anea Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 O Olcha!! co ty robisz w wirtualnym świecie??? Masz wolna niedziele??? to by ni ebylo dobrze bo chcialam ci wykorzystac... Quote
olcha Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 anea napisał(a):O Olcha!! co ty robisz w wirtualnym świecie??? Masz wolna niedziele??? to by ni ebylo dobrze bo chcialam ci wykorzystac... Tak jest! Mam wolne niedziele w tym semestrze! :multi: Wykorzystuj, bij i poniewieraj :evil_lol: Quote
olcha Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Ostatnie zdjęcia ze spaceru! Cieszycie się? :lol: Quote
Loona Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='olcha']Ostatnie zdjęcia ze spaceru! Cieszycie się? :lol: Moon_light silna jesteś, dwa psy na raz trzymać :evil_lol: W sumie moja wiewiórka jedna, ale jak dłużej trzymam to ręce chcą odpaść :shake: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='olcha']Ostatnie zdjęcia ze spaceru! Cieszycie się? :lol: Wasze psy spacerują na rękach? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Loona napisał(a):Moon_light silna jesteś, dwa psy na raz trzymać :evil_lol: W sumie moja wiewiórka jedna, ale jak dłużej trzymam to ręce chcą odpaść :shake: Aha! Mam Cię :evil_lol: I kto tu kondycji nie ma :evil_lol: ! madziasto4 napisał(a):olcha, to kawałek Ciebie? :cool3: Madziasto sokole oko :cool3: tak to ja :eviltong: panienkabubu napisał(a):Wasze psy spacerują na rękach? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hihihih noooo to taki nowy trend :lol: dogoręko spacering :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Olcha, Ty byłaś dziś może na Polach Mokotowskich? Quote
Loona Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 olcha napisał(a):Aha! Mam Cię :evil_lol: I kto tu kondycji nie ma :evil_lol: ! :eviltong: Ponoś sobie Tequilę dwie gdziny na rączkach, zobaczymy co powiesz :eviltong: Ja torby na psa nie mam i nie mogę sobie na ramieniu powiesić a nie będę kupować, żeby raz czasem na wystawę jechać :evil_lol: Quote
olcha Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Behemot napisał(a):Olcha, Ty byłaś dziś może na Polach Mokotowskich? No coooś Ty bez Ciebie? ;) Loona napisał(a)::eviltong: Ponoś sobie Tequilę dwie gdziny na rączkach, zobaczymy co powiesz :eviltong: Ja torby na psa nie mam i nie mogę sobie na ramieniu powiesić a nie będę kupować, żeby raz czasem na wystawę jechać :evil_lol: Spokojnie nosiło się ją czasem i tyle ;) w torbie noszę ją tylko na wystawach bo tak to niepotrzebny balast. Quote
Loona Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='olcha']w torbie noszę ją tylko na wystawach bo tak to niepotrzebny balast. Na miejscu Tequili strzeliłabym focha i szła spać z kim innym :diabloti: Quote
olcha Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Loona napisał(a):Na miejscu Tequili strzeliłabym focha i szła spać z kim innym :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
anetta Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='olcha']Ostatnie zdjęcia ze spaceru! Cieszycie się? :lol: My tak, ale te dwa ogony chyba nie :evil_lol::evil_lol: :roflt: Quote
olcha Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 anetta napisał(a):My tak, ale te dwa ogony chyba nie :evil_lol::evil_lol: :roflt: Noo coś Ty :lol: Oni się bardzo kochają i wprost ubóstwiają przebywać blisko siebie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='olcha'] Hihihih noooo to taki nowy trend :lol: dogoręko spacering :evil_lol: olcha, SUPER! :evil_lol: zapraszam na spacer z moimi dwoma bernardynami :evil_lol: a co do subskrypcji: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45032 Olcha, moze to pomoze? ;) Quote
olcha Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 O dzięki! Szkoda tylko, że nikt tam nic konkretnego nie pisze, może się ktoś w końcu zjawi. Quote
moon_light Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='olcha']Ostatnie zdjęcia ze spaceru! Cieszycie się? :lol: Ad1. Jejuuu jeju moj syneczek:loveu:...ale on wielki przy tq sie wydaje...:roll: Ad2. Zakochałam się w tequili ! To taaakie kochane psisko:loveu:, a Olcha z niej potwora w galerii robi:eviltong: Quote
Loona Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 panienkabubu napisał(a):olcha, SUPER! :evil_lol: zapraszam na spacer z moimi dwoma bernardynami :evil_lol: Jeden na plecy drugi na rączki, akurat :evil_lol: Quote
anea Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 moon_light napisał(a):Ad1. Jejuuu jeju moj syneczek:loveu:...ale on wielki przy tq sie wydaje...:roll: Ad2. Zakochałam się w tequili ! To taaakie kochane psisko:loveu:, a Olcha z niej potwora w galerii robi:eviltong: Bo sama jest potffor :)i msci sie na psach za swoje kompleksy ;) a przy tequili wszytskie psy sie wielkie wydaja :D Quote
Loona Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 anea napisał(a):Bo sama jest potffor :)i msci sie na psach za swoje kompleksy ;) a przy tequili wszytskie psy sie wielkie wydaja :D Figaro pewnie by się nie wydawał, musimy to sprawdzić :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Przeczytałam część galerii, reszta później, maluchy wzbudzają odruchy opiekuńcze;) :lol: Quote
olcha Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 moon_light napisał(a):Ad1. Jejuuu jeju moj syneczek:loveu:...ale on wielki przy tq sie wydaje...:roll: Ad2. Zakochałam się w tequili ! To taaakie kochane psisko:loveu:, a Olcha z niej potwora w galerii robi:eviltong: e tam tylko się wydaje, na żywo wiele się nie różnili. Bo to jest mały potwór :evil_lol: Loona napisał(a):Jeden na plecy drugi na rączki, akurat :evil_lol: :roll: Yyyy to może za jakiś czas ten spacer? :lol: anea napisał(a):Bo sama jest potffor :)i msci sie na psach za swoje kompleksy ;) a przy tequili wszytskie psy sie wielkie wydaja :D Ciołeks, sama duża jestem to chociaż psy i samochód mam malutki :lol: Loona napisał(a):Figaro pewnie by się nie wydawał, musimy to sprawdzić :evil_lol: Musimy koniecznie! Tylko ciekawe kiedy :shake: AgusiaTerierka napisał(a):Przeczytałam część galerii, reszta później, maluchy wzbudzają odruchy opiekuńcze;) :lol: Witam! :multi: Zapraszam częściej! No właśnie wzbudzają dlatego cziłałki się tak chołubi (hołubi) chociaż one wcale tego nie potrzebują. arystokratka napisał(a):Jaka piękna galeria :D:D:D :multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Olcha , Arystokratka nie będzie już was odwiedzać :shake: . Przynajmniej przez tydzień . Ma bana . Ale na krótko ;) Quote
Recommended Posts