Loona Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 olcha napisał(a):Musimy koniecznie! Tylko ciekawe kiedy :shake: Żeby tylko nie tak jak z Moon_light, dwa nieudane spotkania na wystawach już mamy za sobą, do trzech razy sztuka :evil_lol: Quote
moon_light Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Loona napisał(a):Żeby tylko nie tak jak z Moon_light, dwa nieudane spotkania na wystawach już mamy za sobą, do trzech razy sztuka :evil_lol: Jedziesz do Katowic :cool3:? Quote
Loona Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 moon_light napisał(a):Jedziesz do Katowic :cool3:? Najprawdopodobniej nie :-( Ale w Łodzi będe na bank, jak nie wystawiać, to chociaż popatrzeć ;) Quote
moon_light Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Loona napisał(a):Najprawdopodobniej nie :-( Ale w Łodzi będe na bank, jak nie wystawiać, to chociaż popatrzeć ;) BÓÓÓ:-( W Łodzi to mnie nie będzie- bo będe moje psie dziecko niańczyć:evil_lol: Quote
olcha Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Kamcia_14']Olcha , Arystokratka nie będzie już was odwiedzać :shake: . Przynajmniej przez tydzień . Ma bana . Ale na krótko ;) O masz! A za co? [quote name='Loona']Żeby tylko nie tak jak z Moon_light, dwa nieudane spotkania na wystawach już mamy za sobą, do trzech razy sztuka :evil_lol: Znając życie to pewnie się jeszcze długo nie zobaczymy :shake: Może jakbyśmy mieszkały bliżej siebie, ale tak to doopa :eviltong: Quote
olcha Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 moon_light napisał(a):BÓÓÓ:-( W Łodzi to mnie nie będzie- bo będe moje psie dziecko niańczyć:evil_lol: Ooo to już wiadomo :cool3: super :cool3: Quote
anetta Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 olcha napisał(a):Noo coś Ty :lol: Oni się bardzo kochają i wprost ubóstwiają przebywać blisko siebie :evil_lol: NO! To widac! :evil_lol: A co to a kunie? I jak pieknie tam, tyyle sniegu jeszcze :-o Quote
olcha Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 anetta napisał(a):NO! To widac! :evil_lol: A co to a kunie? I jak pieknie tam, tyyle sniegu jeszcze :-o To zdjęcia z 10 lutego, już śniegu nie ma praktycznie. A Qnie spotkane przypadkowo, a właściwie jeden Qń, wiejski Qń, pracujący ciężko w lato. Smutny mi się taki wydał... Quote
Loona Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 olcha napisał(a):O masz! A za co? Za spamowanie, wejdź w podwieszoną Galerię Spamu ;) Moon_light, możesz z dzieckiem przyjechać, w ramach (re)socjalizacji ;) Quote
olcha Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Oł nieźle się rozpisała :roll: p.s. Era mi zachorzała :-( na antybiotyku sobie siedzi :-( Quote
madziasto4 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 olcha napisał(a): p.s. Era mi zachorzała :-( na antybiotyku sobie siedzi :-( Oj a co jej jest? :roll: Quote
Loona Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 olcha napisał(a):Era mi zachorzała :-( na antybiotyku sobie siedzi :-( Co się biedaczce stało? :-( Quote
moon_light Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 olcha napisał(a):Oł nieźle się rozpisała :roll: p.s. Era mi zachorzała :-( na antybiotyku sobie siedzi :-( Ojoj. biedna Erutka:-( Zyczymy jej z Cezarem dużo zdrówka. Quote
Dalmatynkaa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Takie kochane biedne maleństwo :-( Quote
olcha Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj a co jej jest? :roll: Loona napisał(a):Co się biedaczce stało? :-( moon_light napisał(a):Ojoj. biedna Erutka:-( Zyczymy jej z Cezarem dużo zdrówka. Dalmatynkaa napisał(a):Takie kochane biedne maleństwo :-( Miała bardzo silną biegunkę w nocy do tego wymioty czymś się musiała przytruć bo od rana już żadnych niepokojących objawów nie było. Głodówkę ma psinunia i nawet nie narzeka :roll: Smutna chodzi, ale dobrze się czuje, nawet się pobawiła troszkę. Dzięki dziewczyny zawsze podniesiecie człowieka na duchu :p Quote
