Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shikka']Ćwiczyc baby...kondycja z powietrza się nie bierze... ;)
A najlepiej NA TANIEC!!!!!
Ogólnorozwojówka wydlikatniająca, wykobiecajaca i wogole ;)
Polecam każdemu :)

Śpiew i taniece to 2 najbardziej znienawidzone rzeczy przezemnie, jak ktoś chce się nademną znęcać niech zaprosi mnie do tańca:evil_lol:

ale fitnes jak najbardziej:p

jak jeszcze studiowałam w Poznaniu to z przyjaciółką szłyśmy na basen na 6 potem na rolki na około jeziora maltańskiego i dpiero na zajęcia:lol:
teraz tylko się zasiedziałam ostatnio:roll:

Shikka- świetne:-)

Posted

[quote name='Shikka']Dobra, Dzieciaki, lece :)
A na pożegnanie ( Olcha, znów wybacz... )

Buziaki Psiaki i Pańciaki :))))

Aaaaaaaaaahhahahaha nie no uwielbiam Cię za te przeróbki :klacz: buhahahahahaahah świetne!

[quote name='Jupi']Śpiew i tanice to 2 najbardziej znienawidzone rzeczy przezemnie, jak ktoś chce się nademną znęcać niech zaprosi mnie do tańca:evil_lol:

ale fitnes jak najbardziej:p

jak jeszcze studiowałam w Poznaniu to z przyjaciółką szłyśmy na basen na 6 potem na rolki na około jeziora maltańskiego i dpiero na zajęcia:lol:
teraz tylko się zasiedziałam ostatnio:roll:

O dokładnie! (kurcze coś ostatnio za często się z Tobą zgadzam :lol: ) [SIZE=2]Basen kocham mogę nie wychodzić z niego, rolki ubóstwiam, łyżwy, rower mniej ale też, ale taniec o nie :lol:

Posted

Cezar: Spoko maleńka, ja też się nie prosiłem do tej sesji damy radę.
Tequila: PHI! Bujaj się!

Cezar: Tosiu nareszcie sami :loveu: gdyby nie te flesze ...no...to wiesz co :cool3:

Tosia: Wiem wiem! Pobawiłbyś się moją piłeczką? :hmmmm:
Cezar: Noooo coś w tym stylu :cool3:

Tekila: Nie chcę na to patrzeć :shake: Zaciągnij proszę mun lajtko mi ten kapturek na oczka :shake:

Posted

[quote name='olcha']Aaaaaaaaaahhahahaha nie no uwielbiam Cię za te przeróbki :klacz: buhahahahahaahah świetne!

O dokładnie! (kurcze coś ostatnio za często się z Tobą zgadzam :lol: ) [SIZE=2]Basen kocham mogę nie wychodzić z niego, rolki ubóstwiam, łyżwy, rower mniej ale też, ale taniec o nie :lol:

Cała przyjemność po mojej :)
A po jednej lekcji tańca zmieniłybyście zdanie :)

Posted

Shikka napisał(a):
Cała przyjemność po mojej :)
A po jednej lekcji tańca zmieniłybyście zdanie :)

Ja to nawet jestem po kilkunastu lekcjach tańca :eviltong: Ale mnie totalnie nie wciągnęło :p

Posted

[quote name='olcha']
Tosia: Wiem wiem! Pobawiłbyś się moją piłeczką? :hmmmm:
Cezar: Noooo coś w tym stylu :cool3:
Infantylna Tosia :evil_lol:

[quote name='olcha']
Tekila: Nie chcę na to patrzeć :shake: Zaciągnij proszę mun lajtko mi ten kapturek na oczka :shake:
Jaka wrażliwa przyzwoitka :eviltong:

Posted

Jupi napisał(a):

:crazyeye: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Posted

Loona napisał(a):
Infantylna Tosia :evil_lol:

Jaka wrażliwa przyzwoitka :eviltong:

Bidna Tośka nie wiedziała o co Cezarowi chodzi :evil_lol:

Bałdzo to najwrażliwszy pies jakiego znam :roll: :hmmmm:

Posted

A żescie si eBaby rozpisały....
Jesli chodzi o taniec to j abym chetnie... ale słoń w skladzie porcelany to i tak za lagodne okreslenie jesli chodzi o mnie i tanczenie :cool3:
Zdjecia jak to zdjecia... Toska naprawde ne wie o co Cezarowi chodzilo to moje niewinne malenstwo:eviltong: i cnoty raczej ni ebedzie miala okazj stracic:diabloti:

A tak w formie reklamy napisze ze w ciagu najblizszych dni w mojej galerii pojawia sie zdjecia nowego rodzinnego (tzn rodzinnego ale nie domowego) nabytku - od komentarzy sie powstrzymam :angryy:

Posted

anea napisał(a):
A tak w formie reklamy napisze ze w ciagu najblizszych dni w mojej galerii pojawia sie zdjecia nowego rodzinnego (tzn rodzinnego ale nie domowego) nabytku - od komentarzy sie powstrzymam :angryy:

Shikka napisał(a):
To aż tak straszny ten nabytek...?? :evil_lol:

Podpowiem, że rodzinka kupiła sobie blabladora podróbkę za 50zł....

Posted

wiecie ze to podrobka to najmniejszy problem tzn nie pseudohodowla tylko podrobiona mama postanowila przedluzyc linie podrobionych psow i sie puscila z osobnikiem blizej nie znanym :)

Czarna jest i slodka jak kazdy szczeniak - dla mnei bardziej przypomnina flata niz labka...

Ale jesl chodzi o cala reszte to rece opadaja :(

Ps.:PUNIA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z JAMNIKIEM!!!