Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

olcha napisał(a):
Uwaga wklejam zdjęcia :eviltong:

Pamiętacie Pana Hiacynta?

aaaaha to ja juz wszystko wiem - Ty masz słoneczny ogródek :eviltong:
i dlatego masz wcześniej kwiatki niz ja :evil_lol:
u mnie hiacynty dopiero kiełkują :crazyeye: ale za to mam maga wielkie wrzosy :eviltong: świeżo kupione :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
aaaaha to ja juz wszystko wiem - Ty masz słoneczny ogródek :eviltong:
i dlatego masz wcześniej kwiatki niz ja :evil_lol:
u mnie hiacynty dopiero kiełkują :crazyeye: ale za to mam maga wielkie wrzosy :eviltong: świeżo kupione :evil_lol:

Ehh wrzosy też mam piękne (ale malutkie)...i też świeżo kupione :evil_lol:
Ogródek tylko słoneczny :loveu:
Gosiek mi zazdrości!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Nie wierzę :cool3: ;)
A wiesz jak ten hiacynt ślicznie pachnie? Pewnie tak samo jak Twój biały :loveu:

Gwiazdkowało bo w nazwie zdjęcia było brzydkie słowo :crazyeye: samo się ustawiło i nie chciało zmienić więc wrzuciłam jeszcze raz na serwer.

Posted

olcha napisał(a):
Ehh wrzosy też mam piękne (ale malutkie)...i też świeżo kupione :evil_lol:
Ogródek tylko słoneczny :loveu:
Gosiek mi zazdrości!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Nie wierzę :cool3: ;)
A wiesz jak ten hiacynt ślicznie pachnie? Pewnie tak samo jak Twój biały :loveu:

Gwiazdkowało bo w nazwie zdjęcia było brzydkie słowo :crazyeye: samo się ustawiło i nie chciało zmienić więc wrzuciłam jeszcze raz na serwer.
:lol: no to nieźle wygwiazdkowalo =- czasem smiesznie łapie za słówka lub za ich części ;)

oj ten biały niesamowicie pachnie.. stanowczo za mocno - roznosi sie po całym mieszkaniu :roll: jeszcze troche i go chyba w ogródku zakopie :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: no to nieźle wygwiazdkowalo =- czasem smiesznie łapie za słówka lub za ich części ;)

oj ten biały niesamowicie pachnie.. stanowczo za mocno - roznosi sie po całym mieszkaniu :roll: jeszcze troche i go chyba w ogródku zakopie :evil_lol:

:lol: :lol: :lol: Ten różowy też tak skończył jakieś 2-3 lata temu :eviltong:
A w tym roku ma fioletowego kolegę. Więc w przyszłym pewnie będą razem pięknie kwitły :cool3:

Śmiesznie czasem łapie np. w zdaniu "pies wywą****e" :evil_lol:

Posted

Brawo :klacz: to przepiórka raczej japońska chociaż możliwe że chińska :eviltong: właściciel sam nie wie.

To nie moja przepiórka tylko kolegi. Były dwie samiczki (to jedna z nich). Samca ma w domu (w bloku :cool3: ) plus jeszcze jakieś 40 innych ptaszków :eviltong:

Posted

:lol: :lol: :lol: No przecież nie mogą być gorsze :eviltong: :eviltong: :eviltong: ;)

A tak serio to Era jest świetna tropicielka (znajduje piłeczki w wysokiej trwie, myszy, krety i mnie za zasłonką :eviltong: ), a Tequila chodzi za nią i powtarza ale nie wie o co chodzi :evil_lol:.

Posted

olcha napisał(a):
Kto wie co to za ptasiek? :cool3: (zdjęcia robione komórką więc przepraszam za jakość)

Moja znajoma ma parkę takich przepiórek, ale tamte są dużo mniejsze. Są słodkie, tylko trzeba czymś miękkim osłaniac górę klatki, bo skacza wysoko i się rania:roll:

Posted

Teklunia napisał(a):
uhuhu!!!
ale czy to wolno na takim otwartym forum zamieszczac? :hmmmm:

W regulaminie napisali, że można wszystkie zwierzątka wklejać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Moja znajoma ma parkę takich przepiórek, ale tamte są dużo mniejsze. Są słodkie, tylko trzeba czymś miękkim osłaniac górę klatki, bo skacza wysoko i się rania:roll:

No właśnie ten kolega ma teraz 3 japońskie (lub chińskie) i jedną chińską (lub japońską) która jest mniejsza i trochę bardziej kolorowa.

Rzeczywiście skaczą wysoko są bardzo przyjazne i wogóle się nie boją. Ich ulubionym zajęciem jest bieganie przy nodze za kawałkiem taśmy i podskakiwanie/podfruwanie do długopisu :lol:

Daliśmy im pić to sobie wychlapały na podłogę trochę, a potem się w tym kąpały :eviltong: a jak odpoczywają to się tak śmiesznie na boczku wyciągają i te boskie wyciągnięte, różowe nóżki :loveu:

Posted

olcha napisał(a):
No właśnie ten kolega ma teraz 3 japońskie (lub chińskie) i jedną chińską (lub japońską) która jest mniejsza i trochę bardziej kolorowa.

Rzeczywiście skaczą wysoko są bardzo przyjazne i wogóle się nie boją. Ich ulubionym zajęciem jest bieganie przy nodze za kawałkiem taśmy i podskakiwanie/podfruwanie do długopisu :lol:

Daliśmy im pić to sobie wychlapały na podłogę trochę, a potem się w tym kąpały :eviltong: a jak odpoczywają to się tak śmiesznie na boczku wyciągają i te boskie wyciągnięte, różowe nóżki :loveu:

Łeeeee, to moja znajoma ma takie płochliwe cholery. Jak się podchodzi to uciekają do swojego domku:shake:

Posted

an3czka napisał(a):
Łeeeee, to moja znajoma ma takie płochliwe cholery. Jak się podchodzi to uciekają do swojego domku:shake:

:shake: Szkoda bo są naprawdę fajne. Ale na rękach raczej nie lubią siedzieć. Więc tylko do zdjęcia pozowały.

A i jeszcze przybiegały jak się machało palcami (myślały, że to robaczki :look3: ) więc trzeba było uważać.

Zaraz wklejam nową porcję zdjęć :cool3: