anea Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tak Olu kochana :) Poniewaz nie ma cie na gg i nie moge tego z Toba omowic to pswiadczam ze jestesmy w pitek umowianoe z MOON LIGHT na Polach w celu zapoznania Twojej Tequili i jej Cezara ;) Tośke z tego spotkania wyłączymy z wiadomych powodów :D Quote
moon_light Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Do Kendusia: nanananan-tere-fere :eviltong: a cezar spotka sie z Tqqq ! :evil_lol: :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Kenduś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A Kenduś na to: Jestem woooooooolny!!! Kom tu mi laski Mam nadzieję, że wiesz, czym grozi zadawanie się z Tequilą? :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kenduś napisał(a):Mam nadzieję, że wiesz, czym grozi zadawanie się z Tequilą? :evil_lol: Wszyscy wiemy. Tequila to sprzedajna lafirynda jest :evil_lol: Quote
Kenduś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Behemot napisał(a):Wszyscy wiemy. Tequila to sprzedajna lafirynda jest :evil_lol: Dzięki Behemciu za wyręczenie :diabloti: Quote
anetak Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja od 3 dni nic innego nie robie tylko oglądam zdjęcia Tequili i Ery, cudowne psiunie.:lol: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Shikka']Takie slodkie paskudztwa jjecie...bleeeee... I jeszcze jakimiś robalami straszycie ludzi... Eloł babska potffforne :evil_lol: CIEBIE LUBIE. [quote name='moon_light']Cześć ! :cool3: Umówiłam Cezara na piątek na randke z Tequilą :evil_lol: ;) Ciebie też. [quote name='anea']Tak Olu kochana :) Poniewaz nie ma cie na gg i nie moge tego z Toba omowic to pswiadczam ze jestesmy w pitek umowianoe z MOON LIGHT na Polach w celu zapoznania Twojej Tequili i jej Cezara ;) Tośke z tego spotkania wyłączymy z wiadomych powodów :D Ciebie...hmmm...no dobra tez :evil_lol: [quote name='moon_light']Do Kendusia: nanananan-tere-fere :eviltong: a cezar spotka sie z Tqqq ! :evil_lol: :Cool!::Cool!::Cool!: Tobie już mówiłam, że Cię lubię. [quote name='Kenduś']A Kenduś na to: Jestem woooooooolny!!! Kom tu mi laski Mam nadzieję, że wiesz, czym grozi zadawanie się z Tequilą? :evil_lol: CIEBIE NIECIERPIE, NIE LUBIE! I WYRZUCAM CIĘ Z LISTY AQQ! :obrazic: :evil_lol: [quote name='Behemot']Wszyscy wiemy. Tequila to sprzedajna lafirynda jest :evil_lol: CIEBIE NIE LUBIE! :obrazic: [quote name='Kenduś']Dzięki Behemciu za wyręczenie :diabloti: :obrazic: [quote name='anetak']Ja od 3 dni nic innego nie robie tylko oglądam zdjęcia Tequili i Ery, cudowne psiunie.:lol: A CHUSTECZKĘ HAFTOWANĄ TOBIE PODARUJĘ! Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Z chęcią moja żelazna dziewica Tequila Lack Złote Iskierki umówi się z dobrą partią żelaznym prawiczkiem Cezarem w piątek w godzinnach rannych (z dwoma przyzwoitkami co by nie było) na polach mokotowskich w pięknych okolicznościach przyrody najchętniej około 11. Pasi o nadobny Cezarze? Quote
Kenduś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 olcha napisał(a): CIEBIE NIECIERPIE, NIE LUBIE! I WYRZUCAM CIĘ Z LISTY AQQ! :obrazic: :evil_lol: :placz: Ojej ojej, tyle szczęścia naraz :cunao: :multi: Cza to oblać:drinking::drink1: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Kenduś napisał(a)::placz: Ojej ojej, tyle szczęścia naraz :cunao: :multi: Cza to oblać:drinking::drink1: O pa w końcu się zgadzamy :evil_lol: :drinking::drink1::cunao: Quote
Behemot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='olcha'] CIEBIE NIE LUBIE! :obrazic: Ja ja Cię ubóstwiam nad życie! :evil_lol: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 p.s.1 I tak zaraz wyczaicie więc się sama przyznam :diabloti: te zielone stopy to moje, i zieleń wcale nie wynika z nie mycia :evil_lol: p.s. 2 I jestem autorką tych zdjęć (trzymam: hula-hop, smaczka i aparat) HU IS DE MASTER? :eviltong: Quote
