Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anea napisał(a):
wschod calkeim ladny,przyznaje (tak swoja drogą o której ty wstajesz??? ) ale gdzie zdjeica tunel i psow????

Rano wstaję :grins: :loveu:

No jak to gdzie? W moim komputerze :cool3:

Posted

OLKAAAAAAAAAAAA rano to j abede na egzaminie ... a pozniej to mnie zaszczycis swoja szanowna osoba wiec nei bede wtedy zdjec gladac!!!!!!!!!!!!

WSTAWIAJ!!!

Posted

[quote name='anea']OLKAAAAAAAAAAAA rano to j abede na egzaminie ... a pozniej to mnie zaszczycis swoja szanowna osoba wiec nei bede wtedy zdjec gladac!!!!!!!!!!!!

WSTAWIAJ!!!

No zagaduje mnie, wyrzuty sumienia próbuje we mnie zaszczepić i do tego wiecznie narzeka :mad: a ja mimo tego, mimo wszystko, jestem tak cudowną i wspaniałomyślną osobą, że wkleję Ci te zdjęcia chociaż sama nie wiem czemu Cię słucham :evil_lol:

Posted

p.s. te oczy Ery na pierwszym zdjęciu wyszły takie dziwne, że aż ją dorwałam i przeoglądałam wzdłuż i wszeż :evil_lol: ale normalne ma :niewiem:

Guest Kamcia_14
Posted

:grins: kochają się na śmierć i życie :evil_lol:

Nigdy bym nie zgadła :evil_lol:.

PS . Wpadnijcie do nas do galeri :grins:

Posted

Piesom sie chyba tunel spodobał :)

Żądam wiekszej ilości zdjęć!!!

ja chce tunel!!! oczywisci spoznilam sie na aukcje napisalam do nich czy moze jeszcze maja ale oczywiscie zero reakcji :(

Posted

Ola to nie wstaje tylko się kładzie o tej godzinie :evil_lol:

Kurcze, 4, :multi: gratulejszyn :laola:

Anea, trzymam za Ciebie też :kciuki:

Hipnotyczny ten tunel :evil_lol:

Posted

anea napisał(a):
Piesom sie chyba tunel spodobał :)

Żądam wiekszej ilości zdjęć!!!

ja chce tunel!!! oczywisci spoznilam sie na aukcje napisalam do nich czy moze jeszcze maja ale oczywiscie zero reakcji :(

Mam jeszcze całe 8 a Ty sobie nie znajduj tutaj wymówki! Tylko się kuj! Bo jutro opijamy podówjne zwycięstwo :cool3:

Loona napisał(a):
Ola to nie wstaje tylko się kładzie o tej godzinie :evil_lol:

Kurcze, 4, :multi: gratulejszyn :laola:

Anea, trzymam za Ciebie też :kciuki:

Hipnotyczny ten tunel :evil_lol:

Dzięki! Jak rano zobaczyłam wyniki to spadłam z fotela :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Olcha mam wrażenie, że i Ty się mieścisz w tym tunelu? :hmmmm: To on taki obszerny i duży jest?

Hihihi chociaz bardzo bym chciała to nie mam w pasie 48 cm :eviltong:

[quote name='Behemot']
Dziewczyna Bonda :eviltong:

Super zdjęcie i super skojarzenie! :thumbs:

:grins:

JA SIĘ NADAL GNIEWAM! :evil_lol: Pamiętliwa jestem :evil_lol:

[quote name='Loona']tunel jak dwie Tequile, więc Ola czołgańcem zdjęcia robi :evil_lol:

Tylko troszkę się schyliłam :roll: ....No dooobra... znów się czołgałam :eviltong:

Jeszcze raz podkreślę, jesli ktoś ma problemy z kręgosłupem niech sobie sprawi doga lub kota, nie cziłałkę :shake:

Posted

To moje ulubione. Tutaj już załapała, że musi przebiec obok tunelu, potem wpaść przodem do mnie :eviltong: i wiedziała, że im szybciej to zrobi tym szybciej dostanie smaczka :eviltong:

Posted

Madra psica :) ciekawe czy jutro tez bedzie wypluwac pluca ;)
a moze tunel tez jutro przywieziesz??? :) a moze lepiej nie bo toska moze sie z nim bardziej brutalnie obejsc )

Posted

[quote name='Kenduś']

A Kenduś na to: Jestem woooooooolny!!!
Kom tu mi laski
Mam nadzieję, że wiesz, czym grozi zadawanie się z Tequilą? :evil_lol:

Ojej, coś nie ma chętnych :eviltong:
Zadawanie się z tequila grozi schudnieciem mojego psa(co jest wskazane), bo jak bestia sie zakocha to jesc nie chce:cool3:

[quote name='Behemot']Wszyscy wiemy. Tequila to sprzedajna lafirynda jest :evil_lol:
:mad::mad::mad:

[quote name='olcha']
Z chęcią moja żelazna dziewica Tequila Lack Złote Iskierki umówi się z dobrą partią żelaznym prawiczkiem Cezarem w piątek w godzinnach rannych (z dwoma przyzwoitkami co by nie było) na polach mokotowskich w pięknych okolicznościach przyrody najchętniej około 11. Pasi o nadobny Cezarze?

Posted

[quote name='anea']Madra psica :) ciekawe czy jutro tez bedzie wypluwac pluca ;)
a moze tunel tez jutro przywieziesz??? :) a moze lepiej nie bo toska moze sie z nim bardziej brutalnie obejsc )

Mogę Ci zagwarantować, obiecać i na piśmie oświadczyć, że będzie na 100% ale postaram się to jakoś ograniczyć juz przygotowałam jej ulubione piłeczki, może jak Tośka jej zabierze to będzie tak samo spokojna jak u mnie w domu?

[quote name='Behemot']No to wypijmy na zgodę

Ihihiihihhhi cheers! :drink1: :beerchug: :popcorn: ;)

[quote name='moon_light']Ojej, coś nie ma chętnych :eviltong:
Zadawanie się z tequila grozi schudnieciem mojego psa(co jest wskazane), bo jak bestia sie zakocha to jesc nie chce:cool3:

:mad::mad::mad:

Ojej jej jej <---Tekila kazała

Posted

Loona napisał(a):
A ta znowu po cudzych galerkach łazi, zamiast do swojej raz czasem zajrzeć :mad:

Ładne tu schadzki są, jakiś mezalians się szykuje :evil_lol:

Co będę u siebie tylko siedzieć :eviltong: nudno tak :eviltong:

Co tam mezalians! Uczucie się liczy :lol: Ale obawiam się, że Tequila nie podziela mojego zdania, że ten spacer to dobry pomysł :evil_lol: Wezmę ją z zaskoczenia :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Co będę u siebie tylko siedzieć :eviltong: nudno tak :eviltong:

A ja nie do Ciebie :eviltong: ja do mun lajt, która nie chce Cezarowych zdjęć wstawiać :mad: