Shikka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='olcha'] ceść babole :evil_lol::evil_lol: Jak zwykle foty super extra lux ;) Boziuuuuu...na następna gwiazdke piszę do Mikiego podanie o klona Tekilki...jak owcę moga to Teklę tez :) Cemu Ty weekendów nie lubisz co???? :mad::mad: Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Raz się żyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tadam!!!!: Quote
olcha Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Behemot']Nominuj je, no! :mad: Ja nie mogę, bo już 3 nominowałam, a szkoda, żeby takiego fajnego zdjęcia nie dać do konkursu :mad: :placz: Ksycą na mnie :placz: No dobra dobra, moderatora nalezy słuchać :lol: [quote name='Shikka']ceść babole :evil_lol::evil_lol: Jak zwykle foty super extra lux ;) Boziuuuuu...na następna gwiazdke piszę do Mikiego podanie o klona Tekilki...jak owcę moga to Teklę tez :) Cemu Ty weekendów nie lubisz co???? :mad::mad: Ceść babo! Weź takiego niedorobionego klona, jakiegoś zmodyfikowanego genetycznie co byś operacji nie musiała jak ja przezywać. Nie lubiam bo mam szkołę wtedy :placz: [quote name='Shikka']Raz się żyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tadam!!!!: BUAHAHHAHAHAH :mdleje: ZSIKAŁAM SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ AHAHHAHAHAHAHAHA :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: [quote name='alive']dla mnie bomba :roflt: :lol: :lol: :lol: Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 olcha napisał(a): Ceść babo! Weź takiego niedorobionego klona, jakiegoś zmodyfikowanego genetycznie co byś operacji nie musiała jak ja przezywać. Nie lubiam bo mam szkołę wtedy :placz: BUAHAHHAHAHAH :mdleje: ZSIKAŁAM SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ AHAHHAHAHAHAHAHA :roflt: :turn-l: :roflt: :turn-l: :lol: :lol: :lol: Niedobra szkola :snipersm: :evil_lol: A dziękuję dziękuję :B-fly::B-fly::B-fly: To zasługa pieknej modelki :) Quote
anea Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :crazyeye: nie no teraz to mnie juz zabiłyscie :megagrin: i chce byście miały śwaidomość że sie przez Was nie nauczę chemii :placz: Quote
olcha Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Shikka napisał(a):Niedobra szkola :snipersm: :evil_lol: A dziękuję dziękuję :B-fly::B-fly::B-fly: To zasługa pieknej modelki :) Jaka skrooomna :evil_lol: Ahhahahaha nieee mogę! I te niebieskie cienie! :roflt: i czerwone pazurki :roflt: Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 anea napisał(a)::crazyeye: nie no teraz to mnie juz zabiłyscie :megagrin: i chce byście miały śwaidomość że sie przez Was nie nauczę chemii :placz: Przez nas....?? :crazyeye: :shake: Do czego to doszło, zwalać wine na niewinne dziewczynki :shake: olcha napisał(a):Jaka skrooomna :evil_lol: Ahhahahaha nieee mogę! I te niebieskie cienie! :roflt: i czerwone pazurki :roflt: Wiesz...w tej branzy trza dbac o swój IMAGE :evil_lol: Quote
anea Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 na kogos winne zwalic trzeba :) przeciez nie napiszę ze mi sie uczyc nie chce ;) Quote
olcha Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 anea napisał(a)::crazyeye: nie no teraz to mnie juz zabiłyscie :megagrin: i chce byście miały śwaidomość że sie przez Was nie nauczę chemii :placz: Po pierwsze skoro już nie żyjesz to nie musisz się już uczyć :evil_lol: Po drugie, zawsze możesz powiedzieć chemiczce, żeś się nie nauczyła bo umarłaś przez zobaczenie pewnego zdjęcia na dogomani, możesz jej również na dowód wydrukować, na pewno będzie wtedy wyrozumiała :evil_lol: Shikka napisał(a):Przez nas....?? :crazyeye: :shake: Do czego to doszło, zwalać wine na niewinne dziewczynki :shake: Wiesz...w tej branzy trza dbac o swój IMAGE :evil_lol: Od razu przez nas, przez Ciebie! :evil_lol: Ihihihihih image Tekili jest boski, symulacja komputerowa skłania mnie do zrobienia jej takiego makijażu w realu...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: anea napisał(a):na kogos winne zwalic trzeba :) przeciez nie napiszę ze mi sie uczyc nie chce ;) No przecież :lol: bo to fcale a fcale nie jest prawdą :evil_lol: Quote
