Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 olcha napisał(a): Autoportret :eviltong: ocho! i pewnie znowu bedziesz mowic ze sie pokazalas i ze mamy sie nie czepiac? :mad: Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):ocho! i pewnie znowu bedziesz mowic ze sie pokazalas i ze mamy sie nie czepiac? :mad: No coś w tym stylu...:oops: Quote
olcha Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Zdjęcie, które mi wygwiazdkowywało ostatnio :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 olcha napisał(a):Uwaga wklejam zdjęcia :eviltong: Pamiętacie Pana Hiacynta? aaaaha to ja juz wszystko wiem - Ty masz słoneczny ogródek :eviltong: i dlatego masz wcześniej kwiatki niz ja :evil_lol: u mnie hiacynty dopiero kiełkują :crazyeye: ale za to mam maga wielkie wrzosy :eviltong: świeżo kupione :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 olcha napisał(a): Zdjęcie, które mi wygwiazdkowywało ostatnio :eviltong:śliczne - takie słoneczne i ciepłe :loveu: a czemu gwiazdkowało? Quote
olcha Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):aaaaha to ja juz wszystko wiem - Ty masz słoneczny ogródek :eviltong: i dlatego masz wcześniej kwiatki niz ja :evil_lol: u mnie hiacynty dopiero kiełkują :crazyeye: ale za to mam maga wielkie wrzosy :eviltong: świeżo kupione :evil_lol: Ehh wrzosy też mam piękne (ale malutkie)...i też świeżo kupione :evil_lol: Ogródek tylko słoneczny :loveu: Gosiek mi zazdrości!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Nie wierzę :cool3: ;) A wiesz jak ten hiacynt ślicznie pachnie? Pewnie tak samo jak Twój biały :loveu: Gwiazdkowało bo w nazwie zdjęcia było brzydkie słowo :crazyeye: samo się ustawiło i nie chciało zmienić więc wrzuciłam jeszcze raz na serwer. Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 olcha napisał(a):Ehh wrzosy też mam piękne (ale malutkie)...i też świeżo kupione :evil_lol: Ogródek tylko słoneczny :loveu: Gosiek mi zazdrości!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Nie wierzę :cool3: ;) A wiesz jak ten hiacynt ślicznie pachnie? Pewnie tak samo jak Twój biały :loveu: Gwiazdkowało bo w nazwie zdjęcia było brzydkie słowo :crazyeye: samo się ustawiło i nie chciało zmienić więc wrzuciłam jeszcze raz na serwer.:lol: no to nieźle wygwiazdkowalo =- czasem smiesznie łapie za słówka lub za ich części ;) oj ten biały niesamowicie pachnie.. stanowczo za mocno - roznosi sie po całym mieszkaniu :roll: jeszcze troche i go chyba w ogródku zakopie :evil_lol: Quote
olcha Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: no to nieźle wygwiazdkowalo =- czasem smiesznie łapie za słówka lub za ich części ;) oj ten biały niesamowicie pachnie.. stanowczo za mocno - roznosi sie po całym mieszkaniu :roll: jeszcze troche i go chyba w ogródku zakopie :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Ten różowy też tak skończył jakieś 2-3 lata temu :eviltong: A w tym roku ma fioletowego kolegę. Więc w przyszłym pewnie będą razem pięknie kwitły :cool3: Śmiesznie czasem łapie np. w zdaniu "pies wywą****e" :evil_lol: Quote
olcha Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Kto wie co to za ptasiek? :cool3: (zdjęcia robione komórką więc przepraszam za jakość) Quote
moon_light Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 olcha napisał(a):Kto wie co to za ptasiek? :cool3: (zdjęcia robione komórką więc przepraszam za jakość) Przepióreczka !:loveu: taak? skąd ja masz:eviltong:? Quote
olcha Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Brawo :klacz: to przepiórka raczej japońska chociaż możliwe że chińska :eviltong: właściciel sam nie wie. To nie moja przepiórka tylko kolegi. Były dwie samiczki (to jedna z nich). Samca ma w domu (w bloku :cool3: ) plus jeszcze jakieś 40 innych ptaszków :eviltong: Quote