Loona Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Wyjdzie z tego, jutro juz się pewnie lepiej poczuje :) Głaski dla Erki :) Quote
Behemot Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 olcha napisał(a):Miała bardzo silną biegunkę w nocy do tego wymioty czymś się musiała przytruć bo od rana już żadnych niepokojących objawów nie było. Głodówkę ma psinunia i nawet nie narzeka :roll: Smutna chodzi, ale dobrze się czuje, nawet się pobawiła troszkę. Bidunia... ale jeszcze dzien, dwa i wyjdzie z tego. Niedawno Sonia miala to samo. Wirusa jakiegos zlapala. Nigdy wczesniej nie byla az tak chora. Spala caly dzien, szla sie zalatwic i znowu spala. U niej to nie do pomyslenia :shake: Quote
olcha Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Loona napisał(a):Wyjdzie z tego, jutro juz się pewnie lepiej poczuje :) Głaski dla Erki :) Behemot napisał(a):Bidunia... ale jeszcze dzien, dwa i wyjdzie z tego. Niedawno Sonia miala to samo. Wirusa jakiegos zlapala. Nigdy wczesniej nie byla az tak chora. Spala caly dzien, szla sie zalatwic i znowu spala. U niej to nie do pomyslenia :shake: Już wyszła :multi: ! I cholera tabletki nie chce zeżreć! Od przedwczoraj wieczorem nic nie jadła i gardzi mi łyżką kurczaka z ryżem i marchewką (i antybiotykiem) wyżera kurczaka (dodam, że tak go podziubałam, ze tylko Erka jest w stanie go wydłubać :angryy: ). Zawzięłam się i nie dostanie żarcia! Quote
Maga100 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 o rany, jak ślicznie :crazyeye: Ja uwielbiam zimę ze śniegiem. Oczywiście poza miastem. Quote
Loona Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='olcha'] Jaki fajny kolorek :loveu: Cieszę się że Erka już zdrowa :multi: Jak się przegłodzi to zje :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Loona']Jeden na plecy drugi na rączki, akurat :evil_lol: hahahahaha :evil_lol: :evil_lol: dokladnieeeee :evil_lol: :evil_lol: [quote name='olcha'] ojeeej jaki slicny qńńńńńń :loveu: :loveu: a widoki cud miod :loveu: kocham zime, normalnie kocham kocham :loveu: :loveu: [quote name='olcha']Miała bardzo silną biegunkę w nocy do tego wymioty czymś się musiała przytruć bo od rana już żadnych niepokojących objawów nie było. Głodówkę ma psinunia i nawet nie narzeka :roll: Smutna chodzi, ale dobrze się czuje, nawet się pobawiła troszkę. Dzięki dziewczyny zawsze podniesiecie człowieka na duchu :p nareszcie schudnie :evil_lol: :evil_lol: a tak na powaznie to dobrze, ze juz z nia wszystko ok :) [quote name='olcha'] :loveu: :loveu: :loveu: oj jak mis ie chce ziiiiiiimy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Maga100']o rany, jak ślicznie :crazyeye: Ja uwielbiam zimę ze śniegiem. Oczywiście poza miastem. Ech cudnie tam, cisza taka tylko śnieg skrzypiał. Tylko, że cudnie popatrzeć nie mieszkać, stamtąd się prawie wydostać nie da... [quote name='Loona']Jaki fajny kolorek :loveu: Cieszę się że Erka już zdrowa :multi: Jak się przegłodzi to zje :evil_lol: No trochę podziubała w misce, wyjadła mikroskopijne kawałki kurczaka, dookoła wypluwając ryż (rozgnieciony!) i marchewkę (drobniuteńkie kawałki), za to Tequila uwielbia te reszteczki Ery zlizywać z podłogi więc się dzielą :eviltong: i dopełniają :eviltong: Ciekawa jestem ile jutro zajmie nam zjedzenie tabletki ;) [quote name='panienkabubu']ojeeej jaki slicny qńńńńńń :loveu: :loveu: a widoki cud miod :loveu: kocham zime, normalnie kocham kocham :loveu: :loveu: nareszcie schudnie :evil_lol: :evil_lol: a tak na powaznie to dobrze, ze juz z nia wszystko ok :) :loveu: :loveu: :loveu: oj jak mis ie chce ziiiiiiimy :loveu: :loveu: :loveu: Fajny ten konik tylko taki smutny...Ja wolę wiosnę i lato, a na zimę tylko popatrzeć ;) Właśnie chudziej wcale nie wygląda :eviltong: :roll: Wypluj te słowa! [quote name='Shikka']Elo kluchi Babuchiiii ;) Elo :lol: Quote
Recommended Posts