Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']A czym go załatwiłaś? Jakimś preparatem czy domowymi sposobami :razz:

Puściłam moje mordercze ciułały wolno :evil_lol: ale same by sobie nie poradziły więc użyłam tego
niestety (nie lubiam niczego zabijać, ale to jednak niestety była taka mała inwazja więc było trzeba :shake: )

przed

w trakcie :shake:

i po :cool1:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

O, jakby takie mróweczki podprażyć na patelni, to by niezłe orzeszki były :evil_lol:

BTW: Sonia na działce z pasją zabija ćmy, ale potem nie chce ich ruszyć. I to ja muszę zbierać te paskudztwa :razz:

Posted

[quote name='Behemot']

O, jakby takie mróweczki podprażyć na patelni, to by niezłe orzeszki były :evil_lol:

BTW: Sonia na działce z pasją zabija ćmy, ale potem nie chce ich ruszyć. I to ja muszę zbierać te paskudztwa :razz:

To pewnie tych mróweczek musiało by być przynajmniej z 10 kilo, żeby się coś z tego wysmazyć dało :lol:

Tak samo Era morduje muchy, a Tekila motyle :placz: i koniki polne :placz:

Posted

[quote name='olcha']Puściłam moje mordercze ciułały wolno :evil_lol: ale same by sobie nie poradziły więc użyłam tego

dobr broń do walki z mrówkami:cool3:

niestety (nie lubiam niczego zabijać, ale to jednak niestety była taka mała inwazja więc było trzeba :shake: )

przed

w trakcie :shake:

i po :cool1:

ale je zmasakrowałaś:diabloti: :chainsaw::2gunfire: mrówki nie miały szans:evil_lol:

Posted

alive napisał(a):
biedne mróweczki :( przyjadę do Ciebie na interwencję ze Strażą dla Zwierząt :diabloti:

:shocked!: :scared:

Jupi napisał(a):
dobr broń do walki z mrówkami:cool3:

ale je zmasakrowałaś:diabloti: :chainsaw::2gunfire: mrówki nie miały szans:evil_lol:

mordercze cziłały? :evil_lol:

Nie miały :shake: mogły albo polec, albo powziąć odwrót :shake:

Posted

[quote name='madziaaa']zapraszam do swojej galerii :grins:
co do mrówek, to w zeszłym roku nawiedziła nas plaga. w tym roku trzymają się z daleka :mad:

Ja nie wiem skąd one się biorą :roll: Dopiero co ogrzewaliśmy dom, więc każda ewentualna dziura została zatkana? Wychodziły właściwie znikąd :niewiem:

Trafiłam do Ciebie z galerii Figara :cool3: Nareszcie założyłaś :multi:

p.s. wstawiasz troszkę za duże zdjęcia, jak Cię moderator dorwie to Ci zdjęcia pozamienia na linki, a szkoda by było.

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć mrówkodestruktorze :lol:

nie zamarzłaś dzisiaj?

Idąc rano po zakupy śniadankowe (szłam caaaaaałe długie 200 metrów) pożałowałam, że nie wzięłam rękawiczek i szalika. Taki mróz aż do kości brrrrr

Posted

madziasto4 napisał(a):
No to jeszcze raz:p

No, olcha, może jakieś zdjęcia, co? :cool3:

:evil_lol:

Asz Ty ty tyyyy :nono:

:lol:

No dobra już dobra poszukam :eviltong: ale nic nie obiecuję :grins:

Posted

olcha napisał(a):
Byłaś bardzo bardzo blisko :lol: Ma to związek z kalekim kawałkiem :eviltong:

Hmmm... Wyraźnie widzę tu udko i pachwinę.
Resztę Era zeżarła? :evil_lol: Albo zabzykała na amen? :evil_lol: