anea Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 wschod calkeim ladny,przyznaje (tak swoja drogą o której ty wstajesz??? ) ale gdzie zdjeica tunel i psow???? Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 anea napisał(a):wschod calkeim ladny,przyznaje (tak swoja drogą o której ty wstajesz??? ) ale gdzie zdjeica tunel i psow???? Rano wstaję :grins: :loveu: No jak to gdzie? W moim komputerze :cool3: Quote
anea Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 OLKAAAAAAAAAAAA rano to j abede na egzaminie ... a pozniej to mnie zaszczycis swoja szanowna osoba wiec nei bede wtedy zdjec gladac!!!!!!!!!!!! WSTAWIAJ!!! Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='anea']OLKAAAAAAAAAAAA rano to j abede na egzaminie ... a pozniej to mnie zaszczycis swoja szanowna osoba wiec nei bede wtedy zdjec gladac!!!!!!!!!!!! WSTAWIAJ!!! No zagaduje mnie, wyrzuty sumienia próbuje we mnie zaszczepić i do tego wiecznie narzeka :mad: a ja mimo tego, mimo wszystko, jestem tak cudowną i wspaniałomyślną osobą, że wkleję Ci te zdjęcia chociaż sama nie wiem czemu Cię słucham :evil_lol: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 p.s. te oczy Ery na pierwszym zdjęciu wyszły takie dziwne, że aż ją dorwałam i przeoglądałam wzdłuż i wszeż :evil_lol: ale normalne ma :niewiem: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :grins: kochają się na śmierć i życie :evil_lol: Nigdy bym nie zgadła :evil_lol:. PS . Wpadnijcie do nas do galeri :grins: Quote
anea Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Piesom sie chyba tunel spodobał :) Żądam wiekszej ilości zdjęć!!! ja chce tunel!!! oczywisci spoznilam sie na aukcje napisalam do nich czy moze jeszcze maja ale oczywiscie zero reakcji :( Quote
Loona Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ola to nie wstaje tylko się kładzie o tej godzinie :evil_lol: Kurcze, 4, :multi: gratulejszyn :laola: Anea, trzymam za Ciebie też :kciuki: Hipnotyczny ten tunel :evil_lol: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Kamcia_14']Nigdy bym nie zgadła :evil_lol:. PS . Wpadnijcie do nas do galeri :grins: :evil_lol: Już pędzę Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 anea napisał(a):Piesom sie chyba tunel spodobał :) Żądam wiekszej ilości zdjęć!!! ja chce tunel!!! oczywisci spoznilam sie na aukcje napisalam do nich czy moze jeszcze maja ale oczywiscie zero reakcji :( Mam jeszcze całe 8 a Ty sobie nie znajduj tutaj wymówki! Tylko się kuj! Bo jutro opijamy podówjne zwycięstwo :cool3: Loona napisał(a):Ola to nie wstaje tylko się kładzie o tej godzinie :evil_lol: Kurcze, 4, :multi: gratulejszyn :laola: Anea, trzymam za Ciebie też :kciuki: Hipnotyczny ten tunel :evil_lol: Dzięki! Jak rano zobaczyłam wyniki to spadłam z fotela :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Olcha mam wrażenie, że i Ty się mieścisz w tym tunelu? :hmmmm: To on taki obszerny i duży jest? Quote
Behemot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziewczyna Bonda :eviltong: Super zdjęcie i super skojarzenie! :thumbs: Quote