olcha Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:czyżby galeria ptaszków :evil_lol: ptaszków kolegi :evil_lol: :oops: :evil_lol: Quote
Jupi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 a jednak postanowiłaś dorównać psiakowi z Kanady i swoje maleństwa wyszkolić na psy tropiące czy poszukiwawcze:cool3: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 :lol: :lol: :lol: No przecież nie mogą być gorsze :eviltong: :eviltong: :eviltong: ;) A tak serio to Era jest świetna tropicielka (znajduje piłeczki w wysokiej trwie, myszy, krety i mnie za zasłonką :eviltong: ), a Tequila chodzi za nią i powtarza ale nie wie o co chodzi :evil_lol:. Quote
Teklunia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 olcha napisał(a):ptaszków kolegi :evil_lol: :oops: :evil_lol:uhuhu!!! ale czy to wolno na takim otwartym forum zamieszczac? :hmmmm: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 olcha napisał(a):Kto wie co to za ptasiek? :cool3: (zdjęcia robione komórką więc przepraszam za jakość) Moja znajoma ma parkę takich przepiórek, ale tamte są dużo mniejsze. Są słodkie, tylko trzeba czymś miękkim osłaniac górę klatki, bo skacza wysoko i się rania:roll: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Teklunia napisał(a):uhuhu!!! ale czy to wolno na takim otwartym forum zamieszczac? :hmmmm: W regulaminie napisali, że można wszystkie zwierzątka wklejać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a):Moja znajoma ma parkę takich przepiórek, ale tamte są dużo mniejsze. Są słodkie, tylko trzeba czymś miękkim osłaniac górę klatki, bo skacza wysoko i się rania:roll: No właśnie ten kolega ma teraz 3 japońskie (lub chińskie) i jedną chińską (lub japońską) która jest mniejsza i trochę bardziej kolorowa. Rzeczywiście skaczą wysoko są bardzo przyjazne i wogóle się nie boją. Ich ulubionym zajęciem jest bieganie przy nodze za kawałkiem taśmy i podskakiwanie/podfruwanie do długopisu :lol: Daliśmy im pić to sobie wychlapały na podłogę trochę, a potem się w tym kąpały :eviltong: a jak odpoczywają to się tak śmiesznie na boczku wyciągają i te boskie wyciągnięte, różowe nóżki :loveu: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 olcha napisał(a):No właśnie ten kolega ma teraz 3 japońskie (lub chińskie) i jedną chińską (lub japońską) która jest mniejsza i trochę bardziej kolorowa. Rzeczywiście skaczą wysoko są bardzo przyjazne i wogóle się nie boją. Ich ulubionym zajęciem jest bieganie przy nodze za kawałkiem taśmy i podskakiwanie/podfruwanie do długopisu :lol: Daliśmy im pić to sobie wychlapały na podłogę trochę, a potem się w tym kąpały :eviltong: a jak odpoczywają to się tak śmiesznie na boczku wyciągają i te boskie wyciągnięte, różowe nóżki :loveu: Łeeeee, to moja znajoma ma takie płochliwe cholery. Jak się podchodzi to uciekają do swojego domku:shake: Quote
olcha Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a):Łeeeee, to moja znajoma ma takie płochliwe cholery. Jak się podchodzi to uciekają do swojego domku:shake: :shake: Szkoda bo są naprawdę fajne. Ale na rękach raczej nie lubią siedzieć. Więc tylko do zdjęcia pozowały. A i jeszcze przybiegały jak się machało palcami (myślały, że to robaczki :look3: ) więc trzeba było uważać. Zaraz wklejam nową porcję zdjęć :cool3: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 olcha napisał(a)::shake: A i jeszcze przybiegały jak się machało palcami (myślały, że to robaczki :look3: ) więc trzeba było uważać. Hahahaha:lol: Quote
cuciola Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 pierwsze zdjecie i przedostatnie po prostu miodzik! :D Quote
Recommended Posts