Loona Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='olcha'] p.s. 2 I jestem autorką tych zdjęć (trzymam: hula-hop, smaczka i aparat) HU IS DE MASTER? :eviltong: Co kłamiesz? :mad: Tequila ćwiczy hula hop, żeby jej talia nabrała zmukłości przed spotkaniem z Cezarem :eviltong: [SIZE="1"]Szkoda, że nie mieszkam pod Warszawą, Figaro pogoniłby Cezara :evil_lol: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Behemot']Ja ja Cię ubóstwiam nad życie! :evil_lol: Nie wiem, czy potrafię odwzajemnić Twe uczucie :angryy: :evil_lol: :eviltong: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Loona']Co kłamiesz? :mad: Tequila ćwiczy hula hop, żeby jej talia nabrała zmukłości przed spotkaniem z Cezarem :eviltong: Szkoda, że nie mieszkam pod Warszawą, Figaro pogoniłby Cezara :evil_lol: Ups, a wiesz, że jednak skłamałam? To nie był smaczek ino piłeczka (kurczaczek w sensie). Szkoda, ale do wawy nie daleko :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 olcha napisał(a):Nie wiem, czy potrafię odwzajemnić Twe uczucie :angryy: :evil_lol: :eviltong: A jak Ci dam Nikosia? :cool3: Quote
anea Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a Olcha ma nowy tunel dla Tequile :) Mam nadzieje ze wlasnie robi zdjecia bo jak nie..... to jeszcze nie wiem ale cos wymysle ;) Quote
Behemot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O, jaka baletniczka subtelna :loveu: Tfu, chciałam powiedzieć lafirynda sprzedajna :diabloti: Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Behemot']A jak Ci dam Nikosia? :cool3: AJ LOW JU ZNÓW! :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='anea']a Olcha ma nowy tunel dla Tequile :) Mam nadzieje ze wlasnie robi zdjecia bo jak nie..... to jeszcze nie wiem ale cos wymysle ;) A mam i właśnie szłam robić zdjęcia :evil_lol: [quote name='Behemot']O, jaka baletniczka subtelna :loveu: Tfu, chciałam powiedzieć lafirynda sprzedajna :diabloti: I ZNÓW CIĘ MUSZĘ ZNIELUBIĆ :shake: :angryy: :mad: :angryy: :mad: fcale, a fcale i już żaden nikoś nie pomoże, żaden...no chyba, że najnowszy Quote
Behemot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='olcha']AJ LOW JU ZNÓW! :loveu: :loveu: :loveu: Jaka pani taki pies :diabloti: (sprzedajna lafirynda :eviltong:) [quote name='olcha']I ZNÓW CIĘ MUSZĘ ZNIELUBIĆ :shake: :angryy: :mad: :angryy: :mad: fcale, a fcale i już żaden nikoś nie pomoże, żaden...no chyba, że najnowszy A dwa Nikosie? :eviltong: Quote
anea Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Weszłam przeczytałam i miałam cos napisac ...TYLKO ZA CHOLERE NIE PAMIETA CO :( starosc nie radosc :) A tak powaznie to trzmajcie za mnie jutro kciuki bo szczescie mi sie baaardzo przyda Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Co za bezwzględna przyjaźń tych dwóch młodych dam :evil_lol:. Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Behemot']Jaka pani taki pies :diabloti: (sprzedajna lafirynda :eviltong:) A dwa Nikosie? :eviltong: :crazyeye: No teraz to mnie uraziłaś do żywego :angryy: :obrazic: [quote name='anea']Weszłam przeczytałam i miałam cos napisac ...TYLKO ZA CHOLERE NIE PAMIETA CO :( starosc nie radosc :) A tak powaznie to trzmajcie za mnie jutro kciuki bo szczescie mi sie baaardzo przyda Ahahaha biloil łykaj. Trzymam za Ciebie kciuki! Będzie dobrze. P.s. A ja dostałam 4 z tego egzaminu, za którego trzymałyście kciuki :multi: DZIĘKI!!! Quote
olcha Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Co za bezwzględna przyjaźń tych dwóch młodych dam :evil_lol:. :grins: kochają się na śmierć i życie :evil_lol: Quote
Recommended Posts