olcha Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 madziasto4 napisał(a)::shake: niedobrze, ale....jest jeszcze bezprzewodowy :cool3: Jest ale odpowiednio kosztuje :shake: Quote
olcha Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Filipek napisał(a):Ja, Filipek i kilka innych stworów rzyczymy wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Jakie śliczne życzenia :multi: Dziękuję! A skąd wytrzasnęłaś króliczka :cool3: Filipek go nie ścigał? Quote
Loona Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Filipek napisał(a):Ja, Filipek i kilka innych stworów życzymy wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Chyba Filipek nie był zadowolony z takiego sąsiedztwa ;) Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :evil_lol:Filipek pewnie by chciał takiego kumpla do zabawy :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 olcha napisał(a):Gdzieś = na dogomani :evil_lol: Ja was nigdy nie przestanę lubić! Ja tu już prawie mieszkam :eviltong: Boję się co to będzie jak wyjadę na wakacje bez komputera :roll: :placz: Oj, to ja się bardzo cieszę :multi: Gwarantuję Ci, ze bez kompa da się przeżyc, ale cięzko... :shake: Wesołych Świąt!! :calus: Quote
olcha Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Oj, to ja się bardzo cieszę :multi: Gwarantuję Ci, ze bez kompa da się przeżyc, ale cięzko... :shake: Wesołych Świąt!! :calus: Dziękuję i nawzajem. Ostatnio nie było mnie w domu 16 dni. Na początku nie brakowało, potem środek był najgorszy,a potem zapomniałam wogóle. NAjgorzej było wrócić i odebrać/przejrzeć setki mejli :shake: Quote
Cimi Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Da się przeżyć Ja byłam bez kompa w sumie 5 tygodni jakbyłam na wakacje w Niemczech. Choć przynajmniej raz w tygodniu szłam do kafejki, ale na krótko odebrać maile i koniec, bo 30 minut kosztowało chyba 2 euro.. nie ma to jak oszczędność :evil_lol: Chociaż w ciągu roku szkolnego.. byłoby mi ciężko, ze względu na to, że dużo szukam informacji do szkoły. Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 olcha napisał(a): NAjgorzej było wrócić i odebrać/przejrzeć setki mejli :shake: Mnie jak nie ma zaledwie 3-4 dni w sieci, to mam około 150 wiadomośći z tego znaczna część z Dogomanii. :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Witaj w klubie :roll: Pieski z tematu "Schronisko Krzyczki k/Nasielska" Piesek po prawej jest strasznie podobny do mojej Maxuni :-( Może znacie kogos kto chce owczarka collie? Ten pies w środku bardzo go przypomina :-( Link do wątku o schronisku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24027&goto=newpost ONE TAK BARDZO POTRZEBUJĄ DOMU I MIŁOŚCI! Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Uwaga wklejam zdjęcia :eviltong: Pamiętacie Pana Hiacynta? Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 olcha napisał(a):Uwaga wklejam zdjęcia :eviltong: Pamiętacie Pana Hiacynta? Mój ty piękny, różowiutki...:loveu: Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Rzuć mi! Dzisiejsze zdjęcia ze spacerku woda dookoła to wszystko wylana Wisła (dwa kleszcze w tym jeden na mnie! Frontline działa! :multi: ) Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Poczekaj na mnie!!! Zostawiła mnie :placz: Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 :roflt: Wygwiazdkowuje mi to zdjęcieeeeee Bo jest pewno brzydkie słowo w nazwie zdjęcia :eviltong: Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Rzuć mi! Rzuć mi! Trzeba było chwilę Tekile w torbie ponosić bo na coś weszła (raczej szaleńczo wbiegła) i lizała sobie przednią łapkę (ale już jest wszystko w porządku) No pospiesz się! Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 I zapamiętaj sobie! Nigdy więcej nie chowaj mi frisbee do torby! NIGDY! Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 I już ostatnie: Autoportret :eviltong: Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 an3czka napisał(a):Mój ty piękny, różowiutki...:loveu: Rośnij duży, okrąglutki :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 olcha napisał(a): ale skupione i palne napiecia psy... co one tam dojrzaly? Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a):swietne maluszki :cool3: Dziękuję i witam w galerii moich szczurków :multi: Quote
olcha Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):ale skupione i palne napiecia psy... co one tam dojrzaly? No więc...:oops: chciałam im zrobić zdjęcie nieporuszone jakieś...i kazałam im stać w miejscu (a moi znajomi szli powoli dalej) więc one w napięciu czekały by znów puścić się biegiem do nich :eviltong: Quote
Recommended Posts