arystokratka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 O Wow :-o Ma się pomysły :grin: :grin: Ehh . No i przez was oplułam monitor :megagrin: Brawa dla autorki :klacz: Quote
Behemot Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Shikka']Raz się żyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tadam!!!!: O matko!!! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Mi. Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 o kurcze:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 PS jest boski, polecam kazdemu ;) zazwyczaj odmladzam i uładniam człowieków ale nie moglam sie oprzeć tej uroczej damie... Istna uwodzicielka :evil_lol: Quote
olcha Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='arystokratka'] O Wow :-o Ma się pomysły :grin: :grin: Ehh . No i przez was oplułam monitor :megagrin: Brawa dla autorki :klacz: :lol: :lol: :lol: Tak jest! Brawa :klacz: :lol: [quote name='Behemot']O matko!!! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='*luthien*']o kurcze:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :lol: :lol: :lol: ;) [quote name='Shikka']PS jest boski, polecam kazdemu ;) zazwyczaj odmladzam i uładniam człowieków ale nie moglam sie oprzeć tej uroczej damie... Istna uwodzicielka :evil_lol: A ja nie mam :placz: Też kcem :placz: Ja też nie mogę się jej oprzeć dlatego jest rozpuszczona jak dziadowski bicz :grins: Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 teoretycznie tyż nie mam...bo to nielegal...:siara: Quote
Ewa_17 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 olcha napisał(a):Hej :multi: :multi: :multi: Strasznie Cię dawno nie było :mad: Tia...fajnie....rąk nie czuję od odśnieżania, zaczynam powoli kształtami przypominać piaskarkę, oraz oblałam botanikę zyć nie umierać! Ale mam dzis paskudny humor :angryy: jestesmy z Rosolakiem zapracowane i dawno na dogo nie zagladalysmy, ale obiecujemy sie poprawic :cool3: do waszej galerii odrazu zajzalysmy :loveu::multi: Quote
olcha Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Shikka napisał(a):teoretycznie tyż nie mam...bo to nielegal...:siara: A ja sobie też ściągnąć próbowałam i nie działał mi :shake: Ewa_17 napisał(a):jestesmy z Rosolakiem zapracowane i dawno na dogo nie zagladalysmy, ale obiecujemy sie poprawic :cool3: do waszej galerii odrazu zajzalysmy :loveu::multi: Chodzisz jeszcze do dzieciaków? No ja myślę :lol: ;) Quote
olcha Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Era bródkowa :loveu: Era w jednym z tuneli Oki, wrr rr rr r acamy??? Quote
Behemot Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='olcha']ni ma nikogo? :roll: Niema, nawet mnie nie ma, jest tylko mój duch Quote
olcha Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Behemot']Niema, nawet mnie nie ma, jest tylko mój duch A ta mnie znowu straszy :placz: Wlazłam ostatnio na ten Twój wątek o paranormalnych psach i duchach :crazyeye: nigdy więcej :shake: dotrwałam do 8 postu :eviltong: Quote
olcha Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 -=Rozmowy w tunelu=- Tekila: Starsi mają pierszeństwo! Idź przodem! Era: O Ci bardzo dziękuję sama se idź! Tekila : To daj chociaż sobie łapki ugrzać Razem: Dobra wiesz co? Trzęś się jak najbardziej umiesz to nas szybciej wpuści. p.s. na tym ostanim zdjęciu Era wchodzi grzecznie boczkiem, a Tekila od razu na drugi schodek :lol: Quote
moon_light Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 aaaaaaa ale widac latki Tq na tle sniegu:crazyeye: a moze jej sciemnialy?? ps.uwielbiam podpisy pod zdjeciami:evil_lol: Quote
Jupi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 matko :mdleje::turn-l:udławiłabym się ze śmiechu,:-D :roflt: ale tylko oplułam monitor:evil_lol: :cool2: Quote
Recommended Posts