziły więc użyłam tego dobr broń do walki z mrówkami:cool3: niestety (nie lubiam niczego zabijać, ale to jednak niestety była taka mała inwazja więc było trzeba :shake: ) przed w trakcie :shake: i po :cool1: ale je zmasakrowałaś:diabloti: :chainsaw::2gunfire: mrówki nie miały szans:evil_lol: Quote
olcha Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 alive napisał(a):biedne mróweczki :( przyjadę do Ciebie na interwencję ze Strażą dla Zwierząt :diabloti: :shocked!: :scared: Jupi napisał(a):dobr broń do walki z mrówkami:cool3: ale je zmasakrowałaś:diabloti: :chainsaw::2gunfire: mrówki nie miały szans:evil_lol: mordercze cziłały? :evil_lol: Nie miały :shake: mogły albo polec, albo powziąć odwrót :shake: Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 zapraszam do swojej galerii :grins: co do mrówek, to w zeszłym roku nawiedziła nas plaga. w tym roku trzymają się z daleka :mad: Quote
olcha Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='madziaaa']zapraszam do swojej galerii :grins: co do mrówek, to w zeszłym roku nawiedziła nas plaga. w tym roku trzymają się z daleka :mad: Ja nie wiem skąd one się biorą :roll: Dopiero co ogrzewaliśmy dom, więc każda ewentualna dziura została zatkana? Wychodziły właściwie znikąd :niewiem: Trafiłam do Ciebie z galerii Figara :cool3: Nareszcie założyłaś :multi: p.s. wstawiasz troszkę za duże zdjęcia, jak Cię moderator dorwie to Ci zdjęcia pozamienia na linki, a szkoda by było. Quote
Gosiek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 cześć mrówkodestruktorze :lol: nie zamarzłaś dzisiaj? Quote
olcha Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Gosiek napisał(a):cześć mrówkodestruktorze :lol: nie zamarzłaś dzisiaj? Idąc rano po zakupy śniadankowe (szłam caaaaaałe długie 200 metrów) pożałowałam, że nie wzięłam rękawiczek i szalika. Taki mróz aż do kości brrrrr Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No olcha, może jakieś zdjęcia, co? :cool3: Quote
olcha Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 madziasto4 napisał(a):No olcha, może jakieś zdjęcia, co? :cool3: Ni mom :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 olcha napisał(a):Ni mom :evil_lol: No to jeszcze raz:p No, olcha, może jakieś zdjęcia, co? :cool3: :evil_lol: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 madziasto4 napisał(a):No to jeszcze raz:p No, olcha, może jakieś zdjęcia, co? :cool3: :evil_lol: Asz Ty ty tyyyy :nono: :lol: No dobra już dobra poszukam :eviltong: ale nic nie obiecuję :grins: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 olcha napisał(a):Asz Ty ty tyyyy :nono: :lol: No dobra już dobra poszukam :eviltong: ale nic nie obiecuję :grins: To czekam :cool1: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 już się obrabiają :cool3: Era się na mnie właśnie obraziła bo jej nie pozwalam bzykać Tekili :watpliwy: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 olcha napisał(a):już się obrabiają :cool3: Era się na mnie właśnie obraziła bo jej nie pozwalam bzykać Tekili :watpliwy: Sabaka jebaka :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Sabaka jebaka :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Zagadka Co to za część psiego ciałka? Quote
Behemot Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='olcha']Zagadka Co to za część psiego ciałka? Udko z odrąbanym podudziem? :evil_lol: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Behemot napisał(a):Udko z odrąbanym podudziem? :evil_lol: Byłaś bardzo bardzo blisko :lol: Ma to związek z kalekim kawałkiem :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 olcha napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :lol: Behemot napisał(a):Udko z odrąbanym podudziem? :evil_lol: :roflt: :roflt: o Jezu trzymajcie mnie :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 olcha napisał(a):Byłaś bardzo bardzo blisko :lol: Ma to związek z kalekim kawałkiem :eviltong: Hmmm... Wyraźnie widzę tu udko i pachwinę. Resztę Era zeżarła? :evil_lol: Albo zabzykała na amen? :evil_lol: Quote
Recommended Posts