Loona Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 tunel jak dwie Tequile, więc Ola czołgańcem zdjęcia robi :evil_lol: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='madziasto4']Olcha mam wrażenie, że i Ty się mieścisz w tym tunelu? :hmmmm: To on taki obszerny i duży jest? Hihihi chociaz bardzo bym chciała to nie mam w pasie 48 cm :eviltong: [quote name='Behemot'] Dziewczyna Bonda :eviltong: Super zdjęcie i super skojarzenie! :thumbs: :grins: JA SIĘ NADAL GNIEWAM! :evil_lol: Pamiętliwa jestem :evil_lol: [quote name='Loona']tunel jak dwie Tequile, więc Ola czołgańcem zdjęcia robi :evil_lol: Tylko troszkę się schyliłam :roll: ....No dooobra... znów się czołgałam :eviltong: Jeszcze raz podkreślę, jesli ktoś ma problemy z kręgosłupem niech sobie sprawi doga lub kota, nie cziłałkę :shake: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 To moje ulubione. Tutaj już załapała, że musi przebiec obok tunelu, potem wpaść przodem do mnie :eviltong: i wiedziała, że im szybciej to zrobi tym szybciej dostanie smaczka :eviltong: Quote
anea Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Madra psica :) ciekawe czy jutro tez bedzie wypluwac pluca ;) a moze tunel tez jutro przywieziesz??? :) a moze lepiej nie bo toska moze sie z nim bardziej brutalnie obejsc ) Quote
Behemot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='olcha'] JA SIĘ NADAL GNIEWAM! :evil_lol: Pamiętliwa jestem :evil_lol: No to wypijmy na zgodę Quote
moon_light Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kenduś']A Kenduś na to: Jestem woooooooolny!!! Kom tu mi laski Mam nadzieję, że wiesz, czym grozi zadawanie się z Tequilą? :evil_lol: Ojej, coś nie ma chętnych :eviltong: Zadawanie się z tequila grozi schudnieciem mojego psa(co jest wskazane), bo jak bestia sie zakocha to jesc nie chce:cool3: [quote name='Behemot']Wszyscy wiemy. Tequila to sprzedajna lafirynda jest :evil_lol: :mad::mad::mad: [quote name='olcha']Z chęcią moja żelazna dziewica Tequila Lack Złote Iskierki umówi się z dobrą partią żelaznym prawiczkiem Cezarem w piątek w godzinnach rannych (z dwoma przyzwoitkami co by nie było) na polach mokotowskich w pięknych okolicznościach przyrody najchętniej około 11. Pasi o nadobny Cezarze? Quote
Loona Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A ta znowu po cudzych galerkach łazi, zamiast do swojej raz czasem zajrzeć :mad: Ładne tu schadzki są, jakiś mezalians się szykuje :evil_lol: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='anea']Madra psica :) ciekawe czy jutro tez bedzie wypluwac pluca ;) a moze tunel tez jutro przywieziesz??? :) a moze lepiej nie bo toska moze sie z nim bardziej brutalnie obejsc ) Mogę Ci zagwarantować, obiecać i na piśmie oświadczyć, że będzie na 100% ale postaram się to jakoś ograniczyć juz przygotowałam jej ulubione piłeczki, może jak Tośka jej zabierze to będzie tak samo spokojna jak u mnie w domu? [quote name='Behemot']No to wypijmy na zgodę Ihihiihihhhi cheers! :drink1: :beerchug: :popcorn: ;) [quote name='moon_light']Ojej, coś nie ma chętnych :eviltong: Zadawanie się z tequila grozi schudnieciem mojego psa(co jest wskazane), bo jak bestia sie zakocha to jesc nie chce:cool3: :mad::mad::mad: Ojej jej jej <---Tekila kazała Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Loona napisał(a):A ta znowu po cudzych galerkach łazi, zamiast do swojej raz czasem zajrzeć :mad: Ładne tu schadzki są, jakiś mezalians się szykuje :evil_lol: Co będę u siebie tylko siedzieć :eviltong: nudno tak :eviltong: Co tam mezalians! Uczucie się liczy :lol: Ale obawiam się, że Tequila nie podziela mojego zdania, że ten spacer to dobry pomysł :evil_lol: Wezmę ją z zaskoczenia :evil_lol: Quote
Loona Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 olcha napisał(a):Co będę u siebie tylko siedzieć :eviltong: nudno tak :eviltong: A ja nie do Ciebie :eviltong: ja do mun lajt, która nie chce Cezarowych zdjęć wstawiać :mad: Quote
Recommended